Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Vážení
Luccin
| 3. 6. 2009 07:12
Ahojky, tak hlásím, že ke dnešnímu dni, což je konec 9.týdne mám dole přesne 9,5kg. Mám radost, doufám, že už je to na pořád, ale v posledních týdnech to jde dolů fakt po dekách. A to každý den večer padnu vyčerpáním do postele...Tak snad se to v dalších týdnech hne víc. Mějte hezky den, tady zatím svítí sluníčko
vagonová Kobliha
Mirka72
| 2. 6. 2009 22:25
Ahojky Joooo pak ,že se vagonek nešikne!Je tady. Odpoledne tu bylo hezky a svítilo sluníčko.Ted je venku jen 13 stupnů a zítra budu muset škrtnout do kotle ,aby jsme se tu ohřáli.A ty fusky, by se mi šikly už dneska TAk papa Mirka
Mirko chystej vagon...........:)
Kobliha
| 2. 6. 2009 22:05
Ahojky ,tak mi opět spadly koutky ,tady se zatáhlo a přišel takovej liják,že to snad ani není možný.Výhled na další dny taky nic moc,no nechci strašit,ale je mi líto alfíka,to ta tráva poroste ještě rychleji.............tak pěkný večer pa pa (dnes jsem trochu za rosničku)
Alfina
Mirka72
| 2. 6. 2009 21:02
Ahojky Alfi! Joooo vidím to v barvách! Já mám totiž bujnou představivost a lidi na čtyřech požírající trávu v řadě,takovou živou sekačku to je nádherná představa.To by lecjaký psychiatr zajásal Tak papa Mirka
Sydonie
Mirka72
| 2. 6. 2009 20:50
Ahojky Syduš! Teda musím říct,jsi kočina a ten apartní klobouček je bomba.Já bych na něj neměla odvahu. a těch 10kg dole je úspěch.Máš hezky našlápnuto ke svadbě Tak pápá Mirka
ahoj Hanatko24
Sydonie
| 2. 6. 2009 16:50
no, tak je zase pravda, že s těmi mými kily to jde dolů rychleji než tobě Jasně že jímkdyž nad tím tak uvažuju tak bych si měla zajít do obchodu něco koupit na zub.. tak pápá
Sydka
alfina
| 2. 6. 2009 14:03
Ten klobouk je super.Je vidět,že jsi kloboukový typ.Jak moje dcera.Ta ať si na tu palici narazí cokoliv,tak jí to sluší.Když si to zkusím já,tak vypadám jak retarda.Moc ti to sluší.A gratuluji k úbytku.
Sidonye
Hanatko24
| 2. 6. 2009 14:01
Ahojky, tak moc gratuluji! to je fakt super úspěch, já končím 2 týden a přiznám se, že nic moc, asi jen 2 kg dole..............Ale tak snad se to časem zpraví :) uvidíme :) Jíš vůbec něco, že to jde takhle rychle dolů ?
Mirka
alfina
| 2. 6. 2009 13:59
Jo sobota byla super Po celotýdenním zápřahu je to příjemné Ale nemysly si,v neděli už nepršelo tak jsem se snažila všechno dohnat.A v sobotu nás čeká posekat celou zahradu(1000m).Ta tráva snad roste opravdu před očima.Kdyby se alespoň dala konzumovat.Vyhnala bych rodinu na pastvu a nemusela bych vařit.A co by se uštřilo peněz.
Čubina na skle
alfina
| 2. 6. 2009 13:43
Fotka je super.Zjevíš se teď málokdy,ale pak to stojí za to.Je vidět,že už jsi zase ve formě.Jen tak dál.
Luccin
Sydonie
| 2. 6. 2009 13:39
Dík, no občas si člověk musí udělat radost
Lucie
alfina
| 2. 6. 2009 13:38
No já tedy nevím,ale moc se mi nezdají ty paraořechy.myslím,že jsou hodně tučné.Jinak si z toho malého úbytku nic nedělej.Jsem na tom podobně.Beru 7 týdnů a jen 3 kilča dole.Ale taky necvičí a to je znát.Tak to jde hodně pomalu,ale zase stabilně.Pak je prý i předpoklad,že se ta váha udrží pokud se člověk nezačne přecpávat.
Sidi
Luccin
| 2. 6. 2009 13:15
Ahoj Sidi Tedy koukám, ty jsi kóča Sekne Ti to, je vidět, že jsi spokojená a že Ti ty kilečka jdou dolů a dělá Ti to samou radost, to je dobře. Za měsíc 10kg, to jsou tedy skokyTak jen tak dál
Sidonka
Kobliha
| 2. 6. 2009 13:09
Ahojky Sidy ,tak klóbrc je teda dobrej a sekne ti,asi to umíš nosit,já bych asi neuspěla,buď by mi uletěl,nebo by mi určitě lezl do ksichtíku a podobně,to já radši basebolovou čepici .Jinak velké gratulace ku tvojí váze,to je fakt super ,jen tak dál to ti moc chválím.........pa pa a hezký den
Lucienoci..........
Kobliha
| 2. 6. 2009 13:01
Ahojky Luci,tak já ti asi moc neporadím,dělám spíše chyby,ale co vím,tak třeba banán má moc kalorií a ovoce odpol. už nejím,cukry se pak ukládají.Večer jsem na zelenině,jím samé saláty a to na všechny možný způsoby.Jinak jím skoro všechno co rodina,jen v menším množství.Někde jsem četla,že na problémy co máš,by se měla jíst úplně rozvařená rýže,tak ti to předávám,třeba to bude mít úspěch.Tak se měj pěkně pa Kobliha
Rozpláclá Čubina
Kobliha
| 2. 6. 2009 12:53
No nazdáreček Čubíku ,tak koukám,že budeš stejně trhlá jako já ,prostě sranda musí být to je jasný,ale opravdu ti to tam moc sluší a tuhle fotku bych uváděla třeba při ucházení o zaměstnání Jinak už nám budeš dělat ty ksichtíky ? Jak jsi vlastně na tom a co tvá nezbeda lupenka ? Hele koukej se víc rozepsat jóóóó,člověk pořádně nic neví Tak se měj parádně ať se vede a koukej se brzo ozvat,tyhle pauzy mi moc nesvědčí papík
Ahoj kočky!
Sydonie
| 2. 6. 2009 12:53
Ahoj holčiny, tak zítra tu bude 4 týden s meridií a mám 10,3 kila dole
Mám z toho takovou radost, že jsem si koupila nový klobouk co vy na to?
zatím pac a pusu!
Vesničko má středisková Mírová
Kobliha
| 2. 6. 2009 12:42
Čaučínek Mirčo ,krk je o malinko lepší,ale musím se otáčet celá .Nemůžu si stěžovat,protože ráno jsem na konec vstala,jsou lidi co ráno nevstanou .Pelhřimov mám v plánu koncem týdne. Tady se po pumlíči slehla zem,ale je dusno tak to asi něco přijde.............hezký deník ti přeju pá pá Koblajz
lucieno......
Mirka72
| 2. 6. 2009 12:04
Ahojky ještě si zkus zavolat na Merrylinku, odkaz na ní je, když sjedeš až dolu na stránku.Tak papa a hezký den Mirka
lucienoci upije
Mirka72
| 2. 6. 2009 11:52
Ahojky !Úplně souhlasím s Teris,hemenex po ránu to bych neriskla.Banán na noc,to ne, ten staví sám o sobě.Já měla k snídani plátek tmavého žitného chleba s pohankou mázlý Perlou a kolečko kuřecí šunky a instantní kafe s mlíkem a brusinkový čaj. ke svačině bílý jogurt a k obědu si budu dělat dušenou fitnes směs-(rýže,ananas kuř.kousky,brokolice,mrkev,hrášek,kukuřice a slunečnicová semínka.)Na odpoledne má připravený těstovinový salát se zeleninou a se zálivkou z Lučiny.A ten si dám na dvakrát a to je jídelníček na dnešní den.Už piju třetí půllitr vody s citronem ,a ted jsem si uvařila bylinkový čaj-horská směs bylin. Tak papa Mirka
Zmrzačený Koblížek
Mirka72
| 2. 6. 2009 11:39
Ahojky Tak to ti nezávidím,to musí bolet.Ale nemusíš hýbat krkem,otáčej se celá! A jinak dojed do Pelhřimova,tam je krematorium ,at víš do čeho jdeš Přitom tam žádný krematorium není ,jen Sín smutku!!! Docela se to vybralo,ráno pršelo a ted vylezlo slunce.TAk pápá a teplo na krk a nestyd se a vem si klidně nějakou pěknou šálu. Papapa Mirka
Čubina
Mirka72
| 2. 6. 2009 11:32
Ahoj Foto super,Jen mi prozrad v který zoogický jsi tě můžem prohlídnout? A jestli můžem taky krmit? Jinak díky .Talkk pápá Mirka
Lucienociupije
Teris
| 2. 6. 2009 11:31
Ahojky, já osobně bych jídelníček řešila malinko jinak. Pečivo tmavé, ale jen v dopoledních hodinách stejně tak ovoce. Já snídám tmavý chléb se sýrem. Svačina jablko, kiwi, nebo jogur. Podle chuti. Oběd mám třeba kuskus a zelenina, nebo rybu a brambory. Svačina jogurtový nápoj a k večeři zeleninový salát bez pečiva. Kvůli potížím co máš bych se snažila zařadit hodně vlákniny. Snad se vše brzy upraví. Hezký den.
Cubina
Lucienociupije
| 2. 6. 2009 10:37
Ahoj Cubino, tak tomu rikam foto dne
Mirkuňka
cubina
| 2. 6. 2009 00:28
skvělé skvělé skvělékilíčka pěkně prchají sviňuchy jedny navícový gratuluji a dál nekomentuji!Kdo dělal ty nádherný srdcový koblížky?hned bych se do nich normálně a úplně zakousla mňam miluji koblihy!pošlu ti mé foto abys věděla že jsem fakt praštěná a taky trochu na zasmátí dobrouky a já jdu hajiky
výborná koblížková
cubina
| 2. 6. 2009 00:21
Nazdárek kobliží,já jsem z tebe vždy mrtvoň nebudu počítat to tvé přiblížení tvého vzhledu to je bomba!ponožky na mě musí zbýt to bych dělala bébébébéa neboj v galanterce určitě nějaká ta štrikovačka bude a určitě nám všem ty nánožky krásně barevně sladíš mám v tobě plnou stranickou důvěrujdu hají hají a tobě přeji krásnou noc a zí.ještě krásnější den
Ahoj ženský :-)
Lucienociupije
| 2. 6. 2009 00:03
Ahoj holky, tak jak to jde? VELKA GRATULACE MIRCE to je super, musis nam prozradit, jak to delas, respektive co nedelas
Ja uz 2. den opet nebyla na zachode. Nevim, jestli jim malo nebo hodne...... tak treba:
Vcera snidane: hemenex (teple snidane mame jako rodinny ritual kazdou nedeli) bez chleba, Obed: kruti rolada, polovicni porce brambor, vecere: 1 banan, 1 kiwi, 3 jahody, paraorechy a to vse s jednim bilym jogurtem Activia 0% tuku.
Dnes:
1 jablecny kolacek (vyjimecne, kolegyne v praci mela narozeniny, tak pekla), Obed: 1/4 melouna, hrstka tresni, maliny, Vecere: 1/2 krajicku chleba se sunkou.
Kolik toho snite vy?
Cvicit bohuzel kvuli zdravotnimu stavu nemuzu, ale na gauci se rozhodne nevalim. V sobotu jsem absolvovala docela sviznou trihodinovou prochazku se psem a v nedeli jsem malovala kloupelnu a zachod.
Dnes mam za sebou 10. den s Meridii. Pocatecni vaha 80 kg, po 10 dnech 79,3 kg Nevesim ale hlavu, citim se dobre, mam skvelou naladu a chlapa, co me v hubnuti podporuje. Kdybyste mi ale mohly poradit, co delam spatne, budu rada. Diky a hezky vecer
Cvičením k trvalé invaliditě !!!
Kobliha
| 1. 6. 2009 22:36
Čauky Míro,to jsem dopadla,po tak krásném dni jsem se na půl zmrzačila.Přes ten Lednovej víkend mi asi nastydly záda a dnes jsem na cvíču udělala špatnej pohyb ,no a nemůžu pořádně hýbat s krkem.Tak jsem jak pako se zabaleným krkem a s prášečkem jdu spát,tak uvidím zítra.Aerobic asi přejmenuju na....... zmučenobic tak pa pa,dnes tomu tady moc nedám........ jdu to zaspat a přeji ti dobrej nocíkahojky
Alfina
Mirka72
| 1. 6. 2009 22:23
Ahojky !To jsem ráda,že jsi pekně zrelaxováná a takový gaučink,taky není k zahození. A v tom počasí co bylo o výkendu, to stejně asi jinak nešlo tak pa a vážení zdar ,NAZDAR Mirka
Kobliha v pozici sedícího býka
Mirka72
| 1. 6. 2009 22:19
Ahojky !to víš ,že si vagonek ponechám,ono na něj zase někdy dojde Tak jak jsi si zacvičánkovala?Dneska byl opravdu hezčí den,než včera.To sluníčko dodá energii a hned je svět veselejší Tak zatím pá pá Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 6. 2025 13:40
14495
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
13. 6. 2025 14:32