Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
katule
Kobliha
| 12. 6. 2009 21:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
5kg je super a bude to ještě lepší uvidíš
z toho že meridie opravdu funguje .Začala jsem na 85 a mám 80, končím třetí týden a už se mi splnilo to o co se snažím rok a půl. Chodím dvakrát v týdnu na spinning a pak už jen sporty s dětma a jenom to asi na hubnutí nestačilo .Příjde mi že čím jsem starší tak se mě ty špeky nějak víc držej .
Tak se všichni mějte a držím palce ať se vám taky daří ty kilča osekat 
,včera jsem normálně vytuhla u televize asi zase to počasí působí či co
. A dnes se mi to nezdá o moc lepší, je tady pod mrakem a teplo vypadá taky jinak
Já jsem se o Meridii dozvěděla od kamarádky ,která byla ve skupině lidí ,kteří to na sobě testovaliAle to bylo v lonském roce. A na jaře jsem našla tuhle diskuzy ,kterou jsem přečetla celou!
a ted při posledním vážení 96kg.
Tady se přehnal lijavec,že ho ani okapy nebraly. Seno leží ještě v syrovém stavu na řádkách
Jinak nic nového.Už jen 3 tablety mi zbývají. Tak zatím pá
Nervozita vrcholí a já jsem upřímně řečeno raději v práci.Nejsem věřící,ale modle te se za mě.
Jinak je to různé.Někdo si o ni řekl sám,někomu ji doporučil lékař.Každopádně je potřeba hlídat zdravotní stav,tak bych nezkoušela nějaký černý trh.Buď to může být nějaký šmejd nebo naopak placebo a zbytečně vyhodíš peníze.
.Kobliha
.ALFÍK,to je dobře že se ozýváš i přes ten shon ohledně svatby,držíš partu,to se mi líbí