Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Peti
mgm
| 26. 5. 2010 00:19
Na takového její kecy ani neodpovídej, tak holka je úplně mimo.
maggmisss
ladyR
| 26. 5. 2010 00:19
My jí neobvinili ze všeho možnýho!!!My jí obvinili,že lže!!!A to je holý fakt!A sama nám to tu všem potvrdila,však si to předsi každý může přečíst zpětně.....a nezlob se na mě to je docela závažný obvinění,když tě někdo úmyslně uvádí v omyl,nebo né?Kvůli úmyslnému obohacení!!!Hnedle dvy trestné činy najednou!!!
maggmisss
mgm
| 26. 5. 2010 00:18
My si s tím uděláme co budeme chtít a co uznáme za vhodné a určitě jsi už pochopila, že ničí radu nepotřebujeme!
maggmisss
petra22
| 26. 5. 2010 00:17
Buď si úplně mimo nebo si nedokážu vysvětlit co píšeš!!!!Jestliumíš číst, tak si přečti od začátku co Mirka píše sakra a tam to uvidíš!!
A milá zlatá, moje odpovědi nejsou zmatený, to jen ty se tady snažíš něco obhajovat o čem nemáš ani páru!!!
A dobrá reklama znamená LEŽ???? Njn, co víc si o tobě myslet když tohle dokážeš napsat.
hahaaa
anakonda
Obezita jako nemoc? Vzdycky se da zhubnout bez prasku....v koncentraku taky vsichni zhubli at meli nejakou nemoc nebo ne:) Jo a jestli si pujdes koupit ALLI, tak ty penize radsi posli me na ucet. Ucinek to bude mit uplne stejnej a ja z tech penez budu mit aspon radost. BTW myslim, ze se v tom vyznam mnohem vic nez ty kocko
Holky
mgm
Dobrou, musím jít spát a budu doufat, že až si v práci zapnu net, bude tady to lejstro od Mirky. Peti, snad ti to pošle. Holky dobrou noc - ikdyž po dnešku nevím, jestli bude dobrá. M
...
maggmisss
| 26. 5. 2010 00:16
petra22: copak ty nevis ze je nelegalni si ty prasky i kupovat?

LadyR - joo jako bych to nerikala..

mgm - nezajima me.. protoze je mi jasny ze bude uplne stejnej jako ty ktery si muzes precist kdekoliv na netu.. sou vsechny stejny i tady v cr jak pro meridii tak pro lindaxu tak proc by pro sibu20 melo bejt neco specialniho..

fakt nvm co chcete..proste ty prasky poslete zpet a uz je nejezte.. kadzy at si veri cemu chce.. vas problem ze ste verily hned ze zacatku ze je to legalni original..

tak dobrou noc.. uz se tesim na svoji zitrejsi davku sibu ;) fakt ste me pobavily holky.. a nejen me..
LadyR
mgm
| 26. 5. 2010 00:15
Alli je úplně k ničemu, vyhozené peníze, zkusila jsem......
petra22
anakonda
| 26. 5. 2010 00:14
Co mas na ni hubu, kvuli tomu, ze to je nelegalni? Ono je totiz nelegalni si to od ni i koupit. Ale to ti asi nejak nedoslo vid
anakonda
ladyR
| 26. 5. 2010 00:13
Ty nám laskavě neraď,co máme a nemáme,my si poradíme i bez takových debilních rad!Pevnou vůli????A co třeba lidé,kteří mají obezitu jako nemoc???Ty sudičko!Se trochu prober....jediná možnost toto není,naštěstí!!!Nechápeš vůbec souvislosti,tak reději mlč!!!Ale s těma jedama máš naprostou pravdu a zvlášť,když neznáme výrobce!!!A složení tablet!To si teda to ALLI fakt půjdu koupit,to je jed aspoň legální!!!!
clloette
petra22
| 26. 5. 2010 00:10
Ano, pošli mi ho na mail!!
Ale píšeš že už se nebudeš snažit..a hlavně že máš čisté svědomí.promiň, ale jak můžeš mít čistý svědomí když narovinu píšeš že provozuješ černý trh????????
Neděláš náhodou něco nelegálně????????????
A nediv se prosím tě tolik, že jednáme impulsivně.Stačilo pár informací, fotek a hlavně dost nesrovnalostí v tvých informacích a jestli ty ne, tak mi chceme zůstat hlavně zdravý.Nejsme asi takový sobci který pro pár kilo ohrozí všechny kolem sebe a hlavně děti.Protože já tedy kila za zdraví nevyměním!!!
Je mi líto všech který to mají naopak a pro pár kilo uděljí cokoli a budou se cpát jakýmkoli svinstvem.
A je víc věcí na černém trhu po kterých se hubne..tak co holky zkusit něco z toho.
A nezlob se, ale myslím že tohle nepíšu jen za sebe a nechci vyhrožovat,ale opravdu by jsme byly rády kdyb jsme dostaly od tebe konečně pravdivé a přesné informace!!! Samozřejmě se budeme snažit co nejvíc si je získat jinde a myslím že tvoje čistý svědomí by už tak čistý být nemohlo.
holky
cheorchi
| 26. 5. 2010 00:09
myslím že tady fakt nic nevyřešíte,je na každé jestli je bude brát nebo ne.Rohypnol se taky dřív předepisoval jako blázen a dnes ho v lékárně neseženete.A to že se kurňa předepisoval,když někdo nemohl spát,no a teď.jak říkám je to na každé jak se rozhodne.
petra22
maggmisss
| 26. 5. 2010 00:09
tak nechte udelat ten rozbor a uvidime..
ted fakt uz nic hledat nechci tak mi posli naky dalsi komentare.. a i kdyby tak co.. musela si ze zacatku udelat dobrou reklamu aby to nekdo koupil ne? stejne se tam nepise nic jinyho nez to co tu pisou dalsi zensky : a t je to ze to funguje..
a fakt sem si nevsimla ze by nekde psala ze to sibu neni.. a nedivim se ze sou nekdy ty odpovedi trochu zmateny.. kdyz vy ji tu obvinite ze vseho moznyho a ona si to proste nechce pokazit..

hlavne doufam ze ji zazalute a my ostatni ktery ji budem verit budem mit kvuli vam smulu.. :-/
blablabla
anakonda
| 26. 5. 2010 00:08
Kdybyste mely pevnou vuli, tak byste tyhle sracky vubec nepotrebovaly...zbytecne si do tela rvat jedy...to vam teda gratuluju ...muzete bejt radi, ze vam to tady vubec nekdo proda, kdyz je to nelegalni...holt vam nezbyva nic jinyho nez verit, ze to funguje. A kdyz se vam to nelibi, tak si radsi kupte Alli nebo jak se ta sracka jmenuje...prece za kazdy 2 kilogramy co zhubnete vlastni silou, tak vam Alli pomuze shodit jeden dalsi kilogram
cloette
ladyR
| 26. 5. 2010 00:08
No kolik jí za ty chvály platíš???Tak tržby máš dobrý né???Tak si nějaký ty bílý koně zaplatit můžeš???
Poděkování
clloette
| 26. 5. 2010 00:05
Děkuju i když se neznáme, tak si toho, co píšeš vážím. Ale to nám možná nikdo nebude věřit :(
Mirko
mgm
| 26. 5. 2010 00:05
Ok,tak to prosím Tě pošli, děkuji ti.
magmisss
mgm
| 26. 5. 2010 00:04
Ještě jeden dotaz: ty jsi ty příbalové letáky viděla nebo tě ani nezajímají? Já jen aby jsme si o tobě udělaly úsudek.
cloette
ladyR
| 26. 5. 2010 00:04
Kdybyste vážená paní od začátku nelhala,možná byste nemusela stále něco někomu vysvětlovat!!!!Mě nezajímá,že ty vaše preparáty fungují a žádnou horkou hlavu nemám,ale nesnáším,když někdo lže a vy lžete neustále a jen vymýšlíte kličky jak z toho ven,jelikož to tu přečte každý a vy přijdete o obchody,že???Kdybyste od začátku jednala férově a upřímně a neuváděla všechny tady v omyl bylo by to dnes možná OK.....Zítra vám posílám tablety zpět a s prominutím si je nechte zarámovat,já tedy rozhodně riskovat své zdraví nehodlám!!!Nezlobte se,ale nevěřím už ani slovo a asi už ani nechci....Vím,že na internetu už objednávat nebudu,to si asi raději sjedu fakt do tý afriky nebo do Egypta???
Příbalový leták
clloette
| 26. 5. 2010 00:03
Já jsem psala, že nemám příbalové letáky k přiložení k sibutraminu. Mám je pouze v elektronické podobě a ty poslat můžu. To bylo asi nedorozumění. Myslela jsem, že jde o originály. Poslat je můžu, klidně i Petře
Mirko
mgm
Proč reaguješ jen na někoho?? Já o ty letáky stojím, jak už jsem napsala a Péťa taky, tak pošleš je prosím na ten její mail?
clloette
maggmisss
souhlasim s tebou.. muzem byt rady ze nam neco posilas, ze odpovidas na mailiky a podobny.. taky sme mohly opravdu naletet ze jo.. takze ja ti dekuju a stojim za tebou ( i kdyz ted me nekdo mozna obvini ze sme kamosky a ja ti jen pomaham v podvodu )
maggmisss
petra22
| 26. 5. 2010 00:01
Promiň, ale už to musím napsat.Co to proboha plácáš???????
Myslíš že je ve všech diskuzích jen jeden komentář pod jménem Alena????Jestli se aspoň částečně orientuješ na netu tak si to dohledáš snadno.
Neustále ti uchází jedna důležitá věc!!!
Sibutramin je v USA volně prodejný,Mirka napíše že to Sibu je, pak zase že není, leták k tomu nemá,nakonec největší perla večera, že vlastně je Sibu zakázaný všude že se nesmí vyrábět a je vyráběn tudíž ilegálně!!!!!
Promiň, ale malinko uber z naivity a prober se.
mgm
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:59
naivity? ja nebyla ten kdo tomu veril ze zacatku... to s tim mailem bylo jen logicky usuzovani.. ale to vam holky asi trochu chybi kdyz od cernyho prodeje ocekavate naprostou spolehlivost a pravdivost a ja nvm co vsechno..
petra22
ladyR
| 25. 5. 2010 23:58
Přesně tak mi tocloette prezentovala taky,že leták známý z USA,co jí ho tam odtud vozí to tam vyhazuje i skrabičkama,aby to nebylo tak těžké.....
LadyR
clloette
| 25. 5. 2010 23:57
Takže už se nesnažím tam ty letáčky dát, nemá to smysl, jak se tak dívám. :( Už se vážně nebudu nikomu nic snažit vysvětlit a dokázat. Já mám svědomí čisté co se týká prodeje sibutraminu. Je to černý trh a nikdo zde není povinen předkládat atesty a osvědčení. Nákup je čistě na vás. Kdekdo napíše kdeco a nikomu se za nic neomlouvá a já se pořád snažím a k ničemu to není. Máte horké hlavy (až na pár výjimek, kterým je jasné, kde nakoupily) a uvažujete momentálně moc impulsivně. Záleží na každé z vás, jestli chcete raději zůstat "neštíhlé" a mít jistotu, že vás nic neohrozí a nepodvede, nebo si můžete koupit sibutramin, který opravdu funguje (nejedna jste to tu potvrdily) a cítit se a vypadat dobře. Rozhodnutí je na každém, nikomu nic nevnucuji. Mirka
Mirko
mgm
| 25. 5. 2010 23:54
Tak ten leták pošli Péťi na mail, ona nám ho sem dá, myslím, že s tím nebude mít problém a její mail máš. dík
maggmisss
mgm
| 25. 5. 2010 23:53
Trochu víc naivity,nemyslíš????
clloette
petra22
| 25. 5. 2010 23:53
Tak, maily jsou tu okopírovaný jak sis přála.Já se fakt nemám čeho bát je sem dát.
A TEĎ SE NEZLOB ALE LŽEŠ!!!!!
JÁ JSEM SI TI O LETÁK PSALA A MĚ SI DOSLOVA NAPSALA TOTO!!
Petruš, děkuju za zprávičku. On známý krabičky a
> > > > >
> > > > > > > příbal.let. (jsou stejně v angl.) vyhazuje
hned v USA.
> > > > > > > > > > > >
Přeci jen se to sem pašuje, tak aby to bylo co
> > > > > >
> > > > > > nejmenší, aby mohl dovézt, co nejvíce :)
Vyzkoušejte a
> > > > > > > > > > > >
uvidíte, že to rozhodně není Herbalifu :) Fakt hodně
> > > >
> > > > > > > > dobře fungují. Mirka
TAK ŽE OPRAVDU SI HO POSLALA KAŽDÝMU?????
A co si myslíš že tu celý večer řešíme??? Právě to, že o tomto preparátu nenajdeš na netu ani slovíčko, tak jaký pak leták????
Nepsala si náhodou v prvním příspěvku dnes že to orig.Sibu není? Tak jak na to jde sehnat leták?
prosím, buď už tak moc hodná a přstaň z nás dělat debily.
Děkuji!!
petra22
maggmisss
| 25. 5. 2010 23:52
z toho mailu je treba pekne videt ze ta alena vymyslena asi nebude.. ty si ji 1) ve svem emailu nezminila a za 2) si psala ze je tam nekolik komentaru.. mirka hned vedela o co de a popisovala jen jeden komentar - vic sem jich tam ani sama nevidela..
chapu ze ste holky nastvany ale myslim ze ste to proste mely cekat ze t neni uplne vonco.. a je jasny ze z toho mirka ma dobry penize ale fakt pochybuju ze se nas snazila okrast nebo oblbnout.. nic du radsi spat..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 6. 2025 11:20
14506
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
15. 6. 2025 09:23