Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

pipínek
Kobliha
| 16. 3. 2010 19:34
Ahoj Pipíku
no to je dost prosím tě, taková pauza
ale štěňata jsou prostě k sežrání nádherný, boží
a maminka jaká je dáma
jinak ten sibutramin : (píšu jen co vím) samozřejmě ho seženeš jen přes net a prý je lepší než meridie v tom, že je šetnější a víc přírodní, no a když jsem čuchala něco víc, tak jsem zjistila, že jedna tabletka stojí 25 kč, jinak je nová diskuze sibutramin a tam by jsme se jistě dozvěděly více, ovšem ikdybych někdy začala baštit sibu., tak kořeny mám stále tady
a co ty a váha? já teda asi nic moc, na váhu se bojím vlézt a myslím, že je nějaké to kilčo nahoře
tak dej vědět a díky za fotečky, pejsani jsou super !
pa pa Koblík
....
pipina
| 16. 3. 2010 13:35
A jo....nějak jsem zpřeházela písmenka...takže sibutramin to jééé
Tak za to ještě jednu fotečku......celé psí smečky....co se mi drze nacpala na skalku.....fakt,že to jako skalka po zimě ani moc nevypadá
Koblík
pipina
| 16. 3. 2010 13:31
Ahojky Koblíku, nějak se mi nedařilo napsat sem pár řádek....chvilka pokoje není
Tak konečně přikládám fotky štěňat, který už mají svoje nové páníčky Smutno mi bylo,ale neobrečela jsem to.....myslím,že se všechna budou mít moc dobře
Koukala jsem,že ses tu bavila o subitraminu.....myslela jsem,že ho taky stáhli z trhu?? Asi víš víc....tak se se mnou prosím prosím poděl o informace
Dneska tady od rána byl pěknej hnus,ale teď začal vykukovat mozol.....že by jaro?!?

Tak se měj krásně Pipina
alzbetka
Kobliha
| 15. 3. 2010 21:34
jé tak to jsem asi na tebe a tvoje úspěchy zapoměla, (bylo a je nás tady sále dost) .................... tak jen doufám, že se výsledek dostaví, nicméně já, když brala meridii a blížila jsem se ke své váze, tak se to táhlo po dekách.....
takže držím palce a určo se ozvi
Koblík
kobliha
alzbetka
| 15. 3. 2010 21:19
Tak s tou naší meridi už skušenost mám, jedla jsem ji před rokem a podařilo se mi zhubnout 13 kg, jenže pak mi ji doktorka už nechtěla předepsat. a navíc ke konci roku jsem měla nějaké stresy v práci a podařilo se mi nabrat. Takže bych si chtěla ted maličko vylepšit postavu a bohužel naše meridia už není k dostání...
Alzbetka
Kobliha
| 15. 3. 2010 19:25
Ahoj Alžbětko
tak o meridii z USA nevím vůbec nic, snad jen, že ji tady někdo nabízel ke koupi, ale co se týče té naší meridie, mít sucho v ústech a vypít rybník, není žádný problém, ovšem pak je tu další věc, že na každého to působí prostě jinak, někdo zhubne dost,někdo málo a pomalu,no a taky třeba nic, takže zkus ještě vyčkat, třeba se váha pohne, ale pokud jsi třeba blízko ke své váze, tak to může jít opravdu pomalu.
Určitě se, ale ozvi jak to jde a budu držet palečky.
Ahojky Kobliha
meridia USA
alzbetka
| 15. 3. 2010 19:15
Ahojky, moc vás všechny zdravím. Tak jsem tady opět po delší době nakoukla a zároven bych se vás chtěla zeptat, zdá má někdo z vás nějaké zkušenosti s meridii z USA? Kamarádka ji sehnala a tak jsme si ji na začátek rozděily na půl. Beru ji už 14 dnů a váha se ani nehla , jen mám trochu sucho v ústech, takže vypít 3 litry vody denně není vůbec žádný problém. Takže vás prosím, jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti,aby jste napsaly. Jinak nevím co s tím... léto se opravdu blíží a co doposud schovaly bundy, bude pak vidět a není to moc příjemné...
Lindaxa
monika2212
| 15. 3. 2010 17:51
Zapoměla jsem napsat,že jediné co mi bylo po Lindaxe ,že jsem měla sucho v puse,ale beru to celkem jako plus ,protože jsem tím padem hodně pila a to člověk má t akže supr ,každopádně je to v prrrrrrrrr
Lindaxa
monika2212
| 15. 3. 2010 17:14
Ahojky,nakoplo mě vlastně to,že i má 7 letá dcera mi řekla,že jsem tlustá a že bych měla cvičit,potom vlastně zrcadlo,to když jsem se do něj koukla bylo mi stoho už zle! Njdřív jsem o lécích nechtěla ani slyšet,ale prostě normálně ta váha opravdu dolu nešla a s dvěmi dětmi a vařením každy den se prostě nemužu dostat někde do posilovny!Moje áma tu Lindaxu měla koupenou ale bylo jí zní zle,takže mi jí dala at to vyskouším a mě sedlaa váha šla super dolu ,ale bohužel jen ze začátku pak se to spomalilo,ale za měsíc a pul 8 kg dole,jsem ráda ale pořád mám 70 kg při 163 cm,bohužel mi dochází proto musí honem přesedlat na ten Sibutr. aq máknout ,dát dolu aspon 5 kg a poto jen to udržovat .Vím ,že to nebude jednoduché,ale myslím ,že mám dobrou motivaci vtom ,že zase obléknu své oblíbené džíny a navíc blíží se léto! Lindaxu dobírám každé ráno,škoda že už jí neseženu,no joNa ten Sibutr, jsem moc zvědavá prý je šetrnnější k tělu a přitom učinější,muže se brát až rok v kuse tak uvidíme ,určo písnu co a jak
Lindaxa
monika2212
| 15. 3. 2010 17:14
Ahojky,nakoplo mě vlastně to,že i má 7 letá dcera mi řekla,že jsem tlustá a že bych měla cvičit,potom vlastně zrcadlo,to když jsem se do něj koukla bylo mi stoho už zle! Njdřív jsem o lécích nechtěla ani slyšet,ale prostě normálně ta váha opravdu dolu nešla a s dvěmi dětmi a vařením každy den se prostě nemužu dostat někde do posilovny!Moje áma tu Lindaxu měla koupenou ale bylo jí zní zle,takže mi jí dala at to vyskouším a mě sedlaa váha šla super dolu ,ale bohužel jen ze začátku pak se to spomalilo,ale za měsíc a pul 8 kg dole,jsem ráda ale pořád mám 70 kg při 163 cm,bohužel mi dochází proto musí honem přesedlat na ten Sibutr. aq máknout ,dát dolu aspon 5 kg a poto jen to udržovat .Vím ,že to nebude jednoduché,ale myslím ,že mám dobrou motivaci vtom ,že zase obléknu své oblíbené džíny a navíc blíží se léto! Lindaxu dobírám každé ráno,škoda že už jí neseženu,no joNa ten Sibutr, jsem moc zvědavá prý je šetrnnější k tělu a přitom učinější,muže se brát až rok v kuse tak uvidíme ,určo písnu co a jak
monika 2212
Kobliha
| 15. 3. 2010 13:48
Ahoj Mončo ,
pokud nám nevrátí meridii, tak i já jsem zvažovala zkusit sibutramin, ale uvidíme................
jinak tu žravost budeš muset prostě zvládnout a to ještě nevíš jak na tebe bude působit ten sibu., o tom dej vědět, to by mě zajímalo a jak fungovala ta lindaxa? o ní nevím vůbec nic...........
tak se měj pěkně Koblík
Míra
Kobliha
| 15. 3. 2010 13:42
Ahojky Míro
tak snad už ten groček nebudeš potřebovat, když bude takové teploučko a ještě k těm plavkám vytáhnem opalovací krémy co?
Již je na čase, aby bylo ***i a já snad taky konečně vylezu z brlohu a začnu hejbat zadkem, vždyť tohle už není možný, takovou dobu bez cvičení......................
tak pa pa a hezký den (tady teď krásně svítí punťa)
Koblík
Koblík
Mirka72
| 14. 3. 2010 21:32
....za 6 dní stvořil zemi a sedmý den odpočíval po své práci

no nevim u nás se ted poslední dobou dělá neděle neneděleVčera jsem řezala s manželem dříví na cirkulárce,aby bylo co hodit do kotle a dnes nedodělky od včera - prádlo a podobně. No děs. Za týden má být +18 tak nevím nevím asi vytahnem rovnou plavky Dneska se nějak nemohu zahřát,tak pocucávám grog Tak papa Mirka
Koblík
Mirka72
| 14. 3. 2010 21:30
....za 6 dní stvořil zemi a sedmý den odpočíval po své práci

no nevim u nás se ted poslední dobou dělá neděle neneděleVčera jsem řezala s manželem dříví na cirkulárce,aby bylo co hodit do kotle a dnes nedodělky od včera - prádlo a podobně. No děs. Za týden má být +18 tak nevím nevím asi vytahnem rovnou plavky Dneska se nějak nemohu zahřát,tak pocucávám grog Tak papa Mirka
monika
monika2212
| 14. 3. 2010 21:20
Holky tak já jsem si holt dnes obědnala Sibutraminkdyž už ta Lindaxa je v háji,koblížku musím to zvládnout a nepřerušit ,snad nepříjde žravost
Míróóó
Kobliha
| 14. 3. 2010 20:37
Ahoj Mirčíku
já ti měla nějak náročný víkend a to neděle je od slova nedělat ? No a dělala jsem pořád něco
nějak se tady nemůžeme sčuchnout co
tak se měj pěkně a pa pa
Koblík
monika 2212
Kobliha
| 14. 3. 2010 20:34
Ahoj Mončo
je to v pytli stažený je snad všechno možný a tak nezbývá než jen černý trh ................ co jsem tak koukala, tak lindaxa moc k sehnání není, ale sibutramin jde na odbyt, ten je podobný jako meridie a po té já jsem zhubla 18 kilčo.
tak je to na tobě
Koblík
Drahomíra
Kobliha
| 14. 3. 2010 20:30
Ahoj Drahuško
pěkný kus práce to je fakt nádhera
a jak si vedeš teď, myslím co váha ?
je škoda, že nám meridii sebrali, tahle berlička bude opravdu chybět
tak pa pa Kobliha
Amanka
Kobliha
| 14. 3. 2010 20:27
Ahoj Ivanko
to je fajn, že jsi se ozvala i přes ty starosti,
na trhání zoubků budu držet palce a dva měsíce zobání meridie, ti ufčitě přinesou výsledky
nějak jsem ztratila přehled kolik by jsi ráda ještě zhodila
tak dej vědět a měj se pěkně
pá pá Koblík
alkien
Kobliha
| 14. 3. 2010 20:22
Ahojky Alkien
tak to je moc dobrá zpráva a ze srce ti to přeji, že máš klid,
dokonce jsi na tom lépe, než já na začátku, bojovala jsem s tím mnohem déle
takže ti posílám obrovskou gratulaci a přeji další úspěchy...................určitě dej vědět, jak se ti vede
pa pa Kobliha
Meridia
alkien
| 14. 3. 2010 15:11
Tak srdce mi přestalo bolet hned na druhý den, co jsem psala svůj předchozí koment. Beru meridii 5. den a myslím, že všechny nežádoucí účinky, které se mi projevily, už jsou pryč. Cítím se dobře :) Nicméně jsem shodila 2 kg, což si myslím, že pokud to půjde takhle lehce, tak by to nebylo špatné :)
Lindaxa
monika2212
| 13. 3. 2010 16:05
Ahojte holky,jsem tady nováček,ale přesto bych se s vámi chtěla podělit o to jak jsem konečne po 1 měsíci a pul shodila 7,5 kila samodřejmě používám Lindaxu ,ale docází chci se zeptat jestli někdo nevíte kde by se dala sehnatmám strach že až vysadím,bude zle ,potřebuji dolu aspon 8kg!Měřím 163 a váha stále70 kg!Prý se stáhla s prodeje tak vim !Porádíte mi holky,co dělat?
Ahoj...
Amanka
| 13. 3. 2010 15:41
Ahoj holky..
tak vás všechny moc zdravím.Poslední dobou jsem měla moc starostí okolo bydlení a práce.Jelikož se tísníme v docela malém panelákovém bytečku tak jsme se rozhodli ho vyměnit za větší.Bylo okolo toho běhání a vyřizování až až a ještě vše není u konce.Tak jsem zvědavá jak to vše dopadne!Ještě musíme čakat na vyjádření druhého vlastníka což je magistrát Prahy a to mám obavy,že to bude na delší čekání...a do toho všeho mi přišla nabídka na jinou práci,tak jsem zvažovala pro a proti a nakonec jsem se rozhodla,takže 1.4.nastupuji do nového zaměstnání tak se moc těším. Jinak co se týká počasí,raději ani nemluvit,také toho mám už plné zuby...jo když už jsem u těch zubů,tak mladší dcerku 31.3.čeká trhání 5 ještě mléčných zoubků,jelikož jí tam nějak špatně rostou a některé z nich má zkažené.Je to taková moje malá hysterka a nikdy se nenechala u zubařky prohlédnout natož ošetřit (pokopala vždy všechny okolo doktorku,sestru i mě)tak jí to teď čeká..,ale dají jí vypít nějaký nápoj na oblbnutí a pak jí ještě dají lokální anestezii,tak o tom prý ani nebude vědět.Pak si tam dvě hodinky ještě poleží a půjdeme domů.Tak jsem na to fakt zvědavá.
Co se týká hubnutí a meridie,tak já ještě mám asi 60 teblet,ptože jsem předtím přerušila,tak teď to napravuji a zdá se,že hubnu.Tak snad do léta ještě něco shodím!
Tak jak jsem tu dlouho nebyla tak jsem se vypsala až do alejuja...moc vás zdravím pa pa Ivana
určitě se ti to povede
Drahomira
| 13. 3. 2010 14:44
Ahoj já jsem před 2 lety zhubla z 90 kg na 69 kg po meridii během 3 měsíců je to skvělý pocit musíš ale v hlavě a né hlavně chtít já jsem fakt zabrala a poslouchala svoje tělo a šlo to opravdu. meridie fakt funguje akorát nám jí stáhli z trhu. je to skvělá berlička. zaber a dokážeš to hlavně se nelitovat
Veverča
Kobliha
| 13. 3. 2010 11:34
Ahoj Verčíku
ta zima je fakt nekonečná a už je to dost únavný, takže se také moc těším na datum dvacátého, to už snad bude lépe. Je jasný, že v práci nemůžeš psát Koblihovi a ostatním, ale jsem ráda, že to doženeš pak někdy, když máš trochu čásku. Jinak je pěkný, že by tvůj chlapák chodil s tebou cvičit, můžete si potom vyměňovat názory a vzájemě se povzbuzovat, takže to ti přeju, to je fajn.
Já se zatím poflakuju doma, ale jakmile se udělá ***i znovu nastupuju a aktivně se zapojím do procesu cvičení, to slibuju na Kobliží čest
tak se měj pěkně a papa Koblík
veverka
Mirka72
| 11. 3. 2010 21:49
Ahojky Veveruško! Už aby těch +16 bylo. Tady aktuálně -4 a celý den posněžovalo.Já myslela ráno že mě šálý zrak, když bylo bíla silnice ,kterou jsme onehdá při sluníčku zametly,tak cestáři dnes opět posypali!!!Já už chci teplo Tak papa Mirka
kobliha
veverka123
| 11. 3. 2010 21:37
ahoj koblížku,skoro celý týden jsem se nedostala doma na počítač a v práci zase nemám čas na osobní věci.Měla jsem tu do středy nakvartýrovaný mladý,tak počítač byl obsazen,zrovna,když jsem byla doma.
Jinak jsem fakt ráda,že to se zuby dobře dopadlo.Pěkně se to hojí a nebolí,tak jsem spokojená.Teď už jen otisky a novbý zoubky za patřičný obnos,ani se ještě paní doktorka nepochlubila.
Co se týče fitka,chodím opravdu pravidelně a asi je to poznat,včera jsem jela se známou a říkala,že jsem zhubla.Ono to na kila není ani moc,ale ta postava se zpevní y vytvaruje,což je skoro lepší.Cvičení je dobrý a baví mi to,bolí mi svaly,ale druhý den jsem už v pohodě,většinou si dám ještě šlapadlo nebo kolo.Mužskej bude taky chodit,asi jsem ho tím vyprávěním vyhecovala.
No a snad už se i lepšího počasí dočkáme.Říkali v radiu,že kolem dvacátýho už by mělo být plus 16.To by bylo skvělý,na to se těším nejvíc.Jsem otrávená z tý strašný zimy a sněhu.Tak zatím pa a ozvi se.
Monica
Kobliha
| 11. 3. 2010 20:42
Ahoj Mončo
no tak sláva, že jsi se ozvala a hned posílám gratulaci
kilínko dole, takže dobrý začátek
a jak se ti daří? co práce a dětičky? ježíši já jsem zase zvědavá co?
u mě nic nového, ale o sibutraminu jsem uvažovala už také, zatím slyším samou chválu, takže bych možná teď na jaře do toho šla také...........no uvidíme.........
tak Moni, měj se pěkně a písni jak se ti vede
pa pa Koblík
jsem zpátky
monicca
| 11. 3. 2010 17:12
ahoky všechny, tak jsem po dlouhé odmlce kvůli mému stresu zase před týdnem nasadila Sibutramin. !Nervy trochu povolily,tak jsem to zkusila,když už jsem je měla a musela jsem vysadit. Za týden mám kilo dole, ale je to úspěch,protože s Meridií to nebylo ani deko. Uvidíme, jak to všechno dopadne. Srdce mi taky kolikrát bije jako o závod, někdy si myslím, že musí puknout. A k tomu vyšší tlak....
majkyyy
Mirka72
| 11. 3. 2010 16:42
Ahojky Majky!A jak jsi na tom ted,? Bereš - nebereš, to jsem ale zvědavka co? Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34