Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 20:30
ok diky moc za dlouho odpoved vazim si toho. ja uz jsem to asi nasla, ze je to z Ciny, prodavaji tam i prazdne kapsule a prasek do toho nebo uz primo s praskem ve vnitr. jenom 28 dolaru prazdne kapsule ( 10.000 Ks) Ja jsem dosti opatrna, je mi jasne, ze Silva na tom vydelava ale zase si myslim, ze by neprodavala jen tak neco, co by nekomu neublizovalo. snad vi co dela..Vsechno je tady z Ciny , ale prasky jsem z tama jeste nejedla zkusim a uvidim a dam vedet

http://www.ec21.com/…et--1334358.html
rennie
terka07
| 13. 7. 2010 20:12
jestli jsem zmotala přezdíávku tak se omlouvám,ale chci ti jen napsat, že spousta z nás má sibutramin od cloette nebo od Silvy a ani jedna z nás nedostaslksa celaskon, takže bych se v tomhle nebála. Vždycky je risk koupit nco na černo male bud do toho chceš jít nebo nechcešm, závěrečná volba je na tobě, pokud seč bojíš objednej si jen pár tablet na odzkoušení a uvidíš.Pokud máš opravdu nadváhu a potřebuješ shodit a jediným tvým problémem je, že neumkíš ovládnoíut chutě, tak sibutramin je na tohkle dobrý po čase uvidíš jak ti další nebo ne, je to risk, ale podle mne jestli už se dlouho trápíš tka stojí za to. oBNO KONEC JKONCŮ TO NAŠE MLSÁNÍ TAKY NENÍ NEJLEVNĚJŠÍ A JEŽIŠI CAPS LOCK OMLOUVÁM SE. Já ti přeju at už se rozhodneš jak chceš aby šla kilča dlou as na rovinu ti řeknu, že hubnout z metráku je podststně snažší než hubnout z mírné nadváhy. Já nevim jestli jsi to tu pročítasla, ale zvládkla jsem dát dolu 30 kg a chybí mi posledních tak 10 k normálhní váze , jak jsem se dostala pod 80 kg tak se váhas zasekla a už přez půl roku se snažím a marně, takže ono není vždycjky zaručené , že zhubneš, akle pokud jsi na sebe dostatečně naštvaná a chybí ti jen vůle tak sibutramin zkus na pár dní a uvidíš sama. Nehledej odkud jem, prostě vyzkoušej a podle toho se zařiď
sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 19:44
Zdravim, ja z toho nejsem velice moudra hledala jsem to na googlu ve svete a nic jsem nenasla, jenom ten drahy za 114 dolaru, tak doufam Silvi, ze mate opravdu nejaky, ktery se muze normalne uzivat a neni to nejak nebezpecne. nevim odkud to kupujete vy, ale predpokladam ze z USA a ze je to v poradku bezpecne a ze ten prasek je to co ma byt a neni to nic jineho ja mam docela strach, ze clovek sni neco, tak jak to ukazuji v TV, ze nekomu treba misto Meridie dosel vitamin C (prinejlepsim) a prinejhorsim neco jineho tak jiste chapete moje obavy
jééé a ještě
terka07
| 13. 7. 2010 19:15
jsem zapoměla jednu podstsatnou informaci, dnes mi děti i tatínek odjeli na chalupu a mám do pátku havaj takže jsem poklidila, no spíš vzala buldozer a shrnula na hromadu otevřela si láhvinku bíleho, slupla ceklý meloun a je mi naprosto úžasně že mi ani to vedro nevadí
Renča
SilvaS
| 13. 7. 2010 19:14
No přijde mi tovelice podobné jako v Polsku s potraty , zakážou je , ale prostě bez nich to uplně dost dobře nejde, někdy jsou nutné,a nevím proč by o tom měl rozhodovat někdo jiný než rodič sám, jsou lidé kteří prostě musí hledat jinou cestu a čím víc se zakazuje tím větší je poptávka, to se dalo čekat
ahoj všeeem
terka07
| 13. 7. 2010 19:13
tak jusem taky zpátkyx. Stan jsem přežila ba co víc jsem si to užila, žádný komár, žádné žáby, prostě pohoda. Děti se ráno namočili do rybníka a do večere jsem je neviděla, takže pooihoda, večer pak nějaké popíjeníčko s přáteli a víte co já tam jedu na víkend znovu a příští týden jsem se rozhodla vzít si pár dní dovolenéé a zase hurá směr Lužany. Holkys já jsem si myslela jaká to bude hrůza a on když se stan vybaví postelema a elektrikou tka je to docela pohodička. Přiložim vám fotku a jestli některá uhádnete co jsem pila máte u mě panáka . Jinak zdravím všechny co si užili dovču a k té moravě, tiše závidím, morava je fakt úžasná je mi líto, že ted už se tam moc nedostanu, ale v každíém případě je spousta míst u nás co mě dokonale dostali, třeba jižní čechy nebo šumava, jeseníky..... jejdas prostě spousta krásných míst. já měla výhodu v tom, že jsem pár let jezdila s partou klidí po vandrech takže jsem si tu naši zemičku pěškně prošlapala a určo je na co koukat.
silvaS
renca13
| 13. 7. 2010 19:00
Aha no takže to vyjde pomalu na stejno prostě legálně se koupit nedá,ale to nám neva ještě že si umíme poradit jinak že
Renča
SilvaS
| 13. 7. 2010 18:38
ano oficiálně ho nekoupíte , ale pánové udělali nahoře kopanec a Sibutramin 20mg nebyl u nás registrován a tudíš se přesným výkladem zákona stalo ,že se nejedná o lečivo,a že nesmíte prodávat Sibutramin 10, 15 ani Meridii ale Sibutramin 20mg jim nějak uklouzl :o) proto ta gramáž a proto ji nikde oficiálně nenajdete. S
ivonn
renca13
| 13. 7. 2010 18:38
Ještě k té Moravě,proč mě tak uchvátila naše zemička je tak malá,ale přitom tak rozdílná a v tom je to její kouzlo.U nás je rovina,skoro žádný kopec a vidím na jednu stranu až do Krkonoš a na druhou vrcholky Vysočiny.Město nalepené na městu,všude hrozný frmol a provoz.Ale na Moravě je tak nádherná krajina,kopečeky,údolí,vesničky,lesy a tááák.Prostě taková romantika a hrozně příjemní lidé tam by se mi líbilo..asi né žít protože by mi ten frkot na druhou stranu chyběl,ale mít tam chaloupku a jezdit tam na víkendy a na prázdniny to by byla krása.Jasně že takhle nevypadá celá morava,ale tady to tak bylo a to mě nadchlo.A to krásné nářečí
Rennie29
renca13
| 13. 7. 2010 18:29
Ahojkyteď dost dobře nechápu po čem pátrášsibutramin co se dá koupit je nelegálně vyrobený a nelegálně se prodává takže o tom ani moc nenajdeš.
sibutramin 20 mg
Rennie29
| 13. 7. 2010 17:00
Ja jsem si teda ten od Silvy ted objednala, ale at hledam na google jak hledam, vyjel mi tam jeden silene drahy Sibutramin 20mg a tam stoji 30 prasku cca 114 dolaru. tak jak je ted sakrys mozne, ze Silva ho ma tak levne? ostatni Sibutraminy jsou jen 10mg a 15 mg. sedim tady uz u toho 2 hodiny a opravdu mi vyjel jeden 20mg..tak nevim nevim..
ivonn
renca13
| 13. 7. 2010 16:58
Ahojky no jasnýý tipy na výlet se vždy hodí tak šup sem něco
silvaS
renca13
| 13. 7. 2010 16:57
Silvo no nevím nevím,nechci se tady pouštět do nějaké debaty,ale co jsem četla tak staženy byly léky obsahující sibutramin.Byla zakázána jejich výroba a prodej!!!!Jelikož prý může způsobovat zdravotní komplikace.Takže se prostě prodávat nesmí.Což mě teda žíly netrhá,protože si ho klidně koupím i nelegálně stejně si myslím že jde jen o prachy a boj trhu nic víc.
Rennie
SilvaS
| 13. 7. 2010 12:43
Ahojky , Sibutramin byl stažen z prodeje , nebyl zakázán jeho prodej , bohužel pánům zákonodárcům unikla jedna klausule díky které tohle pořád ještě možné je jen tady existují pouze dva zdroje, které Sibutramin jsou schopny do republiky dostat. A já jsem jeden z nich. Dokonce zvažuji možnost slabší verze , protože je tady hodně holek co by radši 15tku, sibutraminum@centrum.cz
Sibutramine
Rennie29
| 13. 7. 2010 12:13
tak jsem to tady procitala a to co prodava Cloette aj. (bilo modre tabletky) se jmenuje ve svete Reductil nebo Sibutral + tyto: Ectiva, Meridia. (mozna to tady uz nekdo psal) ale v celem svete je opravdu vysloveny zakaz prodeje http://sibutramine.com/…h-republic/cs-cz
tak ted kurnik nevim a vaham, pokud je to v celem svete..
ale je mi jasne, ze to tady kazda berete na vlastni riziko
...
Ivonn
| 13. 7. 2010 09:39
ještě Silva - sibutraminum@centrum.cz
sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 09:36
ok diky moc ty vecerni chute jsou opravdu nejhorsi ja uz to tady ctu asi od 7 rana, jenze je to tady na dlouho a ted se vzbudila mala, tak uz je po cteni nejvice jsem cetla o pani co to prodava - cloette a dal pak nevim od koho jineho jeste
Rennie
Ivonn
| 13. 7. 2010 09:28
věřím, že se ti asi nechce pročítat naše příspěvky, ale o S se tu semlelo všechno.
Bere se jednou denně, a každá to bere asi v jinej čas. Nejlepší je prý do 10hod dopoledne, já beru za poledne, abych potlačila večerní chutě.
Wejo
Ivonn
| 13. 7. 2010 09:24
ženská jedna pracovitá, ty pořád jenom makáš, kašli na to a jdi k vodě..
Pajajo - samozřejmě, že s tou dovolenou to byla ironie - kdo by odmítl dovolenou, tak se stává okamžitě pacientem.....
Stekli - užíváš si, užíváš?
sibutramin
Rennie29
| 13. 7. 2010 09:23
tak ja jsem zatim zdrava ta stitna se jeste jakztakz da,dnes si ju pro vysledky krve zda se to zlepsilo nebo naopak srdce ma v poho geny bohuzel clovek neovlivni ale urcite ten Sibutramin zkusim. to riziko chapu.. jen od koho to koupit , zda se, ze kazdy prodava jinou znacku? jeste dotaz kolikrat se to bere denne? 1x jak Meridia? diky moc
Rennie
Ivonn
| 13. 7. 2010 09:16
holka zlatá, pochybuju, že by ti některá z nás něco poradila. Určitě se mnou budou všichni souhlasit, že s ohledem na tvoje zdravotní dispozice, bude nejlepší hubnout pod kontrolou lékaře.
Užíváním S na sebe bere každá z nás taky všechna možná rizika s tím spojená, takže je to fakt jen o tom se sama rozhodnout.....
Pokud to chceš zkusit, tak zdroje, které tady nabízí S jsou spolehlivé a ochotné ti poslat pár tablet na zkoušku. A taky ti poradí.....
Vítejte
weja
| 13. 7. 2010 09:05
Nazdárek kočeny, vítejte zpátky doma, jsem moc ráda, že ste si dovču užily Za chvíli jdu do práce, zase se mi táááááák nechce Chjo, léto pitomý, nejde mi jíst, cvičit...
Sibutramin - potrebuji poradit :-)
Rennie29
| 13. 7. 2010 09:03
Ahoj holky jsem tady nova a potrebovala bych prosim poradit, cetla jsem tady ruzne prispevky na ten sibutramin 20mg, ale mam strach to koupit od nekoho neznameho, nekteri lidi radi vydelavaji na lecich... a hlavne u lidi, co jsou "zoufali"
Mam 29 let a vzdy jsem vazila cca 63kg, zniceho nic jsem pak za 3 mesice pribrala 10 kg, to bylo v r. 2007, tehdy jsem behala po lekarich, protoze jsem myslela, ze mam spatnou stitnou zlazu, jak to mame dedicne (mamka, babicka). ale nic mi nezjistili. tehdy jsem zaroven vysadila antikoncepci Yadine cca asi po 10 letech + jsem tehdy chraptela a doktor mi pichal do zile B12 nebo tak nejak. tak dodnes nevim, zda jsem pribrala z vysazeni nebo z tech B12 nebo z ceho to bylo..stitna zlaza byla tehdy OK. ted uz ji mam zvetsenou a beru pulku euthyroxu rano na lacno. no jenomze co se mi zase nestalo...vysadila jsem ted v lednu opet Yadine antikoncepci po 2 letech a asi se mi zblaznily hormony nebo uz mozna pusobi stitna zlaza, ale mam cca 10 kg zase nahore (uz se radsi ani nevazim, poznam to podle obleceni)
..tak spis myslim, ze je to mozna i tou antikoncepci, protoze ta ma v sobe i odvodnovaci slozku
no ale ted k veci brala jsem tehdy cca pul roku po porodu Meridii a zaroven my byla nasazena gynekologem Yadine (ty 2 roky zpet) a zhubla jsem 10 kg, jenze pak jsem Meridii vysadila a opet nabrala cca 6kg. Brala jsem tu 15mg a ted mi v listopadu napsal endokrinolog Meridii 10mg, tak ta absolutne nic ani kg dole po mesici a pul. tak ted neberu nic typu Meridia. beru cca tyden to Alli, ale to funguje na jinem principu nez Meridka. to pusobi tak, ze musim nosit skoro vlozku, jak ze me tece "olej" mazec ze? clovek by neveril, kolik tuku clovek v tele ma, kdyz neco sni..a to nejim nic tucneho
Potrebovala bych holky omezit chut na jidlo + trosku rozhybat metabolismus. Ta Meridie mi pomoha, ale nekdy mi z ni tak pichalo u srdce, ze jsem myslela, ze me trefi slak, bylo to ze zacatku. (a to mam zase v rodine dedicny infarkt same pozitivni geny ze?) tak se chci zeptat, jestli ten Sibutramin je bezpecny a proc ho tady lekari nepredepisuji? neni to zakazane? a prosim holky od koho to koupit, je tady spousta holek co to nabizi. Rada koupim, ale jen kvalitu. Psala tady jedna pani, ze si to dovezla z Egypta, jina zase ze z USA, takze sleduji, ze vyrobcu je strasne moc a ted otazka od ktereho to opravdu pusobi ze? diky moc za pomoc holky. snad mi nektere odpovite.. pa Rennie
Dobré ránko všem
Ivonn
| 13. 7. 2010 07:26
zdarec Reni, jsem ráda, že vám u nás na Moravě bylo dobře, ještě mám pár tipů, kam za kulturou a zábavou, tak se s důvěrou obrať, až si budete chtít zase udělat pěknej tejden...
Ráno jsem do sebe nasrkala kafé a teď mám strach se pohnout, aby mě neporazilo, to horko je úúúúúúúúúděsný.
ivonn
renca13
| 12. 7. 2010 18:21
Ahojdá výletnice jako klobouk dolů,protože v tom pařáku by mě nikdo na kolo nedostal ani náhodou.To jsi musela vypotit litry tuku né? No opálená musíš být teda zajímavě,jsi měla jezdit nahá Pozdravuj kalkulačku a počítač
Ahoj cholkýýýý :-)
renca13
| 12. 7. 2010 18:19
Ahojdááá tak jsme doma,bylo tááák krásně vůbec se nám nechtělo domů .Hned jsem s hrůzou letěla na váhu,protože jsem opravdu ŽRALA jako to prasátko a vida váha stejná a dokonce mám přes bříško 2 cm dole to budou ty každodenní procházky,výlety a podobně.Opálená jsem teda luxusně,jako bych přijela od móře jen Filípek se chudinka na cestě domů přehřál v autě,do toho mu leze zoubek a tak jsme v noci letěli ještě na pohotovost protože má 40 horečky ale dneska už vypadá líp tak snad se z toho rychle vyhrabe,protože v těch vedrech sedět doma je na padnutí a co je tady nového??
ahóóóóóóóóóój všichni
Ivonn
| 12. 7. 2010 08:58
tak jsem zase mezi Vámi.....
Ani nebudu opisovat, co to bylo za očistec v těch vedrech na kole, jako vzpomínka na ty hrůzy mi zůstaly debilně opálený ruce od zápěstí po rukáv a nohy po ponožky...
To horko bylo naprosto zničující a já jsem ráda, že jsem tu zase s váma a miluju svoji kancelář, tužtičku, papírky, kalkulačku, počítač......................
subitramin
nikule
| 12. 7. 2010 02:14
Tak se chci podělit také o své zkušenosti,koupila jsem si ho tu od paní ,velice vstřícná,milá a ráda poradí,,jinak beru ho cca.3týdny,žádné vedlejší účinky nepocituji,hubnutí no jelikož jsem začala užívat silnou dávku jablečného octa již před užitím tohoto léku,to jsem zhubla 3kg za měsíc,tak ted to nedokážu posoudit,jelikož já nejím sladké, tučné ,knedlíky,zahuštěné omáčky atd.ale to nejím už asi 15let,jelikož mi to nechutná,ale čím jsem nabrala?No dělám v hospodě,takže pivečko ,panáček sladkého likéru a pak doma vůbec nejím,ale musím tento přípravek vychválit nemáte chut na nic Beru k tomu stále ten ocet,doktor mně pochválil,že se mi snížil tlak,cholesterol,jaterní tuky,atd,ale to je díky octu,subitramin,vám utne chut a potřbu jídla,ale jediná věc,na kterou musím upozornit,pokud máte vlohy k závislosti na drogy či alkohol,či jiné návykové látky,není toto pro vás!Jinak já si příští týden objednávám další společně s jablečným octem (sibutramin,má tu nevýhodu,že ho zvyšuje,ale jab.ocet ho zase stahuje)takže pak to jde krásně dolu já tedy\ společně ruku v ruce s octem dohromady za skoro 2měsíce schodila 6.5kila
informace o Sibutraminu pro SilvaS
PEGY2
| 11. 7. 2010 22:15
Dobrý den,
prosím o bližší informace, cenu, potřebuji zhubnout 5kg a nedaří se mi. děkuji Jitka
Nazdárek :)
weja
| 11. 7. 2010 12:29
Ahoja kočky!
Dlouho jsem se neozvala, jsem ostuda . Koukám, že většina z vás si krásně užívá sluníčka a volna.. Já chodím do práce... Zrovna dneska zastávám názor, že by mělo být trestný jít v neděli do práce, když je tak krásně .
Sibu teď neberu, nějak mi přijde, že je to zbytečný.. nepřibírám, i když hřeším docela dost - buchtička, nanuk, masíčko - je to fofr .. Ale váha se drží, dokonce se i hla docela dolu, tak to teď nebudu asi řešit a začnu bojovat zase až se začne zvyšovat..

Tak užívejte, kočeny, úplně vám ty dovči závidím

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova