Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
jajava
Kacafa
| 8. 7. 2009 17:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.Myslím,že věkem budeme tak skoro na stejno a prostě ta éra jeho popularity nás určitě zasáhla.......
Papa
,ale je to docela příjemné,je to moje sluníčko,i když občas zlobí,jako všichni děti.
Prostě holky jsou moc daleko od sebe (10 let) a to je někdy o nervy,ale zaplať pánbůh,že jsou zdravé to si myslím,že je asi nejdůležitější...
. Trošku jsem to podcenila, takže práce na poslední chvíli. Příprava na řemesl. jarmarky mi sežrala všechen volný čas, že jsem málem nechodila ani spát, takže teď dospávám deficity
Co ty na to?
Dneska ráno jsem zjistila něco,co Ti musím napsat
Jak si stěžuji,že tedka kilečka stojí nebo lítají deko sem,deko tam,tak ale dneska jsem po delší dobe natahla dlouhy gate a všechny!! mi jsou velky a padaj, takže ono to ted zas asi jde na cm, tak jsem ráda
a to že jsi začala sportovat, tak to ti moc gratuluji, to ja se zatím na to sportování tak nejak psychicky pripravuji ..............., spíš jsem líná, ale zato mám v práci hodně pohybu nastestí, i kdyz sport je sport. Tak se měj hezky
Mirka
Tak dobrou, pááá
Tak mám hřejivý pocit ,že jsem pro sebe něco udělala a že nejsem jak bedna kytu.