Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Luccin
Mirka72
| 6. 7. 2009 14:06
Luccíku a odkud jsi třeba jen tak přibližně?
Mirka 72
Luccin
| 6. 7. 2009 13:50
Ahooooj Miri, tedy, já Te obdivuju, ale je fajn, že máš alespon kde jezdit.... No dusno tady bylo taky a ted už asi hodinu LEJE a LEJE....Letos asi léto nebude
Terča a Lucík
Mirka72
| 6. 7. 2009 13:46
Ahojky holky! Tak ted jsem se vrátila z bruslení a mám najeto 12km a je mi bezva. Vedle ve vesnici je asi rok nová silnice a je to po rovině tak jsem vzala synovce a jeli jsme.To byla jízda Jdu si udělat kefírové mlíko s okurkou mám to ráda ,ale nikomu to nevnucuju.Je tu zase dusno.tak zatim papa Mirka
Teri
Luccin
| 6. 7. 2009 13:29
Moc jsem tomu nedala, občas kolo, něbo nějaký sedy,lehy...Jsem taky hrozná
Luccin
tercza
| 6. 7. 2009 13:22
ahoj Luci, no to je uplne super!!! a cvicila jsi? ja jsem na to strasnej lajdak
Mirka....Luccík......a všechny meridačky
Kobliha
| 5. 7. 2009 22:40
Ahojky holčiny ,tak se to na mě navalilo a starostí byla hromada.........nemocný syn,nemocný pes a k tomu dost práce,zkrátka ještě teď to všechno vydejchávám.........snad už bude klid,protože takhle jsem si začátek prázdnin opravdu nepředstavovala.Díky tomu všemu mám opět problém se stravováním,takže jím jen,když si vzpomenu a pouze dost piju,no prostě všechno špatně!!! V pátek máme odjíždět na dovolenou,tak mám k tomu i lehčí nervozitu,ale to se vsákne.Taky jsem koukala co nás tady je,ale Čubajs a Siduš stále nezvěstné ............tak snad,aby jsme vyslaly pátrací komando.Tak se zatím mějte pěkně a užívejte léta .........máme konečně pěkný počásko.....jo a Míro,Dalibor Janda byl super ,přiletěl ke mě jak Hurikán
Verionka
Mirka72
| 5. 7. 2009 21:41
Ahojky Verionko! Já začla chroupat Bromelain až druhý měsíc a brala jsem ho ráno a odpoledne tak kolem 4 hodiny.Někdy jenom ráno a hlavně tak 2 hodiny před cvičením.A chroupu ho do tedka,když si na něj vzpomenu. tak zatim paM irka
Mirka 72
Verionka
| 5. 7. 2009 14:49
Ahoj Mirko i všichni ostatní,
tak se přiznám,že jsem sama na sebe zvědavá,jestli se konečně váha pohne směrem dolů zase po půl roce,ať dělám co dělám,tak mi přijde,že to moje zělo už nechce nic pustit,tak uvidíme jak to půjde s meridií.
Dnes jsem byla na nákupu v Tescu a koupila jsem si ten Bromelain a chtěla jsem se zeptat,prosím tě kolikrát denně jsi ho brala k meridii? Jenm jednou denně nebo dvakrát,ráno a večer a jak dlohou? Po celou dobu,co jsi chroupala i merku?
Předem děkuji za odpovědi a docela se těším na úterý,až stoupnu na váhu,docela jsem nedočkavá,ale na druhou stranu mám obavy,abych nebyla zklamaná.Nečekám hned na začátku žádné zázraky,ale poté co jsem zhubla těch 15 kilo,by to byl další úspěch směrem dolů.
A co se týká pohybu,mám skoro dvouletou dceru,která je hyperaktivní,takže mě opravdu zaměstná na celý den,přiznám se,že nerada cvičím,ale každé ráno jsem si zvykla šlapat na rotopedu,tak 30 min. ale to je asi tak maximum co ze cvičení stíhám,tak doufám,že to aspoň trochu bude znát..... .
Jinak,co se týká jídla jím již přes rok malé porce 4-5 denně a sladké a tučné jsem omezila úplně.
Potřebovala bych ještě schodit tak aspoň deset kilo,tak mám docela co dělat,ale snad to aspoň trochu půjde....
Jinak všem ostatním co jste tady psaly své úbytky tak moc gratuluji musí to být super pocit co?
Zatím se mějte moc a moc hezky a papa
kuk
monicca
| 5. 7. 2009 09:06
No Mirčo mensesem to určitě není, protože mi skončila před 3 dny. . Jsem fakt naštvaná, měla jsem takovou radost! Zkusím zítra znovu vlézt na váhu, dneska se bojím, abych náhodou neměla zase o kilo navíc!
Jinak holky vaše výsledky jsou fakt perfektní! Kéž bych i já shodila alespoň za ty 3 měsíce 10 kg! I když bych potřebovala 20 kg!
Tercza
Luccin
| 5. 7. 2009 08:04
Ted dobírám to balení na 3 měsíce a mám dole 12kg.
Koblihooooooo
Mirka72
| 4. 7. 2009 22:29
Kde jsi?kde jsi ?celou noc ? kde jsi? volám telefonem kam se dá,kdo tě blízko chce mít jako já ,volám tě kde jsi?Kde jsi? Tak to byl Dalibor Janda . Napiš Mirka
Verionka
Mirka72
| 4. 7. 2009 22:22
Ahojky Verionko! Já začala s Meridií začátkem března.Dvakrát týdně jsem jezdila cvičit hodinu aerobik.Upravila jsem si jídelníček-5-6krát menší porce jídla,ráno např.plátek žitnýho chleba a odtučněným tvarohem,dopoledne ke sváče bílí jogutr nebo ovoce,oběd poloviční,nebo třeba rybu s zeleninovým salatem,odpol.zelen.salát s těstovinami a k večeři např.bílý jogurt s okurkou,k pití vodu s citronem a ovocný neslazený čaj.A k tomu jsem si koupila Bromelain na odbourávání tuků.Za 3 měsíce jsem schodila 14kg a ted Meridii nechroupu a mám po 14 dnech další kilo pryč .Ted už se tak 6 týdnů necvičí,tak občas vytáhnu inlajny a jezdím,tak aspon nějaký pohyb.Někdy se dokopu i ke cvičení podle DVD ale to mi moc nebaví samotnou.TAk to je asi tak všechno. tak zatím papa Mirka
Luccinka
tercza
| 4. 7. 2009 20:11
nejak mi to blbne uz jsem psala asi pet prizpevku a furt mi to nejde...no uz to budou dva tydny..kolik mas dole? a za jak dlouho?
Tercza
Luccin
| 4. 7. 2009 19:44
Ahoj, no tak blahopřeji,to není ani 14dní,ne? U me už je to pomaly,ale dokud to jde, nemůzu si stěžovat. Já tomu pohybu taky moc nedám
luccin
tercza
| 4. 7. 2009 19:20
ahojky.. ja zitra dobírám první platíčko a mam dole zatim 3kg..ale je fakt ze jsem tomu cviceni moc nedala jsem vzdycky vyflusla z prace..a co ty jak se dari?
Koblík
Luccin
| 4. 7. 2009 18:03
Ahojky Marti,tak kdepak se nám touláš?..
Monnica
Luccin
| 4. 7. 2009 17:59
Ahoj Moni, určite to není milé zjistění,ale nevzdavej a drž dál,mě se občas stane, že mi skočí kilo nahoru a drží se tam zuby nehty třeba 8dní a pak najednou hup 1,5kg dolů..Může to být i tím,co psala Mirka.Takže určitě zkus jestě vydržet!Držím palečky a dej vedet
Verionka
Luccin
| 4. 7. 2009 17:58
Ahojky, také Te vítám mezi námi a drzím palečky při schazování kilUrčitě pokud jsi pročetla debatu,jsi našla spousty rad co a jak dělat, hlavně hodně pít, jíst malé porce,hodně zel a ovoce a vynechat tučné a sladkosti..Pak to pujde samo. Pohyb určitě neuškodí, čím víc, tím lépe...ale ja to moc nepřeháním a jde to také...Hezký zbytek dne
Mirka72
Verionka
| 4. 7. 2009 17:19
Ahoj Mirko a i všichni ostatní co jste tady,
děkuji za pěkné přivítání a jsem ráda,že se můžu zeptat.chtěla bych se zeptat kdy je nejlépe brát meridii,doktor mi akorát řekl kdykoliv ráno,ale nic přesnýho.Je důležité brát ji ve stejnou hodinu nebo ne?
A jak tobě šlo ze začátku hubnutí? Jáji beru dnes pátý den a můžu říct,že mi docela sedla,na váhu jsem zatím nevlezla až po týdnu,tak uvidíme?
Teď jsem četla,že za tři měsíce si zhubla 15 kilo,to musí být paráda a co cvičení? cvičila si hodně?
Předem děkuji za odpověď a jsem moc ráda,když se něco nového dozvím,jakoukoliv radu a za to předem děkuji. Mějte se zatím fajn a brzy nashle Verionka
Verionka
Mirka72
| 4. 7. 2009 12:52
Ahojky Verionko! Tak tě vítám na diskuzy a přeji ti hodně schozených kilíček Na cokoli se budeš chtít zeptat,tak mi ti tu rádi odpovíme tak zatim papa Mirka
Monicca
Mirka72
| 4. 7. 2009 12:49
Ahojky Monule! Neděs se nemáš dostat menzes? To tělo nabírá tekutiny týden předem ,já to mám odzkoušený ,vžycky tak 1-1.5 nahoru a to pak zase zmizí.Někde jsem se dočetla že až 3kg Tak dej vedít. papa A hezký den.Mirka
pomoct!!!
monicca
| 4. 7. 2009 12:24
Holčinky hrůza! Po využívání 30 tablet jsem měla 2 kg dolů, dneska jsem se zvážila po dalších 7 tabletkách a představte si že je mám zpátky!!!!!Vůbec si to nedokážu vysvětlit! Neudělala jsem nikde chybu, nezhřešila jsem ani v jídle ani v pití, takže fakt nevím, kde se stala chyba!
Jinak vítám nové tváře a přeju jim hodně štěstí v hubnutí, určitě víc, než mám bohužel já.Na mě asi Meridie nepůsobí.
Dneska máme krásné sluníčko, je děsně dusno, tak doufám, že zase příde nějaký přívalový děštík. Truhlíky s muškáty mám totálně pod vodou, takže hnijí
Všem hezký prodloužený víkend!
hubnutí s meridií
Verionka
| 3. 7. 2009 22:18
Ahojky všem na těchto stránkách,tak jsem tu dneska úplný nováček i když už tyto příspěvky pročítám delší dobu.
Já jsem se také nakonec odhodlala k meridii,jelikož při druhém těhotenství se mi zbláznily hormony a přibrala jsem neuvěřitelných 28 kg,rok jsem se sama pokoušela zhubnout a změnou stravy a každodenního ranního cvičení na rotopedu(tak 18-20km) jsem dokázala zhubnout skvělých 15kg,ale je to bohužel pořád málo,jelikož má výška je 160 cm,takže si všichni dokážete vykreslit jak jsem vypadala,prostě jak velká tak široká,váha se mi vyšplhala na 85 kg,nyní vážím 70 kg a potřebovala bych sundat ještě aspoň deset kilo,ale poslední půlrok ať dělám,co dělám tak to prostě nejde,požádala jsem svého gynekologa o pomoc a ten mi předepsal meridii a tak ji začínám brát,uvidíme jestli to půjde nebo ne,přiznám se,že jsem mile překvapena,že vůbec žádné vedlejší účinky nemám a co se týká pití,já i normálně vypiju tak dvě až tři pet lahve vody takže mi to nepřijde nijak neobvyklé.Doufám,že do vašeho kolektivu aspoň nějak trošičku zapadnu a budu moc také aspoń nějakými výsledky sem přizpívat,jinak všem moc a moc fandím a držím palečky,jelikož sama vím,jak je to těžké a hlavně psychicky... mějte se moc a mc hezky Verionka
hubnutí s meridií
Verionka
| 3. 7. 2009 22:18
Ahojky všem na těchto stránkách,tak jsem tu dneska úplný nováček i když už tyto příspěvky pročítám delší dobu.
Já jsem se také nakonec odhodlala k meridii,jelikož při druhém těhotenství se mi zbláznily hormony a přibrala jsem neuvěřitelných 28 kg,rok jsem se sama pokoušela zhubnout a změnou stravy a každodenního ranního cvičení na rotopedu(tak 18-20km) jsem dokázala zhubnout skvělých 15kg,ale je to bohužel pořád málo,jelikož má výška je 160 cm,takže si všichni dokážete vykreslit jak jsem vypadala,prostě jak velká tak široká,váha se mi vyšplhala na 85 kg,nyní vážím 70 kg a potřebovala bych sundat ještě aspoň deset kilo,ale poslední půlrok ať dělám,co dělám tak to prostě nejde,požádala jsem svého gynekologa o pomoc a ten mi předepsal meridii a tak ji začínám brát,uvidíme jestli to půjde nebo ne,přiznám se,že jsem mile překvapena,že vůbec žádné vedlejší účinky nemám a co se týká pití,já i normálně vypiju tak dvě až tři pet lahve vody takže mi to nepřijde nijak neobvyklé.Doufám,že do vašeho kolektivu aspoň nějak trošičku zapadnu a budu moc také aspoń nějakými výsledky sem přizpívat,jinak všem moc a moc fandím a držím palečky,jelikož sama vím,jak je to těžké a hlavně psychicky... mějte se moc a mc hezky Verionka
Kobliha
Mirka72
| 3. 7. 2009 22:01
Čusánky Koblíku!TAk jsem navečír hodinu jezdila na inlajnech a mám ti takovej dobrej pocit Počasí na prd,prádlo nechce schnout.Je moc velká vlhkost vzduchu a dneska kor je bio 2 a od rána zívám jako blbec.Dneska jsme byli na borůvkách, tak jsme nazbírali dvoulitrovou bandičkutak je zítra zavařím a ještě na ně vyrazímeŠkoda jen ,že nejsou velikostí třešní to by se to zbíralo panečku tak papa Mirka
Luccin
Mirka72
| 3. 7. 2009 20:26
Ahojky díky za pochvalu Já mám Meridii támhle v regálu ale neberu jíTed to zkouším bez níJo a inlajny-já se ti nedivím,když máš špatné vzponínkyJen že já tu jezdím sama a od hospody na mě koukají místní slepice a lejou do sebe pivo a to je pro ně kultura,ale já jsem si zvykla,já pro sebe aspon něco dělám kdež to oni jenom pomlouvajNo nic tady to jiné nebude A 11kg je taky ohromný úspěchA s tou váhou máš pravdu.Každý má svou hranici a to tělo se potom začne bránit a nic proti tomu neuděláš Tak ahojky a Papapa Mirka
Mirka 72
Luccin
| 3. 7. 2009 20:09
Ahoj Miri, tedy, obdivuju Tvoje in-line, protože já si je koupila vloni a jela jsem 4x a proste mám pořád strach....Posledne jsem padla, div jsem si nevyrazila dech Hruza děs...Nu, já ted nějak stojím, přesto že vše delám pořád stejně, mám dole 12kg a to se to někdy zhoupne na pouhych 11kg Ale říkám si, že snad se to už umoudří a něco se zas schodí dolůV ut.dobírám 3.měsíc a dr. mi napsala jeste na měsíc, na 3měsíce jí to přišlo moc, říkala mi, abych to nepřehnala, jako s váhou.. což jsem ji řikala, že nejsem blazinek a že s mojí výškou můžu mít méne než 67kg...měla jsem 79kg...Což souhlasila, ale říkala, že každý človek má danou nějakou váhu,pod kterou se bud nedostane a nebo dostane,ale drastickým způsobem,což si myslím, že u me tedy nehrozí...a pak do té váhy zase nabere...no,uvidime, chtela bych tak jeste alespon 5kg...Uvidíme..Tobě to jde krásně, 15kg,to je znát vid, hned se človek cítí líp Tleskám
Alunka
Luccin
| 3. 7. 2009 20:02
Ahojky, tak vidíš, držely jsme Ti palečky a máš tabletky..Tak kdy začínáš zitra?..Tak dej pak vedět, jak to jde. Fígle nemám, jím tak 5x denne, někdy mezi tím jestě zobu,ale to jen tak nejaký ovoce, nebo zeleninu. Jak tu psali všichni, hodne pit, vodu,vodu, vodu, čaje....ale žádnej cukr Omezit cukry, tuky...dopol. ovoce, odpol. zeleninu, odpoledne zadný sladkosti, ja dopolčo dávám kousek hořký čokolády Tak drzím palečky
Luccin
Mirka72
| 3. 7. 2009 20:02
Ahoj Luccíku Tak jak válčíš? Akolik máš dole? Já si držím pořád těch -15kg a ted mám za sebou hodinu na inlajnech tak mám ze sebe radost. Jdu sehnat děti tak se opatruj Mirka
Petty
Mirka72
| 3. 7. 2009 19:58
Ahojky Petty!! Musím se přiznat -nemám slov Ale strašně moc ti držím palce a tleskám a smekám KLOBOUK DOLŮ Pa Mirka M

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 6. 2025 16:08
14525
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
18. 6. 2025 14:09