Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

sladky
petty
| 25. 6. 2009 08:56
Ahoj kocky
ja mam posledni dobou chut na sladky a to takovou,ze jsem uz sezrala temer tuny coko,no fuj.
budu se muset klidnit ten diastabil patrne samozrejme trva,nez se projevi ucinek,ale takovy chute jsem nezazila.
taky jsem strasne nervni,tak pak po ty coko saham jak silena,je to asi tou meridkou,ale neprestanu ji uzivat,treba je to jen prechodny.
ale reknu vam,tak nervni jako ted jsem jeste snad nebyla
mam presne mesic uzivani pryc.i menses se mi o tyden zpozdila si predstavte
to me nechalo klidnou,jelikoz jsem vedela,ze nemuzu byt
ale stejne,vam zavidim,jak tu hubnete,ja si budu muset pak nechat dat 15.sice hlad nemam zavratnej,ale chute trvaj.
a nevazim se,tak jsem asi stejne nezhubla,hnus.takze asi tech 90kg staleno nic
ahojky zeny :)
lucienneki
| 25. 6. 2009 08:35
tady je lidi panecku. uz to vubec nestiham tak po mesici uzivani mam dole 4 kilicka. tak mam desnou radost. :) kilo za tyden je u me docela uspech. tak z otresnych 95 kg mam uz jen hroznych 91 kg uz jen 2 kg a nebudu mit obezitu jupiiiii :) jeste jsem se chtela zeptat: chodite po 14 dnech k doktorovi na ten tlak jak se to pise v tom letacku? mne nic nerikal tak nevim jestli tam mam chodit. :) diky diky a drzim vsem palce :)
Já taky....
Luccin
| 24. 6. 2009 19:54
Ahoj všem,...musím se přidat s pocitem, že jsem uplně vyštavená, bez energie a tak akorat padnout do postele Myslím, že kdyby vysvitlo slunko, hned všechno bude lepší, ale takhle....Už se teším do hajanMějte fajn večer a doufám, že máte víc energie než já
omluvenka na večer
Kobliha
| 24. 6. 2009 19:43
Dneska jsem opravdu strašně unavená a všechno dělám celý den s přemlouváním,takže kdybych se tu náhodou večír neobjevila,nejspíš budu spát a nebo ohřejvat vodu na mytí.Dnes se nám totiž porouchal kotel a ikdyž tu byl opravář,problém nevyřešil a odvezl jeden díl s sebou.Hřát vodu pro 4 lidi ?? moc se na to těším.Tak pa pa holky a hezký večer
ivculík
Kobliha
| 24. 6. 2009 19:34
Ahojky,tak je jasný,že na každého to působí trochu jinak a já jsem myslím něco mezi tím.........někdy pocení,jindy zima,hodně piju,někdy zase trochu méně,spím i nespím asi je to podle počasí,ale povím ti žádná sláva to není lítat z jednoho na druhé .Třeba dnes jsem naprosto bez energie a úplně zvadlá...........tak pa Kobliha
monicca
Kobliha
| 24. 6. 2009 19:29
Ahoj Moni,u mě je to různé na začátku jsem se se cítila všelijak a hlavně jsem měla problém se spaním,potom se to trochu změnilo a nespavost se oběvovala jen občas,ale hlavně při úplňku " viď Mirko " ,no a teď je to už v pohodě,ale taky jsem celkem unavená,nejspíš za to může to počasí.Jedinej dobrej pocit mám z toho,že jsem zhubla a to je bohužel všechno,protože mi neustále kazí náladu to počasí.............tak pa Kobliha
Krepčící kobliha
alfina
| 24. 6. 2009 17:57
Tak právě jsem si tě živě představila.mám totiž bujnou fantazii.Je to super.Jde ti to samo.Já už mám taky alergii.A to se půl hodiny přesvědčuju,že tedy jdu na to .Ale nic jiného mi nezbývá tak huráááá do toho.
alfík
Kobliha
| 24. 6. 2009 17:21
Ahojky,no plavky už mám,šátek taky a ještě piluju tu sestavu.Kroužím doma den co den,ale jsem trochu poleno,tak doufám,že nás pak nevykážou z pláže Dceru obdivuju,mám alergii na šití a zároveň i chápu,že jí opravy nebaví,když šije............tak pa pa
monicca
ivculik
| 24. 6. 2009 15:21
Ahoj Mončo, já tedy také po Merídii energií nabitá nejsem a večer usínám v pohodě...
A ještě jsem u sebe nezaznamenala to zvýšené pocení a horko, mám spíš opačný problém, doma zvyšuji topení a často je mi zima....
Jsem nějaká obrácená.či co.... Tak jen doufám, že to nebude mít na to naše hubnutí moc velký vliv.... Iveta
dotázek
monicca
| 24. 6. 2009 14:47
Čauky všem. Holčiny čím to je, že se všichni po meridii cítíte dobře? Já jsem unavená jako pes, večer lehnu a spím jako mrtvola do 5 do rána. A celý den jsem jako přejetá parním válcem.
Kobliha
alfina
| 24. 6. 2009 12:15
No je pravda,že fotek máme mraky.A ještě video.To je super.No a ktomu šití.Dcera je dámská krejčová,živí se tím tak opravy nerada.Tak je to na mě.Hele,ale ńějak jsme časem zamluvily to trénování krouživého tance na pláži.Tak jak jsi na tom??Řekla bych,že už je to aktuální.Dvojdílné plavky už máš,tak šátek kolem pasu a jdi na to.
alfík
Kobliha
| 24. 6. 2009 12:05
No to je dost !! Člověče taková pauza,už jsem si říkala,že máte moc těch fotek a ještě je pořád prohlížíte s tchýní ...............šití jo? Tak to k smrti nenávidím,jsem vyučená pánská krejčová a dneska,když mám vyměnit zip,nebo zkrátit manželovi gatě,jsem na mrtvici a přemlouvám se než zasednu ke stroji.Taky tady už mám pěknou hromádku a stále do ní přibývá............nechceš mi pomoct???
Alunka
Kobliha
| 24. 6. 2009 11:56
Ahojky Ali,tak to je dobře že jsi nás tady našla a za sebe ti říkám jdi do toho,protože se nebudeš tolik trápit s hubnutím,jako já před tím,než jsem dostala Meridii.Mám dole 12 kg (možná už i víc) a cítím se báječně .Jinak Meridie je v každé lékárně jinak drahá.Já jsem teď platila tu 10mg na 3 měsíce v Praze 1090 kč.Tak hodně štěstí a ozvi se,zdravím tě Kobliha
NoOne
Kobliha
| 24. 6. 2009 11:48
Ahojky,tak já ti bohužel nemůžu podat svoje zkušenosti,jelikož,jsem v životě žádnou antikoncepci nebrala.Kdysi dávno asi tak 13 let zpátky jsem měla švícarské tělísko a to mi nadělalo takovej bordel,že jsem se z toho dávala dohromady pěkně dlouho............jinak stavy před tím jak kdy,někdy břicho,jindy hlava a tak podobně........tak pa a pěkný den..
luccin
NoOne
| 24. 6. 2009 10:58
to znám moc dobře, pro mě by to byly takové prázdniny a třeba už nebudu muset brát železo...
Alfino
NoOne
| 24. 6. 2009 10:32
díky za odpověď, tak se nechám překvapit.. já zatím nic nepozoruji, ale kdybych krvácela málo tak by to byla velice příjemná změna. S tělískem to bylo naopak velmi a velmi hodně + PMS. To by měl můj muž radost , už bych na něj nebyla tak zlá
NoOne
Luccin
| 24. 6. 2009 10:30
Ahoj, no já jsem od ledna přestala antikoncepci brat a od té doby umírám týden předem!!!!Je to šílený, nikdy jsem to neměla...týden předem me bolí břicho, hlava, nohy, proste hruza děs
Allunka
Luccin
| 24. 6. 2009 10:28
Ahoj, určitě bych Ti Meridii doporučila, protože s tou to jde opravdu lépe. Porad se s dr. a jdi do toho. Já mám tu na 3 měsíce, 15ku. A myslím že to stálo něco kolem 1400Kč. Tak držím palec a dej nám vedet
No One
alfina
| 24. 6. 2009 10:07
já mám s antikoncepcí skvělou zkušenost.Beru mercilan už asi 10let.A posledních asi 8 let nemám mz vůbec.Ani kapička a ani žádné příznaky.Jedině tak 4 den v pauze mě bolí hlava,ale jen jeden den a to spraví jeden prášek.Tak jsem děsně spokojená a nemusím nic řešit.
všem
alfina
| 24. 6. 2009 10:01
Ahoj všechny staruchy a novicky.Hlásím se po delší doba a hroooozně se omlouvám za nepřítomnost.Ale nějak nestíhám.Moje hodný děti mě teď zahrnuli spousou oprav na šití.Abych se prý nenudila když jsme teď zůstali sami.Tak po večerech sedím u stroje.A taky musím bavit manžela,protože to těžko nese.Tak mě pak večer bolí i huba,protože musím pořád něco povídat.Ale dnes má noční tak bude klid a večer budu na příjmu.Už se těším.
otázečka
Alunka
| 24. 6. 2009 09:44
ahojky, přečetla jsem celou diskuzi o meridii a dokonce o ní vážně uvažuji. Mám 158cm a 95kg Nutně bych potřebovala zbubnout, dřív jsem nijak tlustá nebyla, ale pak jsem onemocněla a během léčby jsem nabrala hrozných 30kg. Od té doby pořád tak nějak bojuji s váhou a nedaří se a nedaří. Chtěla jsem se zeptat kolik teď Meridia stojí, ať vím kolik si připravit korunek v případě, že se mi podaří získat receptík
dotaz
NoOne
| 24. 6. 2009 09:33
Ahoj děvčata, nevíte jak je to se zadržováním vody před a při menzes při antikoncepci? beru Yasminelle - ta prý i odvodňuje, předtím jsem měla vždy nitroděložní tělísko a před 22 lety jsem brala měsíc Neogest. Nyní mám třetí den ze sedmidenní pauzy.. asi dnes to čekám, dle toho co píšou. Jsem z to poněkud zmatená, já měla vždy PMS už týden předtím- břicho jak balon, vzteklá jak pes, lednice prázdná... nyní jsem včera sežrala akorát tu baklavu a jinak žádné extra chutě, jen jsem taková spavá - ale vzhledem k tomu bezva počasí se ani nedivím a ráno jsem měla 1 kg navíc Jak jste na tom vy? máte nějaké příznaky, PMS dřív než vynecháte?
Mirka a Evelin
Kobliha
| 23. 6. 2009 23:19
Tak já už taky mažu...........trochu vínka a k tomu hůře vidím,takže bych asi za chvíli psala samé koniny,nebo kraviny??? ,no a už je to tady,tak radši dobrou noc a mějte se krásně holky
Evelin a Koblík
Mirka72
| 23. 6. 2009 23:06
Tak to jsem ráda,že tam někdo byl a může to potvrdit Jinak i já mažu do hajan tak krásné sníky chrníky Dobrou noc Mirka
Mirka
Evelin
| 23. 6. 2009 23:02
Do Bulharska jsem jezdila jako dítě každý rok na 3 týdny na prázdniny...skvělé. Na plážích byl jemňoučký píseček, který kolem poledne pálil jak rozžhavené uhlí a ráno, když jsme chodili sledovat východ slunce z moře byly pláže poseté nádhernými mušlemi, ze kterých jsme si pak dělali přívěšky a tak,. Jo, taky na to ráda vzpomínám. Jako dítě roztomilá a krásná.
Bóže, nějak mně to vzpomínání bere, rychle mažu do peřin, jinak si budu na tu nostalgickou notu dát další sklenku vína...
Dobrou.
Kobliha a dovolená u moře
Evelin
| 23. 6. 2009 22:58
Tak držím palce, ať najdeš mušle a třeba i poklad z nějaké potopené galéry... JInak je tam moc krásně, určitě si to skvěle užiješ.
Dneska byl asi fakt nějaký víc zátěžový den, či co. Obvykle nepiju a tak se vůbec nedivím, že teď hledám písmenka a zadrhává se mi mozek.
Končím a jdu spát, přeji všem hezkou dobrou noc.
Evelin
Mirka72
| 23. 6. 2009 22:53
Mušličky tam nejsou to máš pravdu.Kamarádka na Makarskou jezdí a přivezla mi takovej oblázek ,že tam jsou takový pláže. To v tom Bulharsku tak byl píseček a mušle jak telata.Tam jsme na ně chodili hned po ránu.Jooo to už je dávno 22 let!!! To byli časi 65 kg!!!!! jsem měla!!!Krásné vzpomínky
Evelin....Mirka
Kobliha
| 23. 6. 2009 22:52
Mušle budou,neopren,brejle,ploutve mám,ještě mi chybí kyslíková lahev,jinak všechno .My jedeme někam jinam než jsi byla a tam prý jsou,tak uvidíme......pa pa
Evelin
Kobliha
| 23. 6. 2009 22:48
Ahojky,jestli tě to uklidní,právě dopíjím druhou sklenku vínka bílého (dnes byl těžší den) a neřeším to.Někdy to tak prostě přijde a pokud nenasáváš denně,tak je to v poho.A kaiserka?? Jukni o pár stránek a uvidíš co jsem měla k večeři.............tak pa a žádný výčitky.............to by zas nebyl život,ale mučení a to je na prd......
hříšnice 2
Evelin
| 23. 6. 2009 22:46
Ne ne, kaiserka byla suchá, ale výčitky svědomí mám jako bych snědla půl prasete...kdybych nepila to víno, asi bych vytáhla stepper a ........... teď si o tom půjdu nechat zdát a zítra se budu váze vyhýbat obloukem.
Jo a malé info pro Koblihu: jestli chceš z Chorvatska dovézt mušle, tak si vem pořádnou potápěčskou výstroj, protože hned tak u břehu nic není, leda kamení. Teda znám to jen v okolí 50 km kolem Makarské, třeba je to jinde lepší.
Tak dobrou noc.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka