Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
cubina
Hanatko24
| 20. 5. 2009 17:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Jinak foto super mi ti samozřejmě věříme jen tě tak zlobíme.
Je mi moc líto co tě potkalo,ale na druhou stranu se frajerka,když jsi to dokázala po těch letech razantně ukončit.
V těchto případech se nějaký odpouštění stejně nevyplácí.
Udělal to jednou,udělá to znovu.Přesně tak dopadl muj syn.Během 2 let několikrát ustoupil a stejně to skončilo rozvodem.Když to k tomu není tak proč prodlužovat agonii.Ber to pozitivně.Teď určitě nepotřebuješ tabletky.Kilča půjdou dolů sama.všechno zlé je k něčemu dobré.
musim vám to napsat aby jste věděly co mě nepustí si s vámi povídat?!nejsem teď pozitivně naladěna atak ani nemůžu na vás tu negativitu přenášet,,,,tak a proč?Měla jsem přítele 14let bylo to tajemství,kterým jsem vás chtěla pak někdy překvapit,ale bohužel teď už nepřekvapim překvapil on mne!!!!!!
už tři neděle jsem sama a ani nemusim vyprávět proč nebo co se stalo...má jinou čubu a už půl roku to by se ještě dalo,ale já jsem přišla nato,že jí přivedl k nám domu do mého bytečku a ještě si myslí,že jsem tak blbá a nepřijdu nato?!
další a další to někdy zase jindy,chtěla jsem abyste věděly,že někdy dokážu psát a někdy hold ne!že jsem se na vás nevyprdla na tak báječný holky NIKDY!!!!musim se z toho nějak vzpamatovat a....jinak co se týče těch mých fotek vy provokatérky jsem na všech já a říkala,že mi stačí třeba jen 6kilčo dole.mějte se krásně posílám všem pusinky a blahopřeji k hubnutí a já se ozvu nebojte
Zdavím Tě ! 5 kg měli některé z nás za měsíc dole jako prd
TAk držím palečky . Mirka
Tak držím palec