Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

katule
Kobliha
| 12. 6. 2009 21:04
Ahoj Katulko ,no tak to ti tedy gratuluji,jistě máš radost,to cvičení také dělá své a 5 kg za 3 týdny je fakt super.........jen tak dál,máš pěkně nakročeno...........hezký večer Kobliha
katule11
Mirka72
| 12. 6. 2009 21:04
ahoj katy! Tak to gratuluji 5kg je super a bude to ještě lepší uvidíš Tak papa Mirka
baby a všichni ostatní
katule11
| 12. 6. 2009 12:14
Ahojky všichni
píšu sem jen málo ale často si tu velice dobře počtu, jen jsem se chtěla podělit o veeeeeelikááááánskou radost z toho že meridie opravdu funguje .Začala jsem na 85 a mám 80, končím třetí týden a už se mi splnilo to o co se snažím rok a půl. Chodím dvakrát v týdnu na spinning a pak už jen sporty s dětma a jenom to asi na hubnutí nestačilo .Příjde mi že čím jsem starší tak se mě ty špeky nějak víc držej .Tak se všichni mějte a držím palce ať se vám taky daří ty kilča osekat
Baby ... jak se daří tobě ?
Mirka
Kobliha
| 12. 6. 2009 09:06
Ahojky Míro ,včera jsem normálně vytuhla u televize asi zase to počasí působí či co. A dnes se mi to nezdá o moc lepší, je tady pod mrakem a teplo vypadá taky jinak,takže jsem zvědavá kdy budeš moct sušit trávu A co asi Alfík na svatbě??? Jsem zvědavá co nám pak písne.Tak zatím pa pa
Renina
Mirka72
| 11. 6. 2009 22:51
Ahoj Reni! Já jsem se o Meridii dozvěděla od kamarádky ,která byla ve skupině lidí ,kteří to na sobě testovaliAle to bylo v lonském roce. A na jaře jsem našla tuhle diskuzy ,kterou jsem přečetla celou! V té době to bylo asi 9 stránek, ale prostě mě to nějak nakoplo a pro Meridii jsem si došla k obvodní lékařce. Začínala jsem na 109kg a ted při posledním vážení 96kg. A moje poslední vážení po 3 měsících bude v pondělí.Jinak jestli se potýkáš s nějakým tím kilem navíc a nemáš žádné jiné problémy ,tak ti Meridii určitě bud praktický lékař nebo gynekolog napíše. Tak zatím papa A vítej mezi náma chroupákama i když nechroupeš zatím Tak pa Mirka
Květinová Kobliha
Mirka72
| 11. 6. 2009 22:39
Čusínky Koblížku! Tady takový fofr nebyl ,abych uklízela květenu,ale bouřka byla slušná.Směrem na Prahu bylo úplně černo ,tak jsem si myslela,že tam nějaký kroupomlácení asi bylo. Tady se přehnal lijavec,že ho ani okapy nebraly. Seno leží ještě v syrovém stavu na řádkách ,jak bylo posekáno,prý to nevadí,když se s tím nehýbe,tak snad zítra už bude trochu sluníčka, tak se bude sušit. Jinak nic nového.Už jen 3 tablety mi zbývají. Tak zatím pá
Alfina
Mirka72
| 11. 6. 2009 22:15
Ahojky Alfíku! A víš že mi to nějak problém nedělá takle vařit. Třeba dneska. Vývar z ovaru jsem měla v mrazáku rozředila a přidala mraženou zeleninu a domácí nudle.Ale to jsem nejedla. Potom jsem na rajčatech podusila 5 kuřecích steheních řízků a jeden odebrala a zasypala strouhaným 30% eidamem a na ty ostatní jsem dala cikánskou omáčku a zahustila trochou mouky a bylo to.K tomu rýži. Já si k tomu mýmu kousku nandala dva lupeny ledovýho salátu a asi čtvrtku nakrájený okurky salátovky. A měla jsem oběd hotový. Polívku dojedli k večeři.A zítra budu mít ten zbytek rýže co tady zůstal s dušenou zeleninou a k tomu zbytku masa ,co bude mít ten můj chlap, uvařim brambory a ty co zbydou ,tak večír zapeču jako francouzký. Žádné zbytky a je to docela jednoduché vaření né? Aspon mě to tak připadá. Jo na zítra držím palečky a at neprší. Pápá Mirka
smutný koblížek
alfina
| 11. 6. 2009 14:47
Tak nebuď smutná.Tady byla taky pěkná buřina a narozdíl od tebe ještě nevím co mne čeká na balkoně.Jestli tam vůbec ještě něco čeká.Taky mám doma takovou botanickou zahradu.A nejhorší jsou manévry na jaře a na podzim z pokojů do oken a na balkon a pak zpět.. Hlavně na mě děvčata moje myslete zítra dopoledne.Jestli přilítne takováhle buřina,tak to ta moje bláznivá holka nepřežije.Nervozita vrcholí a já jsem upřímně řečeno raději v práci.Nejsem věřící,ale modle te se za mě.
renina
alfina
| 11. 6. 2009 14:32
Za všechny tšě vítám mezi námi.Tady to je v podstatě vždy o otázkácha odpovědích.Tak asi stručně.Meridia se užívá při nadváze a je opravdu na předpis.Prý se dá sehnat i jinak,ale nevím ,já bych to nezkoušela.Jinak je to různé.Někdo si o ni řekl sám,někomu ji doporučil lékař.Každopádně je potřeba hlídat zdravotní stav,tak bych nezkoušela nějaký černý trh.Buď to může být nějaký šmejd nebo naopak placebo a zbytečně vyhodíš peníze.A rozhodně je dobrá rada lékaře.
renina
Kobliha
| 11. 6. 2009 14:31
Ahoj reni,ptej se na co chceš tady to nikomu vadit nebude.Mě ji napsal doktor na gynekologii,při běžné prohlídce a bylo to tak,že jsem se ptala na hormony,jelikož jsem se asi půl roku snažila zhubnout a při cvičení a lehčí dietě mi to vůbec nešlo.No a on už na nic nečekal a bral recept.Nejprve mi napsal meridii na měsíc a po měsíci,když viděl,že jsem zhubla 4,5 kg mi napsal další na 3 měsíce.Dnes mám dole 11 kg a baštit budu ještě asi měsíc.Jinak děkuji za útěchu ohledně kytek,nemůžu to totiž vydejchat .Kytky miluju a doma jsme jak v květinářství .Tak snad ti stačila odpověď na otázku a klidně se zase ozvi.Zdravím a hezký den.Kobliha
Renina
Luccin
| 11. 6. 2009 14:26
Ahojky, vítám Tě tady mezi námiMeridia je opravdu jen na lekařský předpis. Mě ji napsala dr. na gynekologii, řekla jsem si o ni, protože už více znamých ji použivalo a vsichni schodili celkem bez problemu spoustu kil. Rekla jsem dr. že mám problemy s nadvahou a ne a ne se toho tak nějak nastalo zbavit. Napsala mi to bez problemu a naopak řekla, at se po tech 3.mesících zastavím a že to probereme co dál. . Ted jeste asi 3.týdny a budu mít konec, pujdu tam a uvidi se. Tak nevím, jestli jsem Ti pomohla Měj hezký den.
Mirka
Kobliha
| 11. 6. 2009 14:21
Ahojky,to máme krásně co ??? Já jsem bez kytek a co tvoje seno ?? To musí schnout jak blázen při tom dešti a kroupech.Nebo jsi ho zachránila a nanosila domů
zdravím vás
anonym
| 11. 6. 2009 14:19
Milá Kobliho,kytiček je mi líto,ale ony se třeba zmátoří,maj na to čas a jsou lépe regenerativní,než my

Jinak k této diskuzi!Chtěla jsem se prosím zeptat na tu Meridii!Ta je zřejmě na lékařský předpis,že?Tak jsem se chtěla zeptat,z jakého důvodu vám ji lékař předepsal,a proč,řekly jste si o ni sami,nebo vám ji doporučil?
Docela by mne to zajímalo,takže předem,... jestli to nevadí,že jsem přispěla otázkou do této diskuze...děkuji za odpovědi!
S přáním pěkného dne renina
trochu mimo téma
Kobliha
| 11. 6. 2009 14:04
Tak jsem pěkně naštvanápo obědě přišel takovej liják i z kroupama+vítr a já nestihla uklidit kytky,takže mi je to smetlo z parapetů.Měla jsem nádherný obrovský surfinie a mám ho.... Nevím jestli se ještě vzpamatujou,ale určitě už nebudou tak krásný.Vicřice prišla a bolest hlavy odešla,hold něco za něco. No a teď tu bude prát slunce.....chápete to???
Mirka-kuchařka
alfina
| 11. 6. 2009 10:42
teda já tě obdivuju.Jak můžeě držet jakoukoliv dietu,když všechno umíš hned zpracovat.Je evidentní,že jsi dobrá kuchařka a o to to musí být horší.Vyvařovat rodině a sama tam někde okusovat jablko.HHRRŮŮZZAA!!!!
elexina
alfina
| 11. 6. 2009 10:38
Mám dobrou radu.Nekoukej tolik do zrcadla.Mě to bohatě stačí jednou denně a to ráno.To je nutnost.A při tlumeném osvětlení.Kdybych se koukala častěji,tak už několik dlouhých let nevylezu na ulici.
Kobliha
alfina
| 11. 6. 2009 10:32
No musím se přiznat,že kolem svatby já moc starostí nemám.Ať se staraj ti co se jich to týká.já už to mám jednou za sebou,tak teď se jen zúčastním.Nic nevařím,nepeču.Všechno se bude odehrávat v restauraci.Já mám spíš fofry v práci.Mám zítra a v pondělí volno,tak abych včas vyřídila vše co má být hotovo.Nicméně na mne zítra myslete.Tady teď pěkně prší,tak doufám,že se to do zítřka vybere.Nemusí být horko,hlavně ať neprší.papa
Luccin
elexina
| 11. 6. 2009 10:32
Cítím se supr než se vidím v zrcadle jdu něco vykouzlit do kuchyně
Elexina
Luccin
| 11. 6. 2009 10:20
Ahojky, tak vidíš, manžel se přidal? Tak jsem zvědavá, jakej ubytek nám nahlášíš, tak důlezitý je, jak piše vždycky Alfina, že to na sobě cítíšOno mě třeba, ten první měsíc to šlo rychle na kilech a pak už pomalinku,ale zas mi přijde, že ted letí ty centimetry. Tak měj hezký den, mě hrozně bolela hlava,ale snad už je to dobrý,tak hurá!!!
Ahoj všem..
elexina
| 11. 6. 2009 10:14
Ahoj tak mám první týden s merídií za sebou,výsledky nevím váhu nemám a ani nechci,protže by jsem zblbla...no možná se už stalo i bez váhy ale o víkendu jedeme k rodičům a tam mě to vážení nemine...neodolám a navíc mě tam požene maminka,dost mě povzbuzujevčera mě překvapil i můj mužskej když jsem přišla z procházky....foto které přikládám mluví samo za sebe
petty
alfina
| 11. 6. 2009 10:06
Rozhodně nezoufej.Já třeba hubnu nějak strašně divně.Váha mi po 2 měsících ukazuje jen -3kg.Centimetry nic.Ale podle oblečení bezpečně poznám,že určitě něco musí být dole.Tak nevím jak a kde ta kila mizí,ale je to tak.A cítím to i na sobě.Ale hrozně důležitá je psých,tak nezoufej a snaž se dát do pořádku svůj život a uvidíš,že hned bude líp.Drž se.
Luccin
Mirka72
| 11. 6. 2009 09:40
Ahojky Lucci! Ty bolesti hlavy jsou od toho ,jak se pořád mrská počasí. Když nezaberou léky,tak jedině gumovou narkozu.Ráno odjížděl Honza na školní výlet do Prahy a bylo v půl sedmý 16 stupnů! a ted zapršelo a je 11stupnů!!! Tak jsi jdu uvařit kafe,tlačí mě oči zezadu tak pápá a hezký zbytek dne Mirka
Kobliha+Míra
Luccin
| 11. 6. 2009 06:15
Ahoj holky, tedy vy to tady po večerech rozjíždíte. Jsem to tedka dolouskala a musím se přidat, že me už od pondělka bolí tak hlava, že v noci jsem skoro nespalaTakže z toho moc nadšená nejsem Mejte hezký den, jdu si udělat kávičku a pořádně se napít,jestli to třeba nezabere
Míra
Kobliha
| 10. 6. 2009 23:14
Na baterky je naštěstí čas do pondělí,sama jsem zvědavec jak jsi na tom ................a co se týče telete ,prodali nám ho pod cedulkou ZAKRSLÝ,ale pak mi někdo řekl,že ti normálně prodaj takovího macka a ty stejně poznáš prd a v rozpoložení ho koupíš.Jó děti udělaly smutný oči a už se vezl domů,no a za pár měsíců jsem se drbala na hlavě .Dnes už je jenom pes a to mi bohatě stačí.Tak to byly králičí info a už jdu taky do pelechu,padá mi moje bolavá hlava......pa pa a dobrou noc .Koblík
Králičí Kobliha
Mirka72
| 10. 6. 2009 23:03
Ahojky tak zakrslý jooooo? Tak ten je teda pěknej,to vás asi pěkně podfouki né? Takový tele a zakrslý králík!!! Nebo jste mu dopřávali papání Jo a na baterky jsem si ani nevzpoměla jdu hajat tak pápá a dobrou noc. Mirka
Míra
Kobliha
| 10. 6. 2009 22:39
Čaučík...................IPA NA OČI ?????? ,tak to nemá chybu .Měli jsme ušáka a seno by si jistě dal.Byl to Bobeš,původně zakslý,ale poněkud nám tenkrát vyrostl .Tak pa pa
Jsem ve skluzu !!!!
Kobliha
| 10. 6. 2009 22:34
Ahoj všechny děvčátka meridiový.........nějak nestíhám a teď jsem teprve přelouskala všechny zprávičky .SIDUŠKO,jdi na to pomalu a s přehledem,nemusí to být tak horký jak se zdá,ale hlavně zachovej chladnou hlavu.Až uvidíš reakci,tak sama jistě nejlépe poznáš jak dalece to vážné je.Držím palečky .JANULKO,super,super,moc ti gratuluju,jsi fakt dobrá a já jsem ti věřila,že to zvládneš.PETTY,výborně,vidím,že se ledy prolamují,jen tak dál .LUCCÍK,ano,ano po dekách nám to jde a mě jsou opět volnější kraťáky .ALFÍK,to je dobře že se ozýváš i přes ten shon ohledně svatby,držíš partu,to se mi líbí.No a moje MÍRA,bolehlav už je lepší,ale ty tlaky se mnou dělaj věci.Pěkně suš seníčko ať maj ti ušáci co baštit,no a že nás čeká vedro,pro mě dobrá zpráva jsem teplomil ,tak budu spokojená.......................nechci na někoho zapomenout,tak srdečně zdravím všechny bezva baby co tady jsme a mějte se holky báječně............pa pa pa Kobliha
Kobliha
Mirka72
| 10. 6. 2009 22:21
Čusíky Jdu proběhnout koupelnou a za chvilku jsem tu
Janulle
Mirka72
| 10. 6. 2009 22:11
Ahojky tak ode mne k tobě letí veliká gratulaceke zdárně ukončenému studiu Ted budeš mít klídek a nově polečenou ložnici Jééééé to se bude kráááásně hajat coooooo? Tak papapa ahojánky Mirka
Kobliží barometr
Mirka72
| 10. 6. 2009 21:46
Čusíky Kobliho!! Jooo hlava je prevít,ale je pravda,že se od včerejška mrskaj tlaky.Kamarádka mi to hlásila už včera a na tu je spolehnutí,jak na hydrometeorologický ústav Ted májí přijít tropy,tak jsme dneska posekali a budu sušit seno pro králíky.Mi je sice nechováme, ale děda má dvě větší králíkárny.Tak že se seno potom promění v maso a není nad králíka na pekáči Já když mi vylítne tlak ,tak někdy i zvracimAle to už musí být.Mě už asi 4 dny bere noha v kotníku, co jsem jí měla zlomenou a to mi taky hlásí změnu počasí Budou vedra vemem ipu na oči a budeme se opalovat . Já při otáčení sena.Tak zatim papapa a jen doufám,že ti nebude zle pořád a že za to může tlak a to proměnlivý počasí. papapa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
milica
15. 6. 2025 22:26