Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

všem
terka07
| 14. 4. 2010 18:24
Jéé tady se to rozrostlo, nějak nestíhám chodit tak často jak bych chtěla .V každém případě všem nov příchozím moc přeju aby se zbavili aspoň pár kileček, protože i to je úsopěch ono vlastně už jen rozhodnutí, že je čas s tím něco dělat je super. Ať už to zvládáme s berličkou nebo bez je to jedno, podstatné je, že to pujde a hotovo. Všem moc a moc doporučuji se spíš měřit než vážit ona ta váha je tak trochu zavádějící a někdy dokáže pěkně vystresovat a sebrat chut do dalšího boje.Všem držím pěsti at jsme do léta kočky
Sibutramin
marti23
| 14. 4. 2010 17:58
Ahoj jsem tu dnes nova a od zitra zacinam se Sibu,moc se mi libi vase uspechy a doufam ze mi to taky pujde.Mam tri male ulicniky a taky 93kg tak doufam doufam a dam vedet jak pokracuj
zdravím
Babet
| 14. 4. 2010 14:53
Ahojky tak se taky hlásím do klubu. Přišel mi S od clloette tak jsem ráno začala. Snad pomůže. Držím všem palce při hubnutí
pro LadyR
Ivonn
| 14. 4. 2010 13:50
Proč čekáš až do pondělka? To už můžeš mít klidně kilo dole...
zdravím všechny
ladyR
| 14. 4. 2010 12:08
Mě už taky dorazil sibu od clloette,moc děkuji......od pondělka začínám!!!!Léto nadosah a špeky ne a ne pryč!Tak sibu,koukej udělat zázrak,když už za toliko peněz!!!Kdyby mě to tak chtělo sežrat o 20kg
Jasmine
Janule1
| 13. 4. 2010 20:22
a nezapomeň se zvážit a hlavně taky změřit. Mám osvědčený,že na váze moc neshazuju ale cm mizej jak blázenJana
pro janule1
terka07
| 13. 4. 2010 20:10
mrkni na disikuse kousek dopřed jsou to krémy jak na hubnutí tak klasická kosmetika jeslti chceš poslat nezávazně katalog tak mi písni na juricovab@seznam.cz
Terka07
Janule1
| 13. 4. 2010 19:57
můžeš mi napsat jaké krémíky nabízíš?na ty jsem ujetá Jana
krémíky :)
terka07
| 13. 4. 2010 19:51
holky v neděli budu objednávat krémíky, takže jestli někdo něco chcete rychle písněte
Mám ho!!
Jasmine
| 13. 4. 2010 18:57
Dnes mi sibu přišel a od zátřka začánám, tak jsem zvědavá, snad to na mne bude fungovat! Objednala jsem si je od paní clloette, a zasilka, došla jak slíbila Fakt jsem ůplně zvědaá, budu sem psát, jak mi to jde
moc nebo málo
Ivonn
| 13. 4. 2010 14:13
Malé porce jídla a s mírou všechno je podle mě v pořádku. Já jsem pro sebe vyřadila velký talíře a jím z malejch.
Z osobní zkušenosti můžu porovnat, když jsem měla při 170cm míň než 60kg a teď, když mám 76kg. Ta podvýživa byla strašná, klepala jsem se jak ratlík a když jsem si lehla, tak jsem si kolena a lokty musela podkládat polštářema, jinak jsem měla modřiny z otlačení a bolelo to. Teď nejsem zrovna nadšená z těch pár kil navíc, ale když si vzpomenu na tu svou kostru s plochým hrudníkem, tak nikdy více.... Nutno dodat, že ta podvýživa nebyla z vlastní viny.
kilům zdar...
jozinka
| 13. 4. 2010 12:52
Tak jak napsala maxicek.. taky jím od počátku braní sibu tak nějak stejně, i gulášek, i svíčkovou, čínu.. prostě normálka, jen v menších porcích.. pač si říkám, že při představě, že do konce života budu jíst jen a jen zdravě a nemlsat, nehřešit.. tak to si představit neumím.. proto jsem od začátku do toho šla, že budu jíst vše co jsem do té doby jedla, jen opravdu v menším množství.. a prostě jo, jde to dolů, ty kilča, nebo spíš šlo to dolů, jak jsem začala.. teď se váha už moc nehýbe, ale nehrotím to.. uvidíme časem, když už nic, tak cvičím, tak že... aspoň něco.. tak že milé dámy.. všem přeju hodně síly a štěstí v boji proti kilčům.. ale věřte, že přeci není až tak důležité být total twigina... co si budem nalhávat.. těch 50-ti kilovejch anorektiček budou plný koupaliště, tak že... myslím si, že spolu s tím, že chcem sundat ještě nějaká ta kilča, bysme si měly v kebuli srovnat, že to přeci až taaaaaaaaak důležitý není.. když to půjde, bude to super... ale když ne, jsou přeci horší věci na světě nemyslíte??
ahoj další nováček
Janule1
| 13. 4. 2010 11:44
Ahoj holky,tak jaro je tady a jestli se ještě víc oteplí,tak ty špeky nemám pod co schova Docela jste mě povzbudili a taky jsem si objednala Sibu od clloette. Měřím 171 a vážím 80 kg.Loni jsem brala Meridii a je pravda,že když k tomu člověk trošku cvičí a trošku se omezuje v jídle,tak to jde.Tak jsem zvědavá. zdravím všechny snažící Jana
nováček
leontynka7
| 13. 4. 2010 11:29
Zdravím všechny dámy a chtěla bych se s vámi podělit o moje zkušenosti s hubnutím. Při mých 173 cm byla moje váha 65 kg ideální, ale byla, nyní je vše jinak, přestala jsem chodit do práce, chodila jsem jen na noční a nyní pracuji doma u počítače a tím vše začalo, dlouhé vysedávání u pc, žádný pohyb a jelikož jsem byla zvyklá jíst až večer a navíc se manžel vrací z práce taktéž pozdě večer a jako slušná manželka čekala s jídlem na něj a bum 15 kg navíc. Začala jsem tedy brát Meridii a za půl roku 12 kg dole, ze začátku se vůbec nic nedělo, ale po dvou měsících to najednou valilo dolů, to bylo loni, ale ty vánoce, vše je zpět a Meridie se už nedá sehnat, tak po přečtení všech vašich příspěvků jsem kontaktovala clloette a nechala si poslat sibutramin, zatím čekám, s Meridií žádné vedlejší účinky jsem nepocitovala, ba naopak, plná síly a energie a nezvykle časté chutě na ***, tak doufám, že to bude i se sibu, jo a při hledání na netu jak zhubnout, jsem se dočetla, že už jen pití zeleného pravého čaje také pomáhá, navíc se objevil bílý čaj a je vědecky dokázáno, že výtažky z bílého čaje nejen dokázaly zabránit vzniku nových tukových buněk, ale navíc dokázaly spalovat již existující tukové bunky, takže pokud bude po sibu velká žízen, bílý čaj se bude hodit. Mohu vřele doporučit i LKVB6 vynikající spalovač tuků, na vaze sic moc rozdíl neuvidíte ale v cm, je to takový všelék http://www.lekarna.cz/…ku-darek-zdarma/ vhodný i pro diabetiky tak koukám, že jsem se nějak rozepsala. Přeji všem hodně úspěchů s bojem s nadbytečnými kily, dám vědět jak pokračuji se sibu
jídlo
maxicek
| 13. 4. 2010 09:40
Je fakt že jíst se musí, to by pak mělo efekt jen po dobu kdy budete polykat sibu a pak by se to vše vrátilo a ještě nejměně půlka navíc Já sice jim 5krát denně, ale jim pořád to samé co jsem jedla předtím, jen menší porce, takže k obědu si klidně dám guláš s dvouma knedlíkama atd a hubnu i tak už mám dole něco málo přes 4kila a hlavně jsem byla o víkendu nakupovat s kámoškou a koupila jsem si kalhoty o jednu velikost menší než co mám doma a sedí mi perfektně, což jsem je předtím ani nezapla a všude mě škrtili Tak dalším kilčům zdar
Díky
mgm
| 12. 4. 2010 21:30
Terko - díky Vám za zprávu, nějak tak se to posnažím dělat. Ikdyž takový oběd jak píšete sehnat v práci, to je obtíž, ale chápu, jak to myslíte, nemusíme jíst ovocné knedlíky, že jo. Dneska jsem dala 5.Sibu, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Snad se mně trochu podaří dát něco dolů! Díky ještě jednou a dobrou noc. M
mgm
terka07
| 12. 4. 2010 20:00
Jíst se musííí!!!! Na to opravdu pozor, jezte fakt pravidleně 5 denně rádno se můžete njíst čím chcete hlavně hodně, pak za 2 hodky ovoce nebo zeleninu i když nemáte chut ani hlad, v poledne kus msa a zeleninu nebo rýži , těstoviny, k odpolední sváče už jen zeleninu, ovoce má moc cukrů a k večeři doporučuju kolem páté třeba celozrný rohlík a sýr nebo zeleninu maso když nestíháte pořádný oběd, no a pak nejdéle 2 hodiny před spaním jen zeleninu pokud vás pořepadne hlad, jáí třeba po páté hodině už nejím a nevadí i to ,ale ze začátku je lepší si dát klidně i něco kolem sedmé večer hlavně nesmíte hladovět to by sitělo pak vše co sníte ukládalo.
Camilko,
mgm
| 12. 4. 2010 15:53
a jaké vám dorazily?
sibu
ladyR
| 12. 4. 2010 15:51
Už to tu bylo řečeno v předešlých debatách jak ty léky vypadají....prý evropský sibu bílý nebo bílo žlutý a USA sibu bílo modrý,ale už si to nepamatuji přesně ....když si najedete do debaty asi před 14 dni nějaká paní o tom psala....
sibutramin
Camillka
| 12. 4. 2010 15:34
zdravím... mám takový dotaz...dnes mě došli léky sibutramin, ale dotyčná mě je poslala bez orig.obalu tak ted nevím jestli jsem nenaletěla, protože nevím jak ty léky ve skutečnosti vypadají...mohla by některá z vás, která tento přípravek používá poslat nějakou fotku léku? děkuji moc...
mgm
Katka01
| 12. 4. 2010 12:08
Tak budu držet palce..taky mi docela pomáhala syrovátka-po jídle jsem si dala-zaplní to žaludek a pak taky jablečný ocet-ten je super a hlavně zdravej..ono toho chce asi vyzkoušet víc,na každýho zabírá něco jinýho..
pro Katku
mgm
| 12. 4. 2010 11:47
Dobrý den Katko,
tak to jste teda dobrá, al ejá bohužel hlad mám, nesním toho tolik, jako dříve, ale mám. Nejlepší by bylo, kdyby nebyl vůbec. Samozřejmě se jíst musí, ale uvítala bych, kdybych jedla ještě méně. Uvidíme, třeba se to bude stupňovat.
mgm
Katka01
| 12. 4. 2010 11:03
Ahojky,jíst se každopádně musí,protože když nebudete jíst tak půjdou dolů svaly a tuky zůstanou..důležité je maso-to je na svalovou hmotu..Já si například ráno dám celozrný toast s nízkotučným sýrem,jako svačinu mám ovoce a k obědu dušené maso se zeleninou-nebo zeleninový salát,okolo třetí si vezmu tabletku a pak už hlad nemám,akorát okolo pátý si dám třeba netučný jogurt,semínka,nebo zeleninu..ale to záleží,kdy vás nejvíc honí mlsná....mě vždycky večer,takže proto užívám sibu okolo třetí abych večer nevyjedla lednici....já to beru čtvrtý den a mám kilo a půl dole-vlezla jsem na váhu,i když jsem si říkala že se vážit nebudu-nevydržela jsem....ale je pravda že hodně cvičím,hlavně večer u seriálů..
....
Katka01
| 12. 4. 2010 10:57
Jo,naprosto souhlasím-vždyť alli byl taky dřív jen na předpis a najednou je to volně prodejný..opravdu jen marketingové tahy...
pro fretku
ladyR
| 12. 4. 2010 10:43
Staženy z lékáren byly všechny léky obsahující sibutraminum prý údajně kvůli tomu,že to ohrožuje zdraví a srdce,ale každý asi ví jak to dnes chodí a jaké tahy farmaceutické firmy používají,aby vidělali prachy ...jelikož byly tyto léky a na předpis na trhu patnáct let a nikomu to dodnes neuškodilo,nechápu,proč po patnácti letech musí tyto léky z trhu pryč!!!!No jasně co jiného než prachy ......to že to lidem pomáhá není důležité.....prostě to jen nevydělávalo....a taky v regálech leží jiné (Alli apd.) dražší přípravky,kterých je nutné se zbavit!!!
Sibutramin
fretka
| 12. 4. 2010 10:32
Ahoj šikulky,pročetla jsem vaše hodnocení a zkušenosti se Sibutraminem a musím podotknout,že mě to fakticky potěšilo a naladilo .Vím,že nejdůležitější je vytrvat a nečekat zázraky,protože zadarmo nic není,ale v tomhle prášku je naděje opravdu dost Naděje,že konečně setřesu těch 8-10 kg,se kterýma bojuju už řádku měsíců,let.Mám doma recept,ale problém je v tom,že v žádné lékárně není,prý byl stažen z prodeje.Ví někdo proč a jestli mám naději ho sehnat jinak.Budu vděčná za info.Držím palce každé z nás a odlehčování zdar
Krémíky na hubnutí
clloette
| 11. 4. 2010 22:44
Zapoměla jsem napsat, že mám ty krémíky od terky, co tu také bývá a baví nás fotečkama Nerada bych si tak dobrý zdroj nechávala pro sebe.
sibutramin - ráda poradim
clloette
| 11. 4. 2010 22:42
Ahojky holky, už jsem tu zase dlouho nebyla. Dívám se, že se stále všechny snažíte a držíte. Je to fajn, že v tom nejsem sama Občas mi píšete různé dotazy, jsem moc ráda. No a když vím, tak ráda poradím. Takže pokud má někdo zájem o Sibutramin, nebo nějakou otázečku, tak mi pište na mejlík, ju? Sem se tak moc nedostanu. clloette@email.cz Držím všem palečky, jo a fotečky fakt super, hezký.... Mějte se moc fajn a přeju příjemné hubnutí a ne za každou cenu Mirka
Jo a začínám s krémíkama na hubnutí, tak pak dám vědět, jaké jsou. Ale ty co jsem měla před tím, byly moc dobrý.
M
mgm
| 11. 4. 2010 21:43
Terko, tak to teda gratuluju!!! Jste borka!! Vypadáte úžasně!!!! Začala jsem jíst Sibu, mám v sobě 4 tabl.. Můžete mně poradit, jak jste u toho jedla? Nebo skoro vůbec? Díky a přeji hezký večer!
katka01
terka07
| 11. 4. 2010 21:24
samo nejde nikdy nic ze začátku mi pomohla meridie a když jsem se naučila jíst a pít tak pak už to šlo samo proto žíkám, že když se člověk na sebe pořádně naštve tak pak to fakt jde i samo

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34