Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

zazičko
ivculik
| 27. 3. 2010 13:11
Ještě k tomu stravování.... Měla by si jíst asi 5x denně, aby tělo nestrádalo. A řeči typu od 18 už nejím, je hloupost, pokud děláš noční.... To by ti řekl každý lékař, tím jsem si jistá... Musíš si upravit jídelníček podle sebe a né podle ostatních, kteří mají možnost v noci spát... V době, kdy oni snídají a obědvají ty přeci spíš... takže to chce spíš podle práce, doby a náročnosti... pokud děláš něco, co vyžaduje tvojí naprostou pozornost, okurka ti stačit nebude, to je má osobní zkušenost... Já občas ponocuju, tak to řeším nízkotuč.kefírem, kterým oblbnu mozek. :)) Iv.
zazicko
ivculik
| 27. 3. 2010 13:00
Dobrý den, začínala jsem s Meridii 15mg, která je bohužel už taky stažená z prodeje. Moc pohybu jsem z kraje nenadělala... jen asi 30 minut rotoped a to žádné honění... :) Z kraje to šlo celkem rychle.. pak pomaleji, ale na to, že jsem se opravdu nepředřela myslím 19kg za půl roku dobré.... :)) Teď vlastně začínám tak trochu od začátku, i když s podstatně nižší váhou. Držím Vám palečky a hlavně pevnou vůli... :) ivculik
děvčata a co v noci?
zazicko
| 27. 3. 2010 11:02
chci se zeptat a co v noci?Jak mám jíst v noci,když mám noční? O tom tu není ani zmínka.Pracuji v tří směnném provozu a celou noc asi nevydržím nejíst.A co potom následující den?
zazicko
jozinka
| 27. 3. 2010 10:47
Vítám Tě tady mezi námi..věřím, že to bylo něco, všechno přečíst.. docela se nám ta diskuze rozjela.. čemuž se moc nevěřila, když jsem jí zakládala.. ale jsem šťastná.. opravdu mi tady všechny návštěvnice moooocinky pomáhaj.. psychická podpora je mooc důležitá, tak že..
Tobě přeji hodně zdaru, síly a odhodlání bojovat... váha je mrška a kilečka se umějí nahoru vyšplhat neuvěřitelně rychle.. jo jo, kdyby to tak rychle šlo dolů.. Hlavně nesmutni, já měla 100 kg a taky jsem se jich zbavila, tak že si s tím taky jistě poradíš.. hodně štěstí a zase dej echo..
Carin
jozinka
| 27. 3. 2010 10:44
tak to nezní moc dobře, jakej to na tebe má vliv, jestli to je teda těma práškama.. jako že asi jo.. no tak je to jen na tobě, jestli s tím sekneš, ale je do divné.. třeba to půjde i bez toho.. hodně štěstí..
ivculik
jozinka
| 27. 3. 2010 10:41
Ahooojda.. no tak to je nádhera.. gratuluju ti.. to je úspěch megáckej, bomba.. mám z toho radost, tak to už si spokojená ne???
pro ivculik
zazicko
| 27. 3. 2010 10:40
dobrý den.
Mohla by jste mi napsat,jaký sibutramin jste užívala vy?že vám tak pěkně šla váha dolů.Předem děkuji.ZZ
sibutramin
zazicko
| 27. 3. 2010 10:35
Zdravím všechny.Od půl páté do teď jsem četla všechny vaše příspěvky.A musím se přiznat,že ke konci jsem se i zasmála.Já mám také obrovské zkušenosti s hubnutím.vytvořila jsem si unikátní JO,JO efekt a tak vím,o čem jste tu děvčata psaly.jsem na tom stejně ,ba ne jestli hůř.Během tří let jsem pochovala oba své rodiče (poměrně mladé) a musim říct,že to se mnou pěkně zamávalo.Ještě teď se z toho nemůžu vzpamatovat.Když jsem šla minulý týden k lekaři a postavila se na váhu,nevěřila jsem svým očím.Když ručička přeletěla přes 110kg a jeste víc, málem jsem omdlela.Vživotě jsem takovou váhu neměla ani před porody.Takže: JDU SE BIT TEĎ SE SVÝMI KILY. A TO NA TVRDO.
všem vám fandím a tak trochu i závidím,v dobrém slova smyslu.Už jen to rozhodnutí , jít do toho je úžasné.
sibutramin
Carin
| 26. 3. 2010 19:55
Zdravím,
jak já vám všem závidím v dobrém slova smyslu tedy, já beru sibu týden, hlad ani chutě nemám, jím úplně minimálně, sice 3x denně, ale fakt hrozně malé porce a samé zdravé jídlo. Ale - dnes jsem vlezla na váhu a neschodila jsem ani deko a navíc jak už jsem psala před tím, mám hrozně nepříjemné vedlejší účinky. Hrozné tlaky a bodání jako na hrudi, ta bolest mi vystřeluje až do zad a do kruku, nidky před tím jsem nic podobného nezažila až co jsem začala brát ten sibutramin. Je to jako bych měla v hrudním koši vetřelce - fakt hnusný, asi s tím budu muset bohužel seknout a zapojit vlastní vůli.
jozinka a spol.
ivculik
| 26. 3. 2010 19:17
Ahoj holky, už jsem tu nějaký týden nebyla a měla jsem co dělat, abych se prokousala přes nové stránečky....:) Loni jsem brala jinou formu SIBU a za půl roku zhubla 19kg, jenže pak prášky došly, byly Vánoce a spoustu starostí a váha se zvedla asi o 2 kila směrem nahorů..... Poslední 4 týdny jsem zase nasadila tempo, začala se hýbat, zdravěji jíst a samozřejmě berličku SIBU.... :)
No a hlasím, že jsem shodila nejen kilíčka nabraná po loňsku,ale i dvě navíc.... takže mám celkem dole -21kg...:)
Pěkný den všem a hodně shozených kilíček !!! :)
pro Ivonn
eminka2
| 26. 3. 2010 16:47
Pokud máte večer chutě,zkuste si dát zeleninku aspon trochu taky hodně pomáhá.Za tu dobu co jsem nastartovala nový režim tak jsem snědla tolik zeleniny a vypila tolik vody,že se divím ,že jsem z toho nedostala osypky .To radím já samozřejmě každý funguje jinak to je jen moje rada,a co budete dělat vy je na vás.Petra
pro Ivonn
eminka2
| 26. 3. 2010 16:47
Pokud máte večer chutě,zkuste si dát zeleninku aspon trochu taky hodně pomáhá.Za tu dobu co jsem nastartovala nový režim tak jsem snědla tolik zeleniny a vypila tolik vody,že se divím ,že jsem z toho nedostala osypky .To radím já samozřejmě každý funguje jinak to je jen moje rada,a co budete dělat vy je na vás.Petra
hubnutí
eminka2
| 26. 3. 2010 16:43
Ahojky zdravím všechny nové příchozí slečny a paní.Je to fajn,že se tu schází čím dál více lidí.Aspon vím,že je spousta lidí ,kteří potřebují pomoci s nadbytečnými kily.Subitramin je velice perfektní berlička ,která pomůže k tomu startu.Já osobně jsem s ním byla velice spokojená ,chtěla jsem něco udělat vážila jsem 97kg/178cm.Změnila jsem životosprávu,jím 5xdenně piju cca 2-2,5l vody denně podotýkám neperlivé čisté a zhubla jsem na váhu 83kg.Ted bojuju bez ní,ale režim si držím stále stejný a jde to sice pomalinku ,ale jde to,nevzdávám to.Jsem ráda,že jsem se odhodlala a urovnala si to v té své makovičce a ted vím co chcci.Všem novým přeji ,aby se jim kilečka zhazovala dobře některým to jde rychleji a někomu pomaleji,ale jde to věřte mi.No a k tomu jsem začala používat krémy které jsem si objednala přes Terku07.Ted už mi chybí tak asi nějakých 5-10kg.Ale nehrotím to do léta to snad půjde.Už ted jsem velice štastná za kilečka které jsem ztratila a vůbec mi po nich není smutno .Takže kilečkům dolů zdar!!!!!
Sibutramin
Ufina
| 26. 3. 2010 13:43
Ahoj holky , moc vás všechny zdravím. Se zaujetím jsem si přečetla celou diskuzi. Rozhodla jsem se tak y pro sibu, čekám teď na něj a už jsem pěkně natěšená, že snad konečně něco zastaví ty moje přežírací záchvaty a chutě Měřím 168 a mám 82 kg, chtěla bych tak 65. Už mám za sebou taky pěknejch pár pokusů, pomohla mi dělená strava, to se mi podařilo -15 kg a pak Meridia, ta mi pomohla k - 10 kg. Ale bohužel pokaždý jsem to nabrala znovu a nějaký to kilko navíc k tomu Takže, když jsme se dozvěděla, že v létě asi pojedeme k moři s mých bráchou a jeho přítelkyní, která má asi 45 kg i s postelí, tak jsem se zhrozila a rozhodla se pro Sibu. Tak doufám, že v pondělí přijde balíček a já to rozjedu
pro Ivonn
| 26. 3. 2010 12:26
Tak to jsme na tom stejně, já beru Sibu 5. den a posunula jsem ho také na dopoledne. Už jsem to tu psala, že přes den jsem bez hladu, ale večer v sedm bych snědla na co přijdu, tak uvidíme, jestli to zabere, já doufám, že jóóó, kdyžtak písněte, jak Vám to zabírá, přeji nám všem hodně úspěchů v hubnutí
pro Ivikiwi
Ivonn
| 26. 3. 2010 10:53
Bereme stejně - taky 3. den, dneska jsem si S vzala místo rána až teď, protože přes den jsem bez hladu a v poho, ale večer se plíživě dostavily chutě, tak to zkusím posunout. P.S. v oblasti ***u se mi to teda nijak blahodárně pro mého chlapa neprojevilo, ale aspoň vytřeplas ty rohlíky, ne?
Hubnutí zdar
Ivikiwi
| 26. 3. 2010 09:48
Ahojky všem hubnoucím a nehubnoucím. Podělím se s dojmy se sibu. Beru 3 den. Hahaha Bála jsem se velkých vedlejších účinků,protože se léčím s vysokým tlakem,ale musím napsat, že nic možná jen malinko větší sucho v puse,jako tom tady někdo psal,ale možná jsem si to jen vsugerovala. Se spaním zatím problém nemám, chodím cvičit a jsem tak grogy že lehnu a spim. Tedy na dnešek jsem byla ve 2 vzhůru, protože mě vzbudil ohromný hlad, tak jsem slupla 2 rohlíky, chyba... ale musím se pochválit, za normálních okolností jsem v noci chodila na čokošku...jinak menší hlad nepociťuji, chutě jsou malinko menší, ale nemohu čekat zázraky že? Jo a perlička.... včera jsem po dlouhé době dostala sama od sebe chuť na ***. Manžel koukal jako blázen, ale proti rozhodně nebyl...že by pozitvní účinek sibu? sranda holky musí být. Hezký den všem...
weja a ostatní
terka07
| 25. 3. 2010 18:27
Holkýýýý já z vás mám takovou radost to je radost sem přijít a číst jak jste všechny nabité a odhodlané bojovat všem vám moc a moc fandím a určitě to dokážete. Já bych měla taky ještě bojovat dál, ale nejdřív se budu muset naučit zkloubit práci a nové domácí tempo s pravidelností v jídle , kterou jsem se horko těžko naučila. Dneska jsem byla poprvé po 3 letech v práci a co si myslít, ráno jsem se nestihla nasnídat, v poledne na rychlo slupla jogurt a když jsem přiššla ve 4 hodiny dom tak už jsem šilhala hlady a měla pocit že vyluxuju celou lednici, ještě , že manža si taky nezvyk, že nejsem doma a lednice byla prázdná, poslední dobroty jsme dali dětem k večeři, takže jsem měla kliku , že nebyl čím se nafutrovat . Takže zítra si musím udělat čas na pořádnou snídani!!!!!!!!!!!
teda ty prášky dělaj divy...
weja
| 25. 3. 2010 13:31
...a to je ještě nemám doma
Dnešní celý dopoledne sem seděla u netu, hledala zázraky ve formě operací a já nevím čeho ještě. Napadaly mě je samé výmluvy. Pak už sem tu jen seděla a brečela nad tím, jak vypadám. Nakonec se ve mě cosi zlomilo a řekla sem si, že když už sem si včera tu Sibu objednala, musím taky začít dělat něco sama. Proto sem se sebrala, oblíkla, zapla mp3ku a vyběhla ven běhat. vrátila sem se po půl hodině, sem zpocená až na... , ale je mi fajn. Neběhala sem sice celou dobu, jen asi tak půlku, ale furt lepší, než sedět na gauči, že?

snad to tak půjde dál a ne jen jeden den
čokoláda
Ivonn
| 25. 3. 2010 13:24
Reno, kámoška při čokoládovém ataku žužlá rozinky, a mám dobrou zkušenost s tyčinkama GUARETA - drstanek.cz, který jsou sladký a berou se jako součást dietních programů.
Sibu
JarmilaKr
| 25. 3. 2010 13:15
Ahoj děvčata, tak já beru Sibu týden, těšila jsem se na vedlejší účinek nespavost, protože jsem byla poslední dobou jak chcíplej pes , tak jsem myslela, že mě to trochu nakopne a ono nic. Jinak nějaká nechuť k jídlu mě taky nepostihla, tak uvidíme, co se z toho ještě vyklube. . Zatím to nevzdávám, na to je moc brzy. Pa
ach jo
Rena35
| 25. 3. 2010 13:01
Zdravím všechny spolubojovnice.Tak já už beru S asi 14 dní ,teda řeknu Vám jíst nemusím ,ale jak vidím čokoládu to je konecjá se prostě neudržím. Nemáte některá zkušenost jak se toho zbavit. ? Jinak žádné vedlejší příznaky nejsou jen mě 3 dni bolela hlava(ale to také mohlo být z manžela ).Tak Vám všem držím palce a hurá do boje.
Samantha80
jozinka
| 25. 3. 2010 12:43
Tak to si mě svým příspěvkem pobavila.. jak si to hezky napsala.. je pravda, že obezitologie.. už to je hnus název že jo.. Ale uvidíš, že takové problémy tě za rok už tížít nebudou, to už budeš vypadat zcela jinaaaaaaaaaaaaaak...
Ivikiwi
jozinka
| 25. 3. 2010 12:41
Myslím, že vedl. účinky, jako žízeň, megácká, trošu problémky s tím spaním jsem měla hnedka od začátku.. ale nějak bych to nehrotila.. u každého je to zřejmě jiné..
Do boje
Ivikiwi
| 25. 3. 2010 12:03
Všem hubnoucím posílám hodně síly do boje s kilogramy. Těch zkušenějších se chci zepat, kdy se projeví vedlejší účinky sibu, pokud se projeví...díky moc
jozinka
Samantha80
| 25. 3. 2010 09:15
děkuji za milé přivítání,z dnešních příspěvků jsem opět přesvědčena,že jsem tu na dobré adrese.
Myslím si,že styl jakým to zde funguje je super a ví pomáhá,než chození do poradny s názvem obezitologická,už to slovo deprimuje a dává člověka do krabičky ,,tlusté prase'',navíc ve chvíli váhové stávky,osočování z přežírání,když člověk hlady šilhá a cvičí do úmoru,nepřidává.
No to už je teď jedno.Každopádně vysekávám,Všem tady poklonu za ten optimisnus a pevnou vůli dosáhnout cíle a za vaše výsledky.Navíc ta paní,co dělala ten slaný dort,jsem do něj zamilovaná.Já totiž neujíždím tolik na sladkém, jako na řízkách a pod.Takže toto dort pro mě,jako stvořený. prostě srdeční záležitost.
Paní s ,,berličkou'' se mi hned ráno ozvala, právě jsem jí odepsala,tak se věci snad dají rychle do pohybu dobým směrem.
Povídá se tu hezky,ale jdu něco dělat,ale zase se objevím.Přeji krásný slunečný den
Sibutramin
Ivonn
| 25. 3. 2010 07:57
Ahoj všichni,
dík\ tomu, že jsem narazila na Vaše stránky, jsem se dostala na Clloette a už třetí den beru Sibutramin. Jsem kategorie nešťastnic, co nemají moc pevnou vůli a uvítají tyhle berličky. Mám asi 10kg "navrch" a léto se blíží... Kila mi pěkně naskákala po Miréně, mám ji už podruhé a poprvé žádný problémy, ale teď, ač nejsem na sladký a v jídle se krotím, tak každej lok vody se mi někde na těle usadil. Když se na sebe podívám do zrcadla, tak bych zaplakala. Brala jsem už Meridii a můžu potvrdit, že teď mě netrápí nespavost /snad to nezakřiknu/ a vedlejší účinky téměř žádné. Takže bojujte a budu průběžně hlásit úbytky. /Jestli ne, tak si tu Mirénu asi vyškubnu a bude klid.../.
Odvahu a sílu!!!
adelain
| 25. 3. 2010 07:31
Jééé jak to tak čtu, jak jste všichni odhodlaní, tak to dodává sílu a ta podpora, jak tady zdůrazňujete je opravdu velmi důležitá, sám to člověk špatně zvládá
Ale věřím, že to tady všichni zvládneme.
Teď jsem zjistila, jak jsem již psala, že bohužel se mi po 3 dnu opět objevil hlad, i přesto, že poctivě Sibu beru, tak jsem zkusila ráno spapat decentně cornflakes s mlékem a po 15 min. jsem jakoby Sibu rozkousla, aby se mi ten prášek vysypal na jazyk a pak to celé spolkla a opět se hlas sklidňuje, je to ale divné
Tak ale cooo hlavně, že to na mě takto působí.
Samantha80
jozinka
| 25. 3. 2010 07:03
Hojda, vitám tě tady mezi námi..jestli si pevně rozhodnutá s kilčama něco udělat.. jako že na mě z tvého vzkazíku přijde, že ano.. tak si myslím, že ti sibu pomůže..
S tou váhou si mě pobavila.. jak si napsala, že to číslo zatím napsat nemůžeš... já taky.. když jsem měla metrák, tak sem nikde nevytrubovala, že mám sto kilo... ale jak sem zhubla, tak hrdě říkám , že mám 77 a měla jsem sto.. to už je hezčí..
debata na toto téma byla s manželem, mi říká, no to máš skoro jako 80 kg a já ne, to je spíš skoro 75 kg ne? sme se u toho nachechtali.. to chlapi nechápou.. zkrátka skoro 70 zní lépe ne ? než skoro 80 ?? tak ti budu držet palečky a budu doufat, že se s námi podělíš o průběh, jak ti to půjde... hodně štěstííííí
Nováček
Samantha80
| 25. 3. 2010 01:37
,tady se hlásí nová zoufalka.Dnes jsem zcela náhodou (jé vlastně už včera) narazila na tento pěkný blog a 90% lidiček zde mi mluví z duše,jako bych se slyšela a řekla si,že si také vyleju srdíčko.
Od mala jsem kusanec asi do cca 16.roku jsem se držela na nadváze, přišla láska a dnes pro mě hrozné slovo horm.antikoncepce, paní doktorka asi zrovna spala, když mi ji předepisovala ,protože jsem ji nikdy neměla ze zdrav.důvodů dostat. A bylo to tady z nadváhy obezita jako prd, ze zoufalství jsem přestala jíst a jediný výsledek- pobyt v nemocnici .A potom to začalo jít ráz na ráz následky antikon. a operace slepáku v pro dívky krytickém 17.roce - následky nemohla jsem otěhotnět. Nakonec zase museli nastoupit hormony a poi 2 letech boje jsem otěhotněla a porodila holčičku. (24.3. proto mám menší splín ,protože už jí je 8 a já si uvědomila,jak rychle vše uteklo.) 3,5 roku na to se mi narodil syn,ale léčba již byla horší,měla jsem jít na um.opl.,nakonec se nekonalo,ale díky horm,kúře mám rozhozené vše i štít.žl.takže moje váha se vyšplhala z pův,79 kg nikam úplně jinam,teď když jsem to číslo zase viděla,nemám zatím sílu ho nechat napsané ,po přečtení od 1.tránky až do dnes jsem se rozhodla,že toto by mohla být moje šance.Přiznám se,bez berličky bych to asi už nezvládla,jsem hodně zlomená a potřebuji nakopnout.Takže jdu psát té paní a objednat si.A dál se uvidí.Mějte se Všichni,krásně a užijte si sluníčko po té dlouhé zimě.Zase tady papa
P.S. Vymluvila jsem se a jdu spát,cítím se podstatně lépe!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
..Magda
6. 6. 2025 09:38
73455
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55