Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Tomek
Mirka72
| 29. 5. 2009 13:12
Ahojky chlape!To je dost,že mezi nás taky zavítalo druhé pohlaví aspon budeme vědět,co to z chlapama dělá tak tě vítám a doufám,že tě nebude manželka peskovat za to,že si píšeš s tolika babama Ahojky Mirka
Petty
Luccin
| 29. 5. 2009 13:06
Ahojky, to je super, další nováček Nebuj, s Meridkou to pujde fajnove a s podporou tady vsech taky. Důležitý je hodne pit....Já tedy nepiju ten čajík na játra co holky, musím se poptat, k čemu to vlastne pořádne je?...
Tom
Luccin
| 29. 5. 2009 13:04
Ahojky, vítám Tě mezi námi a už jak psal Koblížek, obdivuji, že jsi vstoupil mezi nás do takovýho babince Držím palec a ubytek je super. Je fajn, že si tady o tom můžeme popsat, poradit, podržet....a sdělit si pocity,...ted už budeme vedet i pocity chlapa s Meridkou, super. Přeji hezký den
petty
Kobliha
| 29. 5. 2009 12:54
Zdravím tě petty a srdečně tě vítám v našem spolku.Máš naprostou pravdu,že ty hubendíry a vyžlata naše pocity málokdy pochopí.O játra se neboj,bumbáme ten čajík ostropesřec mariánský,tak můžeš taky.A napiš nám,kolik by jsi ráda zhubla,každý tu máme jiné množstevní cíle,ale jedno společné, cítit se dobře ve svém těle.Tak pěkný den pa pa
Tomek
Kobliha
| 29. 5. 2009 12:46
No konečně nějakej chlapák do party!! Tak tě pěkně vítám Tomíku a ten úbytek váhy je super.S tím pohybem máš pravdu,jak se člověk hýbe výsledky jsou vidět a jde to lépe. Tak pěkně pokračuj a zase nám napišJinak ti chválím tu odvahu vstoupit mezi ten babinec .Tak pěkný ikdyž zimní den
meridia
petty
| 29. 5. 2009 12:43
ahoj damy,prave jsem zacla 2.den s Meridii,tak uvidim.podle toho ,co jsem tu precetla,tak mam radost,ze se lide do toho pousti a ze to funguje.uvidime.zatim zadne vedl.ucinky,ale je brzo.i kdyz jsem nekuracka a nepiji alkohol,snad to nezanecha zadne stopy na jatrech.
taky bych rada rekla,ze obezita je nemoc a kdo ji netrpi,tak nechape,ze lide snazici se zhubnout udelaji pro to vsechno.ja ve svem zivote byla prevazne silna a celkem 3krat se mi podarilo byt stihlou osobou,ale bohuzel ta tloustka se vzdy vratila.je to celozivotni boj,ale nevzdavejme to. muze me nektera dama,berouci Meridii podporit?
dekuji moc
meridia
Tomek
| 29. 5. 2009 08:58
ahoj jo uzivam ji stale mame tu 15ku a chtel bych se dostat na 85kg zacal jsem na 106 tak mi chybi jeste 13kilo podle me je to fakt dobry precetl jsem si pribalovej letak a tam pisou ze to je pro lidi co trpi prejidanim tak to jsem uplne ucebnicovy priklad...
meridia
Tomek
| 29. 5. 2009 08:58
ahoj jo uzivam ji stale mame tu 15ku a chtel bych se dostat na 85kg zacal jsem na 106 tak mi chybi jeste 13kilo podle me je to fakt dobry precetl jsem si pribalovej letak a tam pisou ze to je pro lidi co trpi prejidanim tak to jsem uplne ucebnicovy priklad...
zprávičky z domovské chaloupky
Sydonie
| 29. 5. 2009 08:55
Tak si představte, že můj táta se rozhodl zase hubnout. Asi jsem ho inspirovala nebo co. Ale jakým způsobem! On si dá přes den tlačenku, nebo škvarky, nacpe do sebe bůhvíco a večer si ukrojí 4cm ananasu a myslí si, že po tom zhubne
Včera mě přesvědčoval jak je to super Tak už na to nemám nervy abych mu něco vysvětlovala. Tel. na merylinku jsem mu dala a tam ani nezavolal..
Včera večer jsem nachytala přímo nad svou postelí pěticentimetrovýho černýho pavouka tak jsem šla hned po něm brr byl hnusnej a koukal na mě! Chvíli měl převahu a zdrhal, ale boj jsem nakonec vyhrála já
Tak se zatím všichni mějte a držte mi palec ať tu návštěvu u rodičů přežiju ve zdraví
Tomek
Sydonie
| 29. 5. 2009 08:43
Nazdárek a užíváš meridii stále, nebo jsi ji už vysadil? Jo a na to pocení - já oblbuju tělíčko mp4, hlavně když lezu do schodů, nebo jdu do kopce. A když jsem slitá tak alou do sprchy a hodně piju, abych doplnila tekutiny.
PS: pohyb řeším plavčem
meridia
Tomek
| 29. 5. 2009 08:28
ahoj devcata uplne nahodou jsem narazil na vase tema hubnuti a meredia a jestli muzu tak mam taky nejake poznatky. zacal jsem uzivat meridiu asi pred mesicem a pul muzu jen rici super super super presne to co jsem hledal rano po snidani jeden prasek a uplne se mi upravily chute a porce jidla.normalne jsem snedl trebas pet rohliku najednou a ted snim dva a jsem zcela syt.prokladam to denne prochazkou cca 2-5km podle casu a jak pisu super . do dnes jsem shodil 8kg a nemam zadne problemi s nicim normalne spim jim porce jako clovek a ne jako nenasyta a kavu si taky osladim tremi cukry.moje manzelka je na tom trochu jinak ale take se ji dari hubnout.jen jsem zjistil ze kdyz neni pohyb neni ubytek vahy a cim vetsi je zatez tim je ubytek vetsi tak to je vse drzim vam vsem palce aby vam to taky slo....
ps. jenom pri tom pohybu se strasne potim ale to se da pochopit Tom
teplota
Mirka72
| 29. 5. 2009 08:12
Ahojky ženy,dívky,děvčatajak v půl 7 tu byly pouhé 3 stupně!!! Doufám,že mi nenastydli slípkani ,už vidím jak si pšíknou a vejce lítají na všechny světové strany a kohoutovi utírám nudle . Ted je tady 5 stupnů. Tak to byly ranní zprávy .Večír jdu cvičánkovat,tak sem potom juknu.Přeji všem hezký den Mirka
dobrou noc
alfina
| 28. 5. 2009 23:28
Tak pro dnešek se loučím Mám toho dneska plný kecky a zítra mě čeká další náročný den.Mějte hezkou noc.Sem už se zase žene bouřka a zima je jak v říjnu .
Míra a Alfík
Kobliha
| 28. 5. 2009 23:12
Tak ženský a dost!! Na delfínovi jezdit nebudu,trpím mořskou nemocí a kdyby zpíval manžel,tak nás rovnou zavřou na doživotí .A pokud budu v televizi,tak vám asi nejprve pošlu foto,aby jste věděli,komu posílat hlasy. Takže moje milé internetové kámošky,jdu spinkat,v nejlepším se má přestat.Dobrou nocinku všem,mějte se krásně pá pá
zpívající Kobliha
Mirka72
| 28. 5. 2009 23:02
Ahojky !Tak hodˇ před sebe klobouk a můžeš vybírat,třeba by to něco hodilo. a ještě fotku na dobrou noc .Jestli pojedeš k moři ,tak budeš mít inspiraci tak dobrou noc Mirka
Pěvkyně Kobliha
alfina
| 28. 5. 2009 23:00
Jééé to je přece jednoduchý.Tak bude zpívat partner,ty budeš tančit a určitě si ještě vyděláte na pobyt,tak ušetříte kapesné.Hlavně až budeš v té televizi tak nezapomeň mávat a poděkovat celé rodině za podporu.
alfina
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:51
Ježíš neblázni ..........pokud budu zpívat,je to v pr........,to je předem zazděný.Já to nějak vymyslim........času je ještě dost
lucienociupije
Mirka72
| 28. 5. 2009 22:48
Ahojky tak čtu že nic nepomohlo.Tak to bude zrada! To abys mazala zítra k doktorce,aby si si ještě něco nepřivodila.Tak už snad jedině klistýr .A to zabírá stoprocentně.Tak papa a držím palce Mirka
Luciepije
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:47
Trochu ti zkracuju název sorry ,ale to je fakt škoda zase začít,ale upřímě říkám,že já bych bez cíga asi na wc nešla,je to už takovej debilní zvyk.No pokud to nepůjde určo jdi za odborníkem,nebo alespoň já bych šla .Tak je to na tobě Luci.
Lucienociupije
Mirka72
| 28. 5. 2009 22:41
ahoj Luci! Tak jak si dopadla s bobínem ? Jen doufám,že aspon něco pomohlo ,tak dej vědít jak si na tom.Pápá Mirka
Lucienociupije
alfina
| 28. 5. 2009 22:39
Tak to chápu a asi bych to cígo tedy vynechala.Stejně by to tím pádem možná nefungovalo.Každopádně graruluju k nekuřáctví.Mi s manželem kouříme snad celý život.Jen když zase ty cíga zdraží tak si vzájemě kážeme,že by bylo dobré přestat.Ale nadruhou stranu,někdo tu ekonomiku musí podporovat,když už jsme na tom tak špatně.A jak známo,tabákový průmysl je její významnou složkou.Každopádně to venčení už začni řešit.Ať se z toho potom nevyklube nějaký závažnější problém.
kobliha
Lucienociupije
| 28. 5. 2009 22:29
Meri mi napsal internista. Napadlo me si dat to cigo, ale prijde mi to skoda, kdyz uspesne nekourim od prosince. Driv jsem vytahla tak krabicku denne.
Kobliha
alfina
| 28. 5. 2009 22:28
Ježíš na co rovnou celou aparaturu.Stačí obyčejný tranzistorák,stejně budou všichni pozorovat tebe a ne poslouchat hudbu.A nebo ještě lépe zapoj svoje pěvecký schopnosti.Teď jsem zrovna poslouchala reklamu na česko-slovenskou superstar.To by bylo,aby ses neumístila.Budu ti posílat hlasy a zapojím do toho celou rodinu.
Lucienociupije
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:24
Ahoj Luci ,ty kila neřeš,to souvisí s tím,že jsi nebyla na wc,ale pokud ti to nejde přírodní cestou a půjde to pak tím regulaxem,rozhodně si na to nezvykej Hledala bych problém jinde.Meridii ti napsala obvoďačka?Možná bych se tam zmínila o problému,myslím,že už je to dlouho a to asi není dobré.No uvidíš ještě zítra ráno. Držím ti palečky a napiš zase,pa pa
Potíže
Teris
| 28. 5. 2009 22:21
Ahojky, na zácpu tprím skoro pořád. V těhotenství do bylo krušné. Brala jsem si nalačno aktimel. Pomohlo mi to. Teď když jsem zoufalá a už nic nezabírá tak si dám občas Gutalax.
Lucienociupije
alfina
| 28. 5. 2009 22:21
Tak to už mi fakt nepřipadá normální.Jestli normálně dodržuješ pitný i stravovací režim,tak bych snad na pár dnů meridii vysadila.Pak bys viděla co to udělá.
krásné a romantické
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:17
Taky toho mám dnes plný brejle a dnes jdu dřív než včera,ráno pak čumím jak sůva z nudlí .Špízy schvaluju,taky je dělám,tak dobrou,sladkou,příjemnou,klidnou a pohodovou noc plnou dobrejch,sladkejch,příjemnejch,klidnejch a pohodovejch snůpa pa Koblajz
vsem
Lucienociupije
| 28. 5. 2009 22:15
Ahoj holky,
vcera vecer jsem misto lzicky olivoveho oleje vypila asi decku . Rano jsem si dala nalacno teplou vodu s citronem a PORAD NIC, chapete to? ve 12 hod. jsem si dosla do lekarny pro porjimadlo Regulax, tak cekam, jak to dopadne, ale uz je skoro pul jedenacte.... Jinak krome sucha v puse zadne dalsi vedlejsi ucinky nemam. Kila dole 0, kila nahore 3
Vodník Alfík brekeke
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:12
Nazdáreček alfíku ,tak dnes na cvičení jsem se přistihla jak nenápadně zapojuji trénink na pláž ,holka to bude nářez až to tam rozjedu ,trénuju s hudbou, tak snad nás pustí přez hranice s aparaturou .Tebe dnes přepadl lijavec a mě minule kroupy,tak už toho bylo dost ne? pa pa
Kobliha s činkami
Mirka72
| 28. 5. 2009 22:10
Ahojánky ! To je nejlepší když nic nezbyde Já udělám rodině špízy a bude to .Jdu pověsit prádlo a jdu do hajan . Mám toho dneska nějak dost tak papapa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57