Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Xenical
bibia
| 31. 3. 2010 16:50
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Tak děvčata Vás tu čtu každý den a vždy jsem ráda,když některá něco napíšete.Najednou mám pocit,jako bych byla v jiném světě,když jsem na těchto stránkách.Najednou mezi svými,které trápí,to co mě.Už na tom pracuji.Vážit se budu zítra a tak se ozvu a napíši snad i víc.hezký den všem.ZZ

A mám docela výkyvy váhy, včera jsem měla o kilo víc než dnes 
Zítra začnu brát tak mi držte palce,opravdu potřebuju dost schodit měřím 158cm a vážím 80kg a to je dost,bude to asi trochu komplikovanější jelikož mám štítnou žlázu a diabetes 2 typu.
mějte se

Všichni říkají, že nejsem tlustá, ale pod oblečění se toho dá hodně schovat, mám svoje fígle jak zakrýt nedostaky
.Ale ted mám přes den přísun cukru takže večer už mě mlsná nehoní a i když si moje zlatíčka sem tam něco dají tak mi to nijak nevadí sem tam provokují,ale ještě jsem nepodlehla
snad to půjde... všem přeju pohodičku a klídeček.. žádné nervíky holky.. ty kilečka odejdou.. a když ne všechny, které si přejem, tak furt je lepší něco pryč než nic.. tak pěkný zbytek dne, no spíš pěkný večer.. mějte seeeee
Dřív jsem hodně aktivně sportovala no a pak přišly děti a nebyl čas na nic Nemám výraznou nadváhu, mám 170 cm a 73 kg, ale jsem rozhodnutá s tím něco udělat, navíc po porodu mám tělo povolené, prostě se nelíbím sama sobě. Začla jsme i cvičit, mám v plánu 3x týdně 40-45 minut cvičení - když dítka dovolí a chtěla bych 2x týdně se jít trochu proběhnout, ikdyž běhání moc nemusím
Tak holky, všem držím palečky, jsem ráda, že si navzájem radíte, já co můžu, tak také odepisuju, když píšete na mejlíky. Snažím se stíhat, protože jsem ráda, že vše řešíme a nevzdáváme to