Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

NoOne
Mirka72
| 23. 6. 2009 11:01
Ahojky no ty jsi strašná stařena! o 4 roky starší! A prasátko bude se šípkovou nebo se zelym? Tady moc houby nerostou ale začínají .Je to tu 680m/mořem jéééé mooořřřeee.Ale porostou a už se těšim.Poptřebuju naložit na kyselo aby bylo v zimě na kulajdu Tak papa Mirka
Luccík
Mirka72
| 23. 6. 2009 10:56
Ahojky joooo sranda musí být,to jinak nejde a smlsne si každá,po ránu to nevadí aspon si to myslím.I já dneska měla ráno půlku pražský koule(kdo to zná nemusim vysvětlovat)ke kafi .K obědu rizeto a k večeri rajský salát se zálivkou z Lučiny.Ted jí dělají v pytliku a je super můžu doporučit. A všeho s mírou nebo Mírou ted nevim tak papa a pořád psší a prší Mirka
ještě houby
NoOne
| 23. 6. 2009 10:49
Jo Luccin, to je přesně ono, občas si něco dobrého "sežrat", však jsme lidé - nejsme stroje, že? Jinak toto léto zdá se mi také poněkud nešťastné... chčije a chčije, ale zase oproti tomu model Aladin mluví jasnou řečí, za týden budou houbová jatka všude - miluji les - nemiluji kance co mě neustále napadají, zvlášť bachny s mladýma. Naposled rodila přímo vedle naší chaty, hloupé prase a pak se čílila, že tam chodím.-No, budu si kupovat brokovnici, dá se do toho dát náboj s takovým olověným válečkem Brenek se tomu říká a pak si udělám hostinu, jestli to tedy přežiju a nebude mi toho prasete nakonec líto. Když já tu čtu o těch mrtvých slípkanech tuším že patřily Mirce, tak to obdivuji, já na to už nemám, já čím jsem starší, tím víc měknu, dojímá mě i reklama a asi jsem i blbější, ten němec mě pořád pronásleduje.
já pořád nemůžu
Kallirhoe
| 23. 6. 2009 10:44
Ahoj holky. Jste šikulky! Všechny, ať už hubnete rychleji nebo pomalu. Já se chystala k obvodní pro Meridii. V pohodě mi ji napsala. Dokonce 15 mg. A na měsíc a hned další recept na tři měsíce.... Poslal mě předtím na vyšetření - krev a moč...... Volala jsem na výsledky.... Mám zánět močového měchýře a ledvin..... Nic mě nebolí....Nasadi,la mi antibiotika- Meridii brát nemůžu. Hrozně jsem se těšila... Dnes dobírám antibiot. za týden na krev. Snad to bude OK a budu moci začít brát.... Chtěla jsem zhubnout do dovolené---- asi nemám štěstí
NoOne
Luccin
| 23. 6. 2009 10:36
Ahojky, no zrovna čtu Tvuj příspěvek a musím napsat a přiznat se, že já ted taky přímo sežrala kus čokolády,ale co,občas si človek dát musí,ale samozřejmě s Mírou(viď Mirko )
děkuji za přivítání
NoOne
| 23. 6. 2009 10:28
Ahoj, zdravím vás, tak od zítřka mám týden volna a jen se modlím, aby ta předpověď vyšla.. chci vyrazit za houbou. Před čtrnácti dny když jsem vylezla na nejvyšší kopec tak přišla ta šílená bouřka a uháněla i se psem dolu div jsem si kolena nezlomila a nerada bych to opakovala... jinak jak se tady občas bavíte o vedlejších účincích, tak já měla bušení, pocení,klepání rukou, motání hlavy, návaly, deprese jak prase - brečela jsem jak želva, měla žízeň a špatné spaní. Vydržela mi ta žízeň a málo spánku, ale není to tak hrozné jako na začátku. Usínám jak mimino a budím se s kuropěním.. Jinak ty ostatní příznaky trvaly cca 3 týdny a některé se objevily jen třeba 2 x. K té chuti na sladké, včera jsem opět narazila na článek o Candida Albicans - kvasinková infekce - kandidóza, kde se mimo jiné píše o zvýšené chuti na sladké a bílé pečivo a potíže s váhou ať už úbytkem tak i s přibíráním, doporučuji k přečtení, je tam popsán i jednoduchý test na určení přemnožení kvasinky.
Jo, chuť k jídlu mám stále dobrou, jen mi stačí méně a sladké mi chutná také a tak si občas dám, teď sem tedy sežrala takový ten řecký zákusek: baklavu, tu já miluji jen kdyby to nebyla taková kalotická bomba..
samá voda
podvinek
| 23. 6. 2009 10:08
ahoj...no vody tady máme prší a prší pamatuju dobu že jsem se koupala dole v baráku ani plavky jsem si nebrala pa Hela
Podvinek
Luccin
| 23. 6. 2009 10:05
Ahojky, tak lepší je, že po 2.tabletce nic necitiš, že nemáš vedlejší učinky No a co jídlo a pití?...Máš hlad, nebo nechut k jídlu? Žízen? Nebo nic?...
Mirka
Luccin
| 23. 6. 2009 09:40
Jo jinak Miri, té sousedce nebo kdo to byl jsi to řekla výýýborně
Podvinek
Mirka72
| 23. 6. 2009 09:34
Ahojky je lepší na to nemyslet!!!jo foto pěkný.A plavání je super.Ted můžeš klidně plavat i venku tam je vody pa Mirka
léto kde jsi
podvinek
| 23. 6. 2009 08:54
ahoj holky koukám že jsem na správným místě jste pěkný divošky cvičíte a cvičíte já se donutím jen plavat momentálně bojuji z bolestí zad klasické cvičení mi dělá problém zatím ono to povolí a dám se do posilování snad ono , lehce se řekne ale skutek někdy ..... znáte to musm protože až hnu s váhou tak budu mít kůži jak pelikán
jinak se po 2 pilulce necítím nic asi se moc pozoruji člověku to nedá jdu raději paličkovat tak ahoooj
Luccin
Mirka72
| 23. 6. 2009 08:24
Ahojky Luccíku! Já ted necvičim a pěkně mě to se..Někdy když se donutim tak u DVD ale to není ono!Ono se řekne ,co člověk toho naběhá přes den a pohyb má ,ale to není to pravý ořechový! To cvičení je o něčem jiném.Já ted když děti usnou tak jezdím na bruslích ovšem to v tomhle hnusným počasí to nějak nejdeBlatníky nemám a stěrače už vůbec ne tak papa Mirka
Ahooooj
Luccin
| 23. 6. 2009 06:32
Ahoj všem To se nám to tady rozrůstá, to je parádičkaTedy koukám, že všechny ted fasujete další Meridku, nu, já to mám v plánu v pondelí nebo v uterý,tak doufám, že mi ji jeste bez problemu na ty 3 mesíce dr. napíše...Jinak Kobli a Miri, obdivuju vís s tím cvičením, já tomu v poslední době moc nedám, přijdu z práce, sotva neco udelam, dam spat prcka a pomalu usínám dřív než on, jsem každý večer jak sbitáTak nevím....jestli je to třeba tím počasím.....Mějte fajn den, i když tedy deštivej
Kobliha
Mirka72
| 22. 6. 2009 22:57
Myslíš jako spínací špendlík ? Tak to už se nosilo,když jsem byla na učnáku,nic nového pod sluncem co by taky pořád vymýšleli vid? I já jdu hajat.Vidina tepla žádná,možná tak obtočit okolo topení,ale nevim nevim jak bych se mezi ty dva panely dostala tak papa a dobrou noc, Mirka
Mirka
Kobliha
| 22. 6. 2009 22:52
No tak to jsi udělala dobře ,jen ať maj klepny o čem klepat.Já dnes nafasovala další meridii a budu pokračovat dokud neodstraním ze sebe ten nadbytečný hnus,ale už jsem ve fázi,že se cítím lépe,je to i na mě vidět ,jen ty prachy mi chybí na pořízení nového šatníku.Víš jak teď nosím džíny? Sepnutý sychrhajzkou,aby mi nepadaly ,nové chci koupit až na konci léta,teď mi to připadá zbytečný.................tak už mažu do hajan,pa pa a dobrou noc
Koblík
Mirka72
| 22. 6. 2009 22:49
Jooo tatka a masáž ? Ten má tak zrasovaný a popraskaný ruce,že kdyby mě namasíroval tak vykrvácím,protože bych měla rozedřený záda Jdu příští týden tak už aby to byloLéto to je takový roční období- píšou to v encyklopedii!!!Tak nevim,Ted co soptila ta sopka na Aljašce tak asi léto nebude
Koblížek
Mirka72
| 22. 6. 2009 22:43
Ahojky jinak Meridii mám objednanou v lékárně a ve čtvrtek si pro ní dojedu. Dneska mě po dlouhý době viděla jedna místní krůta obecná a žasla nahlas,jak mi to sluší a jak to dělám!!! Tak jsem jí řekla,že mám mladýho a náročnýho milence a zítra to tady bude viset na vývěsce u obecního úřadu furt lepší když klepny klepou,aspon víš,že nejsi mrtvá
Míra
Kobliha
| 22. 6. 2009 22:38
No ty jsi ale pilná včelička to cvičení chybí co? Já ještě ve čtvrtek a pak v pondělí naposleddoufám,že mi to moc nezabzdí klesání váhy.............a prosím tě co je to léto? Hledala jsem to ve slovníku a nějak to tam nemůžu najít .Na křídla by bodla masáž,nebo ať tě taťka zmastí,ale opatrně
Koblížek
Mirka72
| 22. 6. 2009 22:32
Ahojánky Koblížku! Já jsem ještě věšela poslední pračku a než jsem přelouskala příspěvky tak poslušně hlásím ,že jsem zde Já bych taky si šla zacvičit musim kouknout ,kde ještě ted před prázdninama cvičíBolí mi pravá půlka zad ,jak já řikám na křídlech,asi se mi rozleželo to pokládání tašek na tom přístřešku.Musim asi chroupnout brufínek na noc.Počasí na prd,letos se asi moc neohřejem co?Pápá
SALÁTEK
ivculik
| 22. 6. 2009 22:20
TAK JSEM TAKY ZTRESTALA ZELENINOVÝ SALÁT A MÁM V BŘÍŠKU JAKO V POKOJÍČKU.....
ivculík
Kobliha
| 22. 6. 2009 22:12
Já mám pocit,že snad i v tom příbalovém letáku je psaný papat ty válečky ráno a zeleninku můžeš večír jakékoliv množství.Mě třeba teď po cvíču přepadl takový hlad,že jsem zblajzla předem připravený zeleninový salát...........a že to byla porce
KOBLIHA
ivculik
| 22. 6. 2009 22:05
AHOJ KOBLÍŽKU
NO, JÁ SE PRÁVĚ TAKY TROCHU BOJÍM, ABYCH NESPALA PŘES DEN A V NOCI PAK NESTRAŠILA....
ZKUSÍM SE VÍC NADLÁBNOUT ZELENINKY A UVIDÍME...PAPA IV.
Sidonie
Kobliha
| 22. 6. 2009 22:03
Ahoj Siduš ,už jsi tady strašně dlouho nebyla a my nezapomínáme..............tak se koukej ukázat,je tady po tobě poptávka..............pa pa
Mirkóóó.............
Kobliha
| 22. 6. 2009 22:00
.....................halóóóó kde jsi ? Tady je lidu co ? Nic nic a teď aby měl člověk seznam jmen u noťasu
Evelin
Kobliha
| 22. 6. 2009 21:54
Ahoj Evelinko ,to jsi tedy s tou váhou pěkně pohnula to ti tedy gratuluji,stejně i všem ostatním holkám.Člověku je pak lépe nejen fyzicky,ale i psychicky a obdivuju,jak máš zmáknutý to stravování,já jsem se to nenaučila do dneška a jím jenom když si vzpomenu,nebo s rodinou,popř.,když se zrovna dostaví hlad................takže nepravidelně.Ikdyž teď se celkem snažím,potom co jsem se trochu vysrkla.Tak pa pa a jen tak dál
ivculík
Kobliha
| 22. 6. 2009 21:45
Ahojky Ivet ,dneska je tu hromada vzkazů,ale někde jsem tam zachytila,že snad by jsi chtěla meridii jíst později,aby působila víc do večera,ale nevim nevim,jestli je to dobrej nápad,aby jsi pak spala v noci holka.Možná to raději večer zkus se zeleninou a nějak se zaplácni,než aby ti to pak dělalo nějaký zmatky .............ale jen píšu,protože mi to nedalo a já bych asi měla strach.Tak se opatruj a pa pa Koblík
Ahojky holky...............
Kobliha
| 22. 6. 2009 21:39
...............tak dnes jsem byla cvičit a do poslední chvíle jsem se přemlouvala,jestli jít či nejít,protože venku lilo a doma mi bylo dobře a taky jsem byla tak trochu líná,ale překonala jsem to a teď jsem ráda.Jinak zdravím nováčka No One a držím palečky stejně jako všem ostatním,ať jdou dobře dolu ty kilča navíc .Tak všem pěkný večer a mějte se děvčátka šikovný pa pa Kobliha
EVELIN
ivculik
| 22. 6. 2009 20:38
AHOJ EVELIN, DÍKY ZA PŘÍSPĚVĚK.
MYSLELA JSEM SI, ŽE HUBNUTÍ PŮJDE LÉPE, AŽ BUDU NA MD.... NO A VIDÍŠ, ŘEKLA BYCH, ŽE JE TO SPÍŠ HORŠÍ.... POHYBU MÁM O DOST MÉNĚ, AKORÁT, ŽE SI MŮŽU HLÍDAT TY 3 HODINKY MEZI JÍDLY.... TO BY BYL ASI V PRÁCI PROBLÉM....
MANŽEL MI DOST FANDÍ, ALE JÁ UŽ JSEM SKEPTICKÁ.... PŘECI JEN UŽ PÁR LET LÍTAM MEZI DIETOU A PŘEŽÍRÁNÍM....:(
JSEM SI JISTÁ, ŽE JE TO ČÁSTEČNĚ V HLAVĚ, AŽ UZNÁM, ŽE NEDIETÍM, ALE MĚNÍM ŽIVOTNÍ STYL, PŮJDE TO URČITĚ LÉPE.... IVETA
PETTY
ivculik
| 22. 6. 2009 20:29
AHOJ PETTY, MOC DÍKY ZA PŘÍSPĚVĚK.
MYSLÍM, ŽE 9 MĚSÍCŮ JE V POHODĚ...
JÁ SE BUDU ASI VÁŽIT ZASE V PÁTEK DOPOLEDNE, TAK MI DRŽ PALEČKY, AŤ SE TO TROCHU POHNE...
O PŘEJÍDÁNÍ BYCH MOHLA NAPSAT KNÍŽKU BOHUŽEL... VÁHA MLUVÍ ZA VŠE 110KG NA 169CM....
I KDYŽ PO 4 DNECH BRANÍ MERIDKY TO SPADLO PODEZŘELE RYCHLE O 4 KILČA DOLŮ....
MANŽEL ŘÍKÁ, ŽE UŽ HUBNU PŘED OČIMA, ALE ONI CHLAPI DĚSNĚ KECAJ....
PA IVETA
stravování
Evelin
| 22. 6. 2009 19:59
Ahoj Ivet, snažím se jíst co 3 hodiny, ať mám hlad nebo ne, protože tak se prý nastartuje správně metabolismus. Tak mám nastavené v mobilu upomínky, abych nezapoměla do něčeho kousnout. Jsem na MD, vstávám denně kolem šesté ráno, to vypiju velikou sklenici vody s vitaminem C, za půl hodiny potom si dám kávu s mlékem. V sedm snídám, naučila jsem se to, i když doteď jsem dopoledne nejídala. Namažu si půl krajíčku chleba margarínem nebo sýrem + nejméně půllitr čaje. V deset přijde upomínka, sním ovoce. V poledne nakrmím synka, uložím a potom přijde řada na mně. Nejčastěji teď jím dušenou zeleninu, s rýží nebo jen tak holou, rybu, kuře, vše bez příloh, jen se zeleninou (ale zato hromadu). No a odpoledne už jen čerstvou zeleninu s kouskem sýra, krůtí šunky nebo tak něco malého. Celý den hodně piju, vynechala jsem alkohol, jen výjimečně si dám decku bílého vínka. Syn chodí spát tak kolem deváté a teprve potom začínám chystat jídlo pro všechny na další den, do postele odpadám kolem půlnoci a když mám i třeba v deset hlad, tak sním nějakou tu zeleninu nebo plátek sýra a neřeším to. A tak podobně je to pořád dokola. Chci zhubnout, ale neprožívat u toho nějaké trápení. Tak když mám hlad, něco si vezmu, myslím, že důležité je, když člověk nahradí čokoládové tyčinky a brambůrky okurkou nebo jablkem. A tak z toho mám zatím docela radost. Jím Meridii 4 týden a mám o 5,5 kila méně, ale hlavně se daleko líp cítím. Kila jsem nabírala rok a nečekám, že se jich zbavím za měsíc (i kdyby to teda byla paráda...).

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 09:42
14516
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53