Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
zazičko
ivculik
| 27. 3. 2010 13:11
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
věřím, že to bylo něco, všechno přečíst.. docela se nám ta diskuze rozjela.. čemuž se moc nevěřila, když jsem jí zakládala.. ale jsem šťastná.. opravdu mi tady všechny návštěvnice moooocinky pomáhaj..
psychická podpora je mooc důležitá, tak že..
no tak je to jen na tobě, jestli s tím sekneš, ale je do divné..
třeba to půjde i bez toho.. hodně štěstí..
, moc vás všechny zdravím. Se zaujetím jsem si přečetla celou diskuzi. Rozhodla jsem se tak y pro sibu, čekám teď na něj a už jsem pěkně natěšená, že snad konečně něco zastaví ty moje přežírací záchvaty a chutě
Měřím 168 a mám 82 kg, chtěla bych tak 65. Už mám za sebou taky pěknejch pár pokusů, pomohla mi dělená strava, to se mi podařilo -15 kg a pak Meridia, ta mi pomohla k - 10 kg. Ale bohužel pokaždý jsem to nabrala znovu a nějaký to kilko navíc k tomu
Takže, když jsme se dozvěděla, že v létě asi pojedeme k moři s mých bráchou a jeho přítelkyní, která má asi 45 kg i s postelí
včera jsem po dlouhé době dostala sama od sebe chuť na ***. Manžel koukal jako blázen, ale proti rozhodně nebyl...že by pozitvní účinek sibu? 
Nakonec se ve mě cosi zlomilo a řekla sem si, že když už sem si včera tu Sibu objednala, musím taky začít dělat něco sama. Proto sem se sebrala, oblíkla, zapla mp3ku a vyběhla ven běhat.
, ale je mi fajn. Neběhala sem sice celou dobu, jen asi tak půlku, ale furt lepší, než sedět na gauči, že?
,navíc ve chvíli váhové stávky,osočování z přežírání,když člověk hlady šilhá a cvičí do úmoru
prostě srdeční záležitost.