Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
přimrzlá kobliha
alfina
| 17. 6. 2009 13:17
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Mirka
Jinak zkusím Meridii ted nebrat a uvidim ,co to se mnou bude vyvádět
Ale třeba ti něco chybí,nějaký vitamín!! tak papa Mirka
Tak to je super.Ale je vidět,že není jen moje DR.skeptická.Mě taky nedělala problémy s receptem,ale poslechla jsem si přednášku o tom jak je to k ničemu a každý je takový jaký je.Když jsem jí řekla,že to má sice pravdu,ale těch mých 80kg na 160cm mi opravdu už připadá hodně,tak mi sice dala za pravduale hned opakovala,že to je stejně k ničemu,ale jsou to moje peníze.Tak hlavně,že ti je napsala a upíří výsledky určitě budou v pořádku.PA
.Prosím tě,ještě ohledně toho čaje,můžu ho vylouhovat a přikládat rovnou ten pytlík s čajem (samozřejmě po vychladnutí) ,nebo mám dělat radši obklady z toho louhu?............tonoucí se stébla chytá
A mimochodem žigulík 05 to je fáro
Recept na Meridii mám v kabelce doktorka se jen přišla na mě kouknout a řekla,že jsem první u ní, kdo po Meridii schodil a že je aspon vidět ,když se udržuje nějaký režim,že to funguje.Netrvalo ani 5 minut a sestřička mi prdla recept a byla jsem odbytá a valila jsem domu
.......pa pa
,no myslesla jsem,že se pos....,až mi šly slzy
..............tak pěkný sny
Brou noc
, nebo hodně silným vývarem z černého čaje.Ten má hodně tříslovin a vysouší. Holt každému pomáhá něco jiného