Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 20:30
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
A JEŽIŠI CAPS LOCK OMLOUVÁM SE. Já ti přeju at už se rozhodneš jak chceš aby šla kilča dlou as na rovinu ti řeknu, že hubnout z metráku je podststně snažší než hubnout z mírné nadváhy. Já nevim jestli jsi to tu pročítasla, ale zvládkla jsem dát dolu 30 kg a chybí mi posledních tak 10 k normálhní váze , jak jsem se dostala pod 80 kg tak se váhas zasekla a už přez půl roku se snažím a marně, takže ono není vždycjky zaručené , že zhubneš, akle pokud jsi na sebe dostatečně naštvaná a chybí ti jen vůle tak sibutramin zkus na pár dní a uvidíš sama. Nehledej odkud jem, prostě vyzkoušej a podle toho se zařiď
hledala jsem to na googlu ve svete a nic jsem nenasla, jenom ten drahy za 114 dolaru, tak doufam Silvi, ze mate opravdu nejaky, ktery se muze normalne uzivat a neni to nejak nebezpecne. nevim odkud to kupujete vy, ale predpokladam ze z USA a ze je to v poradku bezpecne a ze ten prasek je to co ma byt a neni to nic jineho
ja mam docela strach, ze clovek sni neco, tak jak to ukazuji v TV, ze nekomu treba misto Meridie dosel vitamin C (prinejlepsim) a prinejhorsim neco jineho
takže jsem poklidila, no spíš vzala buldozer a shrnula na hromadu 
naše zemička je tak malá,ale přitom tak rozdílná a v tom je to její kouzlo.U nás je rovina,skoro žádný kopec a vidím na jednu stranu až do Krkonoš a na druhou vrcholky Vysočiny.Město nalepené na městu,všude hrozný frmol a provoz.Ale na Moravě je tak nádherná krajina,kopečeky,údolí,vesničky,lesy a tááák.Prostě taková romantika a hrozně příjemní lidé
sibutramin co se dá koupit je nelegálně vyrobený a nelegálně se prodává takže o tom ani moc nenajdeš.
ale urcite ten Sibutramin zkusim. to riziko chapu.. jen od koho to koupit , zda se, ze kazdy prodava jinou znacku
a co je tady nového??