Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

všem
ladyR
| 16. 4. 2010 18:20
Dámy já to nemyslela špatně,ale mělo by vás zajímat,co a odkud berete!!!Již jsem zmiňovala stránky www.nebezpecneleky.cz a tam se dočtete jak kolikrát lidé naletěli a polikali jedy!!!Takže jsem ráda,že clloette není podvodník jak ji tu tak všichni hájíte a je to jedině dobře,že někdo takový v dnešním světě ještě existuje.Byla to jen shoda náhod,že zrovna mě v dozičce tabletka chyběla a co si budeme povídat dnes jde sfalšovat úplně vše etiketu tablety třeba pro vietnamce to absolutně žádný problém není a může to vypadat jako originál zabalené....!No já bych asi musela paní znát osobně,abych mohla tabletku pozřít beze strachu.....nemůžu řici,že jsem přesvědčená 100% ale budu se snažit důvěřovat a vyzkouším jak to na mě bude účinkovat to sibu....Jinak všem krásný víkend a ještě jednou se paní Mirce omlouvám,nechtěla jsem aby to vyznělo nějak špatně.....Regina a nestydím se říci od Sokolova
omluva paní clloette
ladyR
| 16. 4. 2010 18:03
Tak to jsem nechtěla vás urazit...to né.....nedovolila bych si napsat adresu nebo více,ale jsem nedůvěřivá a mě tedy rozhodně není jedno,co do sebe budu cpát....jestli paralen nebo sibu,ale napsala jsem upřímně,co si myslím,jelikož nevím,kdo se skrývá na druhé straně drátu...a přesně jak napsala jedna paní už tady dříve...může to být třeba i chlap... né opravdu,promiňte jestli jsem se vás dotkla,ale přijde mi,že jsme tady v takovém uzavřeném kruhu a můžeme si vzájemně důvěřovat a napsat si své dojmy...já vás neznám osobně a proto bych se chtěla podělit o své zkušennosti i s druhými právě proto,aby třeba někdo nenalít!!! Vím,že jednání s vámi bylo super a rychlé,ale předsi jen mi to vše jen přišlo divné,tak díky za vysvětlení a opravdu se nezlobte
clloette
Janule1
| 16. 4. 2010 17:49
taky jsem ráda,že jsem na clloette narazila. prášky mi přišli,byly original zabalený. ale musím se přiznat,že jsem se dost bála. V dnešní době jsou samí podvodníci. Takže clloette děkuji. Jana
ta naše váha
Janule1
| 16. 4. 2010 17:47
ahoj úplně tě chápu. taky jsem měla teda po porodu nějakou dobu 65 kg a to jsem byla štíhlá a spokojená. To hned člověka všechno baví. ale takhle? Jsem 3 týdny doma a sotva se soukám do kalhot. a to jsem dneska procházela butiky a když jsem se podívala do zrcadla,taktak jsem zvědavá jak mi hubnutí půjde. Začala jsem teda i s dietou. Ale to cvičení nevim,nevim. No musím se přemluvit. tak kilům zdar
poděkování paní clloette
slunicko38
| 16. 4. 2010 17:46
LadyR to doufám nemyslela zle, jen asi nedomyslela, co způsobí zveřejněním citlivých údajů o naší dodavatelce.
Naprosto chápu, že z x důvodů to je nepříjemné.
Clloette(Mirka) je naprosto seriozní žena, která mi obratem poslala 1 balení originál po 100 tabletách.
Dnes jsem tabletky taky počítala, ale ne proto,že bych nevěřila, že jich tam je míň, měla jsem obavy, aby mi je nezačala papat moje 14letá dcera - zapomněla jsem je na přístupném místě a u puberťačky nikdy nevíte .
Takže já jich tam opravdu měla rovných 100ks(teda dnes ráno už jen 98, aby bylo jasno), i soudruzi z USA se holt někdy spletou .
Když jsem pročítala diskuse a sledovala nešťastný lidičky, co naletěli profipodvodníkům, kteří využívají naší slabosti(snahy zhubnout za každou, ale fakt za každou cenu), tak jsem děkovala bohu(ačkoli nejsem věřící), že jsem narazila na clloette a taky na "Silvu". Oba dodavatelé poslali zboží obratem, hned druhý den po odeslání jsem měla zásilku na poště. Takže já jsem šťastná a doufám, že brzo i štíhlá.
Vždycky je to risk, když zaplatíte za něco, co nevidíte ,od někoho, koho neznáte.V tomhle případě to klaplo a jsem za to ráda.
Takže ještě jednou: Clloette je v pohodě, Silva taky .
vrátit se tam, kde jsem byla 15 let a v pohodě
slunicko38
| 16. 4. 2010 17:35
- reakce na to, že nejsem žádná těžká váha .
Celej můj dospěláckej život, po dvou dětech(starších), jsem od 24 let měla váhu v rozmezí od 60-70kg max., a to jsem před porodem měla vždy o dvacet kilo navíc.
Bohužel - předloni nepodařené těhotenství, přestala jsem kouřit(silná kuřačka dvacet let) a hned naštěstí těhotenství úspěšné s dvaceti kily navíc ze mě udělaly špekouna .
Po porodu v srpnu 2009 jsem o 14kg lehčí, ale ještě 15 kg potřebuju dolů - ideální váha, při který mi stačí chodit do posilovny, občas zajezdit doma na crosstrenažeru apod. a úplně normálně jíst - je 68kg. To je můj cíl. Když jsem štíhlá, baví mě cvičit, když jsem voplácaná, štve mě všechno, natož cvičení. Tak asi tak.
Proč nenapsat rovnou celou adresu?
clloette
| 16. 4. 2010 17:19
LadyR (paní Regino J..), trošku se mě dotklo, to co tu píšete. Víte, není mi zrovna milé, když na veřejném portálu napíšete odkud jsem. Také byste asi nechtěla, abych sem napsala vaši adresu, že? Máte to z Břeclavi proto, abyste to měla co nejdříve, jak jste chtěla. Jeli jsme pryč, tak jsem vám to vzala s sebou a poslala, abyste nemusela další týden čekat. Možná byste byla radši za mýdlo za 2000,- se shodnou adresou? To, že tam jedna tabletka chyběla mě opravdu mrzí, bohužel do zapečetěné lahvičky nevidím. Samozřejmě, že vám ji pošlu, nebo převedu peníze na účet. Prozatím si nikdo nestěžoval, tak doufám, že jste byla výjimka. Pokud byste nebyla spokojená, můžete mi samozřejmě vše vrátit a já vám vrátím peníze. Jsem slušný obchodník a zatím jsem s nikým neměla problém. Mirka
sibutramin
Janule1
| 16. 4. 2010 17:02
taky neřeším odkud to poslala. Je mi to fuk. Hlavně,že jsem nemusela sedět dvě hodiny u doktora a pak ho přemlouvat aby mi napsal něco na hubnutí. Takhle si člověk napíše meil a prášky mu přijdou. I kdyby měly být dražší.
subitramin
eminka2
| 16. 4. 2010 15:36
Ahojky ,čtu tady vaše vzkazy a jsem z toho jelen.Já osobně chci říct,že sibutramin jsem si koupila od Cloette přišlo mi 50tablet na zkoušku byli modrobílé,a neřešila jsem odkud mi je poslala.Na mě sibutramin působils přispůsobením jídelníčku a hlavně vodou kterou jsem začala pít cca 2,5-3ldenně hodně zeleninky skvěle.Když kupujeme cokoli,tak taky nemáme jistotu ,že výrobek ,který zakoupíme má zázračnou moc.Je to o tom jak si to srovnáme v hlavičce a jak se k tomu postavíme.Subitramin je opravdu pomocná berlička ,jak je tu psáno ,zbytek si musíme upřesnit mi co vlastně chceme.Tím jsem jen chtěla říct,že at je to odkudkoliv tak paní Cloette není žádný podvodník.Je třeba si říct ted začnu a ono to půjde.Neberu sibutramin už měsíc a váha jde přesto dolů ne tak rychle a tomu jsem ráda,ale jde chce to trpělivost. Tak zdar kilečkům a trpělivost a nelamte si hlavu nad tím co jak a nač.Pa Petra
ještě dodatek
ladyR
| 16. 4. 2010 14:49
Dámy,ještě jednu věc jsem nějak nepochopila???Jak jsem dostala balíček se sibu od paní M. clloette tak adresa je Bělá pod Bezdězem,ale zasláno z pošty Břeclav??????že by si paní odskočila přes půl republiky na poštu????No možná jsem moc velký skeptik...
všem
ladyR
| 16. 4. 2010 14:30
No děvčata jinak jak jste tu psaly o tom vínečku...zbožňuji Modrého Portugala a taky večer k televizce a občas no idyla!!!Ale pozor!!!!!Když jsem brala Meridii působyla na mě opravdu asi i jako antidepresivum (ono se i říká,že se tyto prášky používali jako na depku) a když jsem se na to ještě napila alkoholu,tak jsem byla jak ..... no nevím jak to napsat,ale na drť!!Léčila jsem se dva dny a to po vypití třeba jen čtyř skleniček vína a vypadala jsem jak kdybych vypila nejmíň sud!!!Takže já tedy už alkohol při tabletkách neee!!!Teď jsem tři měsíce nic nebrala zlepšilo se mi i padání vlasů (po meridii to bylo šílené),ale teď už dobrý,tak se zase chystám začít brát sibu,jelikož myslím,že se mi nějaká kilča vrátila,protože žeru jak prokoplá a mám hrozné chutě,jaké jsem nikdy neměla (asi po tom půlročním strádání s meridií),tak teď se zase musím usměrnit a mé míry jsou 176cm 37/let a 88kg možná že teď už i víc,nemám váhunestresuju se tím a vážím se jen u doktorky!!!Takže se změřím a budu kontrolovat spíš obvody prsa boky pas.....Jo a ty tabletky,co mi přišly jsou modro bílé,ale no nevím je to takové nějaké divné nálepka sibu,ale výrobce žádný jen doba expirace no spoléhám na to,že vy tu paní clloette znáte a doufám v to že je to solidní paní......
sluníčko38
ladyR
| 16. 4. 2010 14:18
Ahoj sluníčko38,no prosím tě tvoje míry,které popisuješ nejsou nijak hrozné podle mě ne k hubnutí!Správná baba krev a mlíko.... Já si také objednala sibu i od clloette i od Mirky,ale od Silvy jsem si nestihla převzít zásilku,jelikož jsem byla pryč a od clloette jsem ji vyzvedla dnes a po přepočítání tablet jsem zjistila,že balení neobsahuje 100ks,ale jen 99,tak jsem z toho jelen srnec daněk a to jsem to třikrát počítala,ale balení bylo originál ještě jsem musela i víčko odtrhnout,tak nevím???Stalo se vám to někomu?Nebo to nepočítáte....já to měla i pro kámošky,tak jsme to měli přesně rozpočítané.....Źe by se v USA stala chyba???
Sibu
JarmilaKr
| 16. 4. 2010 12:51
Hezký den děvčata, tak vám chci napsat svoji zkušenost. Na mě to teda začalo působit velmi pomalu, až jsem začínala být skeptická, ale teď po 4 týdnech mám váhově cca 4kg dole. Ale více to pociťuji na oblečení, což mě moc těší. Cítím se docela dobře, je pravda. že žízeň je veliká. Jen by mě zajímalo jestli je nějaký rozdíl mezi Sibu od cloette a od silvy? Někdo si tu zakoupil oba. Musím říct, že velmi lituju toho, že jsem tuhle diskusi nebjevila dřív. Mohla jsem ušetřit plno peněz a možná už být hezká dříve. Určitě doporučuji!!!!
ahoj holky
Janule1
| 16. 4. 2010 12:42
tak jsem si Sib vyzvedla na poště a hned do toho. Ještě jsem se ráno zvážila a katastrofa 83 kg. To jsem měla po porodu tak hurá do toho.
Vííínečko móóóje,hihi
fretka
| 16. 4. 2010 10:58
Jsem ve věku,kdy je pro mě nejdůležitější kvalitní spánek a víno.Takže doufám,že mi zbyde alespoň to vínečko.Jupííííííí
Díky LadyR
fretka
| 16. 4. 2010 10:54
Ahoj LadyR,díky za info a upřesnění. Velký zázrak "S" už mám doma od Clloette,zatím balení 50tbl.a uvidím výsledky.Baštím 2 den,radši ráno,ale mám šílenou žízeň.Podle ohlasů a reakcí nejsem sama.Holky,taky by jste vypily Želivku?????Všem držím palec a kila dolu.Tak pa a vydržteFretka
Taky tak
Ivonn
| 16. 4. 2010 08:45
Hlásím se hrdě k vinařkám, dobrej film bez decky vína, jako by nebyl.....
Janule1
terka07
| 15. 4. 2010 19:55
Abstinovatto slovo neznám bych umřela, to se raděj omezim v jídle než si občas nedát moje milované vínečko a mimo to vínko , když není sladké ,ale přírodní tak odbourává tuky, takže sklenka sem tam není od věci,ale pokud tě při pití chytá žravá tak to by mohl být problém . Jo a i když si dám vínko na prášky tak mě osobně to nic nedělá.
Janule1
jozinka
| 15. 4. 2010 19:53
To víš že si můžeš dát.. hlavní je dle mě to nepřehánět... a nemíchat druhy alkoholu.. ale někdo to nesnese normálně, tak že.. nač to svádět když tak na sibu že.. myslím, že když denně nebudeš kalit 2 litry vínka, že se nic nestane... jen doporučuju se najííííst... jednou takhle nevinná akcička s terkou07 co sem chodí... nečekaně sme se pustily do vínka.. milé dámy, tak zle mi nikdá nebylo.. nenajedená, sibu v sobě... a druhý den.. no radši nevzpomínat.. ale to byla moje kravina.. tak že.. s mírou určo ano..
ahoj
Janule1
| 15. 4. 2010 19:14
Ahoj holky,tak na poště už mám zásilku takže ráno jsem tam jak na koni a hned začínám. Nechci to nechat jen na práškách,tak už teď jsem trošku omezila porce. Ale to cvičení. Do toho se nemůžu přemluvit. Jsem prostě línáA jakou máte holky zkušenost s alkoholem. Dáte si vínko nebo abstinujete?
Dva dny!
Jasmine
| 15. 4. 2010 18:47
Ahoj, beru ho ted druhým dne, a musím říct, že nemám vůbec hlad ani chut na sladké Pomáhá mi to dodržovat lekhý jídelníček Můj spánek je v pohodě, jen je možná trošku takový lehčí, ale jinak super ani sucho v ústech mo nemám, tak normálně No, jsem zvědavá jak to půjde dál:)
sibu
maxicek
| 15. 4. 2010 18:00
Ahoj napiš clloette@email.cz ráda ti na vše odpoví a objednat také můžeš u ní
ahoj
Babet
| 15. 4. 2010 14:56
Tak u mě noc nic moc snad si časem zvyknu na to, že nemohu usnout . Jinak problémy žádný hladík ani chuť nemám ale snažím se jíst alespoň trochu. Snad to tak půjde i dál a kila půjdou dolůůůů
SIBUTRAMIN
Patriciie603
| 15. 4. 2010 13:05
Ahoj holky,jsem tu dnes poprve,může te mi někdo poradit co to konkrétně je Sibutramin,jak to funguje,kolik stojí a kde jej seženu?
ahojík
Janettka14
| 15. 4. 2010 11:55
jsem tu nová a narazila jsem na tuto diskuzi...právě dobírám poslední lindaxu...a už teď se děsím, co bude dál...dostala jsem ji od doktorky na shození kilíček po poruše štítné žlázy.Myslíte že mám důvěřovat a objednat si subitramin po internetu?
nežádoucí účinky
slunicko38
| 15. 4. 2010 09:23
Tak hoky, jak se cítíte? Mně je fajn - spánek sice nic moc, ale s tím jsem počítala, zvlášť když jsem to slupla odpoledne, že .
Nemám hlad, ani chuť - super.
Konečně můžu najet na správnej stravovací režim, kterej znám a funguje i bez Subitraminu, ale ta vůle .
Jediný, co mě mrzí, že jsem odstavila od kojení moji osmiměsíční dcerku - ale zvládá to dobře, naštěstí.
Takhle jí to budu moci vynahradit chozením do bazénu - vodičku miluje a jako špekoun bych si tam netroufla.
No je to prostě něco za něco. Tak doufám, že do léta aspoň 10 kg půjde dolů
díky
slunicko38
| 15. 4. 2010 09:18
Ahoj Mirko,
děkuju za zásilku, byla tu bleskově .
Objednala jsem i od Silvy (a moje podezření,že to je chlap se potvrdilo ) - a taky naprosto v pohodě.
Takže mám radost, že jsem nenaletěla a mohu všem doporučit. Cena odpovídá trhu, dřív stávala Meridie aspol. cca 1000Kč/měsíc, tak to není nic strašnýho.
Popravděřečeno: kdo z nás by nezaplatil i víc, pokud by měl JISTOTU, že zhubne, no ne?
sibutramin
clloette
| 15. 4. 2010 08:31
Ahojky, zdravím všechny hubnoucí. Za chvíli tu bude léto a plavky, tak pro jistotu můj mejlík: clloette@email.cz
Přeju všem, ať se vám to podaří a v létě se nebudete muset schovávat. Děkuju všem, co mi píšou. Přeju vám krásný den Mirka
zdar
HankaS
| 14. 4. 2010 23:56
ahojda, jsem tu dnes poprvé a přeji všem mnoho úspěchů se S., já osobně jsem ho vyzkoušela a po 3.měs jsem o 15kg lehčí a to jsem jedla naprosto všechno a nijak zvlášť se netýrala , takže "špekům zmar" a držím palce
další hubnoucí
slunicko38
| 14. 4. 2010 20:09
Ahoj všichni,
tak i mně dnes přišel balíček od Clloette i od Silvy - jsem prostě nenažraná . Začala jsem hned odpoledne, když jsem si vyzvedla zásilky na poště.
Zatím je mi fajn, tak uvidíme, jestli v noci budu spát - mám zkušenost s lindaxou15 a to jsem kolikrát čučela celou noc do stropu - jinak mi spánek problém nedělá.
Tak všem přeju hodně úspěchů a štíhlou figuru podle vašich představ.
No a počáteční údaje:
38 let/3 děti/170cm/84kg
Hezký večer všem!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08