Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

cloette
ladyR
| 26. 5. 2010 01:07
Jestli myslíš těmi chápavými a normálními ty lidi,co ti do kapes sypou prachy za kšunt v nevědomosti,co jsi zač ,tak to máš teda žaludek.....to já ti teda dobrou noc nepopřeju...s tvým svědomím to snad ani nejde usnout,né???
petra22
ladyR
| 26. 5. 2010 01:01
Já nemám co skrývat a jen ať to všichni vidí,co je zač!!!Možná by asi bylo lepší,kdyby místo nás řešila policie,né???Co my my už tu nic nevyřešíme,vše podstatné,víme a jsem za to ráda,konečně vím pravdu a hlavně na čem jsem.........a ten závěrečný projev cloeette no hovoří za vše!!!Konečně se trochu ta solidní paní vstřícná,milá,projevila...ale jak chceš meilíkama můžeme taky asi už tu nebudeme moct pžekážet ostatním ve skvělých hubnoucích pokrocích s luxusními tabletami z USA od cloette,co říkáš???
clloette
petra22
| 26. 5. 2010 00:58
Dobrou noc Mirko přeju a krásný sny o tom jak ti obchod bude vzkvétat krásně dál.
Nejdůležitější je, že svědomí máš čistý.
A klidně to napiš-ano chováš se jako já a ladyR, ale s jedním rozdílem.My chceme znám akorát pravdu, ty asi ve lži žiješ a ještě na ní vyděláváš.
Sladké sny!!!!
ladyR
petra22
| 26. 5. 2010 00:55
správně!!! Ony holky asi nejsou moc orientovaný v IT .
Ale víš co, mám takový pocit že už bylo od nás řečeno vše.Podívej se, už i clloette začíná psát podobně jako její příznivkyně který si pozvala na pomoc.No hele, bude asi nejlepší když se k tomu postavíme po svém a budem si to řešit po mailech.
Ale prosim tě, jelikož nejsem naivní jako oni, tak ten můj mail na konverzaci s clloette byl vytvořený jen proto.Napíšem si do vzkazů jiný mail a vyřešíme si to.
Dobrou noc
clloette
| 26. 5. 2010 00:52
Myslím, že už to od vás chytám a začínám se chovat jako vy, stejně uboze (mám na mysli pouze 2osoby). Asi netřeba upřesňovat. Lituju, že jsem se k tomu snížila. Není to můj styl. Popřeju všem normálním a chápavým lidem dobrou noc. Mirka
anakonda
ladyR
| 26. 5. 2010 00:52
Já jsem se svým životem vcelku spokojená a na sladký bohužel nejsem.......ale jedno se musí nechat píšeš jak převlečenej chlap,ale bohužel máš částečně pravdu!!!Že se vydělává na naší blbosti!!!Že cloette?????????????
anakonda
ppp
| 26. 5. 2010 00:50
Víš někoho tloustka opravdu trápý a má kůli ní i zdavotní problémi a u každého to není protože by žral. Co si to za člověka když se sem hodíš bavit a zasmát se nad neštěstí jinych. Podle mě je to dost ubohý.
Snad už bude klid..
petra22
Tak že vy všechny s rozumem!! Clloette mi ten rádo by "leták" poslala.No je to ve Wordu, tudíž jen napsaný řádky něčeho z čeho stejně nic nedozvíme.
Prostě ho sem okopíruju, nechápu proč to neudělala clloette a počtěte si v těch řádkách, ketrý by jsme daly podle vzoru dohromady všechny.
Asi jsme čekaly že tam bude třeba ten výrobce, ale kde ni tu nic.
fotka
clloette
no ty taky zrovna nezáříš a tak trochu za zenitem, ne?
petra22
ladyR
| 26. 5. 2010 00:49
Já to taky pochopila Petruš,zpřízněná duše od cloette,viď....s jejím ID...no jasně jak jinak!!!
cloette
ladyR
| 26. 5. 2010 00:47

no to ty taky,ale zacházející.....
anakonda
petra22
| 26. 5. 2010 00:46
Hurááá, že by konečně jedna blbka vypadla???No sláva!!
Víš naprostý *** o našich životech, zamysli se radši nad sebou a bude ti líp.Když nemáš nic jinýho na práci, tak si na tom asi stejně bídně jako my tady???
A neboj se, je mi naprosto jasný z tý poslední věty ketrou si se krásně propíchla odkud vítr vane.A tím se můj úsudek na tebe ještě víc vyjasnil...je mi tě líto!!! Za víc mi nestojíš
jsi sluníčko :)
clloette
| 26. 5. 2010 00:42

maggmisss
petra22
| 26. 5. 2010 00:40
Ty telátko!!!!
Alli, Meridie, Adipex, Lindaxa, Xenical to vše byli a leální prášky!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jestli na někoho fungují a na někoho ne je věc druhá.
Nevím jestli máš děti, ale pochybuju při tvém přístupu k tomu všemu a pokud je přesto máš, tak si představ jim dávat něco o čem se nedozvíš složení kdo a kde se to vyrábí.
A proč to kupujeme???? To je jak s d..a. jelikož jsme tuto informaci že se nesmí vyrábět nikde dostaly dneska!!!!!!!!!!!
sluníčko38
ladyR
| 26. 5. 2010 00:40
Ano máš pravdu my jsme naivní,že jsme věřili v solidnost prodávající a zbytek přtomných je naivní,když i po všem,co jsme se dnes dověděli,budou dál kazit své zdraví po tabletách od cloette a nikoho neurážím,píši své názory,zkušenosti,myšlenky a nenechám si od nikoho srát na hlavu,s prominutím!!!Ba naopak mě uráží,když mi někdo nabízí originál v domění,že se nepřijde na to,že to originál není a bude mu to nadále procházet!!!Je to pro dobro nejen tebe,ale všech,kteří by mohli naletět jako my...a to že ty chceš slepě věřit,no tak věř,tvůj problém a tvé zdraví.....nemusíš komentovat naše postoje,dyť to je v pořádku,že každý má jiný názor........
...
anakonda
| 26. 5. 2010 00:38
nemam potrebu, tady nekomu neco dokazovat. ja sem so svoji postavou naprosto spokojena. ale vy evidente ne!lezu sem, protoze se chci pobavit, co vsechno jsou schopny udelat naivni tlusty burti proto, aby zhubli par kilo...ale jak vidim tak je to dobrej bussines. Kupim prazdny kapsle a dam do nich mouku a budu to taky prodavat jako efedrin treba....a to se budu mit...pac lidi jako vy to budou kupovat vzdycky ...tak se dal utapejte ve svych mizernych zivotech a zajidejte to dortama a cokoladou. vsechny vas moc pusinkuju na dobrou noc...a ne ze se na noc zase prejite jako vcera...hlavne ty peto22...vis, ze s tim mas problemy...ale neboj...to bude jednou dobry
..
maggmisss
| 26. 5. 2010 00:36
hezky slunicko

tak to se omlouvam ze sem si do profilu nic nenapsala.. jen sem si to tady nedavno procitala abych vedela jestli stoji za to si ty prasky od cloette koupit;) .. ale kdyz nekdo pise takovy blbosti jako vy tak sem proste musela zasahnout..

vypinam nebo zejtra umru..
slunicko38
petra22
| 26. 5. 2010 00:36
Kde jsem já napsala že jsem pochybovala od začátku???Mohla bys mi to prosím najít???
Já začala pochybovat až při druhém balení který bylo úplně jiný než to první a po několika reakcích tady na diskuzi.
Neznámá clloette prodává něco o čem podávala mylné, lživé informace! Přijde mi že vám z toho Sibu už hrabe a nejste schopný to pochopit.Jste jen zahleděný do sebe a do svýho hubnoucího těla.Ale budiž, to je vaše rozhodnutí, stejně jako naše zjistit čím jsme se to cpaly.Nic víc vědět nechceme.
A ano, byla to fajn diskuze, nejlapeší je jak tady jako vzor máet všichni jozinku a ta měla Sibu na předpis
Buď tak hodná a stejně jako ty ses rozhodla kašlat na to co do sebe cpeš tak nech zase na nás si zjistit co to je a něco s tím udělat.
Díky
petra22
ladyR
| 26. 5. 2010 00:32
Petruš,co můžeš chtít po někom,kdo nemá ani vyplněnou identitu???(maggmisss) za co se tito lidé schovávají???A anakonda???Co nám tu cpe její připitomnělý názory??Kde se tu vzali tak najednou,za celou dobu jsem je tu nějak nepostřehla!
boze boze
maggmisss
| 26. 5. 2010 00:31
njn s vama to nema cenu... ano uvadela mylne informace ale to dela kdekdo (co treba alli;) ) a my samy se musime zamyslet jestli tomu budem verit nebo ne.. ja do toho sla s tim ze to funguje (podle komentaru tady) ale ze to asi nebude to prave legalni.. s tim ze ale podle pristupu mirky sem soudila ze otravit nas fakt nechce.. ale to rikam porad dokola a uz me to nebavi.. proc to kupujete kdyz ste tak hrozne moc pro ti nelegalnim/nefer a ja nvm co este vecem? ale to vam asi taky nedoslo ze se to nesmi co..

tak se mejte..
...
anakonda
| 26. 5. 2010 00:30
A to ty prasky berete mesic a az po mesici vam dojde, ze to asi nebude original? Nenechte se vysmat slecny. No to s tim koncentrakem nebyla sranda. Chtela jsem naznacit, ze hubnout se da bez jakychkoli sracek, ktery si rvete zbytecne do tela. KDyby ste si radsi za ty penize, co za tyhle blbosti utracite koupili nejakou chytrou knizku, tak byste udelaly mnohem lip
ppp
petra22
| 26. 5. 2010 00:30
Napsala si to přesně!!!
brrrrr
slunicko38
| 26. 5. 2010 00:29
Teda řeknu na rovinu, že vám bych se nechtěla dostat do drápků .
Taková hezká diskuse to byla - hubly jsme, posílaly si fotky, jak nám to hezky jde, nasmály jsme se...
a teď ?
Petro a LadyR - pochybovaly jste od začátku, proč jste si to kupovaly??? Že vás neznámá cloette ujistila, že je to OK?
Tak kdo je tady naivní? Urážíte tady kde koho, jak jste v ráži.
Cloette udělala velkou chybu - měla vám poslat PARALEN s originál letákem. Jenže vy byste se někde dočetly, že paralen v kombinaci s alkoholem může způsobit i smrt(a to je fakt) a zažalovaly ji za pokus o vraždu.
To už je fakt no comment.
anakonda
petra22
| 26. 5. 2010 00:29
Počkej a jak ty která má tu pevnou vůli ví jak balení od Mirky vypadá?? To myslíš tady ty fotky???
NJN, jak jsem napsala, na tebe nemá vůbec cenu reagovat.Vždyť ty tomu přeci nemůžeš vůbec rozumět ne se svojí pevnou vůlí, nebo snad ano??? A co sem vůbec lezeš když máš na tyhle prášky tkový názor?????????????
anakonda
ppp
| 26. 5. 2010 00:28
Ano obal se mi nezdál, ale já jsem p Mirce věřila, že je to originál tak jsem to respektovala a to tady jde. Prostě jsem asi poslední důvěřivej člověk, beru to podle sebe co řeknu to tak je, ale asi není.
anakonda
ladyR
| 26. 5. 2010 00:24
Jooo,ty paní chytrá,ty vidíš do zabalené dobírky už dopředu,že to není originál.........abys tu dobírku nemusela přebírat,protože pak když jí rozbalíš a nemáš rentgenové oči,tak teprve vidíš,co ti přišlo....někomu i mýdlo....
anakonda
petra22
| 26. 5. 2010 00:24
Že by další podplacený nick?? Kde si se tu tak najednou vzala??? Že by si byla povolaná na pomoc?
Tak podívej se, narozdíl od tebe nejsem tak jednoduchá a veškerou konverzaci od Mirky mám uloženou a ne jen v PC.A to znamená že není vůbec problém prokázat to, že jsem si v té době kdy jsem prášky koupila nekupovala nic o čem bych věděla že je nelegální!
Ale jen doufám, že máš aspoň minimum inteligence(o čemž silně po tvém výroku s koncentrákem) silně pochybuju, že dokážeš přečíst několik stránek dozadu a možná se ti i povede to pochopit.Ale myslím že si v tvém případě dělám zbytečný iluze viď???
mgm
ladyR
| 26. 5. 2010 00:21
Já vím,slyšela jsem na to hodnocení,to já psala jen tak,že raději ják tohle svinstvo to raději to ALLI,byla to nadsázka.....
...
anakonda
| 26. 5. 2010 00:21
Jak nekdo uze byt tak blby a myslet si, ze ten obal byl original...to by poznalo i maly decko, ze neni
Clothe
ppp
| 26. 5. 2010 00:19
Ano sibu funguje skoro na každého, ale o to tu nejde, to tu nezpochybnujem nikdo. Skoro nikoho tu nezajímá, možnost poškození zdraví ,ale mě tedy jo. Peněz mám dostatek a z vlastní rodinné zkušenosti vím, že zdaví si za ně někoupím. Nechci tu nikoho urážet obviňovat, hádat se, ale chci znát pravdu. Nemusí působit negativně na 1000 lidé ale 1001, může vážně ublížit. Pokuť budeme znát pravdu o nežádoucích účincích ať se každý rozhodne, já jsem se rozhodovala na základě pravosti léku stím, že nezádoucí učinky nemá, ale lék pravý není a nikdo znás neví co obsahuje a co se může stát. Ano být hubená je pěkná věc,ale každá nemocná boubelka Vám řekne, že bude raději dvakrát taková, ale zdravá. A přece vám by také vydělané peníze nestály za třeba jen jedno zničené zdaví. Pokuď lidé vědí co jedí je riziko jenom na nich. Myslím si že ani jedna znás vám tu nechce ublížit ani křivdit, ale nevypadá to teť zrovna dobře. Žádáme jen pravdu.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 6. 2025 11:20
14506
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
15. 6. 2025 09:23