Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Sibutramin 20mg a léto bez chutí a pokušení
SilvaS
| 11. 7. 2010 09:02
Pro všechny , kteří si chtějí užít klidné léto bez pokušení, které zrovna v tuto dobu číhá všudetřeba ve formě zmrzlinek -po té bych se třeba utloukla mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, při pravidelném odběru možnosti slev, svých klientek si velmi považuji nejedná se o přípravek pro lékařský trh , proto jsme si mohli dovolit jej udělat opravdu bez zbytečných doplňkových látek , jako třeba u Meridi , na které pak nastávaly u spousty lidí přecitlivělost , a měla nepříjemné doprovodné jevy,a také ve vyšší gramáži účinné látky, Sibutramin je skladem v dostatečném množství a dodání je do druhého dne, možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. Dodávám i na Slovensko, na dobírku , platba v EUR, email sibutraminum@centrum.cz , hezké přožití slunečné neděle přeji Silva
Léto a dobroty
clloette
| 10. 7. 2010 21:39
Ahojte všechny, co se pořád snažíte, i když teď už to jde opravdu dost těžko. Všude samé nástrahy Dneska jsme byli na koupálku a všude samé "dobroty". Je léto a to jsou oslavy, grilovačky, koupálko, dovolené all inclusive.... No odolávám, ale také občas hřeším, ono by to ani jinak nešlo Ale je fakt, že se držím o moc líp než třeba loni bez Sibutraminu a jsem moc ráda. Když už malé krájím s sebou zeleninku, tak udělám trochu víc a zobnu si s ní. Snažím se vzít si s sebou maxum rozumných potravin, abych pak nebyla nucená jíst ty z rychlého občerstvení. Díky Sibutraminu nemám takové chutě, tak o dost lépe odolávám a dám si připravené mňamky z domova. Hlavně hodně pít, to je opravdu důležité. A když už to jde, tak jít alespoň pěšky, nebo si udělat pár bazénů a přes to léto se udržet a nepřibrat.
Přeju všem krásné prázdniny a dovolené a hodně síly a pevné nervy, ať vydržíte a nepokazíte si to, co jste už zvládly. Byla by to škoda.
Každému ráda poradím a pošlu informace o Sibutraminu, který opravdu pomůže, když člověk nemá pevné nervy a nedokáže odolat "dobrotám". Sibutramin vám odbourá chutě a hlad a to už se pak vše lépe dodržuje Užívejte si sluníčka Mirka
clloette@email.cz
Sibutramin 20mg, šetrnější účinná látka Meridie
SilvaS
| 9. 7. 2010 23:39
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
ahoj všem......
steklounka
| 8. 7. 2010 09:01
zdravím všechny co tu jsou ,jinak ¨prodloužený víkend byl docela fajn,dva dny jsem se válela a dva dny makala,malovali jsme na firmě tak jsme uklízeli,ale docela to šlo.Jiank pro Pajaju...po dítkách se mi ještě nestýská ,zatím jsem si ještě ten klid nevychutnala.
renca 13....to je fajn,že si užíváš na Moravě...určitě se máte pěkně...a že jsi zhřešila...no ty jedna tak pak bude drsná dietka doma
janule1....koukám,že jsem prošvihla to naše kafe nebyla jsem tu...tak snad to napravíme někdy příští týden???
zatím se mějte páá

jo a gratuluji všem co ubyli na váze....těch 22kg je pěkný
všem
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:29
Holky, musím se pochlubit - od úterka jsem teta! Přítelkyně od bráchy porodila holčičku, 3.70 kg a 51 cm, jmenuje se Julie. Až bude nějaké foto, tak ho sem hodím. Zatím nás k nim ale ještě nepustili, přítelkyně rodila císařem a malá se ntrošku nadechla plodové vody, tak je ještě v inkubátoru. Ale jinak jsou obě v pořádku
Steklounka
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:26
Ahojky, tak jak je bez dítek? pohodička nebo už se Ti stýská?
Nickolettka
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:24
Ahoj. Vidím, že jsme na tom stejně ,já už mám za sebou taky koloběh nejrůznějších diet apod. A taky jsem pořád měla šílené váhové výkyvy - klidně jak píšeš i 2 kg za den (přítel mi to nechtěl věřit, že je to nesmysl, že to je prý špatnou váhou apod., dodnes si to myslí - konečně ale vidím, že nejsem sama). Ale od té doby, co jím pravidelně (cca 3 týdny) a v malých porcích, takové váhové výkyvy nemám. Když ujedu, tak se mi to pohne max o 0,5 kg, víc ne. Jelikož jsem byla i dost na sladké, pomáhá mi udržet chutě na uzdě Sibu a musím říct, že naštěstí úspěšně. Tak přeji hodně pevnou vůil a co nejvíce ztracených kil
renca13
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:18
Ahoj Reni, Jj, na Moravě je móóóc pěkně, hlavně vinné sklípky jsou super A jak tak čtu, tak si pěkně dáváš do nosu! No však co, jednou za čas si můžeš popustit uzdu, ne? Pak dej vědět, jak si dopadla doma na váze, samotnou by mě to zajímalo, když máš pocit, že hubneš . Tak zatím pa
Ivonn
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:14
Ahoj. Tééda, Tobě se nechtělo na dovolenou? Nebo to byla jen ironie? Já bych jela hned, kdyby to šlo! Jenže v práci jsem sama a jelikož je polovina roku, tak je tady toho habakuk! A ještě k tomu předělávám diplomku a musím se začít připravovat na státnice, takže toho mám až víš kam Tak doufám, že si na dovolené užíváš ,za chvili už budeš zpátky, tak dej pak vědět, jak bylo.
eminka2
Pajajo
| 8. 7. 2010 07:10
AHojky Petro. Teda, moc gratuluji k takovému úspěchu! 22 kg dole to je paráda! Já mám sibu cca 3 týdny a zatím mám dole 3 kg. Taky jsem změnila styl stravování (ikdyž mi to sem tam ujede), přestala jsem jíst sladké a ubrala na velikosti porcí. Potřebui dát dolů ještě tak cca 10 kg, takže mám před sebou ještě kus cesty. Tak snad to půjde. Díky za inspiraci, takový příspěvek jako od Tebe vždycky zsa člověka nakopne! Pavlína
ahooooooooooooooooooj
renca13
| 7. 7. 2010 16:38
Ahoj holkýýýýýýýýý jdu na vás jen juknout jsme ještě na dovče,ale dneska jsem konečně zapnula noťase máme se báječně,Morava mě naprosto okouzlila,je to prostě úplně něco jiného než u nás ve městědneska jsme byli ve Vyškově v DinoParku a včera ve western městečku v Boskovicích..to je náááádheraholky žeru a žeru zmrzlinky,čokoládky,hotelové snídaně to je rachot ale zdá se mi že jsem spíš zhubla a to jsem sibu na čas dovči vysadila.No uvidím doma na váze.Tak se mějte moc krásně,dočtu až budu doma.papáááá kočky
Ověřený prodejce
olivie9
| 7. 7. 2010 12:39
a ještě...je určitě dost podvodníků, co vám pošlou plato paralenu apod. a to je vážně za ty peníze k nas....
Já kupovala od paní Silvy a jsem moc spokojená. Neni to reklama, jen doporučení, které jsem při rozhodování sama tolik potřebovala
Sibutramin
olivie9
| 7. 7. 2010 12:36
ahojky všechny, které se "rozhoupávají" koupit si sibutramin.
Mně se do toho ze začátku moc nechtělo, protože mě odrazovala cena. Jenže půl roku po porodu jsem měla pořád nahoře 8kg a zuřila jsem každej den u skříně že namám co na sebe a že je tak krásně a já s těma "mišelinama" k vodě nepůjdu. Takže....sibutramin jsem si nechala poslat a peněz určitě nelituju. Už teď vím, že jak bude docházet pixla, koupím další Za deset dní, co každé ráno polknu pilulku, mám dole 3,5Kg Dřív jsem neuměla odolávat sladkýmu. Nejedla jsem nikdy nijak moc, a vůbec ne tučný, jen to sladký mi nedalo Teď vůbec nepociťuju hlad. Jím fakt jen proto, že si říkám, že bych měla. Nemám chutě. Vůbec! A to je u mě velkej zážitek Jelikož jsem člověk, kterej nemá žádnou vůli, je pro mě sibutramin jediná spása
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 7. 7. 2010 02:10
stále mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, v cenách od 810kč+poštovné, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného a přímého zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 6. 7. 2010 13:47
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou
vůli, tak vám nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a
chutě, a proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat
na email, ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka (clloette@email.cz)

Leeloosko, moc gratuluju , jste šikulka, krásně jste zhubla. Mím z vás radost. Na Slovensku bohužel nikoho neznám, ale není problém se zasíláním na Slovensko (na dobírku).
hubnutí
eminka2
| 6. 7. 2010 13:41
Ahojky holky,vás tady ale je.Chtěla jsem se s váma podělit o uspěch z hubnutí.Začala jsem koncem ledna s pomocí subitraminu.Začala jíst 5xdenně pít hodně vody a zeleniny ,trochu upravila styl stravování.Subitramin jse užívala na zkoušku cca 1,5měsíce pak bez něho.Moje váha byla 97kg a nyní je moje váha užasných 75kg.Jsem naprosto spokojená a štastná a moc mě těší ,že jsem vůbec začala a dokončila dílo,které jsem začala .Vydržela jsem a jsem tomu ráda.Taky zhžeším je to fakt ,ale 3xtýdně cvičím na orbitreku 40minut a v práci ten pohyb taky mám takže mi to stačí.Byla jsem na dovolené v Itálii a samozřejmě jsem hřešila tam zmrzlinka tam to a ono a když jsem přijela domů tak jsem byla zvědavá jak jsem mna tom s váhou.A nepřibrala jsem ani deko paráda ne???Takže holčiny je to fakt v tom našem mozečku opravdu chtít.Nezoufejte pokud chcete začít subitramin je perfektní pomocník při hubnutí.Ted je to ještě lepší je léto a zeleninky a ovoce je dostatek a ve velké míře takže papejte a papejte.Díky moc za tyto stránky ,které mi pomohli dosáhnout mé váhy kterou jsem měla před 13lety.Na jídlo 5ydenně si tělo tak zvyklo,že když je čas ozve se samo.Takže pa holky a pokračujte v usilí jde to fakt.Mejte se tu hezky užijte si dovolené a po prázdninách se tu zase uvidíme papapa Petra
Steklinka
Janule1
| 6. 7. 2010 09:36
zajdem si dneska na tu kávu? myslela jsem tak kolem 18 hod.
leelooska
Janule1
| 6. 7. 2010 09:35
ahoj,já tě teda neznám ale moc gratuluju. To je úspěch.To se hned člověk cítí líp
sibutramin
leelooska
| 6. 7. 2010 09:16
Ahojte holky
pamatáte si ešte na mna? pisala som sem sice dost malo, ale chcem sa s Vami podelit o svoj uspech a radosť a povzbudiť všetky
kupila som si priblizne 2 mes. dozadu od Cloette sibutramin, zacala ho uzivat, uplne zmenila jedalnicek, zacala pravidelne cvicit rano vecer cca polhodinka, no najma žiadna večera

začiatok : cca 90 kg, včera : 73,8 kg
a musim poznamenat, že skutocne ziadne vedlajsie ucinky som nemala, teda okrem sucha v puse, čo je myslím u sibu normálne

ale chcela by som sa este opýtať, kedze som zo Slovenska - z Bratislavy, nemáte kontakt na nejakeho predajcu sibu zo slovenska?
Díky moc za info a všetkým Vám drzím veeeeeeelmi silno pastičky ked chcete, dokazete to. Papa
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 5. 7. 2010 07:58
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit z oficiálního zdroje nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje.možnost dodání na Slovensko, email sibutraminum@centrum.cz
ahoj všichni
pawlinka87
| 5. 7. 2010 00:17
ale neboj, ještě se nakonec nebudeš chtít vrátit zpátky
Nickolettka
ivab
| 3. 7. 2010 20:58
Myslím, že máme podobný problém s tím jak si to naše tělo zvyklo na nejedení. Nejsem zvyklá na pravidelnou stravu, pokud něco dělám, tak dělám a až nic nedělám tak přemýšlím o tom co sníst. Určitě je správné jíst víckrát denně, protože mně se taky zdálo že přibírám i z vody. Stačilo málo a bylo zle a i když jsem celý den nic nejedla, tak váha se nesnížila, protože tělo bylo na nejezení zvyklé. Se sibu ti to půjde asi pomalu dolů, já už jím třetí balení po 30 kusech a dva týdny se s váhou nic neděje, při prvním balení jsem zhubla asi 2,5 kg, při druhém 4 kg a teď při tom třetím zatím nic. Jsm zvědavá jestli se ta ručička pohne až bude prázdná sklenička
Steklounka
ivab
| 3. 7. 2010 20:53
Nemyslím si, že kvůli tomu, že si ulevíš od každodenních prací a starostí jsi špatná matka , vždyť kdo ocení tvoji námahu? Děti jsou radši když si s nimi hraješ než když mají vysátý koberec nebo umytá okna. Sama to znám když slyším a kdy už to mami budeš mít a budeš si se mnou hrát? Jenže jsem taky taková, že je pro mne nejprve práce a až potom zábava, ale radost po práci si musím vychutnat sama
Všem co odjíždí na dovolenou..........
steklounka
| 2. 7. 2010 12:32
Ahoj holky,tak si to pěkně užijte,má být nádherně.Já teda dovču nemám,zatím ,ale i prodloužený víkend je super .Takže renca13 a ivonn..........holky v pořádku se Nám vraťte,budem se na vás těšit...no a určitě si tu budete mít co počíst až se vrátíte

Zdravím nováčka....přeju hodně zdaru se Sibutraminem

Musím se podělit o radost.....dnes mi odjeli dítka
týden,klídku,vyváření

jsem to ale matka
Začnu :)
Nickolettka
| 2. 7. 2010 10:54
Dobrý den ,odjakživa jsem se trápila dietkama,hladovkama a myslela jsem si ,že čím méně budu jíst ,tím víc budu hubnout ... jeden čas to tak bylo ...ale pak ... se koloběh otočil ... naučila jsem si tělo ,nejíst . a pak když jsem snědla třeba kuřecí řízek s kaší měla jsem o 2 kila za den více ... a začla tloustnout nezastavitelnou rychlostí . Jedno období jsem brala Meridii která mi výborně vyhovovala ...naučila jsem se pravidelně jíst a krotit své návaly jídla,kdy jsem celý den nejedla a večer jsem pak zbouchala vše co mi přišlo pod ruku ... Meridie však byla stažena a tak se chystám začít s Sibutraminem a doufám,že to bude můj příznivý pomocník :) začínám se cítím bezmocně , snažím se cvičit když to jde a kila se ani nehnou .... snad se to se Sibutraminem zlepší .
Ahoj všichni
Ivonn
| 2. 7. 2010 09:03
tak drahouškové zvedám krovky a na týden odlétám.......
Takže vám přeju, ať si užijete prodlouženého volna co nejlépe, Jožinko - žádný omáčky a podobně, dokud horka nepoleví....
Srdéčko se mi svírá steskem, očka za mými centimetrovými sklíčky se mi zalily slzičkami, státní zuby mi lítají v hubičce, jak se mi třepe brada, jíst mi nechutná, spát mi nechutná...na kolenách jsem prosila šéfa, ať mi nedává dovolenou, ale bohužel, poručil - tak musím.
Takže, s nudlí u nosa se na týden s vámi loučím a
ahóóóóóóóóóóóóój kamarádky moje................
:-)
renca13
| 1. 7. 2010 17:51
Ahoj holkypředem se omlouvám že nestihnu zareagovat na všechno.Absolutně nestíhám a jelikož ráno odjíždíme tak mám co dělat.Všem moc děkuji za pochvalu těch mích kluků Jani kluky mám modrooké,ale nevím teda po kom Holky mějte se moc moc krásně,užívejte si nádherné počasí.Vy co jste bez dětiček....pořádně zrelaxujte a užívejte si pohodičky všem co razí na dovču,užijte si a ať se vám líbí ať už jedete kamkoliv.A těm co musí do práce,holky vydržte!!!!!!Taky se dočkáte zaslouženého odpočinku.Tak kilča dolůůůůůůů a hlavu vzhůru A neradujte se předčasně za týden mě tady máte zpátky páááááááááááááááááááááááááááááááá
špatná nálada
rosnicka
| 1. 7. 2010 17:20
ahoj holky,
nějak se memůžu zbavit špatné nálady cokoliv dělám tak se mi nedaří,chjo. Nejraději bych vypadla někam pryč, jenže jak jsou teď ty dny volna, tak můj muž nemá volno
ke všemu jsme musela vysadit HA (ze zdravotního hlediska) a tak teď přemýšlím o jiné formě ochrany, nemáte některá zkušenosti se spermicidními krémy či globulemi?
Mějte se prozatím krásně, já zítra musím pracovně do Prahy a do Dobříše, moc se mi tam nechce ..chjo, v tom horku a k tomu první prázdninový pátek...

Tak páááčko, kočky!
ahojky
pawlinka87
| 1. 7. 2010 15:05
ahojky, já ten nimesil používám delší dobu a zatím i zabral snad na všechno, mám chronicky nemocnej močák a když mě to chytně, tak si dám nimesil a do 10 minut mám pokoj, jinak ti přeji at se co nejrychleji uzdravíš
znojmo
pawlinka87
| 1. 7. 2010 14:53
koukám, že gránice stále plní svůj účel , prvně jsme tam chodili běhat až jsme se zaběhli , já jsem chodila na dvořákovu, takže hned za gránicema, tak to tam velmi lákalo a občas bylo i těžko do tý školy trefit

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
20. 6. 2025 15:30