Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
všem
terka07
| 14. 4. 2010 18:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

od clloette tak jsem ráno začala. Snad pomůže. Držím všem palce při hubnutí
Léto nadosah a špeky ne a ne pryč!Tak sibu,koukej udělat zázrak,když už za toliko peněz!!!Kdyby mě to tak chtělo sežrat o 20kg 
Jana
Fakt jsem ůplně zvědaá, budu sem psát, jak mi to jde
pač si říkám, že při představě, že do konce života budu jíst jen a jen zdravě a nemlsat, nehřešit.. tak to si představit neumím.. proto jsem od začátku do toho šla, že budu jíst vše co jsem do té doby jedla, jen opravdu v menším množství..
tak že milé dámy.. všem přeju hodně síly a štěstí v boji proti kilčům.. ale věřte, že přeci není až tak důležité být total twigina... co si budem nalhávat.. těch 50-ti kilovejch anorektiček budou plný koupaliště, tak že... myslím si, že spolu s tím, že chcem sundat ještě nějaká ta kilča, bysme si měly v kebuli srovnat, že to přeci až taaaaaaaaak důležitý není.. když to půjde, bude to super... 
. Začala jsem tedy brát Meridii a za půl roku 12 kg dole, ze začátku se vůbec nic nedělo, ale po dvou měsících to najednou valilo dolů, to bylo loni, ale ty vánoce, vše je zpět a Meridie se už nedá sehnat, tak po přečtení všech vašich příspěvků jsem kontaktovala clloette a nechala si poslat sibutramin, zatím čekám, s Meridií žádné vedlejší účinky jsem nepocitovala, ba naopak, plná síly a energie a nezvykle časté chutě na ***, tak doufám, že to bude i se sibu
, jo a při hledání na netu jak zhubnout, jsem se dočetla, že už jen pití zeleného pravého čaje také pomáhá, navíc se objevil bílý čaj a je vědecky dokázáno, že výtažky z bílého čaje nejen dokázaly zabránit vzniku nových tukových buněk, ale navíc dokázaly spalovat již existující tukové bunky, takže pokud bude po sibu velká žízen, bílý čaj se bude hodit. Mohu vřele doporučit i LKVB6 vynikající spalovač tuků, na vaze sic moc rozdíl neuvidíte ale v cm, je to takový všelék
Já sice jim 5krát denně, ale jim pořád to samé co jsem jedla předtím, jen menší porce, takže k obědu si klidně dám guláš s dvouma knedlíkama atd a hubnu i tak už mám dole něco málo přes 4kila a hlavně jsem byla o víkendu nakupovat s kámoškou a koupila jsem si kalhoty o jednu velikost menší než co mám doma a sedí mi perfektně, což jsem je předtím ani nezapla a všude mě škrtili
...jelikož byly tyto léky a na předpis na trhu patnáct let a nikomu to dodnes neuškodilo,nechápu,proč po patnácti letech musí tyto léky z trhu pryč!!!!No jasně co jiného než prachy ......to že to lidem pomáhá není důležité.....prostě to jen nevydělávalo....
clloette@email.cz Držím všem palečky, jo a fotečky fakt super, hezký....