Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

steklounka
renca13
| 28. 6. 2010 18:33
ahojkyKoukám že jsi si taky prožila svoje to je hrozný.My máme rakovinu taky v rodině,je to hrozný.S babičkou to šlo opravdu velice rychle to je šílený,ale na druhou stranu si říkám že je to pro toho člověka tak nejlepší.No na dovču jedeme na jižní moravu kam vy??
:-)
renca13
| 28. 6. 2010 18:30
AhojkyHolky chci vám všem strašně moc poděkovat za ta krásná slova a za obrovskou podporu.Moc si toho vážím a i díky Vám je mi líp Kupodivu tatínek to všechno zvládá z nás všech nejlíp netuší jak je situace vážná a my si ani nepřejeme aby tu "pravdu" znal.Tak a jdu číst dál
Ivonn + Steklounka
weja
| 28. 6. 2010 16:20
Holky, nesmutněte, sem v tom s váma! Sedím zavřená v práci a ještě do 6 budu Takže voda maximálně tak večer ve vaně
:-)
steklounka
| 28. 6. 2010 13:27
tak snad už to bude dobrý,to sis teda užila co....neboj druhá ruka se nelekne

fuj koukala jsem na teploměr na slunci je 35°C a mi tvrdnem v práci...to by se mělo zakázat
...
Ivonn
| 28. 6. 2010 13:25
díky za optání, je to lepší, i když to vypadá, asi jako když já něco šiju - sem tam boule, místy dírka.... moc ty ruce nedávám k sobě, aby se ta druhá nelekla, co jí to jde do páru..................
Ivonn
steklounka
| 28. 6. 2010 13:18
tak to potom jo....no tak myslím,že při takovém vedru by jsi asi nechtěla malovat no a co ruka,jak to s ní vypadá
..........
Ivonn
| 28. 6. 2010 13:11
no to zas neblbni, já jsem ráda, že se těma rukama najím a není na zdi krev.... navíc mám zoperovanou pravačku, takže už ani ty facky nejsou, co bývaly...
Já jen uklidím po malířích.
........
steklounka
| 28. 6. 2010 13:04
tak to jsi teda poděs co.....no tak zase klobouk dolů,já bych malovat nezvládla...ještě že mám muže malíře i když znáš to.... kovářova kobyla.....
.....
Ivonn
| 28. 6. 2010 13:02
no můj říká, že musím být furt něčím zaměstnaná a v pohybu, jinak se začnu rozhlížet a to končí buď nějakým novým křápem do baráku, nebo malováním......
Ivonn
steklounka
| 28. 6. 2010 12:53
no teda holka,ot ti nezávidím v tomhle parnu lítat po úřadu,a ještě na kurty,tak to se moc nemáš co....tak snad zítra by sis mohla udělat volnější den ne....neblázni takhle se honit
Steklinko
Ivonn
| 28. 6. 2010 12:47
já letím podat daňový přiznání, klukovi musím zanést žvanec na kurty, nakoupím, uvařím a zbytek dne už budu jenom nadávat......... vodu uvidím, jenom když budu mít ušmudlaný ruce...
Annebelle
steklounka
| 28. 6. 2010 12:40
Ahojky,vítám Tě mezi námi.....a klidně nám řekni tvou váhu,tu se přece nemusíme stydět,neblázni....já jsem taky pěkná,ale snažím se dát to dolů...Já měřím 168cm jako ty ,měla jsem 92kg a ted po měsíci se Sibu mám 89kg...není to moc ,ale určitě to půjde dolů......
Tak klído můžeš napsat tu svoji
Ivonn
steklounka
| 28. 6. 2010 12:37
četla si jožin příspěvěk ,ta se teda má vid....no mi pracující budem muset počkat až do odpoledne ,co vlastně plánuješ Ty odpoledne??Doufám,že jdeš k vodě s rodinkou
Sibutramin
Annabelle
| 28. 6. 2010 12:36
No mam dost nahore...merim jen 168 a vazim vazne hodne, to se neda ani napsat jak moc jsem se zakulatila:) Koupili jsem si vahu, tak jsem byla uplne v soku....reknu to takhle, kdybych zhubla 30 porad bych nebyla podvyzivena...kazdopadne vim, ze to nejde dolu od te doby co jsem zacala brat anikoncepci, predtim jsem se udrzovala jaks taks baculata:) ted je to teda ale hruza...
Jožinko
Ivonn
| 28. 6. 2010 12:35
užijte si to - a bacha, jak se vám začnou dělat blány mezi prstíkama, tak ven z vody....
jozinka
steklounka
| 28. 6. 2010 12:35
Ahojky ,no tééda ty se mááš ,tak ty wsi to užij u bazénku.....jo to je výhoda mateřký já holt do toho bazénku skočím až po práci
tak si to užívej,dokud je teploučko....a neboj v tomhle vedru se stejně nedá jíst....hlavně teda já,tak meloun a dost....
ahojda všem..
jozinka
| 28. 6. 2010 12:22
Renčo, s tatínkem je mi to líto..asi většina z nás má s tímhle bohužel zkušenosti.. u nás doma to byl děda, nebylo to fajné, ale museli jsme to zvládnout, je pravda, že jsem ráda, že už je to za námi, ale jak zde bylo napsáno, blízká osůbka, ať je to rodič, prarodič.. v srdíčku zůstane.. Přeju pevné nervy a hlavu vzhůru, uvidíš, že to zvládnete..

Nováčky vítám...

A odmlčuji se na pár dní milé dámy.. moje drahá maminka a tatínek se po x-letech úmorných veder v létě rozhodli, že koupí bazéééééééééééén, tak že.. já balím a vyrážím z přehřátého paneláku na vesničku vegetovat do bazénku, jupííííííííííííííííííí tý jo, ještě že jsem na mateřský a můžu si takhle užívat....

holky držte chuťky na uzdě, snažte se... ju? budu na vás myslet, abyto bylo oky..

a Ivonnn.. body programu.. no co k tomu dodat.. řezala jsem se smíchy.. jak jinak..

tak páčko holky..
Steklinko
Ivonn
| 28. 6. 2010 12:10
taky kysnu v práci, ale podle mých pubertálních příspěvků je zřejmé, že bych měla přijít spíš o den dovolené....

Ještě jsem zapomněla na jeden bod.

6. Jím pětkrát denně a nehubnu - to je program pro ty, co po jejich návštěvě dělají restaurace inventuru, protože mají nejnižší stav zásob potravin a hotových jídel.
Pro domácí stravování verze - snížila jsem počet knedlíků z 25 na 24 a stejně nehubnu.
Annabelle
Pajajo
| 28. 6. 2010 12:05
Ahojky. Vítám Tě! Můžeš mi prozradit, kolik měříš a vážíš? možná nemáš "dostatek nadváhy", aby Ti to šlo tak rychle dolů. A máš nějaký pohyb?
Ivonn
Pajajo
| 28. 6. 2010 12:02
Ahojky. Tak teď se tady pomalu válím smíchy po zemi!! Ty programy nemají chybu!!! Jak si to tak čtu, tak zatím začínám u programu č.5 a pak to asi vezmu od č.1 dále (snad kromě č. 4 ). Ale je to fakt hustý (a bohužel i reálné ).
Sibutramin
Annabelle
| 28. 6. 2010 11:35
Ahoj,

tak se pridavam ke snaye se Sibutraminem. Ted jsem tyden jedla jen v omezenym mnozstvi a navic skoro jen zeleninu a tmave pecivo a ani deko dole. Takze beru napomoc sibu a jestli ani ta nepomuze tak jsem asi beznadejnej pripad....nechapu proc se to nechce pohnout....

Moc bz mi pomohlo kdyby nektera z vas dala tip na nejaky jidelnicek...treba spatne kombinuju:( grrrr...jsem nastvana ze to porad nejde
Ivonn
steklounka
| 28. 6. 2010 11:23

ahojky Ivonn no to jsi mě pěkně rozesmála,ty body Tvého programu..tedy našeho nemaj chybu....
taky se trápíš v práci??Já jo radči bych bych byla u vody
Odpoledne to napravím,jedem se koupat.
.........
Ivonn
| 28. 6. 2010 11:05
Vítám další kámošku v našem spolku věčně mladých, neskonale krásných a přitažlivých dorostenek.
Nabízíme skvělé programy - vyber si..
1. Co za měsíc pracně zhubnu, za hodinu dožeru - velmi oblíbený program
2. Kašlu na to, stejně to nemá cenu - podmínka minimálně měsíc diety, aby bylo na co se vykašlat
3. Vypadám skvěle - euforie, přežírání, jojo efekt
4. Potřebuju na týden zhubnout 20kg - při výběru tohoto programu prosíme písemné sdělení, jaké květiny máme použít do věnce.
5. Zdravá strava, hodně pití - to je program vcelku k zblití, Velmi neoblíbený a prakticky nevyužívaný....
Sibutramin 20mg
SilvaS
| 28. 6. 2010 11:01
mám Sibutramin 20mg, přípravek obsahující skutečně 20-22mg účinné látky, baleno v lekovkách s bezpečnostními uzávěry po 30, 50 a 100tbl, vše originál zabaleno, označeno, a s příbalovým letákem v češtině, dodání do druhého dne, nejedná se přípravek určený pro lékárenský trh, jelikož byl stažen z prodeje,a není ho možno koupit nikde ani v USA! využijte možnosti nákupu z dlouhodobě ověřeného zdroje. email sibutraminum@seznam.cz
ahoj všichni
Ivonn
| 28. 6. 2010 10:48
Renčo, je mi líto, že zažíváte takovou starost, bohužel, i o tom to je, a svým způsobem to člověka zase posouvá dál, a moje zkušenost v tomto směru mě naučila vážit si zdraví, radovat se z maličkostí, neřešit blbosti a hlavně, lidi, který mám ráda, to od mně slyšeli, protože ten, komu jsem to neřekla, už to neuslyší a to mně moc trápí, i když vím, že věděl, že to tak je....
Přeju vám pevné nervy a naplněné naděje.
weja
steklounka
| 28. 6. 2010 08:43
Ahojky,no tak doufám že dáš fotečku od holiče ,ať se můžem pokochat

jj vím co jsi cítila s mamčou,taky jsem to prožila.

Tak to se ti nedivím,že máš kašiček plný zuby neboj váha půjde zase dolů.Já ted pořád jím jen melouny,jsou výborný zasití ale to lítání na wc

Jo v teplicích je taky krásně,proto sedím v práci
renca13
steklounka
| 28. 6. 2010 08:29
teda Reni ty se máš v pátek už na dovču,kam razíte??Mi jedem až v srpnu,to je pěkně daleko. A neboj dítka se z kašle a rými dostanou.....

A to že ted ti lítaj hormony či co to neřeš,nediv se máš starosti o taťku,neboj to se uklidní...
Renca13
steklounka
| 28. 6. 2010 08:26
Ahoj Reni,moc mě mrzí to s tím tatínkem,držím palečky,hlavně musíš mít pevné nervy

Vím ,že to není tak jednoduché,prožila jsem to před 2 roky taky,moje banička byla v 72 letech pořád jak rybička a znenadání se jí rozjela rakovina,podstoupila ozářky,bylo jí špatně,vypadali vlasy pak se to zastavilo,ale asi po měsíci se jí rozjela rakovina po celém těle a už jí nebylo pomoci,pak ležela v nemocnici,mi za ní denně chodili ,myli jsme jí,mluvili na ní..ale bohužel už nás nevnímala a vždy když jsem tam šla,říkala jsem si nebudu bulet,nebudu bulet,ale prostě když jsem jí viděla jak tam leží a nevnímá,rozbrečela jsem se jak želva,opravdu to bylo těžké,trvalo to asi týden a pak umřela,šlo to strašně rychle.
Vím že Ti z toho asi nebude nejlíp co ti tu píšu,ale život jde dál a ted už nan ní mydslím jen v srdíčku,měli jsme jí strašně rádi.
Máme totiž rakovinu v rodině,umřel na ní už můj děda,teta ,moje mamka měla rakovinu prsu,ale naštěstí to podchytili včas,takže jí vzali prso,a ozařovali ale ustála to,už je tomu 10 let,ale je pořád v pohodě.
tak bud moc statečná a mysli na to dobré,soucítím s tebou,vím že to nebudeš mít lehké a i děti to budou mít těžké,ty moje to taky špatně nesli i když jsem je nenechala chodit do nemocnice za babičkou,do dneška si na ní pamatují a mluví o ní a to je dobře...máme jí v

Tak Reni bud statečná
Ahoj všem....
steklounka
| 28. 6. 2010 08:18
Ahoj holky,zsravím Vás po víkendu,omlouvám se ,ale neměla jsem čas sem zaskočit,užívala jsem si sluníčka ,celý dny jsme trávili na zahrádce u bazénu.

Ivab - vítám Tě mezi náma a držím palečky při hubnutí

Terka07 - ahoj Blani no plavečky máš krásné moc ti to sluší a kde máme ty šaty ,učitě sis vody užila vid,u nás taky bylo nádherně,koupali jsme se taky
dobré
renca13
| 28. 6. 2010 07:39
Dobré ránkoteda Blani super fotečka,moc ti to sluší.Krásné plavečky To je venku krásně cooo??My v pátek odjíždíme na dovču a kluci oba šílenou rýmu a Matěj i kašel.To jsem prostě celá já,když se něco může posrat tak se to na 100% posere ach jo.A hubnutí se taky nedaří,jsem nějak rozhozená nebo co.žeru na co přijdu,hormony mi lítaj jak na houpačce,v obličeji vypadám jako nějaká puberťačka no co se to dějééééjsem na sebe zase tak naštvaná,že musím fakt zabrat jinak to nemá cenu tohle.Tak jdu snídat a pak letím s dětma k doktorovi.Všem přeji krásný den

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
20. 6. 2025 13:17
14548
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
20. 6. 2025 12:21