Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
všem
ladyR
| 16. 4. 2010 18:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
né opravdu,promiňte jestli jsem se vás dotkla,ale přijde mi,že jsme tady v takovém uzavřeném kruhu a můžeme si vzájemně důvěřovat a napsat si své dojmy...já vás neznám osobně a proto bych se chtěla podělit o své zkušennosti i s druhými právě proto,aby třeba někdo nenalít!!!
Vím,že jednání s vámi bylo super a rychlé,ale předsi jen mi to vše jen přišlo divné,tak díky za vysvětlení a opravdu se nezlobte
tak jsem zvědavá jak mi hubnutí půjde. Začala jsem teda i s dietou. Ale to cvičení nevim,nevim. No musím se přemluvit. tak kilům zdar
.
.
že by si paní odskočila přes půl republiky na poštu????No možná jsem moc velký skeptik...
Já si také objednala sibu i od clloette i od Mirky,ale od Silvy jsem si nestihla převzít zásilku,jelikož jsem byla pryč a od clloette jsem ji vyzvedla dnes a po přepočítání tablet jsem zjistila,že balení neobsahuje 100ks,ale jen 99,tak jsem z toho jelen srnec daněk a to jsem to třikrát počítala,ale balení bylo originál ještě jsem musela i víčko odtrhnout,tak nevím???
Cítím se docela dobře, je pravda. že žízeň je veliká. Jen by mě zajímalo jestli je nějaký rozdíl mezi Sibu od cloette a od silvy? Někdo si tu zakoupil oba. Musím říct, že velmi lituju toho, že jsem tuhle diskusi nebjevila dřív. Mohla jsem ušetřit plno peněz a možná už být hezká dříve.
.Takže doufám,že mi zbyde alespoň to vínečko.Jupííííííí
to slovo neznám bych umřela, to se raděj omezim v jídle než si občas nedát moje milované vínečko
. Jo a i když si dám vínko na prášky tak mě osobně to nic nedělá.
. Jinak problémy žádný hladík ani chuť nemám ale snažím se jíst alespoň trochu. Snad to tak půjde i dál a kila půjdou dolůůůů