Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Petty
Luccin
| 3. 7. 2009 19:56
Ahoj Petty, tedy, uplně mě zamrazilo...Držím moc palečky, at se dáš dohromady, hlavně psychicky, potom už kilíčka pujdou dolů samy. Chci říci, že přesto, že jsem tohle nezažila, s Tebou plne souhlasím v tom, že pokud hubnout, tak určitě HLAVNE kvůli sobě, pak to človeku i jde, ale kvůli někomu, ...Je pravda, že naše druhá polovička nám má mít ráda takový, jaký jsme ... Myslím, že každý chlap, když pak vidí, že mu ženská zhubne a dá se dokupy, tak se mu to líbí,...ale poslouchat to, cos musela TyTakže holky,s Petty názorem plně souhlasím...a Tobě Petty držím palečky, at se dáš dokupy Hezký večer
jajava,tema sobecti chlapi
petty
| 3. 7. 2009 17:19
Draha Jajavo.a ostatni divky.
Kdyz jsem si precetla,proc chces vlastne zhubnout,ze to vadi nejen tobe,ale hlavne tvemu priteli,tak mi vyvstaly velmi nehezke vzpominky,tak dovolte vsechny,abych vam neco o tom rekla.
mela jsem starsiho partnera a myslela si,ze bude rozumny ve vsem.Bohuzel stupiditou predcil pubartaky.Byl verbalne nasilnicky a kdybych mu nesla z cesty,tak jsem byla byvala i bita.samozrejme,ze jak jsem byla tlusta,to mu vadilo.rikal m i tlusta kravo...ja mu odpovedela,ze prece me ma milovat jaka jsem a ne ze mu vadi moje velikost.rekl,ze tot o uz je moc.vubec nepochopil.byla to dyka do srdce
kdyz jsem si daval sva oblibena jidla,i zdrava,hlidal me a mel nemistne poznamky,mel pocit,ze kdyz si to vychutnavam,ze z toho tloustnu.o vyzive nevedel vubec nic,takze i hrozny mu vadily.co vam mam povidat?totalne se na me podepsal....
pak jsem zhubla,ne kvuli nemu,ale kvuli sobe a byla ze me stihla osoba.i tak me neustale hlidal a mel stale nemistne reci...rozchod,z ktereho jsem se jeste dodnes nevzpamatovala,to jak se na me podepsal

muj nynejsi partner ma rad kypre tvary a nas *** je super.je mu uplne jedno,jestli jsem pri tele ci stihla,miluje me pro me,jaka jsem uvnitr.
ja bohuzel nasledkem depresi z predchoziho vztahu pribrala opet svych 30kg a od navratu z toho minuleho zivota,jak ja tomu rikam,se stale nemuzu vzpamatovat,a ani se mi nedari pri Meridii hubnout,tak jak bych chtela.Bohuzel
je to opravdu psychicka zalezitost a vim,ze dokud se nedam dohromady psychicky,tak nebudu uspesna.
nejsem jedina,kdo kdy mel vztah s tupym ignorantem a vzdy to konci nepekne.
proto apeluji na vsechny holky,at se sakra zamysli,s kym to zijou,nikdo nema pravo nas takto odsuzovat,tim spis nekdo,kdo nas ma milovat!!!!!!!!!!
to zavani egoismem a sobectvim a skrytou mentalni tyranii,takze co z toho vyplyva?
hubneme jen a jen pro sebe a kdyz se druhe polovicce nelibi,jake jsme fyzicky,at si najde jiny typ,co ho pritahuje.takovy vztah se pak rozvine ne dobre.
verte,clovek,co nas ma rad,nas vidi zevnitr,a ne zvenku
Hodne stesti
jajava
Janule1
| 3. 7. 2009 17:17
určitě se netrap tím jestli zhubneš nebo ne. Nech to plynout. změň stravu,trošku pohybu a hlavně se nevaž každý den.
Mirka
jajava
| 3. 7. 2009 15:10
to je v pořádku, jen si klidně komol
alkoholu jsem teď se zatím vyhnula anic si nedala. s pohybem to u mě neni nějak moc slavný , to bude boj. zatím jsem byla ranko "běhat". asi tak 20minut a pak jsem jeste dala tak pul hodinovou procházku. ale běhání vypadalo tak, že kousek běh, pak krátkej odpočinek a zase nanovo.
doufám že to půjde
omluva
Mirka72
| 3. 7. 2009 14:55
Zase komolim jméno tak promin Jajavo
Javava
Mirka72
| 3. 7. 2009 14:54
Ahojky! S Meridií ti to půjde neboj,když budeš dodržovat pitný režim,upravíš si jídlo a přidáš nějakou aktivitu a tím myslím sport, ale i při ***u vlastně spaluješ kalorie tak v tom nevidím problém.Hlavně nemít depky a chmury, že to nejde jak bys chtělaŽádný alkohol,jen bílé vínko nebo střik a hlavně: ptej se když nebudeš si vědět rady tady ti rádi odepíšem na cokolivje nás tu hafo,tak že co Meridiačka to názor tak papa Mirka
důvody
jajava
| 3. 7. 2009 14:41
ahojky, příteli to vadí už hodně dlouho, tak dva roky určitě ale já s tim nějak moc nic nedělala. Samozřejmě že hubnu hlavně kvůli němu, ale i mě samotné to docela vadí že jsem oplácaná. takže to dělám i kvůli sobě. Nebo bych se teda o to už vážně chtěla pokusit, ale dost se bojím, že to dolů nepůjde. a když, tak že to nikdo neuvidí
důvody
Mirka72
| 3. 7. 2009 14:34
Ahojky!Každá máme holt jiný důvod k hubnutíJá jsem se rozhodla až po tom, co jsem si pořídila zrdcadlo až na zem a zhrozila jsem se a řekla jsem a dosta začla jsem hledat něco o Meridii a tady mě to nadchlo a nakoplo.Ale jsou i další a další důvody k hubnutí.Samosdřejmě, že v tom jsou chlapy At je to manžel,přítel či milenec Každá se přeci chceme líbit a nejen tomu tvorovi co máme doma co si budem povídat?Taková věta: Jééé ty jsi schodila a sluší ti to!!Potěší I když někdo větu dokončí :nemáš náhodou milence? A to já reaguji,že jo a mladýho a náročnýho. Někdy to nemá cenu vysvětlovat. Tak že at hubnem víc a víc a máme z toho radost Pápápá Mirka
Alunka
Mirka72
| 3. 7. 2009 14:18
Ahojky tak vidíš že doktor dostal rozum tak hurá na to a držím palečky papa Mirka
Alunka
ivculik
| 3. 7. 2009 13:21
Ahojky,
Tak to je dobře, že chceš začít už teď...
Ono se říká, že když chce někdo opravdu zhubnout, neměl by to odkládat....
Jinak co nepít a nejíst?
Já bych spíš doporučila co jíst a pít.
Určitě je v pohodě čistá voda, nebo jemně perlivá, bylinkové čaje (v rozumném množství), omezit kávu, ke každému jídlu kousek syr. zeleniny, (doporučuje se okolo 1/2 kila denně, ovoce v rozumném množství (banán je třeba dost tučný) Hlavně by si to neměla brát jako dietu, ale jako nový životní styl, já už to tak pomalu beru.
Takže žádný drastický diety
Omezit sladké, tučné - pozor na některé nízkotučné výrobky, mají zase dost cukru...
Bílé pečivo vyměnit za celozrnné, sýry do 30% tuku v suš....
U některých jídel (omáčky apod.) třeba jen třetinu toho co dříve, hodně pít - teď v létě to půjde určitě lépe.
JAJAVA
ivculik
| 3. 7. 2009 13:01
Ahojky,
Z vlastní zkušenosti ti mohu říct, že děláš spoustu chyb...
Je potřeba hodně pít, já na to po týdnu zapomínala, tak jsem si dala dvoulitrovou vodu (čistou), tam kde jsem zrovna byla... Předtím jsem vypila tak 1/2l a teď 2-3 litry + kafe atd. Ale to odvodňuje, takže to se rozhodně do pitného režimu zahrnout nesmíš. Pokud jsi doma nebo v práci, nech si vodu na očích a nauč se třeba co 10 minut trošku napít, časem si určitě zvykneš a půjde to samo...
Co se týče toho jídla, měla by si se naučit jíst pravidelně, protože i když hlad necítíš, tak těch 8-10 hodin tvé tělo strádá a naučí se dělat si zásoby... (říká se tomu myslím režim přežití - na který se tělo přepne)
Když ale budeš jíst třeba jen trošku a pravidelně, přestane tělo škudlit a začne pouštět tuky... Je to hodně zjednodušené, ale pravdivé !!!! Nemusíš se přecpávat, stačí nějaká zelenina a hlavně bílkoviny, jinak ti budou ubývat spíš svaly, než tuky !!!
Co se týče tvého vztahu, pokud je přítel rozumný a uvidí, že máš snahu, určitě tě bude podporovat a vztah pokvete... Pokud není a chce tvou váhu vyřešit rozchodem, rozhlédni se, všude je spoustu pěkných chlapů...
jajava
Janule1
| 3. 7. 2009 12:26
ahoj,to si necháš od přítele líbit? můj názor je,že člověk by měl hubnout protože sám chce. podle váhy nejsi žádný sud. a člověk který tě má rád,tak tomu je jedno jestli vážíš 55 nebo 67 kg.
jajava
Alunka
| 3. 7. 2009 12:15
ahojky já jsem taky nová, tak přeji úspěch s hubnutím. Ale můj názor je, že by jsi měla jíst pravidelně a ne pouze 2x denně. Je možné, že i proto ty kila nejdou dolů. A k příteli nevím co ti říct, dřív mu to nevadilo, že máš trochu kil navíc a teď mu to najednou vadí?Jestli za tím třeba není něco jiného.

A když jsi byla u té obezitoložky, neporadila ti jak se stravovat a jak často jíst. Já byla na konzultaci u dietní sestry a ta mě těmato informacema vybavila.

Jdu za mým malým sluníčkem.
Mám ji!!!!!
Alunka
| 3. 7. 2009 12:09
ahojky tak, jsem dnes šla po týdnu na konzultaci k dr. A meridii mi napsal, odpoledne si ji jdu vyzvednout do lékárny. Sice jsem s ní chtěla začít až tak v pondělí, protože zítra jdeme na oslavu, ale čím dřív začnu tím líp. Napsal mi 10mg na 3měsíce. Tak teď jen, aby se ty kila hnuly dole a navždy zmizely. Můžete mi napsat čeho se vyvarovat, aby se dostavil úspěch? Určitě budu muset hodně pít a pravidelně jíst, máte ještě nějaký vychytaný fígl?

Přeji pěkný prodloužený víkend.
jsem nová:)
jajava
| 3. 7. 2009 11:00
ahojky, tak jsem právě letem světem prolítla celou vaší diskuzi. Je to paráda, kolik vás sem píše a často a mocinky moc.
Já se taky už dlouho pouštím do hubnutí, ale stále bez výsledků. dopracovala jsem se až na 67kg při nějakých 163cm a bude mi zanedlouho 21. neustále poslouchám od přítele at zhubnu, a nevidí snahu a tak
Asi pred mesícem a půl jsem už došla k obezitoložce a teď mi předepsala meridii 15. beru ji přesně týden a zatím to na nějaký vývsledek vážně nevypadá. z vedlejších účinků jsem měla jen sucho v ústech a pak mě první tři dny strašně bolela hlava, asi z toho, že jsem málo pila.
jdu na zvazeni 17.7. tak doufám, že něco bude dole. jinak je to špatný a jsem na cestě k rozchodu v několikaletém vztahu.
co se týká chuti k jídlu, tak nějak moc teď s meridií nejím. někdy jen rano něco malého, a pak třeba večer nějaký maso a zeleninu.

tak mi prosím poraďte co a jak pro zhubnutí. moc děkuju a papa
Kobli
Luccin
| 3. 7. 2009 06:08
Ahoj Koblíku, tak to ti tleskámdalší kilíčko doleBlahopřeju....U nás už je to co říct vid A kolik ted vážíš,můžu-li se zeptat? Hezký den přeji
Miska82
Mirka72
| 3. 7. 2009 00:02
Ahoj Míšule! Tak to gratulujiA jak to potěší ,když si ostatní všimnou Tak Mirka
......
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:59
Jo jdu chrníkovat tak dobrou noc a zase zítra Mirka
omlouvám se
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:48
Ten vzkaz byl pro Moniccu Mám v tom nějaký hokej já trubka obecná
Kacafa
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:47
Tak vidíš že nekecám!!!To jsi taky mohla vzít kánohéhu a sjet dolů Lužnici no nechtěla bych bydlet tam dole u řeky.Tam to muselo být dost hustý!!!
Kobliha
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:42
Čusíky Koblíku! Jo na houby je počasí pěkný ale ostatní stojí za houby!!! Dneska nám tekla pod okny řeka!!!Škoda ,že nejde poslat video!!!Ale mohla jsem si nafouknout lehátko a splavit se do místního rybníku!! No že mě to dřív nenapadlo Jééé to byla jízda!!! Tak pa a zatím pěkné sníky hajíky Mirka
Holky moje MeridiovýH
monicca
| 2. 7. 2009 23:37
Jo jo, je fakt, že to v Táboře v Údolní ulici vypadalo stjeně!!!! Rvalo to kanály z uli a vody byla všude!!!!!!!!!!!!
Kacafa
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:36
Ahojky! Já jsem do jižních Čech naplavená ze středních Čech a to z Berouna.A tady se mi, líbí je to tu kolem Tábora pěkný.Mirka
Holky moje Meridiový
Mirka72
| 2. 7. 2009 23:32
Ahojky holky dneska pozdě ale přece!!odpoledne přišla bouřka a hodinu lilo v kuse a blejskalo se jako blázen.Kroupy v průměru 2cm ,ale jen chvilku,kanalizace to nebrala a vytopilo nám to naštěstí jen kotelnu,a malá řeka nám tekla přes mlat (to jest jednama vratama od stodoly a druhýma ven)No děs.Na dvoře laguna.Zkusím poslat foto.Tak že práce s vymetáním vody bylo dost.Ale aspon to zpláchlo silnici a nemusím zametat kamínky abych mohla jezdit na bruslých. Tak že i něco pozitivního. tak papa Mirka
Mirka
monicca
| 2. 7. 2009 23:29
koukám, že jsi taky z jihu čeh....takže hubnoucí krajanky
odkaz
Kacafa
| 2. 7. 2009 23:23
Tak jsem neodolala a má zvědavost byla velká copak tak píše zajímavého . A nevím co dodat ta holčina potřebuje zřejmě změnit model chlapa aby zjistila čímpak to asi je způsobené .
haha
monicca
| 2. 7. 2009 23:21
Tedy holky, myslím Mirku a Koblihu - vy bez sebe už ani ránu! Teď už jenom nějaký další kilčo dolů ....ale je fajn, že VY si alespoň rozumíte. . . . . ..
Míra
Kobliha
| 2. 7. 2009 21:59
Ahóóóój Míro,tak houby jo? No to jsem zvědavá co najdeme my,chystáme se v sobotu,tak snad nám to lufťáci nevyfouknou .Jinak vedro,vlhko,bouřky,nebo liják .Je to Aprílák to počasí,ale pro houbičky jistě ideální podmínky..............o víkendu budou snad i brusle ,tak se těším,co není cvičení,musím to nějak nahrazovat.............tak pěkný večer a zase schovávaná co??? pa pa Koblík
Ivculíku........
Kobliha
| 2. 7. 2009 21:53
....................super,super,paráda.............moc ti to přeju a jen tak dál..............to je úžasný
ahojky holky meridačky
Kobliha
| 2. 7. 2009 21:51
......poslední dobou nějak nestíhám a dostávám se sem až večer a jenom zírám jaká už jsme pořádná tlupa .Všichni nováčci jsou vítáni s přáním úspěchů a pokroků v hubnutí.Holky to budem ale kočky co? Jinak já jsem se hnula z místa a další kilínko dole..........tedy celkem 13 a mám děsnou radost .Sice to je deko po deku,ale aspoň něco........tak užívejte slunínka a odhazujte kilínka .........pa pa Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 6. 2025 16:08
14525
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09