Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
sladky
petty
| 25. 6. 2009 08:56
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
tak po mesici uzivani mam dole 4 kilicka. tak mam desnou radost. :) kilo za tyden je u me docela uspech. tak z otresnych 95 kg mam uz jen hroznych 91 kg
uz jen 2 kg a nebudu mit obezitu jupiiiii :) jeste jsem se chtela zeptat: chodite po 14 dnech k doktorovi na ten tlak jak se to pise v tom letacku? mne nic nerikal tak nevim jestli tam mam chodit. :) diky diky a drzim vsem palce :)
Myslím, že kdyby vysvitlo slunko, hned všechno bude lepší, ale takhle....Už se teším do hajan
Mějte fajn večer a doufám, že máte víc energie než já
,takže kdybych se tu náhodou večír neobjevila,nejspíš budu spát
a nebo ohřejvat vodu na mytí
a ikdyž tu byl opravář,problém nevyřešil a odvezl jeden díl s sebou.Hřát vodu pro 4 lidi ??
moc se na to těším.Tak pa pa holky a hezký večer
Ahojky,tak je jasný,že na každého to působí trochu jinak a já jsem myslím něco mezi tím.........někdy pocení,jindy zima,hodně piju,někdy zase trochu méně,spím i nespím
, už bych na něj nebyla tak zlá 
Nutně bych potřebovala zbubnout, dřív jsem nijak tlustá nebyla, ale pak jsem onemocněla a během léčby jsem nabrala hrozných 30kg. Od té doby pořád tak nějak bojuji s váhou a nedaří se a nedaří. Chtěla jsem se zeptat kolik teď Meridia stojí, ať vím kolik si připravit korunek v případě, že se mi podaří získat receptík