Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

zdarééééééc
jozinka
| 1. 7. 2010 12:37
čau krásky.. tak koukám, že debata se tady pekně rozvíjí, to jsem moc ráda.. opět se hlásím od bazénu, je tu stále naprosto úžasně, ale abych vás moc neštvala, už zítra jedem směr dom..ach jo.. ale na 99% to vypadá že v sobotu zase nazpět, musím pracovat, nedá se nic dělat..
Ohledně toho cvičení..jak tu terka07-Blanka zmiňovala, je sice pravda, že denně cvičím 45 min. (teda teď od pondělí na to dlabu-pač mám veget) ale taky se mažu kosmetikou která je tu často zmiňovaná, kterou terka prodává, tak že i to dělá hodně, je jasné, že kosmetika, a cvičení je naprosto super dvojka..
tak holčiny moje.. mějte se krásně.. a užívejte..
Ahóóóój všichni
Ivonn
| 1. 7. 2010 09:54
Pavli - na Znojmo mám hodně vzpomínek, dělala jsem tam ekonomku, chodlli jsme o přestávkách hulit do Gránic, do parku.
Ivab - já se taky někdy kochám, i na hrad se zajdeme třeba podívat, a tak.....nejsem magor, co celej den maká, to škodí pleti...
Všem, co jim děti donesly výzo a nemuseli si dneska brát den volna na zotavenou, blahopřeju a Jaňuli, nezuř, já jsem taky nechápala, proč má kluk dvojky, když je po mně tak prudce inteligentní a bystrý, ale oni jsou kluci většinou krapátko salámisti....to se zlomí....
ahoj
ivab
| 1. 7. 2010 09:31
Ahoj a hezký slunečný den a konečně máme sluníčko i na Moravě a parádně hřeje, jen se není kde ochladit (možná doma ve vaně). Rosničko vidím, že znáš pěkně trasu od Valmezu po Rožnov a na té trase je i Zubří, které je mým bydlištěm již od narození. Steklounko, chodím bohužel již do práce, rok jsem byla nemocná, sice nejsem ještě plně zdravá, ale končí podpora nemocenské, tak jsem opět v pracovním cyklu. Weji bych chtěla také poradit ten Nimesil, jak psala Ivon, zkoušela jsem ho a byla mile překvapená, protože také trávím noci tím, že mne bolí hlava a snažím se bolesti zahnat Ibalginem , ale ne vždy zabere a po Nimesilu mne přešla bolest hlavy a nemusela jsem strkat hlavu do záchodu. Zrovna včerejší noc a den byla vzorovým příkladem a podle mne to je psychika v háji. Jinak vám závidím bazénky, šikovné dětičky a dovolené a užívejte si co nejvíc můžete, protože vše je neopakovatelné .
Ivon tu jízdu na kole po jižní Moravě závidím, také jezdím ráda na kole, ale tím stylem, že se dívám i po okolí a za ničím se nehoním, jen to víno mně nic neříká, protože mně nesedne, ale jsou i jiné tekutiny. Jo a ještě mne napadlo ohledně tekutin, že jde koupit v lékárně japonský čaj Hannasaki, stojí okolo 130 Kč a má hodně příznivých účinků mimo jiné odbourává tuky, snižuje cholesterol, ovlivňuje činnost srdce atd. Piju ho dva týdny, moc mi nechutná, ale co bych neudělala pro štíhlou linii. Mějte se všechny moc hezky a maminky užívejte si to volno bez dětí a manželů
pawlinka87
Pajajo
| 1. 7. 2010 09:18
Ahojky. Vítám Tě mezi námi! Já beru Sibu 13 dní a zatím mám dole cca 2,5-3 kg. A, že bych nějak cvičila se říct nedá. Jen chodím 1x týdně na Zumbu a to je tak všechno, na víc není čas.Ale věřím, že když bych se začala více hýbat, šla by váha dolů rychleji. Taky dost záleží na tom, jakou máš nadváhu. Můžu se zeptat kolik měříš a vážíš? Já mám nyní 175cm/80 kg. Chci se s váhou dostat na 70, takže mám co dělat. Každopádně nevím, jaký máš systém stravování, ale je dobré i trošku upravit jídelníček - já se snažím jíst 5x denně, raději malé porce a ne nic nějak tučného. A taky jsem vynechala sladkosti (v tom mi ale pomohlo dost Sibu, hodně mi to omezilo chutě na sladké, což je jen dobře ). Kdybys chtěla vědět ještě něco, tak se klidně ptej mě nebo clloette. Já jsem v podstatě taky ještě nováček
Ahoj kočky!
Pajajo
| 1. 7. 2010 09:10
Jak to tady tak čtu, tak mi to spíš připadá jaké diskuze o táborech, dovolených a bazénech Samozřejmě to nemyslím nijak zle, docela se u toho bavím Jen mě tedy s těma bazénama a dovolenýma pěkně provokujete. Sedím celý den v práci, takže na bazén můžu klíďo píďo zapomenout (a stejně ani žádný nemáme ) a na dovolenou se dostanu až v zář í(když to vyjde). Ale vám to přeju, jen si pěkně užívejte sluníčka, klídku, pohodičky - někdo s dětičkama a někdo bez nich . Jinak jak jsem včera psala, že mi váha furt stojí na 81, tak dnes ráno jsem měla na váze 80 ! njn, skončila mi MS, tak to bude asi tím. Teď hlavně, aby to šlo pořád dolů Tak zatím pa a užívejte si dnešního krásného dne!
steklounka
pawlinka87
| 1. 7. 2010 05:43
Dík za odpověd a přivítání, naštěstí mám zaměstnání "pohyblivý", tak je to dobrý, ted' začnem s kolegyní chodit na Zumbu, tak jsem zvědavá na výsledky
steklounka
pawlinka87
| 1. 7. 2010 05:43
Dík za odpověd a přivítání, naštěstí mám zaměstnání "pohyblivý", tak je to dobrý, ted' začnem s kolegyní chodit na Zumbu, tak jsem zvědavá na výsledky
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 1. 7. 2010 02:10
Pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka

(clloette@email.cz)
Berlička v hubnutí - Sibutramin 20mg.
clloette
| 1. 7. 2010 02:08
Ahojte všechny holčiny , už dlouho jsem nestíhala něco přispět do této diskuze, tak alespoň něco málo. Sice jsem nepsala, ale snažím se vše číst, takže bych především Renče přála, ať to zvládá a je statečná. Myslím na vás a také vím ze zkušenosti v rodině, jaké to je Máte naprosto úžasné děti, opravdu krásné fotečky Můžete na ně být pyšná.
No a když dneska bylo to vysvědčení, tak doufám, že byly všechny maminky spokojené a můžu všem gratulovat Nás se to ještě na pár let netýká, takže jsme ty nervy neměli. Užívejte si všichni i s dětičkama prázdniny a hlavně sluníčko, to fakt potřebujeme. Jinak Zuzi, musím poděkovat, že jste se za mě prala jako tygr a je mi líto, že to bylo nedorozumění. Ale jsem ráda, že se to vysvětlilo.
Všem gratuluju k úspěchům v hubnutí Každé kilečko a cm se počítá. Klidně i pomaleji, ale zato jistěji. A stále platí, že pokud opravdu chcete zhubnout a nemáte dostatečně pevnou vůli, tak vám
nabízím "berličku" Sibutramin 20mg. Odbourává pocit hladu a chutě, a
proto uhlídat se, je snadnější :). Pokud mě budete kontaktovat na email,
ráda vám na vše odpovím. Děkuju Mirka

(clloette@email.cz)
Všem držím palečky a také pořád bojuju, tak v tom nejste sami. Kdyby cokoli, tak pište a pokud to bude v mých silách, tak ráda pomůžu a poradím Příjemné prázdniny a hubnutí.
tábor
weja
| 30. 6. 2010 23:20
Ahoja,
já od první třídy chodila do turisťáku.. jeho celoroční činnost byla zakončená 3týdenním táborem.. Byla tam teda veliká výhoda, že jsme se všichni znali, ale stejně - v sedmi letech na 3 tejdny..
No, kdybyste viděly ty výhružný dopisy! "Okamžitě si pro mě přijeď nebo uteču, nenávidím to tady, nechci tady být, jsi zlá máma!". Mamka měla jediný štěstí, že se za mnou neměla jak dostat...
A stejně jsem domu přijela špinavá od hlavy až k patě a usměvavá od ucha k uchu.. a za rok jsem jela zas..
Zrovna zítra ráno na ten tábor jedu.. Sice se jen podívat na pár dní a vypomoct s programem, ale aspoň něco..
Jsem nesmírně šťastná, že jsem do oddílu chodila a taky za ty tábory - takových zážitků, kamarádů, nových věcí - to člověk nezažije doma nebo na dovče s rodičema!
Janule1
steklounka
| 30. 6. 2010 22:25
Ahoj Jani,no tak nevím jestli by to šlo u nás na zahradě,bude tam ségra s dítkem,pak ještě její kamarádka s dvojčaty to by jsme si asi v klidu nepopovídali,jedině že bych přišla k tobě,ale viděla bych to na pondělí či úterý,tak snad budeš mít čas.No bruslit neumím ,jednou jsem to zkoušela a rozbila si hubu
tábor
Janule1
| 30. 6. 2010 21:54
tak můj synek byl poprvé v 6 letech na soustředění od teplického fotbalu. Já to ořvala jak prase. On se sice v autobuse poblil ale zvládal to v pohodě. s námi to bylo horší. Minulý rok byl kluk s naší holčičkou s rodičema na dovolený na 10 dní někde u Mariánek. Musím podotknou,že malá je naše závislost a byli jí necelý 4 roky. A hádejte? První naše volno a startovali jsme auto.
Renča
Janule1
| 30. 6. 2010 21:47
když mi na tel 733704762 pošleš číslo zásilky,tak se pokusím zjistit kde ti to visí
vysvědčení
Janule1
| 30. 6. 2010 21:45
ahoj holčiny,tak můj kluk v pátý třídě měl dvě dvojky. Ale flákal to,zmetek jeden. Zatím měl vždycky samé jedničky. I učitelka říkala,že má na samé jedničky. Trouba jeden!!!!!!! On se vůbec neučí a to mu furt říkáme,že už se musí začít učit. Jinak dvě dvojky měl z vlastivědy a angličtiny. a poslední písemku z angliny měl za 1 s hvězdičkou a pochvalou. To mě hned nasr....,že to fakt flákal. No já mu ukážu vojnu Ale neptejte se co jsme měli v pátý třídě my
Renčo
Janule1
| 30. 6. 2010 21:38
ahojky,děti jsou úžasný. A maj modrý oči Řekla bych,že starší klučina(Filda?) je ti podobný.
steklounka
Janule1
| 30. 6. 2010 21:32
ahoj,no kávu dáme o víkendu,ne? Když máš dítka pryč. A kde máš zahradu? Klidně si můžem dát kávu na zahrádce,ne? chtěla jsem se zeptat jestli bruslíš? Já teď začala párkrát v týdnu bruslit. Ale samotnou mě to nebaví. Tak mi přítomnost dělá mp4
pawlinka
terka07
| 30. 6. 2010 20:28
vítám t mezi námi a ktomu tvému dotazu ti odpovím ,ale neber si ze mě příklad to ani náhodou.Já jsem lemra línáod přírody, brala jsem meridii shodila 30 kg a ani jsem se nehnula, takže podle mne to jde, ale ted je děěěsně těžký si váhu udržet protože to cvičení vby to hodně chtělo ,ale já se prostě nedonutím, takže jsem tu ted tarochu černá ovečka, která nehubne, spíš je to hurá 5 kg dole a za týden vztek protiože je mám zpátky, fakt je to těžký. Zatím co když si zvykneš se hýbvat tak pak to máš jak drogu , o tom by ti mohla povyprávět Jožina až se docáká v bazenuz u rodičů a nakoukne sem. Ta začala cvičit a zatím co mě se váha zasekla a konec tak ona hubne dál a dál, a jen díky tomu že jí cvičení chytlo a je poctivá a baví jí to, takže cvičí snad hodku deně a je to opravdu znát. ajkže v každém případě, pokud nemáš odpor jako já, tak doporučuju civičit, zvbykneš si v době, kdy bereš prášky a až je vysadíš, tak ti zbyde o cvičení a to k udržení váhy nebo dosundání pár kuileček stačí. Ztím co když cvičit nebudeš, pak vysadíš prášky tak ta váha prostě nahoru pujde i když pomalu a nenápadně,ale pujde.
steklounka
terka07
| 30. 6. 2010 20:23
no jo Peťo to jsme na tom stejně a víš, že se na to docela těším na ten klídek, si ukldim konečně byt , sednu si do proistřed a budu se kochat aspoň chvilku než se mi vrítěj zpátky, protože jak přijedou tak to zas bude na holinky a vykydat .A tk celkově se těšim na tu pohodičku, no jen abych to nezakřikla a fakt se mi nevrtii třeba za dva dny. Manža s nima to tiž dýl jak víkend nikdy nebyl a z toho ještě byl půl dne v opráci a hlídala babi takže nevim nevim jak to dlouho s nima vydrží ,ale každý den , dobrý den .Já z toh ostanování měla docela hrůzu ,ale ted se těšim, když vim, že bude pěkně a děti se už nemžou dočkat tak to mě blaží ještě víc sice já bych raděj moře a letadlo, ale zas na druhou stranu aspoň ušetříme že jo. Takyti přeju at si ten odpočnek bez nich pořádně užiješ a gratuluju k vysvědčení
renca13
terka07
| 30. 6. 2010 20:18
Jojo tábor to je tak krásný výmsl, ten kdo to vymyslel měl dostat nobelovku .Honza jede letos poprvé a jsem střelec ještě nikde nebyl pokud nepočítám týden školky v přírodě. Je mu 8 a jede ted se podrž na 3 týdny.Jede se spolužákem ze školy ca děsně se těší asi chudák neví do čeho jde. No já mám výhodu v tom, že Honza je děsnej samorost, nikdy jsem ho enmusela ani vodit do školy v první třídě, nevím co je to družina tam chodil týden a přestalo h oto bavit, takže příjde ze školy dom, napíše ukoly, takže když já příjdu z práce tak mám připravené sešity jen k podpisu, ne nebudu popisovat jak ty úkoly občas vypadají ,ale od toho to jsou úkoly aby se snažil sám ne takže to nějak neřeším. Jsem ráda, že je tak samostatný , někdy až moc že to lidi kolem zaráíží,ale já si uzas na druhou stranu můžu v klídku říkat, že se v životě neztratí. Ale je fakt, že taky trnu jak to přežije, ale na druhou stranu se na to docela těším, že od něj a jeho štěbetání bude chvilku klid. Výhoda je, že to má manža od Škodovky, jso uto tábory, km se jezdilo už za totáče, prošla jsem nima i já, nejdřív jako dítě, pozděj jako vedoucí. No a ted tak poslednhích 10-15 let tam jezdí stále stejní vedoucí takže jich většinu znám ještě z dob, kdy jsem jezdila s nimi a to je obrovská výhoda. mimo to mě ten táíbor vyšel na 1700 tak to je úplně bezkonkurenční
renca13
steklounka
| 30. 6. 2010 19:56
díky za pochvalu
no tak to je ted synovi 8let,takže byl sám v 7,ale zvládl to.A já bych ho poslala od nás ,máme tady DDM,tam znám lidičky,takže vím,že se tam nemůže nic přihodit
pawlinka87
steklounka
| 30. 6. 2010 19:53
ahojky,vítám tě tu mezi námi
,tak nevím jestli má sibu lepší účinky,když cvičíš,já bohužel tomu cvičení taky moc nedám,nestíhám,když se dostanu domů,padám na hubu ,ale snažím se aspon 2x týdně lehy,sedy,rotoped....takže spíš ti poradí jinčí,který tu cvičejí více ,ale i tak hubnu,za měsíc mám 4kg dole
steklounka
renca13
| 30. 6. 2010 19:53
Jéé tak gratuluji ke krásnému vysvědčení šikulku máš doma.A pak zasloužené volno ty se máááš.Užívej si užívejTábor:no já bych syna poslala tak za 2 roky,to mu bude 8let.Ale docela se bojím,abych vybrala správně.Někdy když čtu co se tam děje,nebo jaký lidi se o ty prcky starají tak bych asi zešílela strachy.No uvidíme,každopádně díky za info Já bulela jako želva když jel do školky v přírodě
terka07
steklounka
| 30. 6. 2010 19:51
tak to je super,že jedete pod stan,mají být tropy ,taky jsme měli dvě dvojky,takže gratulujem ,už žádné honění vid,huráá ,no vidíš to tak to jsme na tom podobně,já se ted na týden zbavím dětí a pak hned dětí a muže na 14 dní
renca13
steklounka
| 30. 6. 2010 19:48
tak se tu ptáš,jestli by jsme poslali dítka na tábor...no jasněěěě
Ted vážně...tak nevím v kolika myslíš,že by jsi je chtěla poslat...ale já jako malá jezdila od první třídy,každý rok a bylo to supera syna jsem taky chtěla letos poslat,ale nevyšlo mi to,má už zaplněný program..takže příští rok.Už loni byl poprvé sám na týden ,na fotbalovém soustředění...proběhlo to v pořádku,jen jednou se mu prý stýskalo,ale jinak dobrý ,jen já jsem bulila když odjížděl
renca13
steklounka
| 30. 6. 2010 19:44
Ahoj renčo,tak vízo bylo s vyznamenáním byli 2 dvojky.takže spokojenost. Jinak zítra už budu bslit dětátka a v pátek
sibutramin - dotaz
pawlinka87
| 30. 6. 2010 18:30
ahojte, tak jsem se přihlásila poprvé, chtěla jsem se zeptat jestli má sibutramin stejné účinky i když necvičíte, nemám na to bohužel moc času a začala jsem ho teprve brát a taky jak často ho berete, jestli jednou denně stačí, děkuji za vaše odpovědi.
terka07
renca13
| 30. 6. 2010 17:30
Blani moc děkuju,balíček jsem si vyzvedla a na poštu poslala stížnost já jim dámjooooo ten krém kakaový ten tak překrásně voní to je úžasný!!!Téda takové krásné vysvědčení,to si zaslouží pochvalu téda a další maminka bez rodinky já chci takýýý
renca 13
terka07
| 30. 6. 2010 10:30
No jo máš ho zase od ponděl uzložený na poště Pardubice7 ta je tam pořádně sprdni at si to užijou. Jinak v sobotu se chystáme pod stan, Honza přinesl dvě dvojky a já si konečně vydechnu od domácích úkolů a trochu švihlé paní učitelky at žijou prázdniny a dokonce se mi rýsuje šance, že se na týden zbavím všech včetně manži a na dalších tak 14 dní i obou dětí Miluju léto Holky moje mějte se krásně já jdu s dětma někam na obídek a zmrzlinku, když jsme ten školní rok tak nějak přežili
uuáá
renca13
| 30. 6. 2010 09:47
Blani prosííííím můžeš mi do mailu napsat číslo zásilky???Opět se na mě vysrala česká pošta a balík někde trčí.Už toho mám fakt plný zuby,už půl roku mi nedošel domů ani jeden balík.Pro všechny si musím jezdit na poštu,prý jsem nebyla doma taková blbost booože.Už jsem se naštvala a právě jsem poslala na poštu stížnost,snad si platím za služby ne??tak kde to jsme jako!!
Weji,
Ivonn
| 30. 6. 2010 09:26
kolegyně trpí na migrény a bere Minesil, a teď zkusila to z té reklamy, jak se tam motá ta letuška... to jí taky zabralo. To je mi tě líto, zuby, teď zbytek nad zubama...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
20. 6. 2025 15:30