Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
terka
Katka01
| 11. 4. 2010 20:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
je to focené zhruba před rokem tak se pobavte
..a tak jsem si říkala že to v pohodě zhubnu-no problemo..jenže ono to bylo všechno jinak..v době kojení jsem nezhubla skoro nic-jako většina holek,spíš jsem ještě nabrala..kojila jsem sedm měsíců a ted to dávám dokupy..tohle je taky vlastně už poslední možnost..rozhodně jsem neskočila hned po prášcích-fakt jsem dřela..malýmu je 18 měsíců a já jsem pořád tlustá..ono to není moc vidět,protože jsem vysoká,ale do plavek bych nešla..
tak tomuhle já absolutně nevěřím...začneš to brát, účinky jasně že přijdou, ale o to výrobcům jde...abys to pořád užívala a jim šly penízky do kapsy...Přestaneš to užívat a kila jsou opět zpět...Určitě by se dala najít cesta k pohybu a ke zdravé stravě...

Ale snad jo! Těžko říct, uvidíme. Je ještě předčasné o tom mlvuit, beru ho 4.den. A vy? Už máte něco dole?
koukám, že se fakticky pěkně rozrůstáme.. super..
člověk je pak trošku v pohodě, když vidí, že na tom není s kilčama na víc sám.. 

nic moc.Mám diabetes melitus 2 stupně a štítnou žlázu,ale to už jsem tu psala.Chtěla bych vyzkoušet i akupunkturu na hubnutí.Mějte se hezky