Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Renčo,
Ivonn
| 29. 6. 2010 08:40
kam přesně jedete a kde budete ubytovaní?
......
Ivonn
| 29. 6. 2010 08:18
souhlas s Wejou, nějak jste se včera zamotaly a trochu to bylo - jedna o voze, druhá o koze....
Steklinko - pokud ještě zvládneme v srpnu JČ, tak se za tebou stavím na kafé.....
maggmiss
steklounka
| 29. 6. 2010 08:13
ahojky vítám tě zpět,tak je fajn že jsi si to tam užila,škoda že jsi nemohla přivést vícero krabiček ,no holt budem muset někoho vyslat.....
Škoda,že jsem to nevěděla loni,byli jsme taky v Egyptě,moc se Nám tam líbilo...jen ti otravové z bakšišem,to trošku kazili,ale naštěstí to bylo mimo hotel,takže to šlo.No a zhubla jsi tam,nebo přibrala...joo ty jejich úžasné dortíčky co
Dobré ranko
weja
| 29. 6. 2010 08:09
Co se to tu zase rozjíždí, holky? Já jsem teda příspěvky ZuzkyO taky vůbec nepochopila.. Zuzi, nepochopilas to tak, že nadpisek příspěvku Silvy je ironie k tvýmu příspěvku nad tím? Jakože tě osočuje, že si to vymýšlíš? V tom případě bych to možná pochopila, ale není to pravda, vždyť to patří k úplně něčemu jinýmu...
A žes utratila zbytečně peníze za knížku, kterou jsi předtím velmi vychvalovala... - vždyť to nevadí ne? Máš v ní inspiraci a k tomu ještě berličku Sibu = dokonalá kombinace
Jinak já se jdu oblíct a "hurá" na tahání stehů.. a pak asi sežeru i slona
ivab
steklounka
| 29. 6. 2010 08:09
Ahojky,díky za pochvalu ...jo červenou miluji .tak jak si užíváš sluníčka,jsi v práci,škole nebo se flákáš u vody
renca13
steklounka
| 29. 6. 2010 08:06
Ahojky holka ,tak na dovolenou jedem až v srpnu,kam myslíš no přece do Chlumu u Třeboně
Ale ted v pátek tam už jedou mé rodiče ,berou mé dítka a hned za týden je tam střídá můj muž na 14 dní...takže budu asi tak 3 týdny bez dětí a chlapa ,no už se těším jak si odpočinu..ale tak dlouho jsem bez dětí ještě nebyla tak se mi asi bude stýskat.
No tak na Moravě je taky hezky a hlásí pořád teplo,tak Vám to určitě vyjde,
Dobré ránko všem
Ivonn
| 29. 6. 2010 07:37
vítám Maggmisss zase mezi pracující lid, doufám, že jste to přečkali bez újmy na zdraví a užili si to s těma klukama černýma....
Já si vzpomínám, že když jsme tam přiletěli, tak jsem byla první den nadšená, jak nás pěkně zdravili a byli srdeční, postupně jsem zjistila, že buď otravujou, nebo sebou perou o rohožky, a poslední dny na to jejich "achóóóój" jsem jim odpovídala "polib mi pr....l" a furt se smáli....
Za tu dobu, než nám uklidili pokoj, jsem se stačila 3x ožrat a vystřízlivět...
Tak dneska venku horko jak blázen, tak žádný prudký pohyby, a hodně bumbejte, já když jsem včera dolezla domů, tak sem už jenom sípala jak sólista pěveckého spolku Záducha. No asi jako všichni.....
Zuzko
SilvaS
| 28. 6. 2010 22:34
vůbec ne v pořádku, jen mě to malinko zamrzelo, protože jsem na tom opravdu trávila hodně času a energie, oni všichni lidi nejsou prevíti, sama jsem hubla a zhubla a pokud vidím , že je někdo opravdu nešťastnej a nejde to dolů ani se Sibu, beru to jako výzvu, neexistuje slovo nejde. Většinou člověk dělá chybu , kterou sám nevidí a potřebuje aby mu jí někdo ukázal.
Silva
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 22:29
Pokial som sa vás nejako dotkla, tak sa omlúvam, dakujem za pomoc, a to je to čo sa vám snažím vysvetlit, mohla som ušetrit za knižku, keby som vedela, že mi niekto pomože.
Renčo
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 22:25
Renatko, napísala som príspevok, nejako sa to zvrtlo, ja to tiež nechápem, ja som človek nejako priamy, chcela som len pomoct, to je v poho, dobrú noc
Zuzko
SilvaS
| 28. 6. 2010 22:18
co se týče vašich zdrav potíží a stagnace, napište mi na email, více o svém stavu, zvycích ,stravě a cvičení, nabídla jsem několikrát pomoc i lidem , kteří neberou ode mě , mám na to dostatek zkušeností a nyní už i ty potřebné licence. Probereme to a chybu najdeme :)
nechápu
renca13
| 28. 6. 2010 22:18
ježiš co to tady řešíte za kraviny??

Zuzko vůbec nechápu smysl tvých posledních příspěvků nějak to nedává logiku.
malé nedorozumnění
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 22:17
dobrou, diky za váš názor
Zuzka
SilvaS
| 28. 6. 2010 22:12
možná si to špatně pamatujete, ale já jsem byla jedna z těch, která tady vysvětlovala, když měla Mirka problémy, seděla jsem u toho do noci a odpovídala na veškeré otázky. Nehledě na to , že jsem poprosila fundovanou osobu aby zasáhla svými profesními znalostmi, abych pravdu řekla jsem v šoku z toho co čtu.
Silva
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 22:02
Vy ste napísala, že je to moc krásny príbeh klientky, ja reklamu nerobím, a máte pravdu, že si treba verit, ale sú ludia ako ja, že máte zdr, problémy, takže ste v niečom omedzená, či je to cvičenie, alebo strava, tak potom to nefunguje, ako má, a vieme, že sibu je berlička, takže ja prijmem každú novú info, cvičím rok, mažem sa niekolko mesiacov a nejak stojím, dneska som na diskusii čítala už neviem kto, že jí 5krát denne a nič, tak ja mám to isté, kolegyne si so mnou vážili stravu, ja mám do toho ešte sibu, každá má dole 12kg, ja 4. Ja cvičím, oni sa nehnú, takže nebol v tom žiaden úmysel. Táto diskusia bola založená na tom, aby sme si pomáhali, ked mala vaša kolegyna Mirka problémy, tak som bola jej zastánca, len ma prekvalilo, ako ste reagovala
meridia
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 21:51
Mne teraz príde kamarátka z Floridy, tak sme to nejako riešili, čo chcem doviezt, sibu hladala na internete, to jej ukazovalo hrozne moc druhov a hlavne tieto farmaceutika, su z Indie a Tunisko, Egypt, v Amerike že vraj letí PHENTERMINE, je na lek. predpis, ale dá sa kúpit aj na internete, tá kamarátka ho mala, za 7týždnov 14. kg. dole, ale aj s dietou, a pokial mám dobré info, tak Eu, by mala vrátit Meridiu do lekární
Zuzko
SilvaS
| 28. 6. 2010 21:47
nějak nechápu o jakém napadání to mluvíte? Mirka není moje konkurence přece, ale kolegyně. Nebo jak jste to myslela? Mě se líbilo jak to Libka napsala a myslím , že spousta lidí, potřebuje jen si věřit , že to dokáží, tady vůbec nejde o to od koho si Sibu objednáte. V důsledku jde stejně z jednoho zdroje
report z egypta
maggmisss
| 28. 6. 2010 21:41
ahojte holky, tak uz sem doma z egypta.. psala sem ze tam projdu lekarny a pak dam vedet jak to vypada se sibutraminem ;) takze.. hned pred lekarnou me do oci prastila velka reklama MERIDIA for WEIGHT LOSS NOW in Egypt and USA bez predpisu.. hrozny lakadlo pro evropsky turisty samozrejme.. ptala sem se na cenu a je to prej asi tak stejny jako tady v cechach kdyz byla na predpis.. co mi prodavac ukazoval bylo neco za 800kc ale nevim kolik mg ani tabletek tam bylo..:( ale rikal ze je to normalni cena jako u nas no.. ja sem zamozrejme ale mela predem procteno na netu co a jak a sla sem rovnou po leku co se jmenuje SIbotrim a vyrabi ho EVA Pharma primo v egypte.. je to samozejme to samy jen levnejsi ;) krabicka 30 tabletek s 15mg stala 212kc.. samozrejme je ilegalni to dovazet takze sem koupila jen par krabicek -pro me a pro mamku.. trochu sem se bala ale vse v pohode:) takze az tamnekdo pojedete tak vite co nakupovat
Silva
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 21:33
Nie som klientka, kupujem si krémy od Blanky, kupujem si sibu od Mirky, myslím, že vy ho predávate tiež, nerobím žiadnu reklamu, som normálne obžratá ženská ako každá iná, takisto sa trápim, ako každá iná, toto napadanie nemám rada, o nič nejde, mám doma knižku za 3stovky a som rada, že mám nejaké nové recepty, možno mi pomožu, sibu mám takisto, takže budem žrat aj tie
Moc pěkný příběh klientky, moc mě potěšil a ráda bych se o něj podělila, třeba se v něm někdo pozná.
SilvaS
| 28. 6. 2010 21:22
Dobrý den, Silvo,
zdravím Vás a ted jsem si uvědomila, když jsem čistila došlou a odeslanou poštu, že jsem Vám asi nepoděkovala za zaslání druhého balení Sibu. Takže alespon dodatečně moc díky.
No, alespon mám důvod Vám napsat další postup mých úbytků na váze . Ted jsem tedy zase ve stadiu stagnace váhy - ale i tak - zastavila jsem se ted na 3-4 dny na 66,5Kilech - 3 nebo 4 dny se ted nic neděje, tak doufám, že se to dnes hne a že se dostanu koncem týdne konečně pod 65kilo...

Zahajovala jsem hubnutí 12.5. na 77,9 a dnes je 28.6. - coz je cca 1,5 mesice - přesně měsíc a 16 dní a mám dole 11,5 kila.
Ted to nejde uz tak rychle jako zezačátku, nicméně je hlavní že to jde a to je jedno jak rychle- uvidím prostě, jak to bude vypadat na konci měsíce, pokud bych ještě nějaké kilo potrebovala, objednám si poslední balení na srpen.
No výsledek už je vidět, protože kolegyně mi minulý týden říkala, že si mě všimla už minulý týden že jsem shodila a dokonce mi říkala, at uz nehubnu, ze to stačí.... Ovšem netuší, že do původních kostýmů a kalhot se jeste nevejdu - takže nestačí
Ale je fantastické, jak se opravdu člověku zvedne sebevědomí - už si nepřipadám jak tlustá mrnavá kulicka, co nosí jen botasky a rifle do gumy a volný trička, ale uz si muzu koupit minisukni a boty na podpadku a vypasovaný tričko, aniž by mi koukaly špeky a nejen to,a le uz se vejdu do velikosti riflí 30. Drív jsem nosila tedy 28-29, takže mám jeste co dělat, ale i tak jsem spokojená!!!!

Když Vám to nebude vadit, tak bych Vám pak třeba v srpnu poslala fotky - před a po ..ale jestě pro zajímavost...pri měření v pase, když jsem začínala s hubnutím, tak jsem měla pas 105 a ted mám 80. Paní doktorka, co mi nechtěla napsat žádné prásky, tak když sem jí říkal, že bych něco potrebovala, že jsem neštastná - že jsme nosila mini a měla 75 v pase, tak mi řekla: No musíte se smířit s tím, že to už fakt nikdy mít nebudete....ale alespon něco delejte, at zhubnete...Jdu k ní v září na kontrolu...chci jí ukázat, že joooo, BUDU mít zase 75 v pase....ne že néééé!!! Oni si totiž doktoři myslí, že když nemáte 120 kilo ale máte 70-80, tak že to neení zase tak strasny a ze s tím clovek něco udělá... jenže ono to nejde a kila jdou nahoru a pokud se člověk nerozhodne, tak opravdu tech 100kilo za pár let bude mít...a to jsem fakt nechtěla riskovat...

Mějte se moc hezky a já zase napíšu.

S pozdravem

Libuš
detoxikace
ZUZKAO
| 28. 6. 2010 21:05
Ahoj holky, dávno som tu nebola, zdravím Blanku ,aj jej susedku. Dneska som videla známu, som uplne v šoku , neuveritelne schudla, tak sme sa spolu bavili a na jej doporučenie, som si kúpila knižku Zhubněte jednou provždy, od Antonie Mačingovej. Čítam ju od tretej odpoledne, pozerala som to aj na internete, nedokážem sa od toho odtrhnút, , www. russo.sk a pochopila som, jak sa trápim a kolko chýb robím a divím sa, že sa mi podarilo aspon niečo zhodit. Dohodla som sa s manželom, robí na týždnovky, že so mnou do toho pojde, on sice na víkend, ale aby som sa netrápila,s varením, tak bude jest to čo ja. Je tam 28dnová detox. kúra, potom recepty, a hlavne hodne zaujímavých vecí pre zdravie. Chcela som sa s vami o to podelit, pretože ja už dlhšiu dobu stojím, tak od soboty začínam, tak mi držte palečky, zdravím
čus bambus autobus
Janule1
| 28. 6. 2010 20:22
ahoj holky,tak body hubnutí jsou super. Přesně to sedí na mě. To jsem se zase nasmála.Jinak holky bacha!Byla jsem bruslit. byla jsem spocená jak prase. Tak jsem si slíbila,že párkrát v týdnu si udělám čas. Jinak v Teplicích je vzrušující vedrou. O víkendu jsem ležela u bazénu na zahradě. Naštěstí máme zahradu za barákem a nemusím se někam vláčet. Za to jsem fakt vděčná. Jinak dneska jsem v jpráci plánovala,že přijdu domu a lehnu si na zahradu. a prdlajs. Už v autobuse jsem usínala. Přišla jsem domu,ruku jsem strčela do bazénu. Řekla jsem si,že to vedro ne a lehla jsem si na sedačku do obýváku a chrápala jak chlap
ivonn
ivab
| 28. 6. 2010 20:08
Tvoje myšlenky mne vždy dostanou do kolen a s tebou by bylo určitě pěkně veselo
....
ivab
| 28. 6. 2010 20:05
No tak to se mi povedlo, aspoň máš pochvalu víckrát !
steklounka
ivab
| 28. 6. 2010 20:04
Díky za přivítání a a ráda bych ti řekla, že na těch fotkách po návštěvě kadeřnice vypadáš super, úplně jinak naž na té fotečce přiložené k diskusím , ta červená barva má něco do sebe, já mám červenou hlavu a ve vlasech sem tam mělír světlý a moje poznávací znamení je ta červená barva a puntíkatý pes dalmatin.
steklounka
ivab
Díky za přivítání a a ráda bych ti řekla, že na těch fotkách po návštěvě kadeřnice vypadáš super, úplně jinak naž na té fotečce přiložené k diskusím , ta červená barva má něco do sebe, já mám červenou hlavu a ve vlasech sem tam mělír světlý a moje poznávací znamení je ta červená barva a puntíkatý pes dalmatin.
steklounka
ivab
steklounka
ivab
jozinka
renca13
| 28. 6. 2010 18:38
Téda tak bazének jo užij si u rodičů,určitě to bude super.Já miluju návštěvy u rodičů a u babičky..vždycky si odpočinu,užiju a hlavně jsem tam prostě doma
ivonn
renca13
| 28. 6. 2010 18:35
Holka ty jsi mi zase dala ty programy to je hustýýýýýý patřím do všech

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
20. 6. 2025 19:05
14550
Ondrej Prikryl