Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

elexina
Evelin
| 8. 6. 2009 14:07
Tak ti budu držet palce, aby ti zápal pro každodenní cvičení vydržel. Nedávno jsem měla půjčený orbitrek, ale nebylo to to pravé ořechové, ten stepper mi dělá větší radost. Dneska předám synka na odpoledne babi a tak vletím na cvičení, doufám, že vydržím dlouho. Četla jsem, že před cvičením berete spalovače tuků, já mám v lednici L-carnitin, ale bojím se vzít si to, aby se to nějak nepotlouklo s meridií. Ty jsi v pohodě?
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 13:59
Já mám hlad furt,ráno se probudim a ještě poslepu si dělám lupínky s mlékem
evelin
elexina
| 8. 6. 2009 13:56
No vždyť mám to mučící zařízení teprve od pátku takže mě to baví,je to trochu nuda ale pouštím si na dvd koncerty různých kapel takže mám co poslouchat a i se na co koukat
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 13:51
to nechutenství bylo nejhorsi druhy a treti den. bylo mi uplne spatne od zaludku a to mela jeste kolegyne v kanclu na obed rybu a tu ja nesnasim, tak se mi uplne zvedal zaludek. jinak blbe mi uz neni ale hlad nemam nikdy. :)
cvičení
Evelin
| 8. 6. 2009 13:51
fakt každý den? To bych nezvládla, teda ne že bych si nedávala předsevzetí, ale výdrž mně nejdéle po pár týdnech vždycky opustila... Takže to přes tebou smekám.
Luccin
Evelin
| 8. 6. 2009 13:49
No jenže doma je to takové jednostranné cvičení, přijde mi, že je to o ničem. Hodinu šlapu jak o život na stepperu, pak trochu, ale fakt minimálně posiluju břicho a to je vše. Takže lýtka možná budu mít jak zápasník, ale zadek velikosti Věstonické Venuše mi zůstane....no i když abych byla upřímná, ten stepper je i na zadek, doma mi bylo řečeno, že pokud se nezmenšil co do velikosti, tak tvar je jiný . Tak nevím.
evelin
elexina
| 8. 6. 2009 13:48
Cvičím každýden 30-40 min je to fuška...každý den se probudim a první na co myslím je že musim na ten stroj stůj co stůj
Evelin
Luccin
| 8. 6. 2009 13:35
Ahojky, to toho zvládáš jeste dost, já necvičím ted už skoro vubec, občas kolo, ...takže obdivuju
Miri
Luccin
| 8. 6. 2009 13:34
Ahoj Miri, netruchli, 13kg dole je paráda. Vzdyt jsi říkala, že na tebe jdou tve dny a to človek važí více přeci Budeš si nechavat jeste napsat další?...?
Kobliha
Mirka72
| 8. 6. 2009 13:12
Ahojky Koblížku To je škoda ,že ti to s bruslemi nevyšlo,zase fotečka na bruslích a pláštěnce nebude Jinak počasí na prd,topím. Jinak váha stojí , tak že 13 kg dole a poslední týden užívání Tak zatim pápá. Mirka
cvičení
Evelin
| 8. 6. 2009 13:11
ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak často a jak dlouho cvičíte? Já to zvládám tak 2x týdně, tak hodinku. Ale zatím cvičím doma, nechodím někam, protože se za sebe docela stydím. Dřív jsem chodila 3x týdně večer, ale co mám "mimi" jsem uvázaná doma.
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 13:10
Chce to posupně taky si přidávám po minutkách.Když jsem si pročítala tyhle stránky hodně ženskejch píše že trpí nechutenstvím,no nějak to jde mimo mě,mám chutě na všechno u mě to je zatím o odříkání,beru merídii teprve od pátku tak třeba to ještě přijde
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 12:45
jee to je krasavec :) ja bych ho znovu dobrovolne nerozredenej asi nevypila, to jsi statecna vecer to zkusim, ale vydrzim to maximalne tak ctvrt hodiny to cviceni, tak se to snad casem zlepsi :)
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 11:45
No a takhle já ho piju furt prosrě to půl hoďky před cvičením kopnu do sebe a pak dělám takovýhle ksichty
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 11:28
jeee 2 mesice to je krasny. :) tesim se az budu mit jednou taky miminko :) carniform jsem poprve vypila nezredenej protoze sem si neprecetla navod a to byl teprve hnus bleee :P
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 11:18
Jinak to jsou přesně ty ampulky jak říkáš je to hnus sladkej
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 11:15
No to by chtělo konzultovat s lékařem...je pravda že já si na to orbitreku dávám tu nejnižší zátěž a i tk mám co dělat...malému dude teď 12 dva měsíce je to moje
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 11:06
carniform to jsou takovy ty mensi ampulky okolo 40 kc jedna co se maji redit s vodou a je to takovy strasne sladky? to jsem mela asi 2x na kolo a docela me to nakoplo, ale bojim se to kombinovat s meridii protoze nemam uplne v pohode srdicko a oboje je pro srdce asi docela zahul. a jak mas maly detatko? :)
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 10:48
Já používám dva jeden je L-Carnitin 1000 ale existuje i silnější 2000 ten se doporučuje používat na dvakrát pak mám druhý Carniform Thermo střídám to každý den jiný...těch spalovačů je hodně druhů ale je to taky finančně dost náročný co si budem nalhávat.Zrovna jsem dojezdila a furt za mě leje rozdíl mezi těma dvěma je že u toho Thermo se začínám potit již po 5 minutách cvičení a je dobré vipít to půl hodiny před cvičením...což je jediný zádrhel když máte malý děcko nikdy nevím kdy usne nebo je natolik dobře nalazen že mě nechá tu půl hodinku odcvičit
elexina
lucienneki
| 8. 6. 2009 10:05
ahojky. dekuji za radu :) mne se do toho taky moc nechce protoze myslim ze je to az posledni moznost. a co uziva za spalovace? bojim se aby se to s meridii nejak netlouklo. ale zkusim to :) ja mam doma ten eliptical. tak se na nej snazim kazdy den aspon na chvilku jit. o vikendu jsme chteli ji na kolo, ale u nas bylo hrozny psi pocasi. :(
lucienneki
elexina
| 8. 6. 2009 09:43
Dobré ráno všem,známá byla na té bandáži a zrovna jí to moc nepomohlo,člověk se musí naučit disciplíně v jídle nesmí pít alkohol a drahá kamarádka porušovala vše co jí lékaři zakázali nakonec se dala na sportování a dneska je z ní fešanda z 95kg zhubla za půl roku na 80 není žádná vychrtlice ale má hezky zpevněné tělo,sama tvrdí že cvičí aby se mohla nažrat taky mi doporučila spalovače ,před každým cvičením vipít jednu ampulku a s kombinací merídie se člověk potí ještě půl hodiny po cvičení...což mi připomína že musím si to jít odcvičit dokud prcek spinká...tak zatím papa
katule11 a všem ostatním :)
baby
| 8. 6. 2009 09:07
katule,tak to jsem na tom fakt stejněSport nějak nestíhám,ale dětičky milovaný mi to vynahradí!!!!Jak píšeš ani já nemám problém se spánkem...asi je to vážně tím,že nás ty naše ratolesti nenechají celý den ani vydechnout!!!No a večer padnem za vlast....Bohužel momentálně váhu nemámcož je možná na jednu stranu plus.....že mě neláká se hned vážit!!!Ted ve st 10.6. to budete týden....je fakt že se cítím taková lehčí,ale to je asi jen o pocitu.Jinak Všechny moooc zdravím a pokud máte nějaké zkušenosti či rady...,tak šup,šup..jak se říká "DOBRÁ RADA NAD ZLATO"Přeji krásný pondělní den
vsem
lucienneki
| 8. 6. 2009 08:46
cauky holky. :) tak sem dneska byla v iscare na obeziologii. musela jsem vyplnit asi 10 dotazniku a brali mi krev, ale doufam ze mi pomuzou, reknou co delam spatne a poradi co delat lepe :) nemate s tim nektera zkusenosti? ptali se me i jestli nechci jit na bandaz zaludku ale do toho se mi moc nechce. nemate to nekdo za sebou? dik a pekny den
evelin
lucienneki
| 8. 6. 2009 08:40
ahojky evelin. :) za tyden 3 kila to jsi stastny clovek :D drziim palce at to jde takhle dal. jinak s tou zvysenou energii to mam taky tak. porad bych neco delala. :) ale bohuzel prosedim v praci u pocitace 10 h denne.
Kobliha...
Evelin
| 7. 6. 2009 22:50
díky za přivítání. Obvykle si diskusi přečtu, ale nezapojuji se, ale když jsem přelouskala všech víc jak 150 stránek a poznala, jak se navzájem podporujete, nedalo mi to a přidala jsem se. Jsem teprve na začátku a do konce daleko, určitě přijde "krušná" chvíle, kdy odhodlání začne ochabovat a v takovém okamžiku bude dobře se z toho "vypsat" a pak si přečíst (doufám) podporující zprávičky než skleslost řešit jako doposud sladkostma. Taky to, že všichni řešíme stejný úkol posiluje vědomí, že nejsem jen já, kdo se potýká s nadbytečnými kily. Tak vzhůru do boje za hezčí postavu. lepší zdraví a zdravé sebevědomí.
Dnešní bruslení........Mirce a všem
Kobliha
| 7. 6. 2009 22:42
Čauky ,tak to byl dneska kabaret s bruslema,od rána to vypadalo,že bude pěkně,tak po obědě,že vyrazím na brusle .Vše připraveno a začalo pršet .Dala jsem si kafe,přešlo to,obouvám se -- začalo pršet ,vyndala jsem myčku,obutá jdu k autu,brusle dávám do kufru a hádej ??? začalo pršet,tááááákže na tohle se můžu tak akorát víš co ???Tak to byl můj plnohodnotný den a jsem opravdu spokojená .........pá pá pá
Evelin
Kobliha
| 7. 6. 2009 22:16
Ahoj ,málem bych tě zapoměla přivítat,co už je tu nových tváří .Tak tedy vítej mezi námi,hodně štěstíčka a kilíčka ať jdou pěkně dolů..............hezký večer pa pa Kobliha
Baby a Elexina
Kobliha
| 7. 6. 2009 22:12
Ahoj holky ,tak tu chvíli nejsem a koukám , jak se nám to tu rozrůstá.Tak vás pěkně vítám a přeju hodně stěstíčka v hubnutí.Ať se daří a kilíčka jdou pěkně dolů..........pa pa Kobliha
nováček
Evelin
| 7. 6. 2009 22:01
Ahoj všem, minulý týden po večerech jsem poctivě pročetla veškerou diskusi na téma Meridia a chci se s vámi podělit o své, zatím malé, zkušenosti. Beru ji teprve týden, ale jsem nadšená. Za ten týden jsem shodila skoro 3 kila, vůbec nemyslím na jídlo, chutě žádné. Naopak jsem dost žíznivá, ale to skoro všichni, kdo ty patáčky berou, že? A taky nemůžu spát, spím max. 5 hodin, ale mám hodně energie, pořád musím něco dělat. Jindy bych si ve volné chvilce sedla ke knížce, teď vezmu hadr a jdu něco uklízet nebo sice sedím u počítače, ale co chvilka odbíhám a něco dělám. Doufám, že to tak vydrží ještě aspoň pár týdnů. Přeju všem hodně zdaru při hubnutí, mějte se fajn a hezký večer.
Mirka72 a spol...
elexina
| 7. 6. 2009 21:43
Děkuji za přivítání,tak to nechutenství se mi nějak vyhýbá,jen ta žízen cvičím denně minimálně 30 min na orbitreku,někdy musím zneužít staršího synátora aby dělal chůvu a já jsem si mohla tu půlhodinku v klidu odcvičit..jsem v začátcích tak jsem plna optimismu a odhodlání

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 6. 2025 11:20
14506
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Hanka
15. 6. 2025 09:23