Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

terka
Katka01
| 11. 4. 2010 20:03
tak to je paráda..a to šlo samo,nebo byl taky nějaký pomocník?
jo a pro ty co mě neznají
terka07
| 11. 4. 2010 19:46
tak přikládám jednu z posledních fotek
všem pro povzbuzení
terka07
| 11. 4. 2010 19:44
Holky probírala jsem fotky našla tuhle krásnou je to focené zhruba před rokem tak se pobavte
Aloush
Katka01
| 11. 4. 2010 18:55
Já to beru teprve tři dny ,ale mám zkušenosti s adipexem a to je hrozný svinstvo,ale v podstatě to má ten samý efekt,akorát že sibu nemá takový vedlejší učinky..jinak s tím těhotenstvím-to je hrozně individuální..já jsem vysadila prášky,jenže jak jsem je brala dlouho tak se mi splašily hormony a okamžitě jsem přibrala 15kg-když jsem teda otěhotněla,tak jsem nabírala dál a dál a chodila jsem "bulet" k doktorce,že to není možný,že se hlídám..poslala mě na vyšetření,kde zjistili že se mi zhoršila štítná žláza-což je prej v těhotenství normální...byla jsem naprosto klidná,protože jsem s váhou nikdy problémy neměla-ten adipex-to byl jeden holčičí experiment-bylo mi 22 a připadala jsem si tlustá....a tak jsem si říkala že to v pohodě zhubnu-no problemo..jenže ono to bylo všechno jinak..v době kojení jsem nezhubla skoro nic-jako většina holek,spíš jsem ještě nabrala..kojila jsem sedm měsíců a ted to dávám dokupy..tohle je taky vlastně už poslední možnost..rozhodně jsem neskočila hned po prášcích-fakt jsem dřela..malýmu je 18 měsíců a já jsem pořád tlustá..ono to není moc vidět,protože jsem vysoká,ale do plavek bych nešla.. ..takže asi tak..fakt ti přeju,abys nabírala normálně-ono to jde pak dobře dolů..říká se,že ta nejzašší hranice je 12kg..není nic horšího-jak už jsem psala-chodit mezi krásný a štíhlý maminy a připadat si jako cuchta..hlavně taky pro to dítě by měla být máma krásná..sem se ale rozepsala..
nechtěla bych takhle dopadnout, cpát se pilulkama...
Aloush
| 11. 4. 2010 17:41
Káťo a jak dlouho to bereš??? Je teda pravda, že já zatím s postavou zas takový problém neměla, protože jak říkám, snažím se hodně hýbat a žít přiměřeně zdravě...ale je fakt, že mě zřejmě čeká též změna v životě, jelikož jsem podle testu těhotná ...nechci to tedy zakřiknout...ale bojím se, abych takhle po porodu nedopadla...že bych musela do sebe cpát nějaký prášky na hubnutí...
reakce
Katka01
| 11. 4. 2010 17:15
Hmm,to je každýho věc..já s mám s podobnýmy produkty zkušenost a pro mě je to jen berlička-já si svoje schozený kila umím udržet-konckonců jsem to dělala celý život,takže vím jak na to..bohužel je pravda že těhotenství,porod a kojení změní vše a také se hubne jinak ve dvaceti a jinak ve třiceti..já si vždy při výšce 182cm udržovala váhu 65kg,ale jak už jsem řekla,najednou se to prostě zastavilo a nejde to..zdravá strava a pohyb-super,ale taky hodně usměvný,pokud člověk žije zdravě a máká a kila dolů nejdou..netvrdím,že bych se ubírala jen tímto směrem-člověk pro to taky musí něco udělat sám-polikání pilulek nic neřeší,ale jako start je to super,protože ty kila jdou dolů velmi rychle-pak už se člověk musí starat sám..vím o čem mluvím..
Sibutramin
Aloush
| 11. 4. 2010 17:02
tak tomuhle já absolutně nevěřím...začneš to brát, účinky jasně že přijdou, ale o to výrobcům jde...abys to pořád užívala a jim šly penízky do kapsy...Přestaneš to užívat a kila jsou opět zpět...Určitě by se dala najít cesta k pohybu a ke zdravé stravě...
ahojda
Katka01
| 11. 4. 2010 15:44
No já se musím přiznat,že zrovna vy,jste pro mě dost velká motivace a přesně jak píšete-člověka to trochu povzbudí když vidí že v tom není sám..já jsem právě měla spíš opačnej pocit-kamkoliv příjdu-at je to hřiště,nebo dětský koutek,vidím tam samé krásné,štíhlé maminy a to si pak vedle nich člověk připadá jak hroch a navíc psychice to rozhodně nepřídá,zvlášť když se člověk fakt snaží a nejde to..tak snad se to podaří..
M
Katka01
| 11. 4. 2010 15:40
No já dole něco určitě mám..poznám to na oblečení..co se týče váhy tak to neřeším,protože hodně cvičím a pamatuju si,že moje trnérka mi vtloukala do hlavy že není důležitý kolik člověk váží ale jak to tělo vypadá,protože svaly jsou těžší než tuky a kdo opravdu sportuje-ač je štíhlý,nemusí mít muší váhu..vím jak jsem vypadala když jsem měla 65kg,takže na to abych poznala že musím ještě hodně makat se vážit nepotřebuji.. ..Mě poradila paní Silva od které jsem sibu koupila at si dám právě okolo třetí,protože jsem jí psala,že přes den to jídlo nijak neřeším a v podstatě jen tak uzobávám,ale večer mě chytá"žravá"..Zatím to zabírá,tak uvidíme..mám jen 30tbl. na zkoušku..no,do plavek je ještě dlouhá doba-to musíme zvládnout..
M
mgm
| 11. 4. 2010 14:58
No tak uvidíme, jak se nám bude dařit, taky jsem dříve jedla adipex a bylo to muslím pěkné svinstvo! No tak doufejme, že Sibu nám k něčemu bude! Je možná dobré to posunout na tu třetí hodinu, to máte pravdu, já jsem to začala jíst po snídani, jelikož to na diskuzích holky doporučovaly. Ale to jsem ještě nevěděla, že budu mít později večer hlad, takže o tom taky asi popřemýšlím. Všichni psaly, že hlad nemají, tak jsem si původně myslela, že to na mně opět nefunguje! Ale snad jo! Těžko říct, uvidíme. Je ještě předčasné o tom mlvuit, beru ho 4.den. A vy? Už máte něco dole?
ahojda..
jozinka
| 11. 4. 2010 13:07
Vítám další nováčky.. koukám, že se fakticky pěkně rozrůstáme.. super.. člověk je pak trošku v pohodě, když vidí, že na tom není s kilčama na víc sám.. tak holky, hlavu vzhůru a uvidíte, že to půjde.. vydržte pár měsíců a uvidíte, že to bude mazec...
nováček
Katka01
| 11. 4. 2010 10:16
Je to právě super,že tam nejsou ty vedlejší účinky-kdysi jsem měla adipex a to bylo doslova peklo..tlukot srdce,nervy na pochodu,zvýšená potivost...Já si dám sibu vždy okolo třetí hodiny-už to mám vypočítaný tak,že to zabírá pravě abych večer neměla ten vlčí hlad..jinak teda když si to vezmu tak hlad nemám vůbec-dokonce ani ráno-až tak okolo tý desátý hodiny..takže ani chut na jídlo,což je super,protože po celodenní honičce okolo dítěte bych doslova vyjedla ledničku..
M
motylemanuel
| 10. 4. 2010 22:08
Dobrý den, jsem tu nová a prosím o radu. Jsou nějaké kontraindikace pro užívání Sibutraminu?
nováček
mgm
| 10. 4. 2010 21:04
Dobrý dne, beru Sibu 3. den, vedlejší účinky asi taky žádné, pozoruji také větší žízeň a také častější odvodňování. Ale doufám, že je to ku prospěchu věci. Hlad teda mám, ale je fakt, že moc mně toho žaludek sníst nedovolí. Oběd celkem normálka, ale pak jsou porce menší. Doufám, že to všechno k něčemu bude a bude to vidět na první pohled . Hezký večer.
....
Katka01
| 10. 4. 2010 19:15
Taky mám sibutramin od paní Silvy-byl originál zabalený a účinky na sobě pociťuji téměř ihned..
sibutramin-nováček
Katka01
| 10. 4. 2010 19:14
Ahojky holky,jsem tady nová,ale jak to pročítám tak mám naprosto stejný problém jako většina z vás..Před otěhtněním jsem nabrala 15kg a v těhotenství ani konkrétně nevím-ale každopádně během dvou let jsem nabrala cca 30kg..Nic mi nepomáhalo-ani doslova dřina v posilovně,tak jsem si na zkoušku objednala sibutramin..beru ho jen asi tři dny,ale můžu říct že se cítím skvěle..žádné vedlejší účinky jako třeba u adipexu,jen větší žízeň..nevím zda je to možné,ale za těch pár dní vidím pokroky a doslova splaskávám.. ..tak mi držte palečky,protože mám před sebou ještě dlouhou cestu..chci se dostat na svých 65kg..Máte někdo zkušenost s tak rychlým účinkem?
Jde to...
Ivonn
| 9. 4. 2010 06:59
Musím říct, že i já jsem spokojená, mám dole 4kg, tak doufám, že to tak dobřr půjde i dál...
sibu je super
anne
| 8. 4. 2010 15:40
Ahoj všem sibu beru 11 den a musim řict, že mi pomohl.. chut na sladký vubec nemam ani hlad ne. Zhubla jsem 4kg a to jsem nemela ani moc velkou nadvahu(71kg)...jsem moc rada že jsem narazila na tuhle diskuzi a oběvila sibu. Přeju hezký den
lusta1
adelain
| 8. 4. 2010 11:55
Ahojky, ano já mám Sibu od paní Silvy
A myslím, že to paralen není určitě jelikož hlad to tlumí a hubnu
sibu
lusta1
| 8. 4. 2010 10:32
ahoj holky, prosím, mám dotaz, jsou tady samé skvělé ohlasy na clloette, máte ale některá zkušenosti s Sibu z adresy sibutraminum@centrum.cz?
pro Catka
maxicek
| 7. 4. 2010 19:40
poslala jsem ti e-mail
Pro Maxíček
catka
| 7. 4. 2010 19:22
Ahoj,moc děkuji za informace a ráda bych věděla víc i kontakt na tu clote i cenu za kolik to kupuješ.Já jsem koupila přes internet 30tbl za 600,-v pytlíčku bez info.letáku a krabičky.caithamlovamartina seznam.cz,omlouvám se nejde mi tam vložit zavináč a nevím proč.Zdravim a předem děkuji
pro Catka
maxicek
| 7. 4. 2010 16:48
Ahoj, objednávám od clloette asi jako všichni tady A ty přírodní kapky se jmenují Emulips, je vhodný i na štítnou žlázu a ještě bys k tomu mohla brát Omagu plus (taky kapky) Kdybys chtěla víc informací napiš mi tvůj e-mail a já ti pošlu víc info A můžu ti i produkty poslat na dobírku, nenabízela bych to kdybych nevěděla že to opravdu funguje. Jo a Emulips i Omega je dobrá při diabetes s tím ti taky můžou pomoci. Objednávala si to u mě sousedka a je spokojená, má taky diabetes. Tak kdyžtak písni, pošlu info a pak se rozhodneš. A já myslim že je lepší hubnout pomaleji, aspoň pak tolik nehrozí jo-jo efekt. Kamarádka kdysi brala Adipex, zhubla rychle ale pak přestala a má to všechno zpátky a ještě polovinu navíc
Pro Maxíček
catka
| 7. 4. 2010 13:08
Ahoj ráda bych se tě zeptala kde objednáváš sibu.a co používáš za ten přírodní přípravek.Dnes je to 10 den co beru sibu.a mám 1,5kg dolenic moc.Mám diabetes melitus 2 stupně a štítnou žlázu,ale to už jsem tu psala.Chtěla bych vyzkoušet i akupunkturu na hubnutí.Mějte se hezky
Ahoj všem :-)
maxicek
| 7. 4. 2010 10:55
Zdravím všechny bojovnice s nadbytečnými kily Kamarádce jsem už také objednala sibu tak už se moc těší, já doufám že to půjde dál dolu tak jak to jde do teď, jím pořád stejně akorát menší porce a je fakt že kolikrát se k jídlu musim nutit, ale zatim jsem se vždy donutila Mám dole dalších půl kila a hlavně jsem nečekala že mi tak rychle slezou centimetry, už zapnu kalhoty které jsem před braním sibu ne a ne zapnout, tak mám radost Je fakt že ještě k sibu beru kapičky na lepší trávení a úpravu vyprazdňování a nestačím zírat. Už mě vůbec netrápí nafouklé bříško, které jsem měla skoro po každém jídle a taky chodim pravidelně na wc, což jsem předtím třeba 2 - 3dny vůbec nešla. Tak kdyby jste měl někdo zájem písněte, ráda dám více info. Samozřejmě nikomu nic nenutím, ale mě to fakt pomohlo, je to přírodní doplněk stravy, žádná chemie, což si myslim že je úplně skvělé.Tak se mějte hezky a ať kila ubývají tak jak si představujete
Jdu do toho!!!:-)
Jasmine
| 6. 4. 2010 18:40
Ahoj holky,
už jsem si Sibutramin ojednala a co nevidět mi příjde, tak jsem zvědavá! Snad se mi to podaří, jako se to tady daří i vám! Trošku mám strach, snad to na mně bude fungovat Můžu se zeptat klik jste s tímhle přípravkem zhubli za měsic? Jinak se tu mějte pěkně a dřím vám pěsti!!
sibutramin
niklerka
| 6. 4. 2010 16:46
Dobrý den. Četla jsem Váš příspěvek že vaše známá objednává z Ameriky sibutramin já bych měla zájem nemůžu ho totiž nikde sehnat šlo by to nějak zařídit?? mám opravdu zájem předem dějkuji za odpověď
sibutramin
kazbek
| 6. 4. 2010 11:22
Ahojda holky,
tak malinko propadám nějaké té jarní depresy, noha pořád v sádře, nikam se skoro nedostanu.Když jdu ven tak na mě hopsaj ty moje dva obrouni. A nejhorší je, že začínám pociťovat chutě na něco takovýho dobrýho, nemusí to být ani sladké, je mi to celkem jedno. Spíš si myslím, že to je tím, že mám najednou spoustu voplnýho času, který jsem před zlomeninou neměla. No nic když čtu všechny příspěvky nevzdám to a objednám si další várku od cloette a budu pokračovat. Snad mi to brzy sundaj. Takže všechny se držte a užívejte jara a sluníčka.
Po velikonocích
Ivonn
| 6. 4. 2010 07:36
Zdravím všechny,
tak se mi podařilo setřepnout 2 kila, je pravda, že to jde tak nějak plíživě, ale jde. Chutě už myslím mám pod kontrolou, jelikož by mi bylo líto té energie a úsilí, kdybych měla ty ztracený kila zase zpátky prožrat a prohřešit.
Už jsem zkoušela ledacos, ale S je fakt největší pomocník v tom, že úplně nezmizí hlad a chutě, ale POMůŽE nastavit režim správnýho stravování a proto to nejde tak rychle, jako u anorektik, u kterých přestanete jíst.
Abych nebyla zase za světici a vzorňáka, tak je fakt, že jako vinař vlastně hřeším pořád....
=*
weja
| 5. 4. 2010 16:53
Děkuju moc za podporu, úplně jste mě povzbudily
Jak jste zvládly Velikonoce? Já úplně dobře, k obídku králíček s bramborem a na domácí buchtu jsem ani nešáhla

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34