Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Koblížek nemocný
Mirka72
| 19. 6. 2009 11:45
Čusánky Koblížku! Dneska je opravdu uplakané počasí ale chtělo to napršet,aby rostly houby jinak výsledky jaterních testů byly v pořádku.Tak jsem si odfrkla tak hezky mazej opary a pápá Mirka
Ivčulík
Luccin
| 19. 6. 2009 09:41
Ahojky, no tedy, gratuluji,to je super Ono to ze začátku jde jako po másle, důležitý je vydržet a překlenout pak ty období,kdy se třeba 10dní nehne váha ani o deko a pak to skočí rovnou o kilo. O tom bysme s Koblížkem mohli povyprávet,co?Tak držím palec a jen tak dál
MŮJ PRVNÍ ÚSPĚCH S MERIDII
ivculik
| 19. 6. 2009 09:39
MOC ZDRAVÍM VŠECHNY HOLKY MEDIDIČKY !!!!
NAKONEC JSEM S VÁŽENÍM NEVYDRŽELA A PO 4 TABLETCE JSEM NASKOČILA NA VÁHU....
MOC JSEM NEVĚŘILA, ŽE Z MÝCH 110KG NĚCO UBYDE PO TAK KRÁTKÉ DOBĚ.... ALE VÁHA UKAZUJE 106, TEDY O 4 KILA MÉNĚ, COŽ JE MOJE DALŠÍ MOTIVACE !!!
MÁM HNED O 100% LEPŠÍ NÁLADU A JSEM RÁDA, ŽE SE MÁM S KÝM PODĚLIT O TAK SKVĚLOU ZPRÁVIČKU !!
PĚKNÝ DEN VŠEM A JEN TAK DÁL !!!
Petty
Luccin
| 19. 6. 2009 09:27
Ahoj Petty Musím Te pochválit, že je dobře, že jsi vydržela a bojuješ dál. Určitě se váha hne, je ale škoda, že se nevážíš, protože třeba já se citím skoro pořád stejně, co se týče třeba že nejsem hladová a citím se furt plná a mám dole 11kg. Takže ono by to určitě zvažit chtělo. A ty máš napsané pilulky na mesíc, nebo na 3? A máš tedy 10ku? Jinak je to přesně jak pišeš, jsme rády, že se tady všechny máme A ve více lidech to jde lépeDržím palečky a určitě se ozvi, jak pokračuješ
monicca
petty
| 19. 6. 2009 09:03
Ahoj Moni,
ja tez uz budu skoro mesic a tez jsem si tu holkam postezovala,jak mi to nejde.takze nejsi sama,neboj,holt nekterym to bude trvat dele,ale neboj,ja tez to mam pomalejsi.
pak Alfina napsala a podporila me,ze ji tez to jde pomalu a pak holky laskavym slovem me podporily az tak,ze jse zacla tak trochu cvicit konecne.
takze mam pocit,ze az ted nak mam ty symptomy,jako sucho v puse a tak,i hlad je mensi.zaplatbuh
ale ja hloupa si neuvedomila,ze po tech vleklych letech,co jsem opravdu mela yoyo jak na houpacce se opravdu musim uklidnit a necekat zazraky,holt to pujde pomalejc,ale aspon neco.
a taky,skoro mesic jeste neni tragedie.asi si pak royhodne necham napsat 15.a uvidim.
ale je fakt,ze se nevazim,ale mam pocit,ze nejake cm ubyly,no mozna mm a ze opravdu kdyz se prida cviceni lehci aerobni,tak to asi vic pracuje.
ani uz me to telo moc neboli,a jsem rekla bych min unavena.juchuuuuuu
a nebudem si kazit nasi partu nejakou chudinkou,co nas tu pomluvila,je to asi osamela asocialni osoba...takove sem nepatri,my se vsechny mame rady
tak vsem hodne chuti do zdraveho stylu a odvahu holky,jeste ze se mame vidte?
Lucienneki
Luccin
| 19. 6. 2009 07:53
Ahojky, no mě to ubývalo řekla bych všude souměrně. Hodně břicho,pak zadek,stehna a boky...prý i v obličeji je to hodne poznat, takže asi tak nějak všude...To budeš mít určitě taky tak, ono až se překlene třeba takových 5-6kg,tak už je to vse znát víc...Držím palečky A hezký den, i když dneska asi nebude sluníčkový
Lucienneki
Mirka72
| 18. 6. 2009 22:04
Ahojky Luci! Mě osobně oplaskla zadnice a pas a jak jinak než prsa.A ted naposled lýtka na nohách To taky záleží,kde má člověk ty polštáře tuku uložený Ahojky Mirka
POZOR VŠEM!!!
Mirka72
| 18. 6. 2009 21:57
Holky moje Meridiový! Ted zrovna nechroupám Meridii,ale to neznamená,že tuto diskuzy opustím Mě se hned tak nezbavíte Tak všem vám přeji mnoho úbytků . Tak pápá Mirka
Rendous
Mirka72
| 18. 6. 2009 21:51
Ahoj Reni! Tak tě vítám u nás chroupaček,i když zrovna ted nechroupu Meridii,dala jsem si pauzu.Napiš o sobě víc míru, váhu, pokud tedy chceš nikdo tě nenutí.Držím ti palce ,at ti Meridie pomůže.Tak zatím papa Mirka
Monicca
Mirka72
| 18. 6. 2009 21:45
Ahoj Moni! Tělo se musí nejdřív vyrovnat s faktem,že přímá MeridiiNěkomu to trvá mín,někomu déle.A všechno souvisí se všímKolo o výkendech je super,aspon nějaký pohyb a neboj půjde to uvidíš.Držím palce papa.Mirka
ivculík
Mirka72
| 18. 6. 2009 21:37
Ahojky Ivetko!Já jsem se osobně vážila každé pondělí,po ránu a úplně nejlepší je, když si vyprázněná po návštěvě WC Vážit každý den to ne,jednou za týden stačí. Jinak je paráda ,jak jsi si upravila jídelníček to tak jen tak dál. Papa Mirka
Kobliha s omluvenkou
Mirka72
| 18. 6. 2009 21:29
Ahojky Kobližko! Tak aspon na dálku foukám na bebískoMáš potvrzenou omluvenku,tak hlavně odpočívej a maž ty neřády at se tě pustí.Prostě vypni a relaxuja odpočin si, at si fit papa Mirka
kobliha
lucienneki
| 18. 6. 2009 20:10
brzo se uzdrav
kobliha
lucienneki
| 18. 6. 2009 20:10
brzo se uzdrav
Ahoj holky..........
Kobliha
| 18. 6. 2009 20:07
............jenom na skok píšu,že jdu spát.Není mi vůbec dobře,na kožárně jsem dostala antibiotickou mastičku,ale bolí mě celé tělo,klouby,svaly a tak to není jenom o oparech.Mejte se holky,až mi bude lépe tak se přihlásím.Pa pa
meridka
Rendous
| 18. 6. 2009 18:10
Přeji Všem krásný slunečný podvečer.Ráda bych se k Vám přidala dneska jsem začala brát M tak sem zvědavá na výsledky.....
Ivet
Luccin
| 18. 6. 2009 14:31
Ahojky Ivet, tedy, tak tos to vzala pořádně, takovej převrat To je dobře. No s tím vážením, já to neřeším,každý to tu má jinak, myslím, že vetšinou holky se váží 1x za týden, a já se vážím denne, jsem blazínek a občas mi to moc nepřidá, když se váha nehýbe, napopak někdy mam třeba o pár deka víc.Takže takhle je to u mě. Držím palec
ivculik
lucienneki
| 18. 6. 2009 14:23
ahojky ivet :) to je ajn ze to ma na tebe dobre ucinky, urcite se ti s tim zhubnout podari. myslim ze s vazenim bych pockala aspon na tyden. ale chapu jak ses nedockava :) jinak s tim pitim a jidlem to mam stejne. tak drzim palecky lucka
Kdy se vážit...
ivculik
| 18. 6. 2009 12:29
Přeji krásný den všem.
Dnes jsem vzala 3 tabletku Meridie a potřebuji poradit, kdy se mám prvně zvážit... :) Myslela jsem zítra ráno, ale říkám si, že je třeba brzy a budu zklamaná... Já vím, moc pospíchám, ale při mé výšce 169cm a mých 110kg si myslím, že se není čemu divit....
Každý den tady čtu Vaše příspěvky a jste mi opravdu velkou podporou a hlavně inspirací...
A teď k tomu, jak působí Meridia na mé tělo:
Začala jsem opravdu dost pít (čistou neperlivou vodu), cca 3-4l. denně, což je opravdu dost, protože jsem pila tak 1/2l (včetně kafe...), jím zdravěji a méně (vlastně ani nemám moc hlad), trochu mi pobolívá hlava, ale jsem silná migrénička, takže to je taky dobré... Už 3 měsíce jsem neměla skoro menstruaci a najednou t..u jak Dunaj.. :)
Řekla bych zatím samá pozitiva. :)
Takže mému tělu zatím chemie spíš prospívá... :)
Teď ještě tu váhu....
Pěkný den a děkuji za další příspěvky. Iveta
monicca
alfina
| 18. 6. 2009 10:41
Já si myslím,že má smysl tam zavolat.A navíc tabletky nejsou samy o sobě zázračné.Tak je naprosto logické,že když to holky podpoří aktivním sportem,tak jim učinkují mnohem lépe a rychleji.Já jsem spokojená i když to leze pomalu.Tak jestli chceš větší a rychlejší výsledky,tak pro to musíš něco udělat.A dieta sama o sobě je taky k ničemu.Člověk je všežravec,ale záleží na té správné kombinaci.To byla jedna z prvních věcí,které mi na lince vysvětlili.Já jsem nikdy žádnou dietu nedržela a problém byl jen v těch kombinacích a rozvržení v kolik hodin co.Přece jen jsou to odborníci a laické diety jsou k ničemu.Tak se nad tím ještě zamysly.
cauky vsechny holky :)
lucienneki
| 18. 6. 2009 10:33
to mame dneska krasne, co? :) chtela sem se zeptat, ktere partie konkretne hubnete. protoze me prijde ze mi jde dolu jen bricho a jinak nic. diky diky lucka
Kobliha
monicca
| 18. 6. 2009 10:25
Díky koblížku, určitě se ozvu, jste tady super parta
Je fajn, když si o tom všem můžeme popovídat a poradit.
Luccík
Kobliha
| 18. 6. 2009 10:22
Já jsem dostala nejdřív meridii na měsíc,jakože na zkoušku a pak,protože jsem na kontrole ukázala o 4,5 kg méně,jsem dostala na 3 měsíce .Teď jsem volala doktorovi a v pondělí mám přijet na kontrolu,že mě zkoukne a jestli prý chci napíše další,tak jsem zvědavá co bude.
monicca
Kobliha
| 18. 6. 2009 10:16
Ahoj Moni ,jistě zachovej trpělivost a hlavně se tím netrap,že to neběží jak po másle .Děláš co můžeš a při tvém vytížení je chválihodné,že alespoň o víkendu kámošíš s kolem .Půjde to asi pomalu,ale půjde to uvidíš.Třeba nepoletí kila,ale budou se ztrácet centimetry...........tak držím palečky a zase napiš pa pa Kobliha
Koblík
Luccin
| 18. 6. 2009 10:14
Tedy,to budeš chroupat déle jak já! A to jsem myslela, že jsi začínala dřív,tak v tom mám asi nějaký zmatek...
alfi
monicca
| 18. 6. 2009 10:08
no vzhledem k tomu, že o dietách něco vím, tak volat na merllinku pro mě asi nemá smysl. Musím se spíš naučit jíst málo,často a pravidelně. Myslela jsem, že meridie mi pomůže a půjde to schodit líp,ale buhužel zatím nic
Jseš moc hodná, taky ti budu držet palečky
...to potom mrzí, když někdo dokáže za 3 měsíce třeba 10-15 kg a u nás nic,co? No já mám za sebou "teprve" 18 tabletek tak třeba se to ještě pohne.
monicca
alfina
| 18. 6. 2009 10:01
Vůbec nebuď smutná.Zřejmě jsme jediné dvě s kým se ta naše kamarádská kila nechtějí rozloučit.Já zobám 2,5 měsíce a ""jen""--4 kila.Jde to pomalu,ale jistě.Je pravda,to přiznávám,že nejsem žádná sportovkyně.Tak jsem jen přehodnotila jídelníček.A taky se vyplatí zavolat na merllinku(číslo je dole)Tam ti taky hodně dobře poradí kde děláš chybu.Já jsem se třeba až od nich dozvěděla,že ovoce se jí pouze dopoledne atd.. Tak neházej flintu do žita.Výjímky existují všude.Držím palce.
ahoj
monicca
| 18. 6. 2009 10:00
Holčičky děkuji za krásné přivítání! Ráda budu příjmat vaše rady a zkušenosti s meridií. Nějaká pipka mě přeci nemůže odradit.
Tak něco o mě: je mi 33 let,mám sedavé zaměstnání - 8 hod.denně na počítači takže hrůza. Do práce dojíždím,vstávám v 5 hodin, vracím se domů ke 2 malým dětem /3a4 let/ v 17 hod. Na pohyb mi moc času nezbývá, přes týden skoro vůbec, o víkendu kolo. Zdá se mi, že běhám pořád kolem dětí....Jím málo /já vím, je to chyba/, takže už jsem to trochu napravila - každé 3 hodiny nějaký kousek - rajče, paprika, grahamový plátek/. Ráno jogurt, k obědu zeleninový salát, k večeři něco malého. Hladem se netrápím. U mě bude jiný problém" od svých 20 let jsem na dietách, hladovkách...takže mi p.dr. řekla,že mám totál rozhozenej metabolismus a budu ho dávat dohromady pěkně dlouho! Jenže já klidně přiberu, i když budu jenom pít vodu
Luccík
Kobliha
| 18. 6. 2009 09:52
Já budu chroupat ještě 3 týdny a 4 dny a pak nevím,než to doberu chci volat doktorovi co dál? Ráda bych pokračovala,ale uvidím co řekne.
janise
alfina
| 18. 6. 2009 09:46

Je mi tě hrozně líto.Ty máš evidentně nějaký problém sama se sebou.Tak jednoduše řečeno,dokud si ho nevyřešíš sama v sobě TAK TADY NEOTRAVUJ VZDUCH .

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53