Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Míra
Kobliha
| 15. 6. 2009 12:57
Ahojáček Míro ,tak máme radost spolu,já včera zjistila kilo dole a těch 12 co jsem sundala mě taky velmi těší.Moc moc ti gratuluju a ze srdíčka ti to přeju.Tak pěkný sluňánkový den pa pa Koblík
:)
anonym
| 15. 6. 2009 10:14
Taky dneska koukám,jak jsem to mohla dokázat!
Ale začalo to tím,že mi zjistili částečné astma a já se toho zalekla,tak jsem začala cvičit,docela intenzivně a pak následoval kurz hubnutí,který byl mimochodem skvělým nakopnutím,protože jsme to nechtěla být já,které se nepodaří zhubnout!!Ale pak přišla rána a začaly mi vypadávat vlasy a nervíky pracovaly na plné obrátky,do toho po MD nesehnala práci a jsem dnes,tam kde jsem,ach ach !!!
Nervy jsou svinstvo,ale někdo s nervíkama hubne a já to mám naopak
Ale raději ať jsme v pohodě!!
renina
lucienneki
| 15. 6. 2009 09:44
tyyyjo ty jsi zhubla sama 20 kg? to je super :) ja tak maximalne 2 a dal mi to neslo :/
:)
anonym
| 15. 6. 2009 09:39
Ahoj holky,děkuji vám za odpovědi, s kterými se roztrhl pytel co ,diskuzi tu máte pěkně rozjetou co,ale znovu děkuji!
Jen jsem se chtěla zeptat,to tu všechny berete tu Meridii?Nebo to některá zvládáte i bez ní?
Každopádně gratuluji k úbytkům na váze,je to supr pocit co!!??Já to znám z loňska zhubla jsem 20kg,ale teď mám houpavě zpátky 8-10 a cítím se strašně,oblečení mi teda stále je,ale není to ono,vypadám v tom jako špatně naplněná jitrnice,nějak mě opustily síly a já mám zase strach z toho,že budu mít opět metrák a to nechci,přitom cvičím,ale neustále mě honí mlsná,achjo!!Loni jsem na sebe byla tak pyšná a letos se na sebe ani nechci koukat!!
HEZKÝ DEN PLNÝ SLUNÍČKA PŘEJI!!!
cauky vsichni
lucienneki
| 15. 6. 2009 09:16
ahojky holky. chvilku jsem tu nebyla. doma nam prestal fungovat net. jinak o vikendu bylo nááádherne :) a po 14 dnech mam dole 3 kg, tak mam docela radost :) doufam ze to pujde i dal. jinak jak mate to buseni srdce , jak dlouho vam to trva? ja to mivam i bez meridie a ted s meridii jsem to jeste nemela tak jsem rada. kdyz to trva dyl pomaha mackat si hodne hrudni kost, obložit se sstudenym a zadrzeni dechu a jakoby "tlaceni" ale kazdopadne byt v klidu, lehnout si. snad vam to pomuze :)
Ivculík
Mirka72
| 15. 6. 2009 08:35
Ahojky culíku! Vítám Tě tu u nás na diskuzyJestli si se rozhodla do toho jít,tak ti budu držet palce a nejen já a uvidíš,že to s Meridií půjde.Jsme tu dobrá parta a můžeš se ptát na cokoli,rádi odpovíme a poradíme. Tak papa Mirka
Pondělní vážení
Mirka72
| 15. 6. 2009 08:28
Ahojky ! Tak milé meridiačky chroupačky i nechroupačky! Tak dneska po 3 měsícíční kůře mám 14kg dole a mám ohromnou radost Tak že z původních 109kg ted 95kg papa a to neznamená ,že se s vámi loučím v žádném případě holky moje zlatý zatím Mirka
já chci taky zhubnout...
ivculik
| 15. 6. 2009 00:46
Ahojky všem, narazila jsem na Vaší diskuzi na téma MERIDIA... S nadváhou bojuji už pár let, ale spíš se to stále zhoršuje... :( Nespokojená jsem byla už při 72kg (co bych za to teď dala...) , v těhotenství jsem přibrala neuvěřitelných 35kg (před porodem jsem vážila 107kg při 169cm), v porodnici jsem nechala 13kg a myslela, že už to tak zůstane.... :( 3 roky, co jsem doma s dcerou jsem vyloženě prožrala a dnes jsem se po třech letech zvážila... :( (kdybych měla mluvící váhu, prohlásila by: vstupujte jednotlivě...) mám šílených 109kg.... :( PROSTĚ HNUS !!
Zítra jsem odhodlaná zajít k doktorce a poprosit o recept na Meridii... Myslím, že BMI 38,5 jí snad přesvědčí. Děsně se stydím, že jsem to nechala zajít tak daleko..... držte mi prosím palce, ať to vyjde....
Vyfoukaná Kobliha
Mirka72
| 14. 6. 2009 22:38
Čusíky Kobliho!Tady bylo krásně a nefoukalo Tak jsi si měla vzít klapky na uši A že si zhřešila? To asi každej si někdy něčeho zobne, tak to neřeš Já jsem měla ke kávě buchtu s ostružinama a taky jsem to přežila.Dneska jsem chroupla poslední bobuly z posledního plata a mám 3měsíční kůru za sebou.Tak se ráno zvážím a napíšu. Tak zatim Pápá a jdu hajat Mirka
Míra
Kobliha
| 14. 6. 2009 22:20
Ahóóóóóójky Míro ,tak jsem zpátky,.......Rallye byla super,ale to počasí nic moc,jelikož jsme byli celý den na větru,takže jsme vyfoukaní a vítr fučel o 100 šest. Čekám zánět středního ucha,manžel skučí s ledvinama a synáčci jsou jedna velká rýma.Včera jsem porušila svůj stravovací režim a dala jsem si guláš s chlebem,6 brambůrek, 3 polomáčené sušenky a kousla jsem si sladkého pendreku od kluka.Ráno jsem hupla na váhu s rozhozenou psychykou a čumim .......kilo dole,takže celkem 12 pryč,nechápu,ale mám radost.Díky za vzkazy, ikdyž jsem byla pryč,potěšily mě...............tak hezký večer a zatím pa pa Koblík
Všem
Luccin
| 14. 6. 2009 17:32
Ahojky, zdravím To máme krásný sluníčkový den, huráJe vidět, že si sluníčko všichni uživají,tady ani noha..To se také není čemu divit U mě nic nového, váha se mi zastavila a nechce a nechce se hnout, ba naopak dneska ráno zkoušela nějaký deko nahoru, takže...to se mi vubec nelíbí Jo jinak se tady někdo ptal, jak se to s tím, když se bere Meridia a pak se planuje mimi ...no, docela by mě to taky zajímalo, co se doporučuje, jak dlouho než se tělo pročistí a tak....Je mi ale divny, že by se to doporučovalo před otěhotněním...jako nejprv schodit ...když pak se nabere....tak aby človek pak nenabral 2x tak víc....no, jsem zvedavá,jestli nekdo přijde s nějakým info. Mějte se všichni krásně, jdu sbírat prádlo, dneska mi krásně uschlo 5 praček Mimochodem Alfina byla na té svatbě, co? Povedlo se jim krásné počasíčko
Kobliha
Mirka72
| 14. 6. 2009 10:23
Čusíky Koblížku! Dneska bude sluníčkový den,tak na internet nikdo nepoleze,protože budou akumulovat teplo tak až večír papapapa a hezký den nejen tobě ale i všem chroupačkám Meridie přeje Mirka
Rallyová Kobliha
Mirka72
| 13. 6. 2009 15:46
Čusánky Koblížku! Já vím ,že tu nejsi a ani dneska nebudeš,ale musím ti říct,že počasí máš na tu Rally opravdu nádherné tak si to tam hezky uživej. Je vidět jsi se modlila celou noc a nebo jsi někoho podplatila?? Ale já už mám vypraných 6 praček a i to uschne,tak budu večír skládat a žehlit jak život. Tak papapa Mirka
Nežádoucí účinky
Evelin
| 12. 6. 2009 22:41
No já jsem "založením rosnička", jak je změna počasí, tak to se mnou mává, občas jsem úplně vyřazená z provozu. Mně jen polekalo to, že prášek beru hnedka po ránu a zle se mi začalo dělat až kolem poledne. A stálo to za to, kdybych se neopírala o dveře, tak bych asi fakt padla jedno kam. Vlastně bylo štěstí v neštěstí, že to přišlo kolem poledne, dala jsem malého spát a lehla si s ním. Tak budu doufat, že to fakt je jen tím počasím a už bude dobře, díky za postřehy.
Evelin
Kobliha
| 12. 6. 2009 22:28
Ahojky,tak já jsem tohle měla nějak ze začátku a volala jsem doktorovi,řekl,že to může být a pokud se to bude opakovat,nebo stupňovat,mám to vysadit a přijet na prohlídku,no a pak už to přešlo,ale tohle se mi dělo,ve chvílích stresu a přepracování.Nicméně jestli je to pro tebe něco co jsi nikdy neměla určitě volej doktorovi a nepodceňuj to,každá jsme jiná.Tak hodně štěstí a hlavně ať jsi v pořádku.........Kobliha
Evelin
Mirka72
| 12. 6. 2009 22:26
Ahojky Evelin! Vedlejší účinek to je a taky záleží ,jaký jsi měla tlak. Já jsem to měla jednou a zrovna bylo takovýhle hnusný měnivý počasí ,když tlak lítal jak chtěl. Ale jestli tě to ještě potká,tak bych radši došla za doktorem .Ze srdíčkem není sranda. A neboj ještě se ti určitě někdo ozve s názorem Tak papa a hlavně na to nemysli a nenervuj se . Papa Mirka
i ty jedna
Kobliha
| 12. 6. 2009 22:21
Ahoj škodolibáčku ,od teď si na tebe budu muset dávat pozor.To jsi mě teda dostala ................přiznávám a máš za jedna .Tak dobrou nocinku ti přeji a doufám,že jsem někdo zítra dorazí,aby jsi tu nebyla sama samička,když budu zítra červenej puntík tak pa pa Koblík
Nežádoucí účinky
Evelin
| 12. 6. 2009 22:18
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se vám některé nestalo při užívání meridie, že by "z ničeho nic" najednou začalo totálně splašeně bít srdce a být na omdlení? Beru meridii druhý týden, zatím to bylo fajn, z nežádoucích účinků jen žízeň a nechutenství, ale tohle mně docela vylekalo. Jsem na MD a kdybych sebou doma sekla, tak by to byl docela průšvih.
Nachytaná Kobliha
Mirka72
| 12. 6. 2009 22:15
Hahahaha já si myslela ,že mi pěkně skočíš na špek Ale já to pochopila, jak jsi to myslela!!! To byla zkouška ,jestli se chytneša chytla tak pa a dobrou noc Mirka
Siduška
Kobliha
| 12. 6. 2009 22:13
Ahoj Sidy ,nějak se neozýváš,nechci být vtěrka,ale docela mě zajímá,jak jsi obstála v nelehké situaci s přítelem,věřím,že dobře,tak napiš (pokud budeš samozřejmě chtít).Myslím na tebe pa pa Kobliha
Mirka a zabržděná Kobliha
Kobliha
| 12. 6. 2009 22:06
Ježiš já jsem pako ...............myslela jsem jak dlouho jsou v těle látky né protože baby,ale protože mě to zajímá čistě ze zvědavosti.......................Třeba kuřák,když přestane hulit,tak to prý trvá 7 let než se tělo očistí .....................tak proto víš??? Já a další baby,to už bych asi nezvládla
Mirka
Kobliha
| 12. 6. 2009 22:01
Proboha jak jsi na to přišla????? Dva lumpíci a manžel k tomu mi bohatě stačí
Kobliha
Mirka72
| 12. 6. 2009 21:48
Jéééééé ty by sis ještě pořídila bejbátko ???
Dada
Kobliha
| 12. 6. 2009 21:40
Ahoj Dado ,tak to skutečně nevím,ale pokud se ti jedná o udržení váhy tak to jistě bude záležet na tobě,ovšem pokud chceš pak otěhotnět,tak musíš počítat s tím,že asi něco nabereš. No a po dobrání meridie nevím jak dlouho jsou v těle látky,jestli si to tedy myslela takhle.Určitě by to ale věděl tvůj lékař,samotnou by mě to zajímalo.............tak hezký večer Kobliha
Dada 11
Mirka72
| 12. 6. 2009 21:35
Ahojky Dado! Myslím,že by jsi se měla zeptat svého gynekologa, jak dlouho trvá něž se tělo očistí od Meridiie. Jinak Tě tu mezi námi vítám a přeji hodně úspěchů s Meridií. Papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 12. 6. 2009 21:32
Čusíky!Tak je opižlej s tím už nic jinýho stejně asi nejde a tím nic nezkazíš Tady pěkně lítaj blesky a jestli takhle bude zítra tak pěkně naschneš Čaj je pikvik t-kick černý čaj s guaranou a jsou ho tři druhy. Mirka
Meridia
Dada11
| 12. 6. 2009 21:30
Ahojky, začala jsem užívat Meridii, mám předepsáno na 3 měsíce, a pak máme v plánu mimi. Nevíte někdo, jak dlouho účinky Meridie přetrvávají? Díky za odpověď
energická Míra
Kobliha
| 12. 6. 2009 21:22
No tak ten čaj mě tedy velmi zajímá,dej vědět jeho přesné znění,ráda si ho zakoupím,protože mi energie poněkud chybí. A květena ?????? Tak ta už se zřejmě nevzpamatuje a rovnou se zeptám......můžou se surfinie ostříhat,že by pak zase obrazily,nebo už je mám rovnou vyhodit ?Jsou totiž z poloviny olámané. A tady je zataženo a nic moc...............zítřek moc dobře nevidím
Kobliha
Mirka72
| 12. 6. 2009 21:12
Čusíky Koblihounku! Tak jsem si dneska uvařila čaj s guaranou ,to je čaj naštouchanej energií a fakt to funguje!!! Měla jsem energie na rozdávání Co květeny? Tady aprílové počasí.Ted je tu bouřka co u tebe? Mirka
Míra
Kobliha
| 12. 6. 2009 21:12
Ahojky Míro,tak to byl tedy den co ? Tady se střídaly kroupy s deštěm,nebo vítr s lijákem a občas se snažil puňťa,ale moc mu to nešlo.Jinak nevím jak jsem na tom s váhou,ale pomalu nebudu mít co na sebe,je mi už vše tak volné,že mě to naopak dělá širší než jsem a navíc dnes byl tedy den,že jsem sezobla jen dvakrát do pusy,takže opět špatně!!!!!Zítra tady celý den nebudu,ráno odjíždíme a návrat je pozdě v noci.Akce Veteran Rallye ,tak snad nám nebude pršet.Zatím zdravím ...........pa pa Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
16. 6. 2025 11:01
14513
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
16. 6. 2025 09:47