Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Sydonie
Mirka72
| 10. 6. 2009 09:01
Ahojky Sydi!! Jinak 11.6 kg za měsíc je fantastický úspěch a kdybych měla klobouk, tak i smeknu smekám.Na to některé z nás dřou 2 i více měsíců tak nevim proč jsi smutná? Raduj se, vesel se, jsi mladá ,krásná, tak hurá do dalších odhozených kil Pápá a stále držim palečky Mirka
Uf! tak už jsem zase zde:o)
Sydonie
| 9. 6. 2009 22:35
čauk děvčataaa! Pročítám a páni vás tu najednou je No, já jsem sem k vám teď radši nechodila, páč jsem z toho nějaká hyn. Měsíc a týden pryč a já mám dole jen 11,6kilo
Vrátila jsem se před chvilkou z plavča. Udělala jsem dnes kilák a čtvrt za hoďku, tak by se to snad mělo konečně hnout.. Chci si ještě zacvičit, aby to mělo nějakej efekt.
Asi mám své dny či co, páč mám poslední dny hroznou chuť na maso a sladký, tak snad to přejde..
Tak jsem dneska odepsala na inzerát jedné zahraniční fashion firmy, kde hledají baculaté modelky Bylo to dokonce i na nově. No, za zkoušku nic nedám jak mi vždycky maminka říkávala: "buď dostaneš do ní, nebo po ní" tak jsem zvědavá zda mi aspoň odepíšou
Včera jsem byla v kině na tom novým filmu Andělé a démoni. Neviděla jsem šifru mistra leonarda, tak jsem z toho měla celkem zážitek. Ta monstrózní doprovodná hudba a napínavej děj.. přistihla jsem se jak chvílema leknutím otevírám pusu. Jestli mě někdo sledoval, tak z toho musel mít teda zážitek Večír jsem z toho nemohla usnout a v noci se mi zdálo o rozseknutých hlavách dětí.. Mám totiž tak trochu psycho sny
Holky, mažu si ještě zacvičit, tak se tu mějte krásně a držím pěstičky
Kobliha
Mirka72
| 9. 6. 2009 22:11
Ahojky Tak žába si to rozmyslela a prchla do rybníku radši.Třeba jí vyděsila představa předkrmu v nobl restauraci Dnes nekáplo,tak nevim ,kam na ty předpovědi chodí A mimochodem - Měsíc couvá ,tak houby stejně neporostou! To by musel dorůstat!Tak to bylo houbové zpravodajství. Jo mé dny zkončily ,tak ráno jen tak juknu na váhu,jestli si to nerozmyslela Tak jdu hajat pápá a hezké sny Mirka a ještě jednou andílek k pokoukání
Míra
Kobliha
| 9. 6. 2009 21:37
Ahojky,tak tady nespadla ani kapička a to nás v médiích děsili o 106,vedro na padnutí.V pátek mě tahá kámoška na houby,tak myslím,že najdem houby .A co to nebohé zelené zvíře? Už jste se usmířili?.Dnes to zalomím brzojsem nějaká unavená,asi změna počasí.Nejdřív doba ledová a teď tropy............tak zatím pa pa
Alfík
Kobliha
| 9. 6. 2009 21:27
Ahojky Alfíku ,no tady to jede,člověk aby měl den volna pokud chce číst,když vynechá jeden den .Svatba už se blíží,sakryš jsem z toho nervózní a to se mě to netýká ,no budeme na vás myslet. A Mirka ?? ta jak vidí nějaké zviřátko,hned má v hlavě kuchařku .Tak ať se ty kilínka ještě pohnou a držím palečky pa pa
petty
Kobliha
| 9. 6. 2009 21:20
Ahojky petty,tak tady čtu tvé nešťastné vzkazy a mrzí mě,že se to nehýbe,ale tak snad by bylo nějaké řešení co třeba zkusit prolomit ledy s tím pohybem asi nemusíš dřít někde ve fitku,ale pomalu to zkoušet doma podle cédéčka,nebo dlouhé procházky ? Prostě cokoliv co ti vyhovuje.Víš já jsem taky unavená,třeba za dnešek jsem se zastavila až teď,ale pokud mám mít cvičení, musím se prostě překonat a taky mě potom bolí celej člověk,ale vím,že to k něčemu bylo.Teď nevím jestli nejsi od pohybu omezená tím zdravotním stavem (už je nás tu moc a všechno si nepamatuju) v každém případě to nevzdávej !!! Duševně by jsi měla být v cajku a věřit si. Prostě jít do toho s tím,že chceš hubnout,jinak to půjde asi opravdu těžko.Tak se do toho zkus ještě obout a něco třeba překonat ,ozvi se a držím palce pa pa Kobliha
alfina
Mirka72
| 9. 6. 2009 21:04
Ahojky Joooo nápad je to dobrý,ale to skřehotání mi stačí po večerech a ještě to poslouchat doma A princ -stařík, no nevim holka,to by neklaplo i s jakýmkoliv majetkem.Jinak 2 platíčka to je ještě měsíc,třeba se to ještě zvrtne až po svatbě,až budeš mít relativní klid tak zatím pápá Mirka
lucienneki
petty
| 9. 6. 2009 19:10
Ahojda,ne nevazim se nikdy,akorat naposled v dietnim klubu a to me opravdu vykolejilo.
poznam to podle obleceni.jsem ted tak nafoukla,to je hruza.
kdyz tu ctu,jak tu holky hezky hubnou,tak je mi to opravdu lito.
je fakt,ze teda nic nedelam,zadny cviceni,ale myslim,ze jsem i taky zredukovala porce.no,halt to bez toho cviceni nepujde.ale jsem tak unavena a fakt to zatim nejde.mam 90kg,podle vseho jdu nahoru a to opravdu nepreziju....
no co se da delat,tak to doberu a uvidim za 3 mesice,zda pokracovat nebo ne.
dik a hodne uspechu.prikladam pro vsechny sebe hubenou jo,to byvaly casy....
ted jsem opravdu ne pekna...
Mirka
alfina
| 9. 6. 2009 15:02
Ještě k tý vzteklině.Já jsem přesvědčená,že vzteklinu může mít kdokoliv a cokoliv.Stačí se rozhlídnout kolem sebe. Jinak takový princ,i kdyby měl 105 let by asi nebyl k zahození.Dožil by se 106 a určitě bys dědila království.A dědictví je dobrý,pokud na něm neváznou dluhy.A jelikož byl dlouho zakletý,tak nemohl žádné dluhy udělat.Tak o tom ještě přemýšlej a nezapomeň kdes tu žábu viděla.
Mirka+Kobliha
alfina
| 9. 6. 2009 14:42
Teda já zírám.Jen tady pár dnů nejsem a to se dějou věci. Já jsem teď v jednom fofru.Tak jen stručně.Kila se totálně zastavila.Tak doberu ještě 2 plata.Mám napsanou 15 tak potom uvidíme.Třeba moje tělo ptřebuje těžší kalibr. Jevidět,že Mirka je dobrá hospodyňka.Hned přemýšlý o užitečnosti.No ale je fakt,že taková žabí farma u nás asi není.A restaurací hodně.Popřemýšlej o tom.Budem ti radit.
Mirka 72
elexina
| 9. 6. 2009 13:55
Na orbitreku kočárek je super ale bydlíme ve městě a mám ho prošláplý zkrz na zkrz znám všechny výlohy inzertní tabule vylepené plakáty a taaak 6km je je taky slušný výkon
Elexina
Mirka72
| 9. 6. 2009 13:13
Ahojky a na čem pak si to jezdila? Jezdit se dá i na praseti okolo baráku !!! Ale to asi né vidˇ? 40 minut to je super.Já občas cvičím doma aerobik,ale samotnou mě to moc nebaví .Tak ted u nás frčí ranní delší procházky z kočárem. TAk zatim Mirka
Kobliha
Mirka72
| 9. 6. 2009 12:59
Ahojky francouzi to jí normálně,žabý stehýnka,žabý polévka!!! Tady by se jich nachytalo večír na rybníčku to bys koukala jak jim ta huba jede,to jsou árie ,kam se na ně hrabe Kája Gott A nebo to byl nevrlej zakletej princ ale ta představa,že ocucávám na veřejnosti žábu ,mě docela děsí a nakonec při mé smůle ,by mu bylo tak 105let a co bych z dědkem dělala? tak pa jdu něco vytvářet a mám hlad,tak jdu na tu ................. no přeci rybu nééééé!!! Mirka
Míra a vzteklej zelenáč
Kobliha
| 9. 6. 2009 12:50
teda Míro,to je otázka ,jsem trochu zaskočená ,spíš si myslím,že buď neměla náladu,nebo měla své dny a ikdyby měla vzteklinu,tak ti maximálně namlátí tím vysunovacím jazykem ,ale stejně buď opatrná,dneska je všechno možný !! A co ten přepočet masa ?? Ty by jsi hned všechno zpracovala .Jinak dusno na padnutí,ale lepší než ta kosa minulý týden.Pěkný a dusný den přeji pá pá pá
Kobliha
Mirka72
| 9. 6. 2009 12:40
Ahojky Kobliho! Mám dotaz!!! Může mít žába vzteklinu??? Včera jsem na jednu narazila a chtěla jsem jí popostrčit pod kámen a ona po mě škracna jedna vyjela!! Tak jsem se ti lekla,že mě kousne a pak mi došlo,že nemá snad čim!!!Tak jsem jí nechala na pokoji. Žába měla tak 10cm a masa dost!!! tak pa a předem děkuji za odpověd. Pa Mirka
Ahoj všem..
elexina
| 9. 6. 2009 12:33
Ahoj holky tak právě jsem dojezdila mám za sebou krásných 40 min cvičení a plno potu v ručníku sucho a žízeň přetrvává což k hubnutí ta žízeň je supr člověka to nutí pít a pít myslím že je dobrý brát tu meridii jako jen podporu k tomu hubnutí a ne se na ní upínat že to udělá za nás...
Kobliha
Mirka72
| 9. 6. 2009 12:30
Čusánky busánky autobusánky!Tady je hnusno dusno a od jihovýchodu mračna.Po ránu mám v nohách 6km z kočárem. Jdu si udělat opět rybu .Smějou se tu na mě kuřecí řízky,ale u mě maj smol pachol.Děti se o ně postarají až přijedou ze školy.Včera byl děda na houbách a ani podpapíráka nenašelChtělo by to teplo. Tak zatim papapapápápá Mirka
petty
lucienneki
| 9. 6. 2009 08:45
ahojky. asi to na kazdyho pusobi jinak. a vazila ses nebo si to jen myslis? ja za 11 dni mam dole 1,5 kg coz v mym celkovym objemu neni vubec videt
elexina
petty
| 9. 6. 2009 08:26
Ahoj,ja to beru uz cca 14 dni a musim rict,ze obcasna nevolnost tu je,ale jen mala,taky ale zadny sucho v puse ani zizen se nekonala a taky jsem mam pocit nezhubla ani deko,tak holky,je to normal?asi budu vyjimka.
mam vydrzet nebo to nema cenu se takhle huntovat?
sere me to
Mirka
Kobliha
| 8. 6. 2009 22:40
Ztráááácíííš se v mojí paměti a lidi od nepaměti..........to byl Marek Ztracený ,ale pravdou je,že tu taky trochu plavu .Taškovej aerobic je taky dobrej,hlavně na ruce viď .......jo já už taky půjdu chrnět ,ráno zase arbajt ,tak ať jsem čilouš .........hezké sny a dobrou nocinku pa pa Koblík
Koblížek
Mirka72
| 8. 6. 2009 22:30
Čusínky Koblížku! Nějak se tu poslední dobou ztrácím Jinak si myslím,že mi Meridii doktorka napíše znova když budu chtít.Odpoledne se udělalo hezky,tak že bylo opět pracovníPodávala jsem tašky na přístřešek a bylo jich něco kolem 300.A každou vzít do ruky a zvednout nad hlavu,to bylo posilování panečku! A to byla jen půlka! Ta druhá bude asi ve středu.Joooo jdu hajat,ráno musim brzo vstávat.Tak papapa A dobrou noc a hezké sny Mirka
No sláva ..... moje Míra je tady
Kobliha
| 8. 6. 2009 22:10
Ahojky ,nebuď skleslá z té váhy,je to paráda těch 13 kilíček a meridii ti jistě ještě napíše,do teď jsi krásně hubla a pokud je ještě potřeba něco sundat,tak ti jistě doktorka vyhoví .
Kde jste všichni ????????
Kobliha
| 8. 6. 2009 22:02
To jsem tu dneska sama? a při pondělku? Že je tady vymeteno o víkendu je normál,ale tohle??? Tak já snad půjdu spát či co
luccin
Mirka72
| 8. 6. 2009 22:01
Ahojky Lucíku! Od čtvrtka mám své dny,tak že stojim a jak se přestalo cvičit 2 krát týdně, tak je to znát.I když se hýbu dost a dost,aerobik je jiný pohyb a ten jen tak nenahradíšObčas cvičím doma podle dvd, ale to není ono. Ještě týden budu brát Meridii a pak pujdu na jaterní testy a uvidím co bude dál.Ted mám 96kg což je pro mě super,ale chtěla bych ještě tak 6kg dolu a budu nad míru spokojená Tak zatím papa a hubnutí zdar,zdar,zdar Mirka
Míra..........a třeba i ostatní
Kobliha
| 8. 6. 2009 21:42
Ahóóóóój ,právě jsem se vrátila ze cvíča a docela jsme dostali zabrat .Naše cvičitelka úspěšně složila zkoušky a tak byla plná elánu.Od radosti zrychlovala tempo a přidávala,ale bylo to dobrý.No jinak někde se nám toulá zase Čubík,Sydýk,Alfík a atd......to je teda úroveň co .Tak pa pa a hezký večer.....
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 19:10
jee tak to mas super chlapa :) na me zatim neni ztraceni pred ocima videt, ale doufam ze mi to taky pak rekne :) cloveka to povzbudi do dalsiho snazeni :) ted jsem slezla ze cviciciho(muciciho) stroje a nejak se mi rozvrzal. a s tou hudbou to jde vazne dobre :)
Procházka
elexina
| 8. 6. 2009 15:16
Tak se prozatím loučím jdeme s kočárkem na procházku papapa
podpora
elexina
| 8. 6. 2009 14:59
S muzikou to jde supr...závidím všem kdo mají po ruce babičky..my máme jednu na Žatecku a jednu na Budějovicku tak jsem se na to domácí cvičení docela upnula...a hlavní holky je že mám ohromnou podporu v chlapovi,je milý když přijde z práce a řekne:"Mámo ty se mi ztrácíš před očima " na druhou stranu mám pocit jako by chtěl aby jsem na tom orbitreku byla od rána do večera když už jsme do toho vrazili ty prachy
spalovače
elexina
| 8. 6. 2009 14:47
Zatím necítím žádný změny v souvislosti s merídií jen žízeň a dohromady se spalovačem ze mě opravdu leje jak z konve.a tak nějak se potím celý den stačí být v kuchyni když vařím a potím se taky
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 14:40
tak zase lepsi rano nez vecer vecer si k tomu cviceni asi pustim naky disco at mi to jde lepe od ruky :D

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
15. 6. 2025 20:05
14509
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka
15. 6. 2025 20:23