Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

tbl
Kobliha
| 22. 5. 2009 23:23
Zdravím a vítám tě mezi námi .No zajímavý článek a musím reagovat .Souhlasím s tebou v dosti věcech,ikdyž asi bude stačit pár kilčo dolů a budeš spokojená ne? Jinak můžu mít dotaz? Trenažer na brusle? Nikdy jsem o tom neslyšela,můžeš mi to přiblížit? Brusle mám nejradši,jezdím skoro každý víkend a pravda je ,že se na nich formuje postava a zapojí se celé tělo,takže super .Předem díky za odpověď.
Koblížek
Mirka72
| 22. 5. 2009 23:21
A ještě jedna moc pěkná fotečka.Tak papa Mirka
Držtičková Kobliha
Mirka72
| 22. 5. 2009 23:18
Tak jsme to zase natáhli co? V neděli je úplněk ,ale nebude vidět !Takže žádné chození v noční košily po střechách a podobně. Tak jdu natřásat peřiny a hajánkovat.TAk dobrou a ničím a nikým nerušenou noc Tak papa Mirka
tbl
Mirka72
| 22. 5. 2009 23:11
Ahojánky! Vítej mezi námiMeridie Ti určitě pomůže a šatník měnit nemusíš.A když do pekla, tak na pořádném koni se řiká nééé? Tak pa a držím palečky Mirka
Úsměv Koblihy
Kobliha
| 22. 5. 2009 23:10
Jezuskote to je bobánek roztomilej,kdyby jsi mě viděla,jak se mi vždycky roztlemí drštička .No a holkám ty oslavy zhozených kil samo přeju,to je jasná věc ,vždycky musí být odměna.Tak hlavně opatrně děvčátka
oprava
Mirka72
| 22. 5. 2009 23:05
Kobliha néééé Koblilha Omlouvám se za zkomoleninu
alfina
Kobliha
| 22. 5. 2009 23:03
Ahojky alfi ,já mám oblíbenou rybí ňamku a to jest.............Zapékací mísa,do ní trochu másla rozpustit,položíš filety(osolit,okořenit,jestli máš ráda) na chvilku do trouby,zasypat mraženou zeleninou (jakou chceš,je jedno co tam dáš),zase na chvilku do trouby,aby povolilo to zmražení a na závěr zalít rozšlehanými vejci.Je to fakt dobré a rychle hotové.Jím to bez přílohy,jinak se hodí brambory.pa pa
Koblilha
Mirka72
| 22. 5. 2009 23:01
Ahojky!A víš,že je to možný ! Víkend před sebou a degustace může začít To jsou ty ovíněné víkendy.Ale já jim to přeji.Za ty úbytky hmotnosti si to kočky zaslouží. Slípkan je pěknej a to mám kohouta a to je hovado.Ten má pařáty velký tak 10cm.Manžel ten nic nezabije tak musim já a mě to nevadí. Jsme strašilky obecný Mirka
MERIDIA
tbl
| 22. 5. 2009 22:53
Krásný večer všem,
mám už pátý den Meridii. Nikdy jsem nebyla obézní ani neměla nadváhu. Po porodu, před osmi lety, jsem byla spíše na hranici podváhy. Před čtyřmi lety mi začali jít kila postupně trošku nahoru. Ze 49kil jsem první tři roky přibrala na 62 a za poslední rok na 72kilo, měřím 170cm. Trošku víc jsem jedla, sladké ne, to nemám ráda, podotýkám, že jsem za posledních deset let necvičila a ani jsem jinak nesportovala, nějak k tomu nemám vztah. Dnes mám BMI 25 a to je nadváha. Po třicítce se spomaluje metabolismus, což je také jedna z mnoha příčin. Začala jsem mít zdravotní problémy. Necítila jsem se dobře, spíše těžce, jako buldozer, tělo není zvyklé na takovou váhu. Pořád jsem se potila, klouby mě boleli a byla jsem neustále unavená. Nechtělo se mi ráno vstávat ani vylézt z postele, natož vyjít schody. Neměla jsem vůbec za poslední roky pocit žízně a sucha v ústech, což jsem potřebovala, pila jsem pouze tak do litru denně a to nemělo dobrý vliv na ledviny (chytla jsem zánět). Měla jsem nízký tlak, v důsledku toho mě často bolívala hlava. Pila jsem kafe a občas alkohol, však to všichni známe. Přemýšlela jsem jak zhubnout. Šla jsem nejprve za gynekologem. Ten se mě zeptal, jestli jsem v Dachau viděla někoho tlustého, takže nejíst. Přečetla jsem si pár diskuzí o Adipexu (znám holku, co po něm opravdu hodně zhubla). Nechtělo se mi podporovat překupníky s léky, jsou to zmetci. Tak jsem šla za obvodní doktorkou a vylíčila jí své komplikace z nadváhy. Adipex mi nenapsala (nechtěla ani slyšet) ale doporučila na zkoušku Meridii. Lékárnice mi řekla, že ji uživají i lékařky, takže to tak špatné nebude. Nejdříve jsem Meridii nevěřila. Moc mi, ale v mnoha směrech pomohla. Zhubla jsem zatím jen 2kila, ale konečně mám pocit žízně, takže piji víc, jak 3litry denně, což je dobře, spravil se mi tlak, nemám chuť na alkohol (kafe si dám), nejsem unavená, ráno se mi výborně vstává. Nemám žádné vedlejší účinky, léky snáším výborně a chemii důvěřuji. Každý den si trošku jídla dám, protože mívám malinko hlad, což mě trošku znepokojuje. Snažím se, ale něco lehčího jíst. A co se týče pohybu, zatím jen trošku víc chodím. Chystám se koupit si trenažer kolečkových bruslí. Tam totiž oproti jiným pohybovým aktivitám pracují všechny svaly najednou, hodně se po tom hubne a tvaruje postava. Chtěla bych hodně zhubnout, protože už opravdu nic neobleču a šatník měnit nechci. To je cesta do pekel. Tak šťastnou cestu k vysněným kilům a pěkný večer vám přeji
Míra do armády
Kobliha
| 22. 5. 2009 22:46
Ahojky Mirko ,to muzeum je pěkný,byli jsme tam, je to asi tak 2 roky zpátky,tak to si užiješ,nebo mě se to tedy líbilo .Modřinky zatím nemám ,ale pořád myslím na ten šupec před školou.Kufr bude schnout snad týden .Máš můj obdiv takhle kuchnout slípku.Jinak zase jsme samy za strašáky co? všichni zřejmě chrní,nebo,že by vínko???
Alfina
Mirka72
| 22. 5. 2009 22:39
Ahojky tak to jsem ráda,že Ti to taky šmakovalo .Ještě si ráda dělám bretanskou zeleninu to je květák,brokolice a mrkev a to podusim na vodě,osolim a přidám 2 tavený trojúhelníčky sýra a nechám rozpustit a to je mnamka měla jsem to dneska k obědu a jde to samozdřejmě i s jinou zeleninou. Tak papa a vyzkoušej Mirka
kroupová Kobliha
Mirka72
| 22. 5. 2009 22:31
Čusáčky KoblížkuKroupy tu nebyly jen pěkně zprchlo. Opupínkovanou Koblihu jsem ještě neviděla Dneska mi přivezli slípkany a jednen si zlomil nohu ,tak jsem ho musela zabít.Vykuchaný měl 3.70kg (foto v příloze) Jinak normální den .Zítra pojedem do Vojenského muzea v Lešanech to je u Benešova,je tam zahájení sezony a budou tam Gripeny a jiné letadla co používá armáda.Tak doufám,že k tomu bude počasí. Tak papapa Mirka
Kroupy
Kobliha
| 22. 5. 2009 19:24
Ahoj holčiny ,taky u vás byly kroupy? No to vám musím napsat. Zrovna jsem vyzvedávala kluka ze školy v přírodě,když na jednou to přišlo .To byl fofr,dostala jsem takovou nakládačku,že to svět neviděl .Nastala panika,zmatek a řev,všichni se utíkali schovat pod římsu školy a kufry zůstaly na místě.Pak jsme vezli kufr nacucanej vodou.A musím říct,že to pěkně bolí,když vám to lítá na hlavu,nebo do tváře.Trpím na modřiny,tak doufám,že nebudu mít zítra puntíkovanej obličej pa pa mějte se krásně
Hanatko24
alfina
| 22. 5. 2009 18:37
Tak to souhlasí.Ale u mne to bylo jen ten 1 týden.Nikdy jsem nebyla velký jedlík,ale tohle jsem měla pocit,že fakt schroupu i hřebík,když bude po ruce.Pak se to ale uklidnilo a vrátilo k normálu.Taky mi na merillince potvrdila,že hodně záleží na věku.A jelikož už nejsem nejmladší jde to u mne opravdu velice pomalu.Ale zase jsem neměla žádné vedlejší příznaky jako nevolnost,nespavost apod.A budu je muset brát alespoň 1 rok aby to mělo opravdu nějaký účinek.opravdu to na každého působí jinak.
alfina
Hanatko24
| 22. 5. 2009 15:25
jj, přesně tak........Teď mi psala kamarádka, že na ní to nemá vůbec žádný efekt, ba naopak chuť k jídlu má pořád a kručí jí v břiše....tak to vůbec nechápu, ale reakce asi mohou být různé
čubinka
alfina
| 22. 5. 2009 15:01
Čubinko kdepak jsi přijď se s námi trochu rozveselit.Alespoň na chvíli přijdeš na jiné myšlenky.Hoď sem zase nějakou fotku.
rybí Mirka72
alfina
| 22. 5. 2009 14:58
Tak jsem si tuhle udělala to filé Dala jsem si ho bez přílohy a ďobala ho malou lžičkou.Sice se mi doma smáli,že to je nějaký nový druh zákusku nebo dezertu,ale pochutnala jsem si. Pochlub se s něčím dalším.Uvařím cokoli,ale děsně mě nebaví něco vymýšlet..Tak hoď nápad.
Hanatko24
alfina
| 22. 5. 2009 14:51
Ahoj taky jsem měla stejný pocit- úbytek váhy téměř žádný,centimetry taky ne,ale přitom jsem cítila a cítím,že jsem jakoby splaskla.
spolubojovnice
alfina
| 22. 5. 2009 14:43
Ahoj všem Nejak teď nestíhám Všem děsně gratuluju k úspěchům.Konečně mi přišly ty podklady z merillinky a jen jsem žasla.jednak to mají perfektně zpracované,ale hlavně jsem zjistila,že až na pár standardních prohřešků,jsem v podstatě nevědomky měla skladbu stravy téměř správnou celé roky.Což je sice fajn,ale tím pádem toho nemám moc co měnit .taky tím pádem můj úbytek je minimální-2kg za 6 týdnůSice to jde pomalu,ale jistě tak potom alespoň nebude jojoefekt.Tak hubnutí zdar
Nováček
Luccin
| 22. 5. 2009 13:26
Tak to máš pěknej ubytek váhy, blahopřeju Můžu se zeptat, jaká byla počáteční váha?...
novacek
Hanatko24
| 22. 5. 2009 13:26
asi jsem byla hodně zavodněná, jinak je mi jasné, že kdybych zavodněná nebyla, vůbec nic po dvou dnech užívání bych nepocítila...tuky to takhle rychle být nemůžou :D
Mirka
Kobliha
| 22. 5. 2009 12:22
Čusáánek Míro,co jsi mi to včera poslala za foto??? .Já na to koukla až teď a to je teda zase něco .Já už myslela že chrníša ty pěkně z vesela .Jinak tady je pořád pod mrakem a celkem dusno.Zítra prý hezky,tak jsem zvědavá Tak se měj pá pá pá
Hanatka
Kobliha
| 22. 5. 2009 12:15
Ahoj Hani,sucho v ústech přejde,nechuť k jídlu se také časem upraví a to že k tomu cvičíš je výborný .Budeš to mít raz dva dole a z toho trenéra si nic nedělej ,nemají to rádi,manžel je taky trenér a řekl mi to samé.Oni totiž uznávají tu přirozenou cestu a tak to vypust zhlavy.Držím palečky,jo a to pocení taky přejde,měla jsem to taky asi první 2 týdny.Tak se drž pa pa
Hanatko24
novacek
| 22. 5. 2009 12:08
Ahojky, tak to jsi dobrá, když už jsi po třetí tabletce cítila volnost v kalhotách.. Já jak jsem již říkala, mám jedno a půl plata snězenýho s odpočinkem tak 5 dnů, teď beru 3 den a musím říci, že mám 7,5kg dole, ale dneska pociťuji hlad jak sviňa a dokonce mám i chutě.. takže doufám, že to tak nebude i nadále..
Luccin
Hanatko24
| 22. 5. 2009 11:55
No tak super :) jsem ráda, že vidíte výsledky :) aspoň mne to motivuje k tomu, abych ty prášky brala pravidelně :) zezačátku jsem z toho měla strach, teď už se toho nebojím :) Snad přijdou nějaké změny :) byla bych za to ráda, ale zase na druhou stranu nečekám žádné zázraky, já předtím totiž nejedla hodně, ani se nepřejídala, takže když si to tak teoreticky vezmu akorát jsem zařadila víc zeleniny , jinak pohybu mám až až o to se opravdu nebojím. Moc moc děkuji za ohlasy :) je to milé, když vím, že v tom nejsem sama. Kdo jste kolik zhubla a za jakou dobu? Jsem zvědavá Díky holky
Hanatko24
Mirka72
| 22. 5. 2009 11:37
Ahoj Hanko! To pocení ze začátku bývá, ale odezní stejně jako ten pocit sucha v ústech.U mě to bylo tak 14 dní a ted je pohoda. Tak zatim papa Mirka
Hanatko24
Luccin
| 22. 5. 2009 11:34
Ahojky, nu jo, žízen k tomu patří, já taky pořád piju Měla jsem to přesně jako Ty, prášky mi vzaly chut k jídlu První dny jsem z toho byla taky zmaten a jen tak si krapet přes den vždy nečeho kousla a snad jsem ani necitila tu chut jidla. Časem se to srovnalo a řekla bych,že jsem se naučila pravidelne a malo jíst. A taky zdrave..Držím palečky. Vidíš, že žádný nežadoucí učinky nemáš,...to už ani nepřijde a pít se musí hodně
Meridia :)
Hanatko24
| 22. 5. 2009 11:05
Ahojky holky, tak už 3 den beru meridii, zatím jsem hodně odvodněná a je fakt že mi začaly padat i kalhoty, ale už nemůžu vidět vodu:D a přitom mám pořád sucho v puse :D krize :D včera jsem byla cvičit, kupodivu po půl roce jsem měla i sílu :D aniž bych nějak hodně jedla! hurááá" to je přesně to co jsem potřebovala, akorát jsem se od začátku tak potila, že to na mne hned trenér poznal, že něco beru :D tak sem se přiznala, ale nebyl moc nadšený.....jenže on nikdy neměl problémy s postavou :D to je jasný, proto se mu to takhle mluví :D Jinak mi prášky vzali chuť, jím prostě jen tak aby se neřeklo.........a hlavně! nechci hladově! takže menší porce 5krát denně :D i když nemám hlad, nechci takhle "jednoduše" hubnout, po tom nastává právě ten neoblíbený jo-jo efekt, tak snad mne to nebude týkat :D zatím hezký den holčičky :)
Koblížek
Mirka72
| 21. 5. 2009 22:47
Tak dobrou a zase tu strašíme jen mi Tak pa a fotečku na dobrou noc Mirka
Míra na dobrou náladu
Kobliha
| 21. 5. 2009 22:26
Ty mi vždycky vykouzlíš úsměv na rtu s těmi obrázky.Moc roztomilé,strašně příjemý obrázek,to bych klidně měla doma na zdi .Nedivím se,že ti chybí cvíčo ,člověk je pak už na to zvyklej a potřebuje to k životu,nebo alespoň já určo .Masáž ti bodne uvidíš,pak budeš chtít ještě a ještě a ještě a bude ti fajn .Tak papík Koblík dobrou noc

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
22. 8. 2025 12:03
14922
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18