Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha s oparem
Mirka72
| 16. 6. 2009 22:38
Ahojky Tak jak ,čtu tak opar se zase objevil!!!Mrzák jeden.Že ty jsi na Rally slintala a olizovala veterány? Nebo si chytla někde průvan a v neděli si si na bruslích jsi to dorazila?I to je možný. Já už bych zkusila toho kožního. TAk papa Mirka
Kobliha
alfina
| 16. 6. 2009 22:36
Tak jestli to máš opakovaně tak na nic nečekej a maž k dr.Nejlepší je když to vidí čerstvé.Nepřála bych ti to co jsem zažila já.Celý horní ret až pod nos plný mokvavých puchýřků.Nejen,že jsem to musela mít zelepené jak to teklo,ale snad prvně v životě jsem brečela bolestí.Jinak docela funguje heřmánek.Sypaný heřmánek spařit,nechat odstát a máčet nějaký sterilní tampon a přikládat opakovaně několikrát denně.Rychleji to splaskne a rychleji se to hojí.A ještě mám brutální metodu.Když mám ty puchýřky hodně rozmáčené tak je strhnu a léčím tím heřmánkem.Bolí to jak ďas,ale zase se to zrychlí.Hlavně fakt sterilní materiál a nejlépe lékař.
Alfík
Mirka72
| 16. 6. 2009 22:33
No teda já padám ááááá bummmm Čekala jsem ledacos,ale tohle!!! Je to bomba Mirka
Bomba Alfíku
Kobliha
| 16. 6. 2009 22:29
NO COMENT.......................bez komentáře ......perfektní ....................
Alfík
Kobliha
| 16. 6. 2009 22:26
Díky moc Alfi a pravda je,že jsem nad tím kožním už přemýšlela, jelikož dřív jsem opar měla jako signál nemoci a teď poslední dobou je mám celkem často ,ale tohle se mi ještě nestalo a navíc mi stačí,když se někdo napije z mojí skleničky a je hotovo.Moc díky za rady a soucit..............kdo nezažil neví........... co? Tak pa pa
podobizna
alfina
| 16. 6. 2009 22:24
Tak abyste neřekly,vybrala jsem ten nejhezčí a nejvěrnější portrét.Ale,že to byla fuška.Tak doufám,že už jste konečeně spokojené.To jsem prostě celá já.
bolavá kobliha
alfina
| 16. 6. 2009 22:16
Tak to je mi tě hrozně líto.Mám s opary bohaté zkušenosti a vím jak to bolí.Rozhodně nevěř reklamám.Všechny mastičky působí stejně a žádná není zázračná.Před rokem se mi do oparu dostal nějaký zmetek stafylokok a to teprve bylo žůžo.Tak jsem skončila na kožním a tam mi napsala bezvadnou mast.Jsou to sice kortikoidy,ale do druhého dne je po oparu.Ale ten zmetek tam stejně bydlí dál a občas se ozve.Jestli na opary trpíš,doporučuju to kožní.Dokonce existují inijekce jako prevence.Každopádně pij brčkem,jez jen malou lžičkou a hlavně udržovat v čistotě vyhýbej se prašnému prostředí.Cítím s tebou.
Čubínek
Kobliha
| 16. 6. 2009 21:48
Ahojky Čubíku,tak co nové doupě? Zamlouvá se? Dneska jsem byla v papírnictví a koupila do zásoby červenky ,tak snad je nebudu potřebovat,když tady už budeš s námi.Sportem ke zdraví.........někdo řekl...........pěknej blb,v neděli jsem mastila tur de brusle a nejspíš ze sluníčka mám 3 opary a hubu jak ohrnutý holinky .Zrcadla jsem zakryla,nemůžu se na sebe podívat a hlavně mě bolí celá držtička.Nevíš,nebo nevíte někdo co na opary? Už se nemůžu ani napít.Tak se ozvi,chybíš tady,ale to ty jistě víš.............pa pa
Kobliha
Mirka72
| 16. 6. 2009 21:44
Ahojky! Já a MP3? To by neklaplo!Za prvé to je věc,o které nemám ani šajn a za druhý bych neslyšela traktory,který tu ted hojně jezdí,páč se dělají sena a senáže.A o přemlasknutí nestojím A s těmi zvedačkami máš úplnou pravdu.Jen po zemi,to je jistější. tak pa Jedu pro chlapa a pak jsem ještě juknu joooo Mirka
Alfík
Kobliha
| 16. 6. 2009 21:38
No tak nedělej fóry Blaženo a koukej to sem poslat ,když už jsem se odhodlala i já sem pustit svůj ksichtík tak ty můžeš taky.Sem s fotkama a žádný vymlouvání..........
Koblihoooo
Mirka72
| 16. 6. 2009 21:35
Čusánky já vím,že tu někde obcházíš okolo! Máš zelenej puntííííkkkkk!!!!!
rennina
Kobliha
| 16. 6. 2009 21:34
Ahojky,tak to mě mrzí,ale sázím tedy na obvoďáka,to by v tom byl čert,aby ti to někdo nenapsal .Tak držím palce pa pa Kobliha
Tur de brusle
Kobliha
| 16. 6. 2009 21:31
Ahojky Míro,tur de brusle to trochu jsou jelikož trasa má 2km,tak jí jezdim tam a zpátky a počítám km.Minimálně hodinu vydržet,někde jsem četla,že za hoďku ježdění spálíš 800 kalorií a těch 16 km mi akorát vychází na hodinu.Jinak až zase pojedeš okolo baráku,tak vem ipu na oči a MPtrojčičku ,ať ty puťky viděj jakej seš borec.No a sestavičku určitě dáme,akorát bych vynechala zvedačky a dvojitýho tulupa .
Alfík
Mirka72
| 16. 6. 2009 21:30
Ahojky !Tak hele koukej nákou poslat a nevymlouvej se,že na tobě není nic na koukání na každý ženský je něco kdybys měla na nose brabavici s chlupem ,tak to pochopim! Tak papapa podívej na Čubajze tý to evidentně nevadí a jak je holka šikézní pa Mirka
renina
Mirka72
| 16. 6. 2009 21:24
Ahojky Renino!Nezoufej ,třeba ti jí napíše obvodák,když na gyndě nechtěli a že to nepotřebuješ přeci není důvod!!! Tak to tam hezky povyprávěj a nevěš hlavu pa Mirka
renina
alfina
| 16. 6. 2009 19:42
Nebuď smutná.Třeba proto měl nějaký důvod.Jak máš staré děti?Nekojíš náhodou?Je pravda,že moje praktická sice nedělala problémy,ale byla hodně skeptická.Prý je nejlepší malý dvůr a velký bič.Ale napsala.Tak držím palce.
renina
lucienneki
| 16. 6. 2009 18:36
no drzim ti palecky :) jde to s tim lip a bez trapeni
:)
anonym
| 16. 6. 2009 17:57
Také mě to překvapilo,po tom ,co jsem tady od vás četla?!!!Co se týká mé váhy,tak s bolestným zklamáním mám 96kg na 170 cm!!
Ale co.....,prý na to nevypadám,ale já to vím,jak na tom jsem,ale,alespoň to můžu svádět na svá tři těhotenství nééé
Uvidíme co na to lékařka,hnedka zítra se k ní objednám,stejně jsem tam chtěla zajít!!!
Renina
Luccin
| 16. 6. 2009 15:54
Ahojky Tedy dost mě to překvapilo, že Ti ji nenapsal. A řekl důvod? Můžu se zeptat, kolik važiš a meříš?...Protože nikdo z nás tady s předepsaním neměl problem...alespon si myslím tedy...Držím palce tedy k obvodní lékařce
čubina utěšitelka
alfina
| 16. 6. 2009 15:45
Já jsem samozřejmě počítala,že budeme kritizováni.Ale maj si to nechat až domu a ne kazit takový den.Víš co to dalo práce držet je od nevěsty,ženicha a našeho taťky???Byla jsem z toho docela unavená.Ale všechno dobře dopadlo.Nikdo se nepopral,všichni přežili.Ale z tebe mám veeeelkou radost.Jen tak dál.Když změna,tak komplet.Držím palce ať to všechno dotáhneš do zdárného konce. (už zase provokuješ s fotkama.tentokrát u těch kaktusů je to sestra????Jste si docela podobné.A při takovéhle konkurenci sem mám dát fotku stařeny???)Nejsem blázen
všechny pokušitelky
alfina
| 16. 6. 2009 15:36
Ježíši,holky neblázněte.Na mě není nic ke koukání.Vždyť já nemůžu vidět ani sama sebe.To pak nevím jestli se mám smát nebo brečet.Poslední vážení-po 2,5 měsících--4 kilča.Jde to pomalu,ale leze to.Jen nevím kde sem je ztratila.Míry mám všude pořád stejné,a přitom mi sjíždí kalhoty(a to přímo nesnáším.)Za chvíli budu vypadat jako skejťák s rozkrokem u kolen. Je pravda,že to sice zatím není vidět,ale cítím se líp,tak odlehčeně.V neděli jsme byli na houbách a rozhodně se mi lépe ohýbalo. Mimochodem skoro nerostou.
:( :(
anonym
| 16. 6. 2009 15:12
Ahoj holky,tak se mezi vás nezapočítám,jelikož jsem dneska navštívila svého gynekologa a ten mi Meridii nenapsal,že ji nepíše!!A dosti mi ji rozmluvil,musím se zkrátka spolehnout opět sama na sebe bez pomoci prášků!!Takže vám všem přeji úspěch,nejen v hubnutí,ale i v životě a snad někdy zase,třeba se mi povede jak loni,ikdyž o tom už pochybuji!!
Ještě zkusím ukecat svou obv. lékařku,třeba bude oblomější,ale je to tady u nás jeden pelech,takže asi neee...

Hezký den přeje stále oplácaná renina
Evelin
Mirka72
| 16. 6. 2009 14:48
Ahojky !tak to je super úspěch po dvou týdnech 4 kilča to gratulujiJá se neměřím vůbec,já to poznám na kalhotech a hlavně na tričkách ,to na mě visí jak na strašákovi a o podprsenkách ani nemluvim!! Tak hezky pokračuj a držím palečky pa Mirka
alfík
Mirka72
| 16. 6. 2009 14:41
Ahojánky! Moc hezká fotečka a moc jim to sluší. Tak ted je řada na tobě ,abys poslala tu svojí Jinak hezký den a papapa Mirka
Čubík
Mirka72
| 16. 6. 2009 14:39
Čusíky Čubajs! Já toho moc nenasportuju ,to Kobliha pořádá každou neděli tur de brusle a jezdí kilometrů jak vrcholovej sportovec Já mám nový brusle a jezdim okolo baráku a tady na mě koukaj jak na cvoka a to si to ještě musim zaméct silnici Matka od 3 dětí a blbne jak puberták!Tady jsou takový putky usedlý.Mi potom budem jezdit s Koblihou v páru a naučíme se nějakou sestavičku Jinak mám dole po 3 měsících 14 kg a zítra jdu na jaterky a nechám si Meridii zase napsat.Ale zkusim tenhle měsíc vynechat,co to se mnou udělá!!Jsem ráda že jsi zase tady a plná elánu Jo a fotečka výborná Tak zatim papa Mirka
Koblížáneček+Mirkunináneček
cubina
| 16. 6. 2009 14:24
Já Vás zdravím kočičky moje nejprve k Mirce,člověče ty jsi pěkná sportovkyně,myslím,že to zvládáš tady za všechny viď?kolik máš prosím tě dole kilísek,mě to musíš zopakovat nějak se v tom motákuju?! to samé Kobliha?píšu vám teď dohromady,doufám,že to nevadí? pokusim se nemít moc áček aby si Koblížek nevypisákoval tu červenku a nemusela kupovat do zásobiček jdu dnes omrknout nový byt,tak uvidíme uvidíme?přeji krásný teplem vyhřátý dníček a papíček čubíček
svatbička
cubina
| 16. 6. 2009 14:18
Nazdárek Alfi,pěkná něvestička i s ženichurem sluší jim to moooooc jinak co se týče vopruzů je fakt pravda,že se někdy někdo najde,kdo tě vytáčí,ale chce to asertivní chování úsměv na rtu a být nad věcí a to toho dotyčného může pak nas...t!!!!znám to,pár takových jelimánků jsem potkala a funguje to!pošli nám také své foto ať tě omrknem jasánek?měj se krásně a užívej si sluníčka pokud možno bez depek pusiky
kobliha
lucienneki
| 16. 6. 2009 13:22
dekujuuu :) no mam z toho radost , protoze kdyz sem hubla sama tak sem zhubla maximalne 2 kila a bylo to za mesic tvrdy diety. mej se kraasne
Alfík
Kobliha
| 16. 6. 2009 13:20

Jéééééé to je hezký a moc jim to spolu sluší .Jen klidně dál zásobuj a hlavně taky pošli sebe pa pa
lucienneki
Kobliha
| 16. 6. 2009 13:15
Luci.........výsledek je úplně v pohodě ,buď ráda každýmu to takhle nemusí jít a jestli třeba moc necvičíš,tak je to super. Pa pa a hezký den

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 6. 2025 15:11
14514
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
16. 6. 2025 15:53