Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Reni
weja
| 30. 6. 2010 09:22
Kloučky máš krásný okatý, od těch budeš jednou holky odhánět vzduchovkou
Dobré??
weja
| 30. 6. 2010 09:18
ranko Teda musim říct, že bazenky a dovči vám závidím Já pojedu možná tak vítekam
Ivonn - jojo, v Mikulově sem byla nedávno a tam to snad nemůže dopadnout ani jinak
Holky, já tak nesnáším to vedro.. včera mě celej den bylo divně a bolela hlava, v noci migréna jak blázen, takže jsem půl noci strávila s hlavou v záchodu Dneska sem nevyspalá a hlava začíná bolet zas, chjo
....
Ivonn
| 30. 6. 2010 08:58
já bych poslala všechny na tábor....ale měla bych strach, že se někteří nevrátí.....třeba živitel rodiny..
Tábor je fajn, děcka se otrkají, naučí se trochu samostatnosti a mají program, jsem pro...
Na kole jsem sebou liskla jednou do škváry a od té doby si nemusím holit půlku pravé nohy, dlaň a fousy z pravé tváře....
steklounka
renca13
| 30. 6. 2010 08:35
Tý jo dvě dvojky to je parádní vysvědčení já měla už v šesté třídě trojku z matiky ta mi nikdy nešla.A odměna nějaká bude??No kluci pořád kašlou,nezdá se mi že by to bylo lepší.Snad jen ta rýma už není tak šílená.Dneska musím vyprat tři pračky prádla a balit začnu asi večer až bude trocha klidu.Holky poslaly by jste svoje děti na letní tábor??
renca13
steklounka
| 30. 6. 2010 08:25
no asi budou dvě dvojky,ale to je taky dobrý....

Už balíš??ck kluci,jak na tom jsou,už jim je lépe?
steklounka
renca13
| 30. 6. 2010 08:20
Dobré ránkomoc děkujuu no jo hokej to je ehm hrůůůza Jééé a co čekáte samé jedničky coooo?? joo ivonn užijte si sklípkymě by to zabilo bbrr.a bacha ať z toho kola pak nespadneš na ústa
Dobré ránko....
steklounka
| 30. 6. 2010 08:10
všem,
teda Reni,kluci jsou fakt super,jak se tu říkalo,oči máj krásně modré a veliké....no povedli se ti ,tobě to tam taky moc sluší,koukala jsem že Stiga hokej vede i u vás,kluk ho dostal v loni k Vánocům...pořád musíme hrít .
Pájo,tak to tě trošku lituji,s těma státnicema,máš co dělat vid,ale to zvládneš,neboj
A Ivonn tobě přeju pěkné vymetání sklípků,pozor až budete vylézat,at tě to vedro neporazí
No holky dnes je u nás vízo,tak uvidíme
pajajo
renca13
| 30. 6. 2010 08:06
Ahojkymoc děkujuuu jéééé máme stejné příjmení jo? Já ho vyvdala a jsem spokojená no teda koukám jak tě trápí s diplomkou,to je hrůza fakt neboj nakonec to určitě dopadne a bude z tebe mgr neboo ing??Moje sestřenka taky trpí s diplomkou,vloni to nakonec vzdala a nechala to na letošní rok a ani teď nemá klid a té huse co jí má pomáhat se pořád něco nezdá.Oni to snad dělají schválně nebo co.Váha se určitě pohne,jestli čekáš MS tak je to jasný to mi jde vždycky ještě o kousek nahoru.Já byla ráno šťastná za těch 81kg po té včerejší čokoládě a řízkům
Renčo
Ivonn
| 30. 6. 2010 08:05
já si myslí, že když sníš čokoládu, tak budou kluci určitě dřív zdraví............ no když dáš tomu hřešení racinální základ...
Pajajo
Ivonn
| 30. 6. 2010 08:01
to nebude MS, ale spíš TS - totální srač.....
Kdybys potřebovala něco přepsat, dej vědět, umím už skoro všechny písmenka....
ivonn
renca13
| 30. 6. 2010 08:01
Ahojký hrozně moc děkuju za tak nádhernou pochvalu,se tady uculuju jako telátko bezva snídaně na kafíčko se chystám taky a jakio já včera večer byla z dětí táák vyřízená že jsem sežrala CELOU čokoládu-oříškovou fakt se stydím.Máš alergii jo?Mě hrozně vadí řepka fuuj a ta je vždycky skoro všude blé.Tak se neudus,užij si snídani a přeji krásný den
.....
Ivonn
| 30. 6. 2010 07:56
tak pokladi, já v pátek končím a příští týden jediný číslo, na kterém spočne moje jiskrné oko, bude za jídlo a pití v hospodě...
To píšu hlavně pro ty, co tu furt provokujou s bazénama a tak podobně....
Jedu do Mikulova na kola, volně přeloženo - tématický poznávací pobyt OD SKLÍPKU KE SKLÍPKU, střízlivé nás nedostanou a kdo nepije s námi, pije proti nám....protože bude hic, tak nebude žádná "TÚR DE FRÁNS".
Ahoj kočky!
Pajajo
| 30. 6. 2010 07:37
Tak si představte jak se mi perfektně daří - s mým vedoucím diplomky jsem se v květnu dohodla, že přepracuju praktickou část a že nebudu hrotit státnice v červnu, ale půjdu v září. Tak to tak předělávám předělávám, včera jsem se odpoledne měli sejít na konzultaci, on mi ráno volá, že je v nemocnici a že tam bude celý den a že má volno až příští týden ve středu a pak už má dovolenou. Tak mu říkám, že OK, že se uvidíme ve středu a že mu tedy jen dopředu říkám, že jsem tu praktickou část změnila a dělám ji na finanční analýzu. A on mi najednou řekne, že tohle mi oponovat nemůže, že na tohle nemá potřebnou kvalifikaci! Tak jsem se ve vši slušnosti rozloučili a já si hned včera našla novou vedoucí. To by nebylo tak nejhorší, je to super ženská, jenže musáím předělat tentokrát zase teoretickou část! A termín odevzdání mám 17.7.!! Zkusím požádat o prodlužení termínu, ale nevím nevím. No prostě maras! Omlouvám se, že jsem se tady tak rozepsala, ale prostě jsem vám to musela napsat. V práci nevím, co dřív a do toho ještě tohle! A ještě ke všemu už páty den stojím s váhou na 81 kg a ne a ne se hnout dolů. Ale to bude mít asi na svědomí MS . Tak to já jen tak ...
renca
Pajajo
| 30. 6. 2010 07:30
Ahoj reni. Tééééda, super fotky a dětičky průstě úžasné!! Prostě super bráchové . A ještě jsem si všimla jedné věci ... máš stejné příjmení jako já
Dobré ráno všem
Ivonn
| 30. 6. 2010 06:29
Renčo - to je úžasný, náááááádherný děti s táááááááááákhle velkýma, krásnýma očima /když je maminka krásná, mladá, smyslná....tak to ani nemůže být jinak/ a ta vypalovačka od Davida k tomu, to nemá chybu....
Žužlala jsem u toho svou skromnou, kaloricky nezajímavou snídani a protože jsem slepejš, tak mám šlehačku z větrníku až na monitoru.
Kecám, kousek chleba, rajčata a hlavně kafé.
Jsem alergik a kousek od baráku nám osázeli pole mákem, takže každý ráno vypadám, jak mixematózní králík a musím si krk spařit horkým kafém, jinak bych se asi udusila....
Zuzka
SilvaS
| 29. 6. 2010 21:39
To je v pohodě, jen jsme si nerozuměly
ahojdá
renca13
| 29. 6. 2010 21:10
Teda tady je to samá koupačka a kafíčko mňam jdu si udělat taky Jani jasnýý jeďte na blind a nebo jukni na last minute jsou tam i super dovči po čechách.Určitě něco seženete Holky tak jsem těm našim klukům udělala takové video tak kdo chcete tak se na ty rošťáky podívejtehttp://www.youtube.com/watch?… přeji všem nádherný večer
Janule1
steklounka
| 29. 6. 2010 19:08
Ahoj Jani,no taky bych se válela radči u bazénku,ale mateřkou už néé .Taky se těším na prodloužený víkend,v pátek mi odjíždí dítka na týden,takže budu mít u bazénu klídek na opalování ,pojedu už ráno...no to bude bájo Tak myslím,že určitě něco najdete,zkus na netu ,nebo i na blint...taky se jezdí.Jo tak já ted dorazila ze zahrady a už peru ,sundám prádlo,pofackuji to,musím připravit desky na vízo ,no to bude zas sekec mazec a kávičku si dám tak na balkoně ,ale taky dobrý

A co mi tu kávičku.....
ahojte
Janule1
| 29. 6. 2010 19:00
ahoj holky,tak já vám asi tu mateřskou závidím. Já bych se táááááák válela u bazénu. A místo toho chodím do práce Ale zase mám víc peněz. Nebo ne? No já je stačím utratit. Jinak se těším na ten prodloužený víkend. A taky přemýšlím,že by jsme někam zmizeli na pár dní. Ale co teď rychle sehnat.Tak se mějte a já si jdu vypít kafíčko na terásku.
Silva
ZUZKAO
| 29. 6. 2010 14:45
Ešte raz sa omlúvam pani SILVE, Weja máš pravdu, tak som to pochopila, nejak som preskočila email, ktorý bol velmi pochvalný, asi teda od pacientky teraz som to čítala ešte raz, nu vstávanie ráno o 3 na 4 do práce, máme moc práce a chceme dovolené asi urobilo svoje, to ma samozrejme neomlúva
zdravím od bazénku..:-)
jozinka
| 29. 6. 2010 12:30
Ahojky holky.. tak abych nebyla sketa.. tak jsem uložila dítko do hajánek a zapla pc.. bazénkování je super.. ač vodu včera teprva napustili, byla max. ledová, tak jsme vegetovali.. dítko jsem pomalu nemohla dostat z vody.. nádhera.. dnes až se vyhajá, tak pokráčko..wau.. je tu tak krásně...
A to nedorozumnění tady včera.. holky kašlete na to... chce to pořádně číst..
Zdravím všechny po dovolené, před dovolenou, pracující, válející se na mateřské.. zkrátka vás všechny holky moje...
steklounka
renca13
| 29. 6. 2010 11:43
Já chci taky takový rááááj svoje děti miluji,manžela taky,ale opravdu bych od nich někdy ták ráda vypadla No jo kluci jsou nastydlí,tak snad je to do pátku přejde uvidíme.Na dovču určitě jedeme,už se strašně těšíme.A v lékárně mi málem vypadla očka když na mě baba vyštěkla částku 250kč za léky a 120kč za debilní poplatky!!Poplatky u lékaře a v nemocnici chápu a nejsem proti ale poplatky za recept??a za položku na receptu??no to je taková debilita že to svět nevidělno jdu kuchtit,Matýsek si usmyslel řízky a manžel je dneska v Praze na školení tak přijede domů určitě hladovec.jooo a váha ukazuje krásných 81kg ještě chvilku a dočkám se vytoužené 7 na začátku
rosnička
steklounka
| 29. 6. 2010 10:59
ahojky zdravím ,tak ot je škoda vid,že nikam nejedete,ale zase ted je prodloužený víkend,tak to by byl hřích nikam nejet.Jo krémiky mám taky jsou super,taky mám lepší plet a i si myslím že prsa se zvedaj ,no teda spíše pevní i můj chclap si toho všiml
renca13
steklounka
| 29. 6. 2010 10:57
Ahojky,no to si piš,že to pro mě bude ráj.....no tak o tom taky uvažuji,že bych jela pak s kamarádkou k moři ,myslím,že si to mi matky zasloužíme ne

Teda to ti povím,chudáci kluci,že jsou marod,je to blbé v tom teplu být doma,to je jasný....a jedete na tu dovču teda??tak třeba to brzo odezní,jsou nastydlí?nebo co?třeba se budou po pár dnech moci koupat....no tak držím palečky,aby jste byli fit co nejdříve
krásné úterý všem!
rosnicka
| 29. 6. 2010 09:59
ahojík, jak tak čtu, tak všichni jedete na dovolenou, to se tada máte!!Taky bych jela, ale bohužel asi nikam nepojedeme, muž je teĎ v nové práci, a tak můžeme tak akorát někam na víkend. Ikdyž to je taky fajn.

Jak jsme slíbila tak píši:
krémy z Eveline, jsou opravdu super, mažu se jen pár dn a pokožka je hladší a přijde mi, že ďolíky nejdou tolik vidět. Ale přidala jsem k tomu 2,5-3litry vody. A to sérum, je teď v těch horkách fantastickém krásně chladí
Jinak úbytek v kg nevím, bohužel nemám váhu, a měřit se budu až v pátek, tak pak dám vědět.

Mějte se holky krásně a hlavně pozor na to horko, občas mi je z toho na vyvrácení!
steklounka,ivonn
renca13
| 29. 6. 2010 09:41
Ježiš já Egypt miluju,hned bych jela.Manžel se s těma otravama pak už nemazal a s plnou parádou je posílal někam.No těch nadávek co nám pak přistálo na hlavu sranda byla.To samé v Tunisu ale parádně se tam nakupuje to joohele 3 týdny bez dětí a chlapa jo??To je ráj ne? to bych brala všema deseti.Já sním o tom,že za pár let je nechám všechny doma a aspoň jednou vyrazím jen s kámoškou k moři to jsem matka co.My teď jedeme do Letovic,hotel Koupaliště
ahojdá
renca13
| 29. 6. 2010 09:37
Holky mě klepne právě jdeme od doktora,oba kluci nemocní takže do pátku doma bez vycházek mě trefííí já to s nima v tom pařáku doma nepřežiju!!!A je super že hlásí parádní počasí,ale jelikož asi kluci nebudou moct do vody tak vůbec nevím co budeme dělata to máme hotel hned vedle koupaliště!!!no děs prostě
Ivonn
steklounka
| 29. 6. 2010 09:00
tak jak jsi včera zvládla město,kurty,vaření ,teda asi jsi musela být hotová.....až mi je trapně,já jsem se jela po práci válet k bazénu,voda 28°C ,už to skoro ani neosvěžovalo...ale bylo to super dnes jedu taky,v tom vedru se nedá nic dělat.A dnes hlásili že na víkend budou až 33 a dlouhý víkend k tomu...no super
Steklinko
Ivonn
| 29. 6. 2010 08:52
nápodobně, díky.
Ivonn
steklounka
| 29. 6. 2010 08:45
no to by bylo fajn,klidně se stavte,budem v kempu Hejtman....nech si mě vyvolat na vrátnici ,ráda Tě poznám

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
20. 6. 2025 15:30