Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Xenical
bibia
| 31. 3. 2010 16:50
Omlouvám se, že vám se lezu.
Mám recept na Xenical (2x velké balení) a nevyužiji ho.
Ráda ho vyměním za Meridii 15 (1x velké balení) nebo prodám.
tak pokud by měl někdo zájem. A už vás nebudu otravovat.
Gratuluju k úspěchům!!!
všem
zazicko
| 31. 3. 2010 15:49
Tak děvčata Vás tu čtu každý den a vždy jsem ráda,když některá něco napíšete.Najednou mám pocit,jako bych byla v jiném světě,když jsem na těchto stránkách.Najednou mezi svými,které trápí,to co mě.Už na tom pracuji.Vážit se budu zítra a tak se ozvu a napíši snad i víc.hezký den všem.ZZ
všem..
jozinka
| 31. 3. 2010 12:54
Tak jak to tady pročítám.. tak koukám, že se nám tu zase rozšířily řady... vítám všechny nové příchozí..
tak že milé dámy... od pondělí jsem sibu znovunasadila a mylsím že oky.. váha se hnula , byť maličko dolů, je to přeci jen krátká doba, ale chutě nejsou... žížule obrovská, jídlo pravidelné, tak jsem ráda... zdůrazňuji, že mám sibu ještě od lékaře, z doby kdy se mohl předepisovat, tak že vím určo, že to sibu je.. tak že.. klid na duši, na štěstí...
tak holky, hodně síly, hodně kileček do pryč.. a veselé myšlení a pohodu..
bušení srdce
Ivonn
| 31. 3. 2010 12:00
bušení mám tak hodinu po tom, co si vezmu S, skoro každý den, ale je to jen chvilkové a potom je to v poho. Hlavně, že chutě mám pod kontrolou a režim jídla 5x denně. Pomalu se ta kila začínají hýbat, s to je to hlavní.
Catka
potvurkapodivna
| 31. 3. 2010 11:32
No když máš nadváhu a Dm, tak to asi bude hypo viď? Tak to by mělo být ok, ale stejně bych to asi konzultovala pro jistotu s doktorem. Já mám občas bušení srdce, ale to může být z dětiček A mám docela výkyvy váhy, včera jsem měla o kilo víc než dnes
Catka
potvurkapodivna
| 30. 3. 2010 23:02
Zrovna tuhle jsem studovala něco na netu, u onemocnění s diabetem je Sibu ok, ale jak to máš s tou štítnou? Máš hypo nebo hypertyreozu? U hyper je to kontraindikace, tak pozor na to !!! Jinak já pokračuji v dietě, cvičím, tak za týden se přeměřím a uvidíme.
Sibutramin
anne
| 30. 3. 2010 16:51
Ahoj tuhle diskuzi už čtu hodne dlouho a rozhodla jsem se nakonec sibu vyzkoušet. Ode dneška jsem začala se sibu doufám že mi pomůže.Nemám až tak velkou nadváhu(168 cm a 71kg) ale moje váha se zasekla.Vlastním usílím se zhubla za dva měsíce 10 kg,ale už měsíc se mi váha napohla tak doufám,že mi sibu pomůže.
pro Catka
mgm
| 30. 3. 2010 13:22
ahoj, od koho si prosím Tě ty prášky koupila? Díky za odpověď.
omluva
Ivonn
| 30. 3. 2010 13:07
tobolky můžou být i bíle - to je jiný druh S.
ouha
Ivonn
| 30. 3. 2010 12:59
No děvče, při Tvých problémech jsi ještě asi opravdu měla pech. Prášky jsou bílo-modré kapsle.
Hubnout
catka
| 30. 3. 2010 12:54
Ahoj všichni,jsem tu nová a tak bych se chtěla poptat zda subitramin opravdu pomáhá a hlavně jak vypadají prášky.Dnes mi přišel balíček od jedné paní a kapsle jsou bílé celé bílé a bez letáku a krabičky jen v pytlíku,tak mám docela obavy jestli jsem náhodou nenaletěla Zítra začnu brát tak mi držte palce,opravdu potřebuju dost schodit měřím 158cm a vážím 80kg a to je dost,bude to asi trochu komplikovanější jelikož mám štítnou žlázu a diabetes 2 typu.mějte se
Krásné jarní den dámy
ladyR
| 30. 3. 2010 12:09
Tak si to tu zase pročítám a teprve si objednávám sibu od clloette,ale pořád bojím bojím,že dostanu prázdnou krabici nebo paralen ,ale snad né....budu pozitivní....člověk neví,na co na internetu narazí....také jsem si pročítala stránky www.nebezpecneleky.cz a docela mě přešel humor....No přežili jste to tu jiní,to braní sibu (né od lékaře),tak snad já taky....tři siroty by po mě zůstali.... ...až začnu brát,dám vám tu vědět jestli jsem přežila.....tak zatím a krásné jaro všem tu....
snad to půjde
Ivonn
| 30. 3. 2010 09:36
Ahoj všichni,
včera jsem tu ráno skučela, že se mi nedaří ani deko a odpoledne mě tak vytočil můj chlap, že mi šla pára ušima a hned mám kilo dole. Tak možná budu hubenější, ale budu si to užívat u Chocholouška.......Zdá se mi, že mi to zabírá až po tom týdnu braní S. Ale je pravda, že to všechno začíná v hlavě, disciplína musí být.
Dieta
ZUZKAO
| 29. 3. 2010 23:04
Jo ja zapomněla, 2 měsíce, 8kg dolů, důležitá info
Jídelníček
ZUZKAO
| 29. 3. 2010 23:03
Ahoj holky, ja si loni koupila na aukru dietu, zaplatila jsem za ní 20kč, odskoušena, dieta, cvičení, sibu zaručeně zhubne každá, i bez sibu, ale ja mám chute, tak ještě sibu, takže držím palečky
:-))
Jasmine
| 29. 3. 2010 20:06
Ahoj holky,
jsem tu nová a taky jsem se rozhodla objednat si ten
zázrak o kterém píšete Chtěla jsem se
zeptat, jestli jste nějak výrazně změnily jídelníček? A co vedlejší
účinky? Moc mně to zajímá Všichni
říkají, že nejsem tlustá, ale pod oblečění se toho dá hodně schovat, mám
svoje fígle jak zakrýt nedostaky Po porodu se prostě nemohu dostat
na svou původní váhu ani za nic, nechápu to. A to už je to pět let!
Dofám, že tohle mi pomůže, pač už jsem z toho fakt zoufalá.-)
:-)
Jasmine
| 29. 3. 2010 20:02
Ahoj holky,
jsem tu nová a taky jsem se rozhodla objednat si ten zázrak o kterém píšete Chtěla jsem se zeptat, jestli jste nějak výrazně změnily jídelníček? A co vedlejší účinky? Moc mně to zajímá Všichni říkají, že nejsem tlustá, ale pod oblečění se toho dá hodně schovat, mám svoje fígle jak zakrýt nedostaky Po porodu se prostě nemohu dostat na svou původní váhu ani za nic, nechápu to. A to už je to pět let! Dofám, že tohle mi pomůže, pač už jsem z toho fakt zoufalá.-)
jídelníček
eminka2
| 29. 3. 2010 13:29
Ahojky já třeba ráno snídám tmavé pečivo šunku,cotagge,nějaký sýr k tomu zeleninu ,nebo celozrnné cereálie s mlékem.svačina bud ovoce,nebo kysaný nápoj ,nebo jogurt ,oběd snažím se skoro každý den vařit dám si bud kuřecí maso s přílohou ,nebo krůtí ,ale taky si sem tam dám kousek vepřového a rybičku a hlavně zeleninku .Svačina opětně jogurt,ovoce ,zákys prostě to dělám tak abych za ten den měla od každého něco.A večeře bud teplé jídlo +zelenina a nebo tmavé pečivo s něčím a zase zeleninka.A hlavně hodně piju .A necítím hlad a jsem plná jen mi to ze začátku dělalo problémy 5xdenně jíst ,ale ted už mi to ani nepřijde.Každý má jiný styl jídelníčku .A zatím se mi daří zhazovaz kilečka prostě 5xdenně do sebe něco nacpu.před tím jsem jedla tak maximálně 3x za den a na večer jsem si dala třeba i nějakou tu dobrutku.Ale ted mám přes den přísun cukru takže večer už mě mlsná nehoní a i když si moje zlatíčka sem tam něco dají tak mi to nijak nevadí sem tam provokují,ale ještě jsem nepodlehla .takto to dělám já.Petra
supeer.
jozinka
| 29. 3. 2010 12:22
Tak koukám holky, že se vesměs všem daří kilečka sundávat.. super.. mám z vás radost...
Já dneska nasadila sibu, tak uvidíme.. je pravda že od rána zatím chutě žádné, tak najedla jsem se, ale chutě na štěstí nejsou.. ale je teprva dost málo hodin.. tak uvidíme večer.. schválně jsem si ho vzala ráno abych viděla jak to bude večer.. no jsem zvědavá... všem přeji pěkný zbytek dne..
Sibu
adelain
| 29. 3. 2010 11:50
Tak jsem se vážila 12 den co beru Sibu a mám dole necelé kilčo, je to pomalé, ale hubnu na cm, ale to je zásluha hlavně intenzivního cvičení 5-6x týdně, ale i přesto jsem ráda, že to tak nějak kontroluje hlad, že nemám večer potřebu se ládovat brambůrkama, to je totiž můj hříšek. Čokoláda a sladké to jsem nikdy nemusela, ale ty brambůrky, tyčinky a nejlépe večer u TV to je moje, ale musím se pochválit 14 dní jsem je neměla, max grahamové tyčinky, které nejsou tučné nebo pistácie, ale to mám jeden pitlíček tak na tři dny
Tak doufám, až ho přestanu brát, že v tom takhle vydržím pokračovat, jelikož ty slané pochoutky jsou horší jak čokoláda
sibu
kazbek
| 29. 3. 2010 10:27
Ahojda holky, všechny holky.
Za tu dobu co jsem tu nebyla jste se hezky rozmnožily, což je paráda, nejsme na to sami. Jinak já s tou svojí zlomeninou, teda nesportuji,ale musím říct, že se mi váha nehýbe nahoru, což je teda paráda.JInak mi manžel namontoval na sádru podpatek,takže maličko šmajdám,ale nic moc. Do práce se nechám vozit, takže mi ten režim nepřijde zas až tak nudný. Takže všem moc moc držím palečky, hubněte dál a nevdávejte to.Jo jinak má Jizinka pravdu v tom přebírání šatníku, hezky vyhodit,nespoléhat na to, že tam nějaký ten kousek pro větší postavičku máte schovaný.Mějste se fajn.
Hurá
potvurkapodivna
| 29. 3. 2010 09:13
tak já mám po třech dnech kůl kila dole. Chutě víceméně nemám nebo se spíš dají lépe ovládat Jen pořád tápu se sklabou jídelníčku kdy a co jíst, aby to mělo co nejlepší efekt
Sibutramin
Ufina
| 29. 3. 2010 08:08
Ahojky spolubojovnice, jako vorvaň se cítím taky, hlavně už neoblíknu skoro žádný kalhoty a neustále poslouchám narážky toho mýho mužskýho, to mě asi štve nejvíc. O víkendu jsem se snažila trochu míň jíst, ale ty chutě to je hrůza, takže doufám, že sibu mi pomůže
pro informaci
Ivonn
| 29. 3. 2010 07:52
Ještě jsem se "nepochlubila" mírami - při 170cm jsem za rok nabrala na 80kg. Loni na jaře jsem měla o deset kilo míň, takže si zákonitě připadnu jako vorvaň a nechce se mi s tím tahat.
Tak nevím....
Ivonn
| 29. 3. 2010 07:39
Dobré ráno všem,
tak jsem po víkendu celá rozmrzelá, jím 5x denně málo a snad zdravě, hodně piju,a jen vodu z kohoutku, sladký nemusím, takže plus pro mě a ani deko dole.... Já nevím, jestli za ta moje kila nemůže spíš ta Mirena. Zkoušela jsem očistnej den a taky ani deko. Nebo to teprve příjde? A s mým chlapem navíc jezdíme rádi a hodně na kolech.
néééééééééé
jozinka
| 28. 3. 2010 19:47
V žádném případě věci - velké věci , neschovávat.. vyhodit.. přeci nechceš kilča nabrat zpět ne?
JInak koukám milé dámy,že se nám tady ta diskuze pěkně rozjela.. za což jsem nesmírně vděčná..
jak jsem četla.. druhý začátek braní sibu je normální, taky od zítra začínám na novo tak jsem na to zvědavá.. váha mi stojí, už doooost dlouho.. tak že.. uvidíme... snad to půjde... všem přeju pohodičku a klídeček.. žádné nervíky holky.. ty kilečka odejdou.. a když ne všechny, které si přejem, tak furt je lepší něco pryč než nic.. tak pěkný zbytek dne, no spíš pěkný večer.. mějte seeeee
hubnutí
eminka2
| 28. 3. 2010 12:09
ahojky holky,chtěla jsem se trošičku pochlubit.Už asi 15dnů neberu sibutramin a přesto jdou kilečka dolů,mám obrovskou radost co dokáže obyčejná voda a trochu víc zeleniny .Samozřejmě jednou za týden sednu na rotoped,ale každý den si počvičím na bříško a zadek.No a taky se mažu krémama.opravdu to jde je to asi o té psychice a o tom chtít pokračovat.takže děvčata nezoufat a pokračovat léto je ještě daleko .Je pravda,že od té doby co zhazuji kilečka,se cítím skvěle necítím se být unavená a mám víc elánu..No prostě užasné.Je fakt ,že když už neberu subitramin tak mě asi dvakrát přepadla chut na sladké tak jsem zhřešila a dala si 2kousky čokolády.a ještě něco už nemusím ani sladit kávu ,čaj prostě mi to ted chutná i tak jen kavička a smetánka.Mám ted trochu poloprázdný šatník,věci co mi padají jsem schovala jako odstrašující případ,ale když jsme takové šikulky tak si můžeme za odměnu koupit i něco hezkého na sebe no ne?? Takže pokračuji dále a zase dám vědět jak na tom jsem.Pa Petra
ahoj
potvurkapodivna
| 27. 3. 2010 21:44
Ahojky, jsem tu nová . Od pátku mám od Mirky Sibu, tak jdu do toho s vámi . Mám doma tříletou princeznu a druhou tříměsíční. Sice jsem v těhotenství až tolik nenabrala, ale poslední roky tak nějak kilíčka plíživě přišla Dřív jsem hodně aktivně sportovala no a pak přišly děti a nebyl čas na nic Nemám výraznou nadváhu, mám 170 cm a 73 kg, ale jsem rozhodnutá s tím něco udělat, navíc po porodu mám tělo povolené, prostě se nelíbím sama sobě. Začla jsme i cvičit, mám v plánu 3x týdně 40-45 minut cvičení - když dítka dovolí a chtěla bych 2x týdně se jít trochu proběhnout, ikdyž běhání moc nemusím . Bohužel jsme na vesnici, manžel jezdí až pozdě večer, takže je pro mě out někam jezdit cvičit. Od pátku, kdy Sibu mám se snažím i upravit jídelníček, ikdyž to je trochu problém, nestíhám jíst pravidelně a v malých dávkách, ale snažím se na tenhle systém najet. Mám to naplánované tak, že pěkně do podzimu budu cvičit a hubnout a pak si dopřeju liposukci toho, co dolů nepůjde a bude ze mě kóča .
Jinak spím jak špalek, jen se mi trochu motá hlava a mám divnou chuť v puse, tak snad to odezní. Zatím mám 30 tablet na vyzkoušení, tak uvidím, co to se mnou provede. Chtěla bych zhubnout tak 6-7 kilo.
A když děvčata budete tak krásně hubená a pomazaná super kosmetikou, tak se ještě můžete ozdobit krásným šperkem http://sperky-sbs.websnadno.cz/ a přidám slevičku 10%
sibutramin určitě ano
clloette
| 27. 3. 2010 21:12
Ahojte všechny, tak mám zase chviličku a jsem moc ráda, že jsem si stihla přečíst alespoň pár stránek této diskuze. Jsem moc ráda, že se vám to daří, že to nevzdáváte, i když to není zrovna jednoduché, ale výsledek je pak opravdu příjemný a stojí za to. Mám pokračování mého užívání sibutraminu. Kdo nečetl, tak jsem ho brala 3měs., pak jsem na měsíc vynechala, nepřibrala jsem, ale ani jsem nezhubla, váha stála celý měsíc a i měsíc před tím. Teď beru sibutramin znovu a jásám, váha se posunula směrem dolů. Jde to pomalu, ale jde. Tak doufám, že do léta ze mě bude kóča, nebo aspoň někdo, kdo bude moct vylézt v plavkách, dřív to byla hrůza Tak holky, všem držím palečky, jsem ráda, že si navzájem radíte, já co můžu, tak také odepisuju, když píšete na mejlíky. Snažím se stíhat, protože jsem ráda, že vše řešíme a nevzdáváme to Jo a už mám u Terky krémíky na hubnutí, tak ještě je dopravit domů, začít mazat a bude to určitě supr, to pak také napíšu, jak pomáhají. Ale četla jsem samou chválu, tak se těším Mooc vám přeju, ať se daří a zase sem brzy nakouknu. Kdo by cokoli potřeboval ohledně sibutraminu, nebo věcí ohledně hubnutí a budu-li vědět radu či odpověď, tak strašně ráda, pište mi, prosím na mejlík clloette@email.cz Tady bohužel nestíhám být tak často, jak bych si přála. Tak papa a držte se Mirka
jozinka...
ivculik
| 27. 3. 2010 13:17
Ahojky Jozinko, moc děkuji za gratulaci. :) Rádost samozřejmě mám, ale rozhodně ještě nekončím... :)) ke spokojenosti mi ještě dost kil chybí. Měla jsem strach, že podruhé to tak dobře nepůjde... a opravdu nejde.... :) Ale naštěstí po malých krůčcích pořád pokračuji...
:)) Ahoj ivculik

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 10:53
14458
..Magda
7. 6. 2025 10:22
73457
rozvita.ruze