Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Batycha
Kobliha
| 21. 5. 2009 22:18
Zdravím tě,tak musím říci,že já také nerada dělám to co mi někdo nakazuje,nebo vnucuje,ale v tomto případě bych asi zkusila dodržet rady profíka,nicméně já si hlídám jídelníček sama a asi každý ví co smí a co ne,když hubne.Tak to je na tobě,ale rozhodně tvůj trenér ti radí dobře a ty uvidíš jak ti to půjde bez jeho jídelníčku.Tak držím palce ať už budeš baštit sama,nebo s ním. Měj se pěkně pa pa
Koblížek
Mirka72
| 21. 5. 2009 22:11
Ahojánky tak ty se máš, že můžeš cvičit .Mě to chybí a bolí mi záda.V sobotu jdu na masáž ,tak snad to povolí.Tady pršelo a hřmělo pěkně.Tak zatím pa a fotečku máš v příloze Mirka
Luccin
Kobliha
| 21. 5. 2009 22:07
Ahóóój Luccíku,takže to je paráda ty kilečka co? To ti moc přeju. Nezoufej,že to jde po dekách,já mám to samé,sice pomalu,ale hýbe se to a to je důležité.Tak pěkně pokračuj a hubnutí zdar........pa pa Kobliha
Mirka
Kobliha
| 21. 5. 2009 22:03
Čusáánek Míro,to jsem ráda,že jsi přežila to parno,dnes to bylo teda něco.U nás to vypadalo na bouřku i začalo krápat a pak nic.Nechtělo se mi na cvíčo,ale překonala jsem se a jsem dobrá .Vypotila jsem asi tak 5 litrů,takže se cítím o něco lehčí. Papánek Koblík
Syduš
Mirka72
| 21. 5. 2009 21:38
Ahojky ! stačí občas nebo více zrcadel To už je na tobě.A jinak perfektní zrcadlové bludiště je na Petříně v Praze.Tam jsem se nasmála jak dlouho ne!!! Tak papa Mirka
Luccin
Mirka72
| 21. 5. 2009 21:29
Ahojky ! Gratuluji ke schozeným kilůmto je taky pěkný výsledek a máš jistě radost.Tak jen tak dál. papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 21. 5. 2009 21:07
Čusíky Kobliho! Ve městě na chcípnutí a květena už dělá parádu ve stojanu je radost na to koukat.TAdy byla bouřka jak bejk .Ale každá bouřka čistí vzduch Cvičení odpadlo i na zítra tak asi vyrazím do bazénu a vemu děti s sebou.Koupila jsem si tříčtvrtáky na cvičení a k tomu tričko tak jsem zvědavá na ty reakce Tak papa Mirka
Tak 100
Mirka72
| 21. 5. 2009 20:47
Ahojky tak dnes je 100.stránka všimli jste si jak se to tu pěkně rozjelo? Mirka Tak jen tak dál!!!
AHOJKY
Luccin
| 21. 5. 2009 15:38
Ahojky Zdravím všechny Tak poslušne hlásím konec 7 týdne a 9kg dole Musím říct,že ale ted to jde opravdu jen po dekách Jinak myslím, že vínko neuškodí, i mě to tady holky radily...Takže tak dvojka nebo dvě...v pohodičce...Jak uživate počasíčka?Já bohužel v práci,ale schyluje se to k dešti nebo bouřce
Květinková Míra
Kobliha
| 21. 5. 2009 12:41
Ahóóóój Míro ,tak co nákup květeny? Doufám,že jsi se neodpařila v tom vedru .Celkem pěkný dusno co.Nicméně tapeta super ,jako vždy !! Z toho by jistě měla radost Šárka Záhrobská pá pá
Hanatko
Kobliha
| 21. 5. 2009 12:32
Ahojky ,no myslím,že alkohol se má vynechávat ten tvrdý a co se týče vína,pokud denně neuděláš flašku,tak je to v pohodě.Tady každou chvíli,někdo zahlásí,že si dal do nosánku .Když je chutička,tak si na zdravíčko klidně dej pá pá
Čubánek
Kobliha
| 21. 5. 2009 12:27
Čauky Čubíku,tak tu masážičku bych si taky dala,to je opravdu relax a říká se,že po masážích budeš dlouho mladá a svěží ,no a spánek jak známo posiluje,tak to tě moc chválím. Čubinka hodná holčinka. Pá pá
Janule 1
Hanatko24
| 21. 5. 2009 10:42
Dobrá dobrá, tak to je mi jasné, že to má hodně kalorií, spíš mě napadlo, aby to nevyvolalo u člověka nějakou reakci............Jinak je jasné, že prášky nechci zapíjet vodkou :D ale díky
Hanatko
Janule1
| 21. 5. 2009 10:21
tak u doktora jsem četla,že alkohol má hodně kalorii. tak proto by se to nemělo přehánět s alkoholem. ale dvojku bílýho si můžeš dát. a nebo střik.pááááááááá
Rada nad zlato :)
Hanatko24
| 21. 5. 2009 09:46
ahojky holky, mám dotaz. Proč se nemůže pít alkohol ? Vadila by opravdu třeba jednou - dvakrát do měsíce dvojka bílého? to víno prostě můžu :) tak mne napadlo, jestli by to uškodilo? dál co v příbalovém letáku není, tak jestli se může řídit při těchto lécích? beru je sice až po jízdě - radši....mám z toho respekt, ale tak mne to napadlo. Jinak druhý den v pohodě, vůbec nemám hlad, břicho minekručí, až je to divné :D ale snažím se jíst zdravě a pravidelně :) Tak pěkný den všem :)
Miruška72
Sydonie
| 21. 5. 2009 09:26
občas.. nebo každé ráno?
čubíkovi by teď asi pomohlo kdybychom už o tom nemluvili, aby jsme jí do rány nesypaly furt sůl.. až klidně spinká a nemusí si vyhánět z té svojí hezké hlavinky noční můry alkoholem..
čubinko tfuj, tfuj
den 3
Batycha
| 21. 5. 2009 00:36
Tada tady se dějou věci k situaci s chlapama se už nevyjadřuji....s nima těžký bez nich taky... nikdy se nepřestanu bavit nad tím jak Matka příroda tohle vyřešila....podle mě si toho naložila fakt hodně a proto ji ve finále nezbylo moc síly a v rychlosti spojila dva tvory, kteří jsou si fyzicky téměř podobní, ale duševně se jedná o jiný vývojový druh A nebo jen prostě nechtěla, abychom se nudili....

Dneska mám za sebou 3 den s Meridii, ráno po noční jsem byla opět cvičit a trenér v tom fitku viděl jak dřu a chtěl mi pomoc s jídelníčkem....tak to chudák narazil. Já se vám musím přiznat k jedné věci a budu ráda, když mi písnete jestli to má někdo podobné....Já když mi někdo řekne, že musím jíst to co mám napsané tak ztrácím chuť úplně na všechno....nebo spíše mám ještě větší chutě. Držela jsem snad všechny diety, ale jediné co mi funguje je když se ráno rozhodnu třeba pro masový den, zeleninový den, ovocný den. Mám jídlo ráda a chutná mi. Strašně ráda vařím a zkouším nové recepty. Možná to je taky tím, že jsem taková povaha ... jak mi někdo řekne co mám dělat tak udělám pravý opak....ke všemu si musím dojít sama a rozhodnout se musím taky sama....jsem prostě palice dubová!!! Dneska jsem měla ovocný den....meloun, banán, jahody a hroznové víno a díky Meridii jsem fakt neměla ani mlsnou ani hladovou...teď jsem zase v práci a v pohodě....jen mám pocit, že víc kouřím. No lepší kouřit než se cpát....zítra mi přijede kamarádka tak se ozvu až v pondělí a to se budu vážit tak jsem zvědavá kolik mi to hodí doufám, že budu a zítra si udělám kuskusový salát - mňam mlask a dám si večer tak se mějte krásně....
prima baby
cubina
| 20. 5. 2009 23:47
Ahojky tak jen v rychlosti VŠEM DĚKUJI ZA PODPORU JSTE BÁJEČNÉ NEJLEPŠÍ vim,že to chce čas jen čas!střídají se mi nálady nahoru dolu,někdy lítost a někdy vztek,ale v koutku duše mi nějak něco šeptá,že to asi nebude mít smysl slepovat uvidíme čas je ten lék!jinak jdu vzorně spinkat dnes bez alkoholu kamarádka mě vytáhla na kafíčko na zahrádku a pak mi udělala masážičku je masérka hmmm a jaká? vyhnala ze mě trochu stresíku přeji dobrou a pokusim se připojovat a díky díky
Syduš
Mirka72
| 20. 5. 2009 22:40
Ahojky !Jo to si musíš občas ty tapety na tom zrcadle strhnout a nalepit nový Tak pa Mirka
Čubík
Mirka72
| 20. 5. 2009 22:36
Ahojky našla jsem jeden hezký citát od Cicera ,tak ti ho píšu ZE VŠECH NEPRAVOSTÍ NENÍ HORŠÍ TÉ,ŽE SE LIDÉ SNAŽÍ VZBUZOVAT ZDÁNÍ POČESTNOSTI,KDYŽ NEJVÍCE PODVÁDĚJÍ Tak ahojky Pa Mirka
Miruš 72
Sydonie
| 20. 5. 2009 22:24
óó, kujů jsem už holt taková od narození a s tím lemurem co na mě každý ráno kouká ze zrcadla stejně už nic neudělám.. navíc plastika je moc drahá.. Holt s tím už musím žít Měj se fajn.. páá
čubinka
Sydonie
| 20. 5. 2009 22:17
Ahoj čubinko. Chlapi jsou někdy děsný ***, však já to taky znám. Teď si musíš hlavně prožít to hrozný období a až bude čásek, přeorganizuješ si život. Tyhle muka nemá nikdo rád. Ale přejdeš to a pak mu to ještě dáš sežrat i s chlupama . Počkej, však on si ještě bude rvát vlasy, že tě takhle podvedl! Ale z vlastní zkušenosti vím, že chlapa nejvíc rozhodí, když se chováš jako by tě ten rozchod vůbec nerozhodil a bereš to pozitivně. Stylem: "No, nasrals mě, ale tak co, aspoň teď budu mít víc času sama na sebe". Vyrovnaně a klidně. To chlapy překvapí a začnou srovnávat "TO" co měli a "TO" co mají teď .
Odpuštěním mu se budeš jenom trápit, žárlit a mučit se.. Když odpustit, tak úplně, ale na to musí mít člověk nervy
Jednou mi skončil vztah tak, že mi kluk lhal, že jede na služení cestu a když jsem mu pak volala, zvedla to ženská.. a ten zmetek neměl ani tolik odvahy, aby se mnou mluvil!
Určitě jsi viděla film bestiář, myslím, že je dobrý jako odvykací kůra. Ale s tím ***řením se to nesmí zas přehánět....to vím i z vlastní zkušenosti.. bohužel. Ale někdy tě to postaví na nohy.. já vím, jsem oproti tobě tak trochu malý pivo, ale co se týká vztahů, mám lecos za sebou..
Tak se nezlob, že tak rozumuju..
Syduš
Mirka72
| 20. 5. 2009 22:13
Ahojánky !Já jak za váhový úbytek,tak za umělecký dojem. Z té fotky úpně sálá pohodička Na registraci nezáleží,hlavně že jsi s námi Tak papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 20. 5. 2009 22:10
Ahojky! Jo cvíčo odpadlo tak až v pátek.Zítra jedu s kámoškou do města po krámech a pro nějakou květenu do truhlíků ,tak se naběháme až kam.A zrovna má být takový hic a hned po ránu. Tak papa Mirka V příloze posílám skvělou tapetu na záchod.
Čubina
Mirka72
| 20. 5. 2009 22:00
Čusánky Čubajs! Koukám jak péro z gauče .Ale život je řada průšvihů nezávisle po sobě jdoucích!Co dodat,nic nemá cenu rozpitvávat.Jinak jsem ráda,že jsi s námi.Fotečka je moc pěkná -holka krev a mlíko Tak se opatruj čusánky Mirka
Koblížek
Sydonie
| 20. 5. 2009 21:48
Díky, díky.. tolik chváli
ale né, jen jsem si založila novou registračku a vyměnila Sydonii za Sidonyi.. kdyby mi to náhodou smazali, jenže nesmazali, tak mám teď registrace dokonce 3
Hodně mi pomáhá když si můžu jít třeba zaplavat.. a přitom okouknout pár borečků v plavkách...
Mimochodem, přítel si ze mě dělal šoufky, ještě než jsem začala hubnout, sliboval, že až to shodím dolu, tak si mě prý vezme a já ho tím teď furt straším
Mirča
Kobliha
| 20. 5. 2009 20:19
Čusík Míro,tak jsem zpět .Nevolnost je pryč a nejsem sice úplně za rybičku,ale snažím se.Zítra chci jít cvičit ,tak doufám,že odfrčím.Jo a taky čubíka máme zpátky,konečněsice trochu smutnější,ale je tady.Jestli dobře pamatuju,dnes máš cvíčo ty viď? Tak pořádně raz dva raz dva .Pa pa
Syduš
Kobliha
| 20. 5. 2009 19:56
Ahojky Sydy,tak mi to nedá a musím ti pochválit nové foto ve čtverečku .Moc ti to tam sluší. Jinak vypadáš spokojeně,tak ať se dál daří. Papík Koblík
Hanatko
Kobliha
| 20. 5. 2009 19:52
Ahoj Hanatko ,chci tě přivítat mezi námi hubnoucími.Je jedno kolik chceš zhubnout,každý tady hubne to co potřebuje a každá z nás se chce cítit dobře.Za 3 měsíce dáš jistě dolů víc než jen 5kg,to se asi bát nemusíš a vedlejších účinků se neboj,na každého to působí jinak,tak uvidíš a zvládnout se to dá .Tak hodně štěstí pa Kobliha
Čubinka
Kobliha
| 20. 5. 2009 19:45
Ahojky Čubíí ,to jsem ráda,že jsi zpátky.Jistě je to velké zklamání po tolika letech,ale udělala jsi dobře a chlapec se ještě bude drbat na hlavě.Tvoje nepřítomnost je tímto omluvená a koukej se brzo ozvat,Koblížkovi se pak stýská.Pa pa Čubinko a bacha na vínko(ať ho není moc)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 8. 2025 12:03
14922
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18