Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

lucienociupije
Kobliha
| 29. 5. 2009 23:38
No tak sláva,hurá,jupí,výborně a nevím co ještě,ale hlavně,že se to hnulo co? No to máš jistě radost žé.Tak to je dobře a mám radost s tebou.No a ta váha,to bylo jasný ,takže se drž a pěkně pokračuj........pa pa
:-)
Lucienociupije
| 29. 5. 2009 23:27
Jinak Praha dnes zažila totální dopravní kolaps. Tvrdla jsem hodinu a pul v zacpe a modlila se, aby to zas na mě nepřišlo
HURÁ !!!!!
Lucienociupije
| 29. 5. 2009 23:24
Ahoj holky,vim, že něžné pohlaví nemá být vulgární, ale ani nevíte s jakou radostí vám chci oznamit, že jsem dnes "prosrala" celý den a hned mám o 2 kg méně
HURÁ !!!!!
Lucienociupije
| 29. 5. 2009 23:23
Ahoj holky,vim, že něžné pohlaví nemá být vulgární, ale ani nevíte s jakou radostí vám chci oznamit, že jsem dnes "prosrala" celý den a hned mám o 2 kg méně
anyssa
Kobliha
| 29. 5. 2009 23:13
Ahojky any ,zkuz to ještě o dům dál,není doktor jako doktor,známá věc,asi bych to nekupovala,takhle od někoho,nikdy nevíš.Tak držím palce a hodně štěstíčka
Janulka
Kobliha
| 29. 5. 2009 23:09
Ahoj Jani ,všechno nej nej k narozkám a manžel tedy zabodoval,to se musí nechat .Ty zkoušky chápu,asi bych nervila stejně.Tak hlavně držím palečky a napiš nám.........pa pa ,a pěkný večer u vínečka s manželem
To je ale banán:)
Kobliha
| 29. 5. 2009 23:05
Ahojkýýý Míro ,jsem tu až teď,manžel zítra jede pryč,tak byla diskuze tady doma .No to cvičení je špaténka,zbývá buď doma podle céda,nebo co zrovna půjde uskutečnit .Mě to končí za měsíc,tak na tom budu podobně.Sakra to je ale banán,opět se řechtám u noťasu .
Janule 1
Mirka72
| 29. 5. 2009 22:34
Ahojánky tak i já se připojuji s gratulací vše nej nej nej nej nej nejlepší k Tvým narozeninám Mirka
lucienociupije
Mirka72
| 29. 5. 2009 21:46
Ahoj Luci! Tak jak jsi dopadla?Dej vědít!! tak pa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 29. 5. 2009 21:43
Čusánky Koblížku!Tak jsem si dnes naposled začvičilaCvičení končí,pro nedostatek cvičenek a zase se začne až v září.Tak nevim ,co budu dělat,asi budu jezdit plavat.Jinak den propršel a mě se chtělo tak spát přes den jak už dlouho ne .tak ještě tady písnu a jdu do hajan. tak papa Mirka
Petty
Mirka72
| 29. 5. 2009 21:21
Ahojky Petty! Joo radost, to mám.Já se rozhoupala s Meridií až po přečtení této diskuze,ale nemusela jsem tolik číst,začínala jsem myslím na 10 stránce a ted už je stránek hafo . Jinak jím 5-6 krát denně.Ráno žitný chleba-plátek se sýrem nebo tvarohem,nebo se šunkou a podobně a instantní kafe s mlíkem.Ke sváče activii bílou nebo fit nebo jakékoliv ovoce 1 kus.K obědu malou porci co jí rodina,nebo mám ráda dušenou zeleninu,Když je to moc tučný tak si dám třeba tvaroh,To je individuální.Odpoledne ke sváče zeleninový salát,někdy s těstovinou.A k večeři třeba kefír s okurkou,rýži,to je taky různé.Piju okolo 3 litrů vody s citronem,ovocné čaje neperlivé vody neslazené.Kafe tak 2 denně. Jezdím 2 krát týdně cvičit aerobik,ted se ale bude končit,tak budu jezdit plavat. tak to je tak v kostce všechno tak papa
Luccin
Janule1
| 29. 5. 2009 21:06
táááák děti šli spinkat jak máš starý dítě? Taky se mi chladí vínečko. Tak si hezky užijte večera
Janul
Luccin
| 29. 5. 2009 20:13
Tak se připojuji s přaníčkem, přeji Ti vse nejlepší a hlavně zdravíčkoa at jdou kilečka dolů jak si přeješ Je to pravda, my ženský jsme přes ty hadříky a to si vetšinou vybereme sami. Ale kytička, která je nečekaná, to je hezky A vinko večer schvaluju, já už se taky dneska teším, až se malej vykoupe a dáme vínečko, už ho chladím Tak si to užijte..Hezký večer
Luccin
Janule1
| 29. 5. 2009 20:11
tak měli jsme snahu obejít butiky. Ale nic.Ani kytku jsem nechtěla. To počasí je hrozný. Jsem jak před smrtí Strašně unavená. Ale manžel mi pak přines kytku a prstýnek.co si má člověk přát k narozkám. My ženský,když si chceme něco koupit,tak si to koupíme. a pak nevíme co chtít. tak teď pro změnu žehlím. ale vůbec mě to nebaví. a pak si dám skleničku vína s manželemtak zatím pááá
Anyssa
Luccin
| 29. 5. 2009 19:47
Ahojky Já jsem měla taky strach jít k Dr. co mi poví a myslela jsem, že mi to nenapíše, protože když jsem o tom mluvila se znamým Dr. tak se mu to moc nelibilo a on by mi to nenapsal. Ke svemu obvodnímu jsem ani nešla, ponevadž je to chlap a měla jsem dojem, ze bude taky proti...Šla jsem to zkusit ke své gynekoložce a bez problemu a nejakého vymlouíní mi to napsala. Zmeřila mi tlak, zvažila, změřila a naopak ji zajímalo, jak si povedu...Tak zkus ještě to? Myslim, že jinou cestou se to schaní dost špatne a težko někomu veřit, nevím...no...Tak držím palec a dej vedet
no co mám dělat?? :)
anyssa
| 29. 5. 2009 19:34
Ahoj děvčata,musím říct, že jsem poctivě přečetla všech 133 stránek téhle diskuze:)je moc hezké, jak se navzájem podporujete...:)
Před nějakou dobou jsem si nechala zjistit procenta tuku a vyšlo mi, že v mém těle je ho 30 procent:)málem mi vypadly oči navíc mám problém se zadržováním vody v těle kvůli antikoncepci. kamarádka mi dala odkaz na meridii. Můj úžasný pan doktor, když se na mě podíval, tak mávnul rukou, že viděl i horší...
takže děvčátka, když budete vědět o někom, kdo by chtěl meridii prodat, ať se mi ozve:D
Držím Vám všem palečky, ať dosáhnete výsledků, které čekáte;)
Janul
Luccin
| 29. 5. 2009 19:31
Tak to máš co dělat, alespon pujdou kilečka dolů a ani na to nebudeš stíhat myslet Tedy, ty sis nepřala nic k narozeninám? Ale určitě si udelej nejakou radost a dojdi si na to solčo a taaaak. Někdy je to třeba, odpočinout....dát se do kupy a tak. Měj se fajn a zas se ozvi.Pa.
mirka
petty
| 29. 5. 2009 19:26
no tak to je ale super ze uz mas tolik kil dole,to je teda supertak to ti zavidim,to mas asi radost obrovskou.hlavni vec je,ze to jde dolu,hlavne vubec.a prosimte,jak ty presne papas,a hybes se nejak?
ja jsem taaaaak strasne zlenivela,jen chodim,ale do prace,tam s detmi,ucim aj na 1.stupni,nic moc pohybu,tak pak cestou z prace se snazim si to prodlouzit vsemozne ,prijdu dom a uz nic.u dvd doma me nebavi.tak ja nevim.bydlim skoro v centru,kolo nemam,tak nevim,jak se mam k necemu prinutit
Luccinah
Janule1
| 29. 5. 2009 17:56
ahojky.....poslední dobou to tady jen čtu. Mám před zkouškami,takže ani nálada neni. Do toho mě kamarádka přemluvila na brigádu. Teď mám za sebou dva dny noční a jsem hotová.TZn.,že si dám v noci svačinu ale zase 9 hodin pohybu,tak nevim. Jsem z těch zkošek s nervama tak v pr.....,že jsem ani nechtěla nic k narozeninám. a to je co říct. Teď jsem si zrovna říkala,že mám chuť zajít na kosmetiku,solárko a pak třeba na plavání. tak se měj páá
Janule
Luccin
| 29. 5. 2009 14:14
NO kde se touláš, taky ses tu dlouho neukazala....Jak si vedeš?...
luccin
petty
| 29. 5. 2009 14:14
Ahoj,tak teda jist normalne,ok.
ja musim rict,ze inklinuju spis k delene strave,tak ze 70procent,no a v Diane,kam chodim,mi dela problemy jist to dohromady,prej to tak musi byt v jednom jidle protein a karbohydrat,tak ja tak zacla v zajmu pocitani kalorii,ale mela jsem takovy prdy my telo na to neni zvykly,tak jsem musela prestat.
je jasny,ze moje ne kombinovani v mem pripade me nezachranilo od obezity,ale aspon teda prevazne nedelam pro me kombinace,co vedou k plynum.ale jak rikam,to je muj pripad.
tak ja si spis budu davat jen chleba se zeleninou namisto sunky nebo syra.ale nekdy si dam,jen ne porad.
ale v tvem pripade taky jen uzobavas,takze stejne holt se musime usmernit v tom mnozstvi.
jeste me teda chute nepresly,i kdyz je fakt ze to asi ustupuje....
na tech pytlikach,co jsem byla se telo dostane do stavu,jak spaluje tuky a to fakt clovek se musel nutit ty 3 pytliky za den,i spatne se mi delalo,bylo super byt bez hladu
Petty
Mirka72
| 29. 5. 2009 14:07
Já začínala na 109kg při 173cm a v pondělí po 11týdnu jsem měla 12kg dole.Každé pondělí se vážím a tak dám vědět. Tak zatím papa Mirka
Petty
Luccin
| 29. 5. 2009 14:00
Ahoj Petty, co se týče jídla, pár dní mi trvalo, než jsem si v tom udelala nejakej system a hlavne první dny jsem nemela vubec na nic chut,tak jsem alespon tak kousla jablka, a tak. Ale pak jsme najela na takovej nejakej režim a vypadá to asi takhle: ráno si dám sklenici vody s pulkou citronu a kafčo (instantní s mlíkem) pak k svačince třeba jablko, nebo nejaky ovoce a nebo taky třeba 10dg šunky, samotny no pak obidek, to si davam nejakou poloviční porci, bud testoviny, brambor s masem,nebo rýži s masem, odpolčo vetšinou nejakou zeleninu třeba se sýrem nebo takový nejaký zobaní a tak v 5-6h večer naposledy si dám neco malinkýho....cokoli ale jen takovou svačinku a nebo už nic a zase kafčo s mlikem, celý den hodne piju, vodu nebo ovocný čaje, kopřivovej čaj, vodu s citronem...Je to ruzny, včera mi přepadla chut na sladký, tak jsem dala asi 2-3 kostičky čokolády jak je ta 70% kakaa Bežne ale na sladky chut vubec nemám, a to se divim, protože dřív jsem mela chute pořád....
meridia
petty
| 29. 5. 2009 13:47
Ahoj vsem a dekuji moc za podporu.ja mela 100kg,pak jsem sla na pytliky,to rikam proteinovym drinkum,ale stoji to 6tisic mesicne,vyborne,ale uz me to nebavilo a financne vysalo.tak ted doufam.
mam ted 90kg,167cm,tak musim tech 22 kg,mela jsem i 65 a citila jsem se a vypadala bajecne
musim spise jist protein,nebo muzu i karbohydraty?jak papkate vy divky?
hlavne je to zdravi dulezity,me pak boli kycle a spatne se hybu,taky kolena.
stejne je to zvlastni,jak nekdo ma symptomy a nekdo vubec vidte?ja si myslim,ze budu ok,tak uvidime.
jste tu vsichni fajn,ta podpora je dulezita,diky moc
Luccin
Mirka72
| 29. 5. 2009 13:44
Ahoj jo to bude podobný. A je to jistý příjem tekutiny. tak papa Mirka
Teris
Mirka72
| 29. 5. 2009 13:38
Ahojky Tak vidíš! I mě bylo ze začátku divně ,klepali se mi ruce a takové to chvění po celém těle.Ale během prvního týdne to odeznělo.Ted už bude dobře,uvidíš! tak papa Mirka
Miri
Luccin
| 29. 5. 2009 13:36
Ahoj Mirko, děkuji za info...To je zajímavý, me čaje chutnají a rada takhle vyzkouším. Takže když mi nic není a beru tyhle prašky, tak bych to jako občas mohla taky zkusit? Já jsem zezačatku pila kopřivu, pak nic a tedka jsem byla v lekarne, tak jsem si koupila DETOX - pročistující čaj, tak to bude asi neco podobnýho..Uvidime...Přeji hezký den, i když chladný a deštivý
Petty
Mirka72
| 29. 5. 2009 13:34
Ahoj Petty!Tak tě vítám tady na diskuzy Mi tě budem podporovat všichni jak jsme tady.Cokoli budeš chtít vědět,napiš a určitě ti odpovíme.Taky nám písni kolik by si chtěla schodit, kolik měříš a na jaké začínáš váze.Tak zatím pa Mirka
Mirka72
Teris
| 29. 5. 2009 13:32
Ahojky, tak mám za sebou 3 dny s tabletkami Meridia a je mi faj. Počáteční slabost je pryč.
Luccin
Mirka72
| 29. 5. 2009 13:24
Ahojky Luci! Tak ten čaj Ostropestřec Mariánský působí příznivě při ochraně jater,žlučníku a po žloutenkových stavech.Působí na regeneraci jater poškozených toxickými látkami léky a alhoholem.Podporuje vylučování žluče. Pije se maximálně 2 krát denně 0.5 litru. Ale já ho denně nepiju, tak 3 krát do týdne. Je bez chuti a bez zápachu,jen má takovou šedivou barvu. Cena cca 40kč. tak pa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
12. 6. 2025 15:38
14489
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
cudlik
12. 6. 2025 14:38