Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

ahoooojky
macuska
| 25. 6. 2010 09:18
Achojky cholky, teda, než jsem tady přelouskala všechny ty příspěvky, tak mi to pěkně trvalo:) Nešel nám net, tak jsem to musela všechno dohnat
Tak jsem si včera vyzvedla sibu a ode dneška papám. Tak snad to bude vpohodě. Bez účinků. Teda vedlejších, účinky váhy dolů samozřejmě ano
Jaké máte plány na víkend? Prý má být hezky, tak uvidíme. Já budu balit na tábor. Dělám pro děti vždy v červenci tábory, takže tam by mohla taky nějaká kilča padnout. Není čas mlsat a není co mlsat:) A jídlo pravidelně, takže snad pohoda.
ahojík
rosnicka
| 24. 6. 2010 22:24
Ivonn - oslovení : "žabko zelená" se mi moc líbilo

Holky, tak od včerejška dlabu sibu, tak snad nějaký ten cm půjde dolů. Prozatím vedlejší účinky žádné, alespoň myslím..bolí mě hlava, ale ta bolívá často(nízký tlak, blbé počasí, nervíky atd..)
Holky vytáhla jsem ze skříně rotanu, a asi se zase začnu kroutit. Máte ji někdo doma a cvičít na ni?
Jé Joži, tak to jsme začely skoro stejně
čauky všem
jozinka
| 24. 6. 2010 20:01
Tak holky.. po znovunasazení sibu v pondělí zatím oky.. musím sama sebe pochválit, že mi to jde parádně, váha nevím teda.. ale cítím se fajné a vidím i to jídlo, že je jiné než bez sibu.. a hlavně spíš mlsání, čokoška a zmrzlina, to je moje megaaaaaaaaa neřest.. tak uvidíme.. zatím se ovládám, tak snad... no jak jsem psala, uvidíme...
teda holkýýýý
terka07
| 24. 6. 2010 19:31
tak takhle by to nešloco se to tu rozjelo za virtuální obžérství tak takhle by to teda nešlo, místo toho, aby jsme se tu povzbuzovali jak co nemáme schrupnout tka to tu je jak se navzájem chlácholíme, že se pro jednou nic neděje . takže stop všem rohklíčkům se sýrem, čokoládičkou i brambůrkama a hezky zpátky kzelenince, kuřátku a ovoci. Přece chceme hubnout néééé kurňa tak to taky dokážeme a pěkně začínáme ted, pevnou vůli nastartovat popřípad lupnout sibutraminek a dost toho nahánění chutí tady
Ivonn
Janule1
| 24. 6. 2010 17:40
ahojky,mě to docela baví. Hovorů jak kdy.Prostě mluvíš celých 8 hodin Ale jsou dny kdy by jsme mohli hrát karty. Ale je pravda,že večer doma mlčím a čumím do zdi
weja
steklounka
| 24. 6. 2010 12:32
ahojky,tak to jsem ráda,že už tě zuby tolik nebolí ,to se ti ulevilo vid....a až si dáš ten rohlík se sýrem to potom bude fajn
všechny zdravím
steklounka
| 24. 6. 2010 12:30
ahojky holky,tak jsem tu od včera nebyla a už zase musím přelouskat pár stránek ale to je dobře,že si tu tak rozumíme ne.
Teda holky jak tu píšete o tom jídle,děláte mi pěkné chutě...hmm bramborový salátek a řízek miluji
ale ted hlavně jím meluny,jsou výborné a hlavně zasití a potom ho jen vyčůrám
Janule1
steklounka
| 24. 6. 2010 12:28
Ahoj Jani,no tak ten příští víkend,by jsme mohli ne??posedět u,teda jestli něco nemáte,tak se mrkni do diáře a dej vědět.
Tělo..
weja
| 24. 6. 2010 12:04
No, myslela jsem to jakože tuk v těle, svaly, rychlost spalování a tak.. jakože každýmu funguje tělo jinak..
Mě by třeba hrozně zajímalo, kolik mi vážej kosti A nemyslím to jako nějakou výmluvu nebo tak, ale když sme se třeba s nějakýma holkama bavily o váze a ony řekly, že mají třeba 70, já měla 90, ale nepřipadala jsem si zas až tak tlustší než ony... nebo jako jo, ale ne o 20 kilo
Marti77
weja
| 24. 6. 2010 11:47
No, jako dokážu si představit přísnější dodržování diety, víc sportu a tak.. jako fakt jsem se nepřetrhla..ale je fakt, že sem vážně měla z čeho shazovat..
A proč potřebuješ 20 kg? Já jako ani tak nepotřebuju jako chci Říkala jsem si tak ještě 10 dolu.. zezačátku.. Teď budu šťastná, když budu mít na začátku 7, která tam vydrží..
Pohyb pusou...
weja
| 24. 6. 2010 11:44
Holky, ani si nedovedete představit, jak bych si dala normální jídlo! A když normální, tak myslím rohlík se sejrem nebo rajče... Představa že ještě 5 dní budu jíst jogurty, přesnídávky, krupicový a bramborový kaše.. no mě trefí

Pajajo, díky za gratulace.. ale hrozně se mi to zastavilo, vlastně poslední půlměsíc je váha furt stejná.. jen teď začala klesat kvůli mý "vydatný stravě" Si pak dám okurku a naberu to vše zpět
weja
renca13
| 24. 6. 2010 11:38
Složení těla??Jako typ postavy nebo spalování nebo coo??Já jsem typická hruška,***atá,boky a stehna.A bohužel ty spodní partie prostě dolů moc nejdou noZeleniny jím myslím si docela dost.Ovoce se snažím jen dopoledne,ale někdy hřeším večer u telky..třešně,jahody,broskve a meruňky.Ke každému hlavnímu jídlu si dělám zeleninový salát.Tak už jen jedna osmička?Tak aspoň to budeš mít za sebou,ale fakt tě lituju.Sestřence trhali osmičky a když si vzpomenu jak trpěla bbrrrrrr. Tak posílám velké pohlazení
Reni
weja
| 24. 6. 2010 11:25
Renatko, nezoufej, však ono to půjde! Někomu to trvá dýl, někomu kratší čas.. Ono hrozně záleží na složení těla.. a jíš hodně zeleninky?
Pusa už moc nebolí, jen nějak odmítá splasknout.. Na další jdu na konci října, ale naštěstí už jenom jeden dole..
Jinak fakt závidim těm, co jim osmičky nevyrostly!
marti77 a ostatní
renca13
| 24. 6. 2010 10:48
Ahoj Marti moc moc děkuju,snad se to zase rozjede no.ježiš salát,řízky to bych si dala mňáááám.Hele nic si z toho nedělej,já včera dělala kotlety s brambory a dala jsem si k tomu drobátko majolky prase no.však ona ta váha půjde dolů mě i tobě uvidíš že se nám to povede.Já prostě občas hřešit musím,protože co by to bylo za život pořád se jen omezovat.A k tomu vínečku,jen si klidně dejteeeeeejá normál víno nemůžu hned mě po něm bolí hlava,ale lambrusco mňáám to cucám taky po večerech a nebo nelením a udělám si mojito a to je teprva kalorická bombička.Já jsem dneska tak líná že to snad ani není možný.Na rotopedu jsem sice byla,ale to je tak vše.Filda tady morduje hračky a já se přemlouvám že půjdeme po obědě na procházku,ale vůůůbec se mi nechce.Nejraději bych byla celý den zalezlá doma,nechápu co to se mnou dneska je.
Marti
Ivonn
| 24. 6. 2010 10:36
no já tohle mám sama v sobě vyřešený, každýmu je po tom prd, co dělám po večerech, a kolik toho vypiju, k té večerní pohodě mi to prostě sedí, jó kdybych měla v práci schovanou flašku za šanonama, tak bych se asi nad sebou zamyslela, tak buď v klidu....
Já piju červený a díky těm litrům, co mi už protekly krkem, poznám dobrý od špatnýho, a tak jenom tak něco nepřepolknu... A sem z vinařskýho kraje, kurňa, ne? Tady se dává střik místo mlíka už děckám ve školce...
ivon
Marti77
| 24. 6. 2010 10:13
Já už si kolikrát říkám jestli nejsem alkoholik.Ale spousta známích říká,že si dají se ženou každý večer lahvinku vínka jen tak.Já mám sedmičku na dva dny a střídám červený s bílím,podle toho na co mám chuť.Akorát nevím jestli teď,když beru sibu mi to nebrzdí to hubnutí.
.....
Ivonn
| 24. 6. 2010 09:29
no Renčo lapím v práci mezi těma svýma čísílkama,...
Marti - máme společný koníčky - taky každej večer vinařím...
weja
Marti77
| 24. 6. 2010 09:26
Ahoj,tak ty jsi tolik zhubla a to jsi to ani nějak nehonila,jak tak tady čtu.Tak to jsi teda frajerka.Tak hlavně ať to jde dokud to budeš potřebovat. Já potřebuju tak 20 kg dolu.
renca 13
Marti77
| 24. 6. 2010 09:23
Ahojky,těch 5 kg je velký úspěch Renčo. Já dala dolu za ten měsíc 3,5 kg.Včera jak jsem se tady rozvášnila s vínečkem a nějakou dobrotou.Tak,když jsem večer dělala klukům řízky s bramborovym salátem,sežrala jsem talíř a dva řízky.Dala půl lahvinky vína a teď čumim na váhu jako sysel,že jsem za měsíc dala dolu jen 2kg.To jsem tedy chro,chro.Takže ty jsi úplná hvězda víš!
pajajo
Cathy
| 24. 6. 2010 08:45
Děláš v Mittalu? Tak to až tam někdy zas půjde můj mužíček, tak mu řeknu, aby skočil na kavčo
renca13
Cathy
| 24. 6. 2010 08:42
Já měla v tom 8. měsíci váhu asi jako teď

No, já jdu taky za prckem, ale spát půjde až po obědě, teda doufám
renca
Pajajo
| 24. 6. 2010 08:40
No na netu mají velikosti většinou 42, ale našla jsem třeba i jedny kalhoty ve vel. 44 a 46. To chce ale, aby to člověk zkusil, záleží na střihu, u mě obzvlášť. mam větší zadek, takže mi taky nesedne všechno.
Dělám v Mittalu v Ostravě na ředitelství, takže by bylo blbé chodit tu oblečená jako šupák
S tím rotopedem asi začnu už dneska, nač to oddalovat, že?
cathy
renca13
| 24. 6. 2010 08:40
Ahojky téda svatba v 8 měsíci fíha.To já bych na sebe neoblékla krom tepláků ani prd,měla jsem břicho jako balón fakt jste spolu od 17 let jo?Tý jo to je bomba,to si vůbec neumím představit.Já byla v 17letech šílený divoch s chlapem bych nevydržela ani rok a kdybych v 17ti potkala mého manžela tak spolu dneska na 100% nejsme..osud nás proto raději spojil až když jsme dostali rozum.Jinak moc děkuji za pochvalu,no mě rotoped hrozně moc baví takže se do toho nemusím ani nutit.Tak ho taky opraš a hurá do pedálůTak jdu dát Filípka do postýlky a jdu něco dělat
jo a
Cathy
| 24. 6. 2010 08:37
ta ***uální výchova! To jsem se nasmála
Jsem zvědavá, s čím dorazí ty moje dvě
Váha
Cathy
| 24. 6. 2010 08:35
Teď je to týden, co beru sibu a právě jsem se vážila, tak 72,5 (1,5 kg dole). Ale kdybych se víc ovládala, bylo by to víc...semtam nějaká čoko, palačinky s dětičkama, večer popcorn...ách jo

Jsem ale ráda, aspoň se to hnulo tím správným směrem
renca
Cathy
| 24. 6. 2010 08:32
Renčo, klobouk dolů s tím rotopedem, já ho mám spíš jako věšák na prádlo! Ale kdysi jsem taky jezdila, sice jsem váhově neshodila, ale ty stehýnka jsem měla snad poloviční... asi ho budu muset oprášit.
Ale Ty jsi fakt dobrá!
Ahojky všem
Cathy
| 24. 6. 2010 08:30
No teda, chvilku tu nebýt a nestíhám!

Svatba: No my to pojali taky jen se svědky, já v 8. měsíci, ale aspoň nás potěšil oddávající tím, jak řekl, že délka vztahu je nepřímo úměrná pěnezům vyhozeným za obřad To nevěděl, že už jsme spolu od mých 17, teda 10 let. No a svoji 6 let. Děs

Zuby: Naštěstí nemám, teda ty osmičky Takže snad už je to fakt lepší, wejo
pajajo
renca13
| 24. 6. 2010 08:13
Tak v pietro filipi mají opravdu krásné věci,ale vlezla jsem tam párkrát a viděla jsem velikost max 40 tak jsem zase vycouvala a už tam nejdu to fakt raději to Tesco,HM nebo Takko tam se nakupuje jedna báseňkdepak pracuješ reprezentantko? zumba je úžasná,taky jsem chodila,ale už není čas takže smůla.Ale já tím nezhubla ani deko,je to spíš na blbnutí a super náladu.Rotoped je paráda,pěkně doma u telkykdyž šlapeš do 30 minut tak zpevňuješ svaly a když šlapeš nad 30 minut tak spaluješ tuk!!!!takže já ráno posiluju a večer spaluju a je mi krásně.Doporučuji
ivonn
renca13
| 24. 6. 2010 08:08
Ahojký zajímavé,tvé věty mi vždy vyloudí na tváří úsměv děkuju nooo změna:ráno 20minut rotoped,večer 40minut .......taky rotoped na manžela jsem naprdnutá,trochu jsme se pohádali a dokud nepřileze s prosíkem tak na 3 minuty může zapomenout!!Co ty,jsi v práci??
Ivonn
Pajajo
| 24. 6. 2010 08:00
Nikdy by mě nenapadlo, že mi ten "pohyb pusou" bude chybět. Já furt myslela, že je to spíš o tom, že mě honí mlsná. A teď, když už mě mlsná nehoní díky sibu, tak mi chybí to přežvykování ... mě z toho asi picne

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 6. 2025 21:00
14540
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
19. 6. 2025 00:23