Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Jooo guma !
Mirka72
| 4. 6. 2009 22:50
Ahojky s růžovou jsem taky cvičila až jsem si natahla sval na ruce. Tak papa a jdu hajíkychrníky.Pápá. Mirka
Jdu chrnět
Mirka72
| 4. 6. 2009 22:37
Jo dneska se loučím ,jdu hajatmám toho nějak dost!Tak papa Mirka
Gumídek gumový
Kobliha
| 4. 6. 2009 22:20
Velice vtipné no nechci být vulgární ani nemohu,jinak hrozí odpojení,ale guma je hold guma a ta dnešní byla růžová a po většinou jsem jí měla v ruce a ty kýble jsou dobrý,víš jaký budeš mít svaly ? Kam se na to hrabe moje guma
Uherský salám
Kobliha
| 4. 6. 2009 22:14
No tak podle mě uherák stopro ne!! Je mastnej a pokud má dietku takovou,že si to hlídá a šlape do toho,tak by jí to mohlo dělat problém.Z těch tvrdejch salámů by vlastně neměla žádný,všechno je to mastný,jenom pěkně šunčičku a to ještě nejlépe kuřecí a ne vepřovou...........že zdravím kamarádku....
Gumová Kobliha
Mirka72
| 4. 6. 2009 22:04
Ahojky Koblížku!Tak s gumou joooo? A dvě hodiny? Tak to chápu ,to je opravdu výkon To To já taky nevím ,jak to bude o prázdninách ,ale asi nijak.Zítra budu mít cvičení doma budu nosit beton v kýblích,no tak že se těšim . Včera mi volala kamarádka,jestli se může při dietě uherák a já jsem jí nedovedla odpovědět.Tak nevim já uherák nemusim.Tak pápá Mirka
Míra Mirka Mirečka
Kobliha
| 4. 6. 2009 21:38
Čaučíííík Míro, už jsem zde,úraz činkama nehrozil,dnes byla místo nich guma,ale málem jsem si vystřelila oko .................ale jinak to bylo super,super a divím se,že jsem vydržela ty 2 hodiny cvičit .Příště jdu znovu a už jdeme do finále za pár nám to už skončí,no a co budu dělat ty dva měsíce fakt nevím.Jinak mám hlad jako bejk,zřejmě výdej energie,ale budu tvrdá a drsná a vydržím to
pro všechny
Kobliha
| 4. 6. 2009 21:30
Ahojky holčiny,nové i stávající ,vemu to stručně,už jsem taky trochu vykolejená z toho provozu co se tu rozjel .Takže vítám všechny ty které jsem ještě nestihla přivítat. Hlavně je tu přeLucíkováno a mám v tom trochu maglajs.Jiřinko pokud budou ty prašulky jsem první zájemce o liposukci,ale asi se ti to trochu prodraží,potřebuji celé tělo .Tak to je v kostce zatím vše,postupně se třeba ještě vrátím na vzkazy.Mějte se báječně holčiny a hubnutí zdar ať nám to jde pěkně dolů zatím pa pa Koblík
Ahojánky
Mirka72
| 4. 6. 2009 19:11
Tak ahojánky Jen tu chvilku nejsem a nestačim se divit ,jak to tu frčí Je vás tu najednou jak kobylek a nestíhám číst a unikají mi souvislosti Jinak zdravím nové Meridky chroupačky a i ty stávající dochroupávačky!Každé psát zvlášt by bylo nadlouho tak stručně. Jiřinko ahojá to je dost,že jsi zase zavítala mezi nás chroupáky,jinak je to tu samá Luci ( asi tři ) a ty nové srdečně zdravím.Alfinka má na víkend práce dost ,dude nacvičovat párové sekání trávy, Syduško, jak jsem psala v klobouku jsi teda fakt kus, Koblížek pokud si dneska neublíží činkama tak tady určitě večír bude. Čubíku nezanevři na nás a Janulle držím palečky sed zkouškama.Jinak ženy,dívky, děvčala všeho věku s Meridií se hubně opravdu snadněji,vidím to na sobě.Tak pápá holky moje Zdravím Mirka
luccin
lucienneki
| 4. 6. 2009 18:59
No jeste ze ten internet mame :) je to dobry, najit si sprizneny dusicky. u nas v praci jsou samy hubenourky ktery furt rikaj jak sou tlusty a ze musej zhubnout ty sileny speky na brichu. pritom vazej tak 50 kg. nejvic mi na ty tloustce asi vadi to, ze si nemuzu koupit obleceni jaky se mi libi. vsechno delaj do velikosti 42. ale docela hezky obleco pro baculky maj v marks and spencer, tak aspon neco :)
jirinka
lucienneki
| 4. 6. 2009 18:55
Diky to jsi hodna :) ja sem to nabrala, ani nevim jak. sladky skoro nejim, velky porce taky ne. asi hlavni problem je ze jsem nesnidala a kolikrat sem jedla prvni jidlo treba ve ctyri odpolko. ale na liposukci bych asi stejne nesla. kdyz prubeh ty operace vidim tak je mi z toho uplne blbe. :P ale premyslela jsem o ty bezbolestny ktera se dela nejakou radiofrekvenci, ale nema to moc presvedcivy vysledky. no budu doufat ze pomuzou zlutomodry prasky :D
Jirinka
Luccin
| 4. 6. 2009 17:31
Tak 8kg za 3 měsíce není taky málo, jestě k tomu když se to bere tak, že se nějak netrapila....myslím cvičení a hladovění. Tak super. Důlezitý ted asi bude si to udržet viď. Tak občas pisni, jak se držíš a kdy do toho zas jdeš. Já jsem zvedavá, mám za sebou dve třetiny, tak nevím, co až to doberu, jestli pujdu jeste do dalších..nebo dám pauzu a uvidim,...No nejraději bych jeste 1x na 3 mesíce,aby to bylo 6mesícu v kuse a pak už nic. Ale uvidi se.
Lucienneki
jirinka
| 4. 6. 2009 17:08
Bože snad jsem to napsala správně - to jsou mi tu jména, že žasnu...Jsem ráda, že jsi také zavítala na tuto diskusi, protože určitě lepší nenajdeš - to se klidně vsadím! 95 kilo je asi dost ve 22 letech, ale každej nemá prachy na liposukce atp., že?!Meridka ti určitě pomůže, já ti držím se všema palce . Kdybych vyhrála těžký prachy, tak bych všem super ženskejm co si tu píšem zaplatila liposukci, plastiku břišní stěny atd. co by ste jen chtěly, aby se lidé z okolí cvhytli za ***. Co jinýho s prachama, když tu nebudem věčně - všechno bych roztočila do týdne!!!!! pa pa pa a všem fandím.......
Luccin
jirinka
| 4. 6. 2009 17:02
Děkuji všem, že jste na mě nezapoměli! Luci, já jsem brala 15 tři měsíce a shodila jsem 8 kilo. Neni to nic moc a spokojená stále nejsem, ale i tak jsem ráda, protože mi jinak dolů nešlo nic!!! Musim ale dodat, že jsem ani necvičila ani nehladověla. Jedla jsem jako jindy a skáču okolo dětí a to je vše. Jsem si jistá, že kdybych to tak neflákala, tak jsem mohla místo 8 kil oplakávat třeba 12, ,ale to už je fuk, uvidíme jak se budu snažit na podzim!!! Pa pa pa
Lucienneki
Luccin
| 4. 6. 2009 15:15
Dobrý je, že jsme tady jedna banda a vzájemne se podporujeme a podělujeme o výsledky...Určitě dáš dolů taky plno kilíček.
luccinek
lucienneki
| 4. 6. 2009 14:42
to se clovek hned jinak citi co? :) to ti moc preju :) o jsem zvedava jek to pujde a jak dlouho to budu muset brat, aspon ze ty vedlejsi ucinky ve vetsine uz ustoupili :)
Lucienneki
Luccin
| 4. 6. 2009 14:38
No já začínala 79kg a byla už to katastrofa, jsem prcek. Takže ted 69kg a to už je jiný...
luccinek
lucienneki
| 4. 6. 2009 14:25
no ja hodne :( uplne nejidealnejc na 65 kg ale to se nejspis nepodari. s tim co mam ted budu rada za kazdy kilo dole. Tak za tech 75 bych byla taky rada :) jen ne skoro metrak :) a skolika kily jsi zacinala ty?
Lucienneki
Luccin
| 4. 6. 2009 14:20
No,chtěla bych tak minimálně jestě 5-6kg, ale kdyby to bylo 10kg,tak bych se nezlobila. Kolik Ty bys chtěla dát dolů?
luccinek
lucienneki
| 4. 6. 2009 14:06
jee no to je bezva ze ti to jde tak pekne dolu :) a kolik bys chtela jeste zhubnout?
Janulka
Luccin
| 4. 6. 2009 13:47
Ahoj Janul To je dobře, že jsi zavítala. Copak se děje krušného...To je mi líto....Je dobře, že Ti kilečka nejdou nahoru a nemáš hladík. To víš, Koblížek a Mirka tady vedou Drž se,pa
Lucienneki
Luccin
| 4. 6. 2009 13:45
Tak to já jsem měla taky, první dny jsem nemohla jídlo ani vidět, nutila jsem se do kousnutí alespon jablka...ale do týdne se to srovnalo, vodu jsem pila po litrech, mela jsem hrozne sucho v puse,tak to človeka donutí a je to dobře, potřebuje to proplachnout No já tedka dobrala 9týden a mam dole k dnešnímu dni přesne 10kg. Takže spokojenost, je pravda, že první měsíc to šlo o dost víc dolů než ten druhy. Ale to se dalo čekat. Důlezitý je vydržet
luccinek
lucienneki
| 4. 6. 2009 13:41
cauky luci :) no ja uz sem zhubla 2 kg za tech 6 dní. vůbec jsem netušila ze by to mohlo byt tak rychle. :) ale je to spis tim ze prvni 3 dny mi bylo fakt blbe od zaludku. do jidla se musim spis nutit a to se mi predtim nikdy nestalo :) dokonce sem schopna pozrit i cistou vodu, kterou sem predtim nemohla ani videt. :) a jak jde hubnuti tobe?
hoj holky!!!!!!!!!
Janule1
| 4. 6. 2009 13:34
ahoj holky,tak koukáme,že tahle diskuse patři koblize a Mirušce . Já nějak poslední dobou nic nestíhám.ani brát meridii. Mám krušný období svého života. a můžu říct,že i když meridii neberu,tak se cítím dobře a hlad nemám. Tak se nebojte. Záleží jen na nás jestli ty kila zase pustíme na sebe
Luci
Luccin
| 4. 6. 2009 13:30
Ahoj Luci,tady je to samá Lucka Myslím, že Ti Meridie určitě pomůže, tady to má vliv na všechny, někomu to jde pomaleji, někomu rychleji,ale dolů to jde každému. Hlavně hodně pij a jez menší porcičky,ale vícekrat denne. Cukry jen dopol a to i ovoce. Odpol už ne. Držím palec a dej vedet
cauky vsichni
lucienneki
| 4. 6. 2009 13:20
cauky. jsem tu nova, jmenuju se lucka a je mi 22. :) pribirat sem zacla v 16, kdyz sem zacla brat HA. kazdy rok 10 kg nahoru. nastesti se to v 19 letech zaseklo, ale mam 95 kg. :( v patek mi gynekolog napsal meridii, tak sem zvedava jestli pomaha. Vsechny zdravim a drzim vam palce :)
Gratulace
Qasig
| 4. 6. 2009 12:38
Koukám,že je dneska veliký důvod gratulovat

Takže koblížce Všechno nejlepší, hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky, spokojenosti a spálených kilíček
holky moje
petty
| 4. 6. 2009 12:31
tak moc diky za vase typy devcata.jsem se po tydnu vazila a co ji beru,tak nak asi stejne,no uvidime.
halt se musim vic hybat,ok,ale bude to staaasne bolet.fakt obdivuju holky,co se do toho pusti.
no,ja taky ve svych 18 jsem taky a rada cvicila a asi za 3/4 roku jsem si vycvicila 30kg dole.super.pak jsem zas do toho spadla.ted ve svych 32letech se nak citim unavena a bez energie.a cvicit?no fuj ale chapu,tak dobre,sama Meridka halt nic nezmuze.
jste fakt odvazny,jak papate,coz bude asi delat dle rozboru vasich jidelnicku,cca 45000-5000kj.coz je teda primo na hubnuti.
jste borkyne, snad se pomalu zacnu inspirovat
zvlastni,ze po tom,co jsem to sama zvladla,jeste potrebuju si to overovat a inspirovat jinde.
Koblížek
Luccin
| 4. 6. 2009 12:25
Jsem trubka,to byl vzkaz pro Tebe, ne pro mě
Luccin
Luccin
| 4. 6. 2009 11:38
No, sponzora by to chtělo, copa trika, to je dobry, ale ten spodek
Luccin
Kobliha
| 4. 6. 2009 11:37
Přesně !!! Místo váhy dám do koupelny na zem metr a bude to a taky začnu hledat sponzora na nový hadry,už jsem zkoušela manžela a neprošlo to

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
14. 6. 2025 09:04
14498
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
14. 6. 2025 07:51