Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Jídlo Jídlo Jídlo a cvičení
Kobliha
| 28. 5. 2009 22:03
Čusííík Míro ,jsem doma ze cvičení a bylo to super,za naší cvičitelku zaskočila jiná a ta cvičila intenzivní aerobik i s činkama,nikdy jsem to necvičila a bylo to úžasný .Já jsem dnes papala rajčátka na drobno nakrájená s bílým jogurtíkem a ňam ňam,před chvílí jsem to dobaštila jako druhou večeři.No a tip? Já jsem dnes k večeři dělala kuřecí roládičky a pekla jsem to rovnou s bramborama,no a pro velký úspěch nic nezbylo ........pa pa
Luccin - sladky
Lucienociupije
| 28. 5. 2009 21:57
ahoj Luccin, musim rict, ze po Meridii na sladke nemam chut vubec, ale jim hodne ovoce, hlave melouny, tak mam asi uspokojene chutove bunky
Mirka72
alfina
| 28. 5. 2009 21:56
Tak to vypadá,že dneska jsme tu samy.Ta čokoláda fakt funguje.Tím,že ji necháš pomalu rozpouštět oblafneš mozek a ten má pocit,že tělo už má dost. Nikdo se k nám dneska nehlásí,tak se podělím,co jsem papala já.Ráno krajíček chleba s moravským uzeným,dopoledne banán,V poledne zeleninové rizoto se strouhaným sýrem a bazalkou,odpoledne banán a před chvílí jsem dochroupala 2 knekebroty s taveným sýrem a rajčaty. Naši mají zítra jen párek s bramborovou kaší.Neměla jsem sílu vařit něco komplikovaného.V sobotu bude krůto-zelo-bramboroknedlo.Já jen krůto-zelo+1 knedlo
čokoládová Alfina
Mirka72
| 28. 5. 2009 21:49
Ahojky a vlastně čokoláda dodává tělu energii.Tak v malé dávce určitě neuškodí.A už dost o čokoládě. Tak zatím papa Mirka
Alfina
Mirka72
| 28. 5. 2009 21:40
Ahojky tak to je super nápad dát čokoládu do mrazáku. Já mám čokoládu na vaření takový ty placičky,to sem si přivezla od holek z pekárny a ta nemá chybu.Tak jí fouknu do mrazáku a nepolezou na ní děti a mravenci. TAk pa a dík za tip Mirka
Mlsání
Teris
| 28. 5. 2009 21:32
Ahojky , já mám čokoládu moc ráda. Když mám chuť tak si dám kousek, protože když si to budu dlouho odpírat tak vím, že bych snědla mnohem víc než je zdrávo. Papám, ale tu s hodně obsahem kakaa.
Kobliha
Mirka72
| 28. 5. 2009 21:08
Čusánky Koblížku! Jo dneska je na pořadu jídlo Tak písni co jsi papkala Ty Já mám největší chutě,na sladký ,když to mám dostat.Taky jsem dělala odpoledne vaječnou tlačenku a nakládala utopence a ty můžu taky jen koukat.Hlavně když chutná ostatním,tak jsem tam prdla pár feferonek at se jim líp pije.Ještě nevim,co budu vařit zítra.Tak hod tip papa Mirka
čokoláda
alfina
| 28. 5. 2009 20:52
Já teda taky nejsem na sladký,ale je pravda,že tělo si občas o cukr řekne.Mám bezvadný recept.Nejlepší je obyčejná čokoláda na vaření,nalámat na kostičky a dát na mrazák.Když to na mě přijde,stačí jedna kostička,ale musí se cucat ne ji zběsile rozkousat.Tělo je spokojené a kalorie téměř žádné.Taky pak nikdo nemusí mít výčitky.
Hanatko24
Mirka72
| 28. 5. 2009 20:52
Ahojky Hančo! Tak zmizelé centáčky jsou super To se potom budeš divit! Tak papa držím palečky. Mirka
Sidonie
Mirka72
| 28. 5. 2009 20:44
Ahojky Siduš! To víš ,že můžeš obyčejný bílý jogurt.Já mám ted zrovna Activii,bylo rodinné balení za pěknou cenu. Nebo je dobrý taky koření zaziky a rozmýchat s jogurtem¨,nebo do kefíru. Tak papa Mirka
Koblížek
alfina
| 28. 5. 2009 20:22
Jsem ráda,že jsi přijala delegačenku.A chválím,že to bereš zodpovědně a trénuješ.Náhodou tepláky jsou nejlepší.Počkej jak manžel bude překvapený až jednoho dne tréninkový úbor odhodíš a zavlníš se v plavkách.Nevím kam jedete,ale kdyby náhodou potřeboval půjčit zbraň na odhánění ctitelů,stačí říct.Může si vybrat i houfnici nebo MPG.Jen je to neskladné.Tak doporučuji něco menšího. A co až tě objeví Hollywood. Doufám,že budeme první kdo dostane autogram a volňásky.Možná by se našla i volná místa v komparsu???
jsem na příjmu
alfina
| 28. 5. 2009 20:10
Tak se hlásím po celodenní dřině.Ale koukám,že jsem tady zatím sama.No nevadí,počkám.Dneska teda byl den blbec.Blázinec na kolečkách.A když jsem konečně mohla jít domu,tak přišla taková průtrž,že jsem tam raději zůstala skoro o hodinu déle.Padaly takový kapky,že to bylo na rozbití hlavy.Pak vylezlo sluníčko,tak říkám,dobrý jdu. Po pár minutách to přilítlo znovu a dostala jsem pěknýho plaváka.Ve finále se mi zlomil deštník,tak rovnou skončil v odpadkovém koši a domů jsem přišla jak vodník.Tak teď sedím nabalená jak v prosinci a nemůžu se zahřát.
Lucienociupije
alfina
| 28. 5. 2009 20:01
Tak co?Už něco zafungovalo?Ještě mě napadl další recept Co takhle klasická šaratice V lékárně se pořád normálně prodává.A pak ještě jestli jsi nekuřák.Zkus si zapálit cigáro.Na spoustu lidí to funguje.Buď to půjde horem nebo spodemAle to si raději připrav kýbl.
Hanča
Kobliha
| 28. 5. 2009 16:47
Ahojky Hani ,tak to je bezva ty cenťáky,to když nemáš váhu,tak potom možná budeš zírat kolik si shodila.Tak to ti přeju a prsa u mě byly dole jako první,fakt výborný,no ale co naděláme.Přeju ti ať se daří a pěkný zbytek dne
Všem
Teris
| 28. 5. 2009 16:42
Ahojky holky, koukám jak vám všem jde hubnutí. Já jsem teprve začala takže si musím ještě počkat. Váhu mám obyč takže jsou vidět jen celá kila, ale aspoň mě to nesvádí na ní stále stoupat. Kdybych zhubla trochu v prsou tak se zlobit nebudu. Kdo se s tím má pořád tahat. Jinak s důchodcema jsem si užila když jsem musela cestovat s kočárkem. Měla jsem prý sedět doma a nikam nechodit, protože překážím. A co mě nejvíce překvapilo bylo, že do schodů mě pomáhali puberťáci než starší mužský.
Mirka --- Luccin
Kobliha
| 28. 5. 2009 16:41
Tak zrovna se chystám připravovat na večeři a slyším,že je tady o mě řeč ......no holky kvůli mě nemusíte mít výčitky,občas to jistě neuškodí.....................Ale jednu věc nechápu,už dlouho nad tím přemýšlím,že tyhle chutě nemám a dokonce mi nedělá problém vidět někoho,že něco baští a to jsem byla dortová a čokoládová. Tuhle si moji 3 chlapi dali po bruslích zmrzku,já nechtěla a vůbec mi to nevadilo,nebo být v obchodě a vidět ty dobroty ?....nic to semnou nedělá,fakt mi to přijde až neuvěřitelné a hlavně v mém případě. .......no,ale dnes je to tady teda o žrádle co?
Mirka
Luccin
| 28. 5. 2009 15:42
Tak to mlsáme skoro stejne Je uplne Ti veřím, že jsi pak mela vyčitky po tom kobližku,ale ja bych si dala taky, dneska mám nejaký chutě ale vydržím..JJ, tic tac taky znám a pojídám Tedy ten recept zní báječne,ale dala bych si ty brambory taky hned, jsme dneska nejaká při chuti.....mam chut na vsechno....ale nedam si nic...to je asi tim počaskem, venku je na nic a človek má chute
Hanatko
Luccin
| 28. 5. 2009 15:40
Ahojky, tak to blahopřeju, do je super ubytek....Tak ono to musí jít soumerne, což znamená i prsa U me je to stejny...Tak držím palec, at to jde dál
Týden v tahu
Hanatko24
| 28. 5. 2009 15:17
Ahojky holky, poslední dobou vůbec nestíhám číst ani psát do diskuze :( ale koukám, že Vás tady přibylo nebo aspoň těch debat hodně přibývá Tak hlásím úbytky :) sice jsem se ještě nevážila (nemám doma váhu), ale dneska ráno jsem to měřila. Mám přes prsa o 5cm méně :( což mne štve, ale to takhle mám vždycky, další 4 cm v pase šly dolů a přes prdku 3 cm. Tak jsem za 1 týden celkem spokojená, i když je mi jasné, že je to jen voda
Mirka72
Sydonie
| 28. 5. 2009 15:08
No, mladej na nějaký hrdinský souboje zas nejni on spíš tak na nějaké slovní vyjednáváníno, já si moc vybírat nemůžu
miruška72
Sydonie
| 28. 5. 2009 15:05
mana?no, tak to zkusím a může být místo tý aktivie i obyč.bílej jogurt?
Sidonye
Mirka72
| 28. 5. 2009 15:04
Jinak Syduš ten úbytek je skvělý To aby si mladej koupil nějakou zbranˇ - třeba prak ,aby mohl odrážet z okna útoky nápadníků a ctitelů .Tak papa Mirka
dnešní oběd
Mirka72
| 28. 5. 2009 15:00
Dneska jsem si pochutnala včera jsem koupila nové brambory,tak jsem uvařila rodině kulajdu a sobě brambory.Odvážila 200g a k tomu do bílé aktivie zamýchala trochu nastrouhaný okurky a nasekaný čerstvý kopr ,lehoučce osolila a nalila na ty brambory mnamky mnam ,to jsem si štrajchla ¨mana nebeská. Doporučuji
luccin
Mirka72
| 28. 5. 2009 14:51
Ahojky Tak já mlsám vysokoprocentní hořkou čokoládu,tak kostičku,když to na mě příde.A nedavno já zblajzla z koblihovýho těsta uzel politý fondánem a posypaný ***emBylo to dopoledne tak jsem si dala k obědu jen okurkový salát. Ale holky ty výčitky svědomí,že sem to sežrala,byly děsný ,ale deficit je deficit Já taky nesladim ani čaj ani kafe nic.Nebo mám v kabelce tiktaky a dám dva a je po chutích.Tělo není blbý,to si řekne co potřebuje Papa Mirka
mirka72
Sydonie
| 28. 5. 2009 14:43
Však jo, říkám si to stejný.Akorát mě to pokaždý namíchne když potkám nějakýho protivnýho Na ty pobertální fracky si netroufaj, tak otravujou život slušnejm lidem
Sidonye
Mirka72
| 28. 5. 2009 14:36
Ahoj Siduš! jo důchodci,to je kapitola sama o sobě.Já tuhle předběhla babku na schodech k doktorce a ona se do mě pustila ,že tam byla první a že jí v sámošce vyprodaj rohlíky.No argument jak prase! Dožadovala se ale furt prvního místa a sestra jí utřela,že já jdu na objednání a jenom na krev. TAk jsem jí řekla,že ona tam může vysedávat celé dopoledne,kdežto já mám 3 malé děti a musim se o ně postarat.Ta koukala! Ale taky jsem je přestala řešit. Bůh ví jaký budeme mi až nám bude tolik co jim. Tak papa Mirka
Luccin
Sydonie
| 28. 5. 2009 14:31
No, já když mám chutě, tak se kouknu co je doma, zjistím co má míň kalorií a to slupnu . Např: polomáčený sušenky.. jsou děsně kalorický! 1 sušenka má 200kJ! tak jsem si vzala jen 2, max 3 a radši hodně pila vodu..
Koblížek
Sydonie
| 28. 5. 2009 14:27
No ségruška teď zpívá v jednom uskupení tuším LSDA (Lomnický sbor disharmonických amatérů) Zpívají různé jazzové písničky, spirituály, atd. a maj to dost dobrý..
Já taky zpívala, když jsem byla malá, vyhrála jsem pár soutěží a chtěla jsem jít na konzervu, ale pak mi to nějak nevyšlo a stala se ze mě zlobivá administrativní pracovnice
Sidy
Luccin
| 28. 5. 2009 14:24
Aha,tak to já nanuky a zmrzky vubec nebaštim, tedy dala bych si že jo...Já mam v šupliku čokoládu,takovou tu 70 nebo 80% kakaa a mam na den kostičku Nekdy si ani nedam,ale dneska jsem si dala 3, nejak mi asi chybí cukr Nic nesladim,sladkosti taky nejim,tak jen ovoce nu....Tak se to snad nezboří,že jsem si dala
Luccin
Sydonie
| 28. 5. 2009 14:17
Ahoja, no já to když je hic řeším třeba tím tvarohovým míšou, nebo ledňáčkem. Ale musí se mi vlézt samozřejmě do 4400kJ/den. Víc néé
Míša má totiž 528kJ a ledňáček něco kolem 400kJ což je rozhodně míň než u ostatních sladkostí a zmrzlin

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
22. 8. 2025 13:02
14923
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18