Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

terka
Pajajo
| 28. 6. 2010 07:08
Ahoj Teri. teda plavečky jsou parádní, seknou Ti . A s tou figurou to taky není špatné, pokud se cítíš dobře, tak je vše OK A jaká byla v rybníce voda? Moc teplá asi ne, že?
V sobotu jsme měli tu grilovačku s oslavou zakončení šipkařské sezony a dvojité narozeniny. Neděli jsem celou úspěšně prolenošila, takže na váhu raději ani nestoupám Dnes zase najedu na tvrdý režim a zvážím se až v pátek
teda ne v plavečkách
terka07
| 27. 6. 2010 19:51
tu už máte ,ale v nových šatičkách jsem fakt z toho sluníčka asi nějak mimo
dneska byl fakt supr
terka07
| 27. 6. 2010 19:02
den strávený venku v přírodě u rybníka, pohodička klídek, vyzkoušela jsem nové plavečky. Holky já vám sem tu fotku klidně dám ,ale neděste se, fakt nic moc figura, ale je to lepší než vloni. takže přikládám, mějte se fajn a snad dojde i na tu fotečku v plavečkách a kdyby manža de... nenechal doma foťák tak mohla být i kvalitní takhle fakt nic moc
ahoja
weja
| 27. 6. 2010 12:12
Ahojky holčiny
Reni, uff... myslím na Tebe a aspoň takhle na dálku posílám obejmutí, pohlazení a hubičku.. Mamka měla nádor na děloze a bylo to něco strašnýho.. Sice prý nezhoubný, ale nikdy nikdo neví a když si vzpomenu na ty dny... brrrrrrr... Držte se, všichni doma.. s taťkou užívejte.. život je ***, já to říkám pořád, ale jinak to bohužel nejde.. Nejhorší je, že i kdyby ses postavila na hlavu, zaplatila miliony nebo utekla co nejdál, nic to nevyřeší, tak se tomu postav jako statečná, krásná, bojující, veselá a milující žena čelem...

Jinak já už na kašičky kašlu, lezou mi krkem.. Jen na váze se to nějak projevilo a stoupá nahoru.. Takže až mi v úterý vytáhnou stehy, nakoupím zeleninku a hurá zdravá strava
V pondělí jdu ke kadeřníkovi, tak sem zvědavá, co mi na tý hlavince vymyslí
Jinak v Liberci je kráááááásně.. a proto jdu do práce!!!
ivab + ostatní
rosnicka
| 26. 6. 2010 22:04
Jé tam to trošku znám...Valmez, Krhová,Zašová,

Dneska byl docela prima den, sice jsem byla sama hafíkama na závodech, ale po příjezdu domů, mě čekal můj hodný muž a vzal mě na podvečerní procházku s krásným západem slunce, romantika...

Ale i přesto mám nějakou štatnou náladu

Tak se mějte krásně a užívejte sluníčka!!

PS. začela jsem se mazat eveline, tak pak vám napíši, co a jak..
rosnicka
ivab
| 26. 6. 2010 21:05
Bydlím kousek od Rožnova p.R. a opravdu bylo včera strašné počasí, ale dnes jsem se dočkala sluníčka. Sibu mám od cloete a užívám ho víc jak dva měsíce. Během roku jsem přibrala asi 12 kg , užívám hormonální léky podporující chuť k jídlu, i když i bez nich mám apetit výborný. Za týden s nimi snad skončím a vzhledem k tomu, že obleční buď neobleču nebo mám těsné, rozhodla jsem se po přečtení vašich diskusí to risknout. Opravdu omezuje chutě a už jsem zhubla asi 6 kg a nyní mám pro někoho vysněných 68 kg, ale pozor při výšce 163 cm a rozhodující jsou míry v pase 80 cm, boky 98 cm a stehýnko 60 cm ! A rozměry se nemění a nemění, ještě že váha se pomalinku mění. A to se mažu i Blančinými krémy ! Mám po nich lepší vzhled pokožky na stehýnkách, které ale stejně neukazuji pro jistotu.
pajajo
renca13
| 26. 6. 2010 20:56
moc děkuju!!A veliká gratulka k posunu na váze za chvilku už bude na začátku 7 to je bomba!!Užijte si grilovačku mňam
..
renca13
| 26. 6. 2010 20:55
Tak a dost už truchlení,to bych zešílela.Blani to co jsi musela prožít je šílený tohle já nechci.Kéž by se netrápil.Jé plavečky,šatičky.. to budeš kočka teda.My koukáme na Michala Davida to je nádhera ty jeho písničky
..
renca13
| 26. 6. 2010 16:08
Ahoj holky tak jsem si vzala tu lékařskou zprávu a hledala jsem na netu co to vlastně znamená.No bohužel tatínek si myslí že ho budou ozařovat ale není tomu tak.Jeho rakovina je ve IV stadiu a není šance na vyléčení a bohužel už není ani možnost jak mu pomoci.Zbývá mu 6-9 měsícůNažeňte vaše muže na vyšetření prostaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
všem
Pajajo
| 26. 6. 2010 11:09
Ahoj kočendy!! Přeji všem nádherný víkend! U nás v Havířově to ráno vypadalo s počasím bledě, ale už se naštěstí vyčasilo a krásně tu svítí sluníčko! A u mě dnes ráno na váze 80,2 kg, vypadá to nadějně, že bych se snad v blízké době mohla konečně dostat pod tu hnusnou 80-ku . ikdyž nevím jak po dnešku, odpoledne máme grilovačku na zahradě a slavíme ukončení šipkařské sezony a k tomu ještě dvojité narozky! Tak nevím nevím. Z jídla ani tak strach nemám, ale alkoholu se asi nevyhnu Tak se zatím mějte krásně a užívejte si pohody
terka
Pajajo
| 26. 6. 2010 11:05
Ahojky. Plně s Tebou souhlásím v tom, že když člověk pořád pracuje, tak si taky občas musí udělat radost! Hoď sem fotku nových šatiček a plaveček, ať se taky můžu pokochat a třeba i chytnout nějakou inspiraci
renca
Pajajo
| 26. 6. 2010 11:02
Reni, to je mi moc líto. Ale snaž se myslet pozitivně, vím, že je to těžké. Ale teď Tvůj táta i máma potřebují podporu. Určitě to zvládnete a vše zase bude dobré!
děkuju
renca13
| 25. 6. 2010 22:05
Holky moc vám všem děkuju už je mi trochu líp.pročítám na netu vše co se toho týká,snad to nebude tak hrozný a zvládneme to.Jen musíme tatínka znovu nakopnout a nabudit ho aby to nevzdával.Nedávno jsem kamarádce říkala že jsem strašně šťastná a že se toho bojím.Kdykoliv jsem byla šťastná tak se potom něco stalo a bác ho je to tady.Proč já nemůžu být normálně šťastná aspoň chvilku a beze strachu.Blani ještě že jsem si přečetla tvoje řádky!!!!!!!!!!Byla jsem tak na dně že jsem začala prohledávat byt a hledala jsem jakoukoliv čokoládu.Ukradla jsem Matýskovi v pokojíčku kinder čokolády a než jsem se do nich pustila tak jsem se šla podívat sem.A ty jsi napsala ať nežerem čokošky tak jsem se usmála a zase jsem jí vrátila zpátky do pokojíčku.Takže děkuju Jdu se pokusit usnout dobrou noc a děkuju!!!!!!!!!!!!
ivab
rosnicka
| 25. 6. 2010 21:19
AHojík a vítám tě tady!! A odkuď přesně jsi? jsem taky ze severu, ale prozatím neprší, jen je zataženo už od odpoledne tak snad to k nám nepříjde...
nováček
ivab
| 25. 6. 2010 21:00
Hezký večer všem, jsem nováček ve vaší diskusi a chtěla bych Renči říct, že je mi to líto a vyplakat se asi bude muset, protože ty slzy tečou, i když člověk nechce, ale pořád je naděje a když se nemoc zlepšila jednou tak proč by se nemohla zlepšit i podruhé a je možné, že tatínek bude daleko silnější v tom boji s nemocí než ty. Jsem ze severní Moravy a jak jsem si četla o slunečném počasí o kterém píšete, tak můžu jen závidět, u nás je to počasí uplakané, prší, mží a je zima
renca13 a terka07
rosnicka
| 25. 6. 2010 20:28
Rendo myslím, že to funguje, ale nemohu to 100% říct, protože jsem zdechlá se na tom točit, a tak dlouho byla pod skříňkou a teď jsem ji vytáhla, je to na pas a snad našikmé svaly břišní. Tak snad u ni vydržím.

S tatínkem, je mi to moc líto, ale veřím, že to všechni zvládne, dneska je to ozařování již jiné než kdysi, není to tak moc drastické, budu držet Palečky!

terko07- teda Blani(snad se nepletu) hoď sem nové fotečky se šatičkama, ať ti je můžeme pochvá lit!!
renca 13
terka07
| 25. 6. 2010 20:01
Reni to je mi fakt líto, ono než vybulet se ti totiž nic jiného nezbývá, je to taková bezmocnost , se kterou prostě nic nenaděláš, jen můžeš doufat, že bude aspoň o trošku líp. Já mám tohle za sebou tátovi bylo 46 a mě 21 2 roky jsem se o něj na střídačku s mamkou starala , protože ho nemoc dohnala až ta daleko, že nebl schopný se hýbast, takže jsem přebalovalas, krmila, bylo to děné období plné beznaděje a bezmocnosti. Musíš, si ale pořád říkat klem dokola, že ještě naději má , i když to pro něho ani pro vás nebude lehké. Moc držím palečky aby bylo zase líp.

jinak dneska jsem si koupila nové šatičk mjoooc pěkné a plavečky roizhodla jsem se odměnit( i když teda v poslední době není moc za co, kila dolu nejdou spíš naopak), ale pořád jen pracuju a pracuju tka jsem si prostě udělala radost.
Přeji všem krásný víkend bez pokušení něco zdlábnout, bez čokoládiček a dobrůtek, Ivon koukej chodit hodně daleko od brambůrek . A všichni ostatní hurááá ven, bude kráááásně at se nám ty kilča kurňa už pohnou dolu to by v tom byl čet aby jsme je nesetřepali
Renča
Janule1
| 25. 6. 2010 19:58
ahoj Renčo,to je mi moc líto. Ale je těžký tady v tom radit. byla jsem ve stejné situace. Museli jsme dělat jako,že se nic neděje. Myslím,že chlapi nemaj rádi litování. Nevím. Těžko říct.
Každopádně dneska je fakt krásně. Prádlo schne rychle a voní krásně. Jen najít blbce,který by to chtěl vyžehlit. Jinak my jsme dneska po půl roce bez dětí. To je divný pocit. Hned bych někam vyrazila. Ale vzhledem k tomu,že manžel přijede z práce v devět hodi,tak vyrazím maximálně dveřeAle ve skytu duše doufám a už přemýšlím co bych si oblíkla Ale spíš mám smůlu.
Jinak rotanu mám taky doma. leží vedle sedačky. A když utírám prach,tak vemu i to kolečko. Já tady mám věcí na cvičení. I švihadlo. To se mi taky osvědčilo. Ale když přiběhnu z práce,cestou vyzvednu berušku,přilítnu domu,uklidím,něco uvařím k obědu do práce,tak pak už se mi nechce cokoliv dělat.Natož vlízt na jeden z mých strojů. snad se někdy polepším. Obdivuju ženský,který ještě běžej na nějaké cvičení ven z baráku. Mám ráda jiný sport. Ale jak říká Renča. Za 3 minuty toho moc nevypotím
:-(
renca13
| 25. 6. 2010 19:25
Snad se na mě holky nebudete zlobit,já se vám sem jdu vyplakat krásný den se mi změnil v šílený a mě puká srdíčko a slzičky mi tečou.Můj tatínek už 5 let bojuje s rakovinou prostaty.Vypadalo to hrozně moc nadějně,nemoc se úplně zastavila,jenže teď udeřila znovu a mnohem hůřmaminka mi teď s pláčem volala že musí na ozařování já se tak bojím,já nechci aby trpěl.Vůbec nevím co dělat,jak se chovat,jak mu pomoct bojím se že budu bulet až ho uvidím....
rosnicka
renca13
| 25. 6. 2010 17:44
Ahá tak už vím.a na jaké partie je to dobrý??Funguje to?? že bych si to taky pořídila
renca13
rosnicka
| 25. 6. 2010 17:41
kdysi to bylo železné kolečko - placeté na zem, na kterém ses točila, teda stojis na tom a točíš se jen v pase. Dneska se vyrabi jen plastova
rotana
renca13
| 25. 6. 2010 17:29
Holky co je to rotana??To slyším prvně
všem
renca13
| 25. 6. 2010 17:08
AhojkýýýTo je ale dneska nádherný den co? Paráda snad už bude jen a jen hezky.Já jsem nadšená,dneska se ručička na váze konečně umoudřila a po měsíci trucování se posunula o kilčo dolů Všem krásný den,krásný víkend a kdo vyrážíte na dovču tak si to pořádně užijte papááá
jozinka
rosnicka
| 25. 6. 2010 16:59
ano, vím, že jej bereš na novo, tak jsem to myslela

Tak to jsem ráda, že tady taky někdo kroutí ***kou na rotaně

jejda a chutě, no ty mám ale když si vzpomenu na to, že jsem dala tolik kaček za dnešní dávku sibu, tak mě chuť přejde jsem strasně na sladké, miluji čokoládu, ***ek atd..ale včera mi bylo řečeno, že to stejnak nemůžu, tak mě to docela dostalo, a tak prostě od teď už žádné sladké kokča
Ahóóóóóój všem
Ivonn
| 25. 6. 2010 14:04
to je pohodička, dneska jsem dodělala uzávěrku, víkend před náma.... má být teplíčko, no schválně - máte někdo dneska depku???????????
Tak Vám všem přeju krásnej víkend a klid...
a večerní chutě?
jozinka
| 25. 6. 2010 12:38
Holky na mě celkem úspěšně funguje to, že když si sibu vezmu před obědem, nebo po, to už je jedno.. a drapnou mě večer cca v 19 hod. chutě, tak šup žvejku, nějakou s náplní, orbitky nebo co sem to měla.. a chutě jsou ty tam.. tak nevím..
rosnička
jozinka
| 25. 6. 2010 12:37
ahojky... jj, já ho beru teda na novo, už jsem ho brala, jak víš.. ale nevadí..a rotana? vřele doporučuju, kroutím se na ní taky den co den, teda teď už jen od pondělí do pátka,
15 min. rotana, 10 min. ab rocket a 20 min. posilování a super.. cvičím už od října a nemůžu si stěžovat.. no jde to, pač jsem na mateřský, jak nastoupím do práce, tak se už vidím, jak přijdu k.o. a budu mít myšlenky na cvičení, to asi ne.. tak toho musím pro zatím využít..
váha
rosnicka
| 25. 6. 2010 12:06
ahojík, nemáte doma někdo osobní váhu - klidně i starou, které by jste se rády zbavily? Moje digi odešla do věčných lovišť, a nová? No ta je nějaká drahá
všem
Pajajo
| 25. 6. 2010 11:32
Jéé, pardon, o tom chlácholení a hřešení psala terka
všem
Pajajo
| 25. 6. 2010 11:31
Ahoj kočendy. tak dneska na váze o kilo víc než včera. tak jsem se včera celý den krásně držela a večer na mě zas přišla ta nutkavá potřeba "hýbat pusou". Takže jsem to zas pěkně pohnojila! To je hrozný! Ale jak psala Ivonn, je třeba se do toho už fakt opřít a nepsat tady pořád, jak hřešíme. Takže hurá do toho!!! Není možné, abych na sebe jednou ty kalhoty od Pietra Filipi nenasoukala

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 9. 2025 13:30
15105
Anna Vodičková
15. 9. 2025 07:55
36
Alena Davidová
13. 9. 2025 17:29