Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
další nové tváře
Mirka72
| 7. 6. 2009 21:04
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jsem ráda že je tu někdo kdo má stejný začátek jako já .První týden jsem taky neměla vůbec chuti k jídlu jen jsem hodně pila 4 l za den nebyl problém ale opravdu se to urovnalo,se spaním nemám problém děti mě docela prohánějí tak večer padnu ani nevím jak
.Meridii beru druhej týden a zatím mám kilo dole .Jen jsem se tě chtěla zeptat stíháš i nějakej sport ?A jestli můžeš tak dej vědět jak se ti daří hubnout .Díky předem a jinak všem Meriďankám přejeu veselé hubnutí 

Ono se to s tím jídlem upraví, ale pozor na rohlíky!!Držím palečky a dej vedet, jak to jde
Neměj strach z nespavosti, já jsem za celý den tak unavená, že v noci spím jak zabitá. Vedlejší účinky jsem neměla skoro žádné,jen nechutenství a žízen. Do týdne se to upravilo a naučila jsem se jíst hodne ovoce,zeleniny a lehky jídla a malé porce. Asi určitě tak za 10-14dní už bylo dost kilíček dole. Ted je to dva měsíce a mám dole 10kg. Tak s chutí do toho, drzím palečky
taky mám strach s té nespavosti..malej je přes den dost čilej a kdy si opravdu schrupnu je noc
chci se zeptat kdy se vám projevily příznaky merídie?
,ale za to vody bych vypila litry!!!Všem hubnoucím držím palce a přeju krásnou neděli

.Nejlíp se úbytky poznají na oblečení,já hlavně na kalhotech,už mi jsou zase velký!!!