Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

všem spolutrpitelkám:)
terka07
| 4. 4. 2010 21:38
krásné velikonoce holky a nezapomeňte jednou zhřešit není hrůza, pak je hrůza to ukočírovat takže kdž už zhřešíme tak ne na měsíc ale opravdu jen zítra a pak zase šup do norálu. Já jsem tasky pro vážení po ránu to je váha nejnižší, vážit se najedné váze a na stejném místě. Jinak nejsem příznivec vážení protože centimetry jsou směrodatnější, vím to ze své zkušenosti, kdy už půl roku ani deko dole a,ale centimetry šli furt a to je důležitý na co by nám bylo mít 60 kg a převislé vydajdané břicho to je lepčí mít 70 ale neklepavku . Všem držim pěsti at to jde dolu, i když j áted nějak stávku ju a spíš nabírám ,ale neni to tak tragický takže raděj na váhu nelezu a už opravdu začnu něco dělat.Mějte se krásně a všem nám přeju úžasné bikinky od beránka aby jsme se v létě měli v čem předvést.
všem..
jozinka
| 4. 4. 2010 19:42
Hezké velikonoce.. a když si nějakou tu dobrůtku prostě neodpustíte, tak se zase snad taaak moc nestane...
weja
jozinka
| 4. 4. 2010 19:41
no já osobně se vážím ránko, což je asi nej, si myslím, nemáš v sobě x litrů vody pití, žádné jídlo, tak že... a hlavně ta váha bude rozhodně nižší číslo než večer... ale jak myslíš... a to že si čekala zázraky?? neblázni, opravdu je lepší pomalejší hubnutí, čím pomaleji tím lépe... ale chápu to, člověk je natěšenej, ale když si to fakticky vezmeš, tak i kdyby si za týden shodila 5 kg, tak to není 5 kg tuku, tak že.. buď ráda za to kilčo.. nebo o trošku víc..
díky:)
weja
| 4. 4. 2010 11:21
Děkuju vám všem moc..asi jsem čekala nějaký zázraky. Každopádně jsem se pak vážila ještě včera a ta váha byla úúúúplně jiná,. nižší. Nemáte nějakej tip, kdy se vážit?
Je fakt, že obvody sem si neměřila, tak to asi ještě napravím..
Děkuju moc
sibu
adelain
| 4. 4. 2010 10:51
Já bych moc nesmutnila s tím, jak jdou kila dolů pomaleji, o to pak je větší jistota, že se tak snadno nevrátí.
Já první týden shodila jen půl kilča a teď už ho mám zkoro 3 týdny a má dole 2 kg a jsem spokojená, jelikož když jsem se změřila po obvodu, tak jsem žasla.
Takže když jsem tak četla příspěvek od weji, hlavně vydrž a nevzdávej to, kilčo týdně je vážně ideální ubytek, aby pak nenastal jojo efekt a společně s cvičení a spoustou zeleniny a ovoce, uvidíš jak budeš shazovat a pokud na cm, tak je to určitě lepší než na váze.
Takže držím všem palečky a zítra se nenechte moc vymrskat Hezké Velikonoce všem hubnoucím spolubojovnic!
plapet
Marbulka
| 4. 4. 2010 10:02
přesně stejný problém jsem měla z trampolínek i já. 14 dní hrozná bolest kolene
proč psát 1X
ivculik
| 3. 4. 2010 14:25
když to jde napsat 3X....:)
To nebyl záměr...
weja
ivculik
| 3. 4. 2010 14:22
Ahoj wejo, nevím sice na jaké váze začínáš...
Ale horentní váha jako 3kila týdně apod, jde spíše ze začátku lidem okolo 100kg a více....
Ale ani u těchto lidí to tuk není !!!
Je to většinou jen voda. Po týdnu mít dole 1kg je pěkné, mě se teď taky docela daří, ale byla doba, kdy se váha zastavila a třeba 3 týdny lezla jen po dekách. Většinou pak zabrala nějaká změna... nový sport apod.Iv.
weja
ivculik
| 3. 4. 2010 14:22
Ale horentní váha jako 3kila týdně apod, jde spíše ze začátku lidem okolo 100kg a více....
Je to většinou jen voda. Po týdnu mít dole 1kg je pěkné, mě se teď taky docela daří, ale byla doba, kdy se váha zastavila a třeba 3 týdny lezla jen po dekách. Většinou pak zabrala nějaká změna... nový sport apod.Iv.
weja
ivculik
| 3. 4. 2010 14:21
weja
jozinka
| 3. 4. 2010 13:47
No a proč nemáš radost z toho 1.1kg co máš dole? přeci čím pomaleji půjdeš dolů, tím lépe ne.. a když si vezmeš, tak za měsíc ti to hodí 4 kg, což je super ne? nesmutni, uvidíš, že to půjde... hlavně se na to nesoustřeď na hlídání váhy, vím, je to těžké, ale nej je vydržet to měsíc a pak uvidíš.. budeš jistě mile překvapená..
ach jo:(
weja
| 3. 4. 2010 09:57
Tak jsem se včera vážila..po týdnu braní Sibu, hlídání si zdravýho jídla, ani jednoho zhřešení, jednoho běhání a jedný posilovně mám dole 1,1 kg... vím, že aspoň něco, ale byla jsem z toho tááááááák smutná, zvlášť když tu píšete, jak ste na začátku zhubly hodně moc...
a přitom nevím o ničem, co bych dělala špatně..
ahooooooooooj
jozinka
| 2. 4. 2010 19:41
Zdravím všechny dámy...
no koukám, že se pěkně daří.. kilečka jdou dolů..super, gratuluji k úspěchům.. vím jak člověku udělá radost, když ta ručička nebo číslo na váze jde směrem dolů.. znám to nebojte.. tak holky, jen tak dál... jste jedničky...
já mám dole už celkem skoro 24 kg a je to super pocit, to teda.. když vidím, že po znovunasazení sibu to prostě jde, byť o půl kilča, ale super...
Hezký velikonoce vám všem přeju..
měsíc na meridii
plapet
| 2. 4. 2010 12:32
Ahoj ženy,
tak mám za sebou 30 tabletek meridie,takže jsem se byla včera vážit. Mám dole 7,1kg bože kéž by to tak šlo i dál To by mi pak stačily ty tři měsíce a byla bych možná spokojená Jen mám strach,že to tak rychle nepůjde. No uvidíme. Dneska jdeme s kámoškou na ZUMBU,jelikož z trampolínek mě 2 týdny otřesně bolelo koleno,tož su zvědavá jaký to bude. Je nás tady čím dál víc co? No to je fajn. Aspoň vidím,že nejsem sama . Tak paaaa
a zase já...
ivculik
| 2. 4. 2010 12:06
Ahoj holky, tak ještě jednou a z jiného soudku...:) Asi jste si všimli, že jedu bez smajlíků... :( Prostě mi nějak zmizeli... Může mi někdo poradit, jak je zase nastavit...? Děkuji... Iv.
Ahoj všem..
ivculik
| 2. 4. 2010 12:05
Už jsem tu zase.... :)
Není to, že bych měla víc času....
jen se jdu pochlubit, že mám další kilíčko dole... :)) Tedy už 22kg.:)
Pěkné svátky všem... :)
tak uvidíme
weja
| 2. 4. 2010 08:43
Ahoja holčiny, začala sem brát Sibu v pondělí, první dva dny jsem se do jídla po dvou hodinách musela úplně nutit, neměla jsem vůbec hlad ani chuť. Vody vypiju kolem 3 litrů. Občas dýl usínám, ale není to nic hroznýho.. Zapojila sem i sport, byla sem běhat a v posilce..
V sobotu se budu vážit, tak jsem na to zvědavá.. a jdu taky na velikou rodinnou oslavu a toho se moc moc bojim

Moc na vás myslím, kudy chodím, musíme bojovat
sibu
maxicek
| 1. 4. 2010 22:55
Ahoj všichni tak už týden beru sibu a mám dole 2kilča první dva dny jen hrozná žízeň a trochu hlad jinak úplně fpoho. Tak se těšim jak to půjde dolu dál a do léta už snad budu moct vylézt i v plavkách Jinak všem tady přeju ať jdou kilča dolů a už se nevrátí Jsem ráda že jsem narazila na tuhle diskuzi
sibu
zazicko
| 1. 4. 2010 22:09
Ahojte děvčata.Tak mám 3kg dole za týden .Jak to tak půjde dál,budu šťastná jako blecha.Tak se mějte pěkně .Zatím bez cvičení,ale začínám mít chuťse více hýbat.Mějte se hezky.Zatím pa ZZ
mgm
catka
| 1. 4. 2010 16:15
Ahoj koupila jsem je z gigainzerce od jedný pani,proč se ptáš je tam nějaký problém? dneska druhý den sibu a nemam hlad ani na nic chut,opět bez jídla
Sibu
Ufina
| 1. 4. 2010 15:19
Tak už jsem začala taky brát Sibu. Zatím za 3 dny kilčo dole Ale mám problém s bolestí hlavy. Musím říct, že oproti Meridii je to ale procházka růžovým sadem Žádné pocení, návaly a neidentifikovatelný třes, zatím se cítím dobře Chutě OK, ale mám přeci jenom zatím hlad... ale to si dám něco malého a ono to přejde
Díky
mgm
| 1. 4. 2010 13:08
Moc děkujeme!!! Hezký den.
popis
Ivonn
| 1. 4. 2010 13:06
S Sandoz 10mg - žlutá tobolka, Sandoz 15mg - bílá tobolka, /Evropa/, USA bílo-modrá tobolka
barva léků
mgm
| 1. 4. 2010 12:56
Holky, prosím - jaký je rozdíl mezi bílým a modro-bílým sibutraminem? Děkuji.
jozinka
kerol
| 1. 4. 2010 12:45
jj děkuju.budu se na to psichycky připravovatTo přece musím zvlánout A na hubnutí teď opravdu moc myšlenky nemám.Určo se tady ozvu jak to dopadlo.
pro Kerol
Ivonn
| 1. 4. 2010 12:42
lumálku jsem taky prodělala, a za ten strach to nestálo. Nejhorší na tom bylo to, že potom musíš někajou hoďku zůstat ležet. To byla otrava, ale odběr nebolí, neboj...
Jinak statečně dodržuju režim a jsem na sebe pyšná......
kerol
jozinka
| 1. 4. 2010 12:40
Budu držet palečky, aby vše dopadlo dobře.. na hubnutí se teď vyprdni a z té čokošky neměj výčitky.. neboj... na světě jsou přeci horší věci než jedna snědená čokoláda.. a abych ti to dokázala... tak min. týden jsem s manželem, tak asi napůl, bych to tak viděla.. sežrala a to doslova a do písmene tu obří milku. ale byla taaak dobrá.. a to jen tak, žádné stresy, strachy, obavy.. nic.. tak že... buď v pohodě...
A s tím zákrokem... bude to dobré, uvidíš..
smůla
kerol
| 1. 4. 2010 12:25
Tak se podlouhé době hlásím.deset dní se sibu 2kg dole a pár cmv pase a přes břicho.Jenže ouha po deseti dnech se mi začala motat hlava a mám závratě jako už se mi to stalo několikrát během roku.Podotýkám že od sibu to není.Šla jsem k lékari poslal mě na neurologii.Doktor mě vyšetřil od uší to není,ale musím na lumbalní punkci to je odběr mozkomíšního moku kvůli vyloučení neuroboreliozi nabo roztroušené sklerozy.Skoro jsem se rozbrečela v ordinaci,mám ztrach z toho zákroku a ještě víc ztěch vísledků.Radost z hubnutí je ta tam.A ještě ten den co jsem se to dozvěděla jsem snědla celou studentskou pečeť.Držte mi palce.Jáse bojímJdu pod jehlu 19.4
dotaz
mgm
| 1. 4. 2010 11:48
Dobrý den, a jaký je rozdíl mezi bílým a modro-bílým sibutraminem? Děkuji.
sibutramin
catka
| 31. 3. 2010 17:04
Ahoj,tak dneska jsem si vzala první sibu. a nemám vůbec hlad ani chut akorát žízen,dřív jsem brala 3měsíce meridii a měla jsem stejné příznaky a schodila jsem akorát9kg.Chtěla jsem se zeptat kde sibu scháníte když je vše stažené z prodejeŠtítnou žlázu mi zjistili v těhotenství a radila jsem se i s lékařkou.Mějte se

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 10:53
14458
..Magda
7. 6. 2025 10:22
73457
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55