Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 19:22
Tak já jsem taky na sladké, ale záleží na období - dřív kdž byl stres tak jsem snědla i čokoládu denně, ale naučila jsem se to ovládat - mno ovládat, spíš čokoládu nahrazuji něčím jinným stačí jeden bompar, nebo ananas - to je moje taková malá "úchylka" a čerstvá rajčata, pokud jsou chuťově plnná tak mi tu čokoládu krásně nahradí a ke každému jídlu mám alespoň jedno, i kdž je to jen třeba svačina.
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 19:09
Ano ano to mám s babičkou také se nějak nemůže dopočítat tomu co chci já. Naštěstí to není tak časté. První výsledky jsou skvělé. Počkej až si tvé tělo zvykne a začne na cvičení reagovat. je to super a vidíš, že snaha není marná. Já jsem hodně na sladké po Meridii ani chuť nemám a kafe už také nepiji v takové míře.
Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 19:04
Já mám doma ten velký cvičební balon - ale taky jsem tomu nějak nepřišla na chuť měla jsem pocit že to bylo spíš cvičení pro ty, co mají problémy se zády a celkově na protáhnutí a uvolnění... potřebuji něco aktivního a ve skupině aby mě cvičení bavilo, takové to večerní sama doma je jak za trest. A ještě k tomu domácí strava - uuuu vysvětlit otci že 3 knedlík ke svíčkové ( domácí - tzn. tuna smetany) už nechci je velmi obtížné ( a to je mi 23 ). Tak snad ta meridia alespoň trochu pomůže - už se docela těším jak půjdou vidět první výsledky !!! Musí to být užasný pocit !!
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 18:51
Do posilovny se také chystám s kamarádkou, ale nemoce dětí nám to vždy zhatí a tak to stále odsouváme. Ve 2 se to lépe táhne to je fakt. Po porodu jsem chodila na balony, ale nějak to nebylo ono.
Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 18:47
Tak já měla štěstí s tím přítelem, on ho hraje už delší dobu a já jsem ho přemluvila ať mě to naučí , tka mi dělá i takového trenéra, ja zase nemůžu najít nikoho kdo by chodil do posilky - samotné se mi tam moc nechce.......... se stydím amé sebevědomí není na takové urovni abych tam "naběhla" sama a začala. Chodila jsem jednu dobu se spolubydlícími, ale to byla spíš legrace, než cvičení..
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 18:43
Tak to je super. Já jsem na bruslích měla také pád a tak jsem opatrnější, ale jak píšeš jsou bezva. Občas chodím na tenis a také se pak nemůžu hýbat. Bohužel jsem na squash nikoho nenašla. Nikdo do toho nechce jít.
Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 18:39
Ooo brusle jsou moc fajn. Na střední a na základce jsem se na nich uplně vyřádila ( ale zlomila jsem si nohu a mám z nich teď "respekt") a začalo mě bavit kolo docela. Jsem z malého města, tak to není nikam moc daleko - na nákupy, za kamarády či za přítelem. A jak jsme psala že hraji squash - hraji ho s přítelem a je to úžasné odreagování. Vřele dopooručuji. Sice vůbec po první hře jsem se 3 dny nemohla hýbat ( tělo nebylo zvyklé na tento druh pohybu - záda a zadek skrze zhyby pro míček ) ale teď je to jak za odměnu. A kdykoliv jsem naštvaná, tak si pod tím míčkem představím to, co mi zkazilo naládu a jedu jak "mašina" a kolikrát si i zanadávám a hned je líp
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 18:28
Tak to naprosto chápu. Mám syna 3,5 takže než přijde partner z práce tak nemám šanci a pak jsem taky unavená a nebo odrazená poznámkami. Zapřela jsem se a celkem to jde. Mrzí mě počasí, protože jsem si pořídila brusle, ale zatím jsem byla jen 2x a pak začalo období dešťů.
Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 18:23
co prostor,... ale zkus si představit pubertálního bratra a otce kteří mají plno pouček a "dobrých" rad a zároveň blbých poznámek... takže na cvičení zůstává čas až večer, kdy už spí a to moc energie nemám ani já....
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 18:17
Určitě je to spojené s těmi státnicemi. Stres dokáže hodně. Ještě mě napadá jídlo proložit ovocnou nebo zeleninovou šťávou. Žaludek je asi ztažený a tak není pocit hladu. Cvičení doma je složité na prostor co?
Teris
holygoodies
| 5. 6. 2009 18:10
Ahoj, díky za odpověď, s tím rotopedem by to bylo fajn, bohužel nemám příležitost....... a s tím jídlem a pravidelně po malých dávkách - já na něj s tou meridií nemám vážně chuť - když sním klasickou porci ( už tak půl roku jím porce velikosti dezertního talířku) tak za 2-3 hodiny do sebe nemůžu pomalu natlačit ani jogurt a musím se přemlouvat ( a to mi dřív nedělalo potíže)....
holygoodies
Teris
| 5. 6. 2009 17:42
Ahojky, zdravím já si myslím, že tělo si musí zvyknout, že je jiný režim. Také je důležité pravidelně jíst po malých porcích jinak si tělo bude dělat zásoby na horší časy. Každé tělo je jiné a tak to trvá každému jinou dobu než se objeví výsledky. Co se týče cvičení tak já se vždy zahřeji na rotopedu a pak cvičím kalanetiku na posilování. Meridii 15 mg beru druhý týden a cítím se dobře. Na kila nevím, protože jsem si řekla, že to ještě vydržím, ale řekla bych, že začínají fungovat centimetry. Přeji hezký den
Dotaz ...
holygoodies
| 5. 6. 2009 14:30
Ahoj, sejm tu nová a prosím vás všechny o radu. Začala jsem brát Meridii 15 mg a po 10 pilulkách stále žádný ubytek na váze. Nemám sice prakticky vůbec hlad ani chuť k jídlu, cvičím sama doma po večerech a 1krát týdně hraji aktivně squash a stále nic. Nemůže to být způsobeno i stresem ( mám před státnicemi ) ??? Za poslední dva roky na vysoké jsem přibrala skoro 18 kg a těd se to pokouším srovnat zase zpátky. Pokud víte i o nějakých dobrých webovkách se cičením doma (jak správně "na to" ) připište prosím... Díky předem za radu a pomoc ...
Siduška nevěsta
Kobliha
| 5. 6. 2009 13:15
Ahojánek Sidy ,když jsem byla ve tvém věku chtěla jsem se vdávat a mít děti,dneska vím,že jsem mohla klidně počkat a víc si užít.No a pokud neplánujete prcka,vzít se můžete kdykoliv.A stará panna ? Prosím tě,taková kočka,hubneš nám před očima ,jen tak dál a měj se pěkně pa pa
Kobliha
novacek
| 5. 6. 2009 13:07
nj, já tomu taky prvně nevěřila, byla jsem v tomhle spíše až někde vzadu, ale teď už tomu věřím.. ale přesně jak říkáš, metr a jedu, protože ta váha mi už taky nedělá dobře.. jen mě štve to oblečení, protože to co je doma nemůžu nosit ani na zahradu, v tom vypadám jak v pytlu a to ti musím říct jak jsem se nasmála.. Ve skříně xlet hadry, které jsem nenosila, protože mi byly prostě malé, teď je obleču a zjistím, že třeba kalhoty nemůžu nosit, páč se mi zdají krátký a haleny a ten zbytek fakt už jako neee... no a tak jsem si tak sedla před tu skříň a zjistila jsem, že vlastně nemám vůbec nic....
Koblížek
Luccin
| 5. 6. 2009 13:03
Ahojky, tak já to mám s těma dekama to samé.....Vždy dlouho nic a pak se raduju z každech 30-40dg jako Ty Taky mám radost, dneska se mi to houplo taky pár deka,že už mám dole 10kg. Jsme blázínci co Tak hezký den
novacek
Kobliha
| 5. 6. 2009 13:00
Ahojky nováčku no tak to je teda něco 11kg a třetí platíčko ,no to je super a to máš dole o malinko víc než já s rozdílem,že já se krmím pilulkama už 3 měsíce.A taky teď spíše sleduji centimetry,protože tu váhu bych asi musela přemlouvat,abych byla spokojená .Tak se drž a nerozčiluj se pa pa
Luccin
Kobliha
| 5. 6. 2009 12:48
Ahojky Lucci ,musím se pochlubit,že mi to nedalo a ráno jsem vlezla opět na váhu a měla jsem o 40dkg méně,tak ještě 30 a bude to kilo.To je ale hrůza bavit se tu o dekách co? Ale pro mě i ty deka něco znamenají a možná za to můžou včerejší 2 hoďky cvičení ,teď co nemůžu na brusle,jak je zima a prší,je znát že ta váha tuplem stojí.....tak pa pa Koblížka
Zvědavá Janulka
Kobliha
| 5. 6. 2009 12:40
Ahojky Jani ,no tak to teda smekám jak jsi vytížená,ale moc ti fandím a neboj ty zkoušky uděláš ,protože ti tady budem fandit všichni.No a foto jsem už dala do čtverečku,tak mě můžeš vidět každý den ..........................no ale aby jsi neřekla,pošlu ti ten svůj ksichtík i třeba ostatním,ale jsem tam moc zblízka tak se nelekni ....................pa pa a hezký den
Luccin
novacek
| 5. 6. 2009 11:38
Ti věřím, že Tě to pobavilo.. mě už teď taky, ale jak já říkám, všemu rozumět taky nemusím a snad ani nechci.. No bohužel ta váha byla 97kg, takže doufám, že už se k ní nedostanu, ale nějak ani sama sobě v tomhle nevěřím.. Takže mám před sebou ještě dlouhou trať , při výšce 168-170cm mi vyšlo, že bych měla dát dolů ještě 18kg, jsem málem padla pod stůl, když jsem to vyčetla z chytrých tabulek atd. atd...
Nováček
Luccin
| 5. 6. 2009 11:14
Ahojky, no gratuluji,to je super ubytekNa jakej váze jsi začínala,mohu-li se zeptat? Cvičíš? Ale story o Tvojí tetě mi pobavilo, fakt dobrý
pro všechny
novacek
| 5. 6. 2009 10:43
Ahojte holky, tak se konečně dostávám k tomu psaní..tak v rychlosti.. jím třetí platíčko meridie a mám dole 11kg s tím, že to jedno mi pořád nějak skáče, jednou dolů, jednou nahoru, jinak s váhou bohužel už xtý den stojim, už to ani nepočítám. Myslím, že na ty cm je to fakt lepší, jsem si tuhle měřila přes stehno a mám -6cm, tak nevim, je to málo nebo akorát?? To je totiž jediná míra, kterou jsem si zapamatovala.. jsem totiž jelito, jsem se tak důkladně poměřila a to naprosto všude a tak jsem si ten lísteček schovala, aby mi ho nikdo nenašel a dopadlo to tak, že ho nenajdu asi ani já .. Možná tak při malování ... Jinak to všechno má i druhou stránku .. už se mě pár lidí ptalo zda jsem nezhubla (jj, udělalo mi to dobře), ale taky jsem se setkala s jednou paní (bohužel moje teta přes 60 let) a ta mi říká .. hele ty máš novýho šuk.če, že jsi tolik zhubla?? Vůbec jsem nevěděla, co ji na to mám říct a ona přitom pořád pokračovala.. prý u mě to bylo zrovna tak, ale obráceně.. starej si našel šuk.čku a já z toho hubla.. Takže ve finále budu ještě za "couru"...Fakt jsem naštvaná, tak sorry, jestli jsem byla sprostá nebo něco, ale já to ze sebe nějak musím dostat... sakra, sakra, sakra...
Mirka 72
Sydonie
| 5. 6. 2009 10:20
Nazdárek Miruš Tak nevim zda zrovna ke svatbě přítel se do chomoutu nějak moc nehrne, a já, čím líp se cítím, tím víc mě svatba nelákáTak nevím zda to hubnutí na mě nemá nějakej negativní vliv Abych nedopadla jako stará panna!
No, ten klobouk byl spíš tak trošku recese , ale nakonec to nevypadá až tak uhozeně
Tak zatím třesky plesky čusík
Kallirhoe
Luccin
| 5. 6. 2009 08:11
Ahojky Já bych být Tebou neřešila, jak dlouho se to může brat, protože ono se to nezda, já mám to balení na 3 měsíce a je to sakra dlouhá doba, takže si myslím, že maximálně tech 6 měsíců. Taky brat furt prašky není určitě dobrý. A ono to nejprve jde rychle dolů a pak už to nejsou takový skoky, ale zas doufám, že už jsou to jistý kilička dole. Určitě si pro Meridku skoč. Je to fakt dobrej pomocník na hubnutí. Ani nežadoucích učinků se neboj, myslím, že tady s tím nikdo neměl problemy. Budeš mít velkou žízen, tak budeš proplachovat, pít vodu Tak jsem zvedavá, jestli si pro ni dojdeš a kdy začneš. Držím palec
Kallirhoe
lucienneki
| 5. 6. 2009 07:59
Ahojky :) to jsme na tom podobne, i kdyz ty trochu lip :) ja merim 172 a vazim 93. na tom letacku se pise ze se muze brat 1 rok. tak drzim palce aby ti pomohla :)
držím palce a závidim
Kallirhoe
| 5. 6. 2009 07:39
ahoj holky, tak koukám, že fakt jste úžasné, že se vám takhle daří zhubnout. Jinak bych se chtěla zeptat,? slyšela jsem že se Meridia může brát jen půl roku a pak už nezabítá? Je to pravda? Nebo nevíte jak dlouho je ji možné dlouhodobě užívat?
Rozhoduju se, že pro ní půjdu. Připadám si jako prasátko. Měřím 172 a vážím 90. děsný..... Jinak vám všem moc fandím a chtěla bych být jednou z vás, která bude také krásnější...
Janulda
Luccin
| 5. 6. 2009 07:07
Ahojky, tak v uterý maturuješ? Budu držet palečky, uvidiš, jak se TI pak ulevíJojo,tenhle pocit má určitě každý,že čím víc se učíš, tím si víc myslíš, že nic neumíš. To zvládneš Držím palec
kobliha
Janule1
| 4. 6. 2009 23:13
a ty už by jsi si tam mohla dát fotku vzhledu. jsem jenom zvědavá ženská,no.
Miruš
Janule1
| 4. 6. 2009 23:12
teda Miruš,kam ty na to chodíš. Tak jsem se aspoň po pár hodinách učení zasmála
Luccinka
Janule1
| 4. 6. 2009 23:04
ahojky, no rozhodla jsem si dálkově udělat střední školu a v úterý maturuju a do toho dvě brigády a rodina. je toho nějak moc. ale zase mám pohyb. a mám z toho pohybu dobrý pocit ale z toho učení ne. Mám furt pocít,že čím víc se učím,tak nic neumím. ale to má i moje kamarádka. tak je to asi správně. tak zatím pááááááá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 6. 2025 20:13
14505
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
14. 6. 2025 22:26