Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

jen tak dál
novacek
| 15. 5. 2009 11:32
nj, tak já si dám to bílý vínko.. Ale už aby to bylo ....
ovíněný Luccin
Mirka72
| 15. 5. 2009 11:17
Ahoj to víš že vínko neškodí ale s rozumem já když mám na něj chut,tak si dělám střik s jemně perlivou vodou.A dám si skleničku a hned je veselejš tak papaMirka
Luccin
Mirka72
| 15. 5. 2009 11:12
Ahojánky Luccínku! tak ty máš taky dobré skore gratuluji.jen tak dál.Dneska je zase takový divný až podzimní den bych řekla .TAk se opatruj papa Mirka
Vínko
Luccin
| 15. 5. 2009 11:09
Jojo,taky myslím, že bílý vínko neuškodí...Tak to já asi dám dneska nebo zitra večír... už se na něj doma chystame takovou dobu a ja pořád že neeee, že se ani pořádne nenajím a pak si dám víno... Takže ted to doženu Samozřejmě na pohodičku
Nováček
Mirka72
| 15. 5. 2009 11:08
Ahojky Zdravím! 7kg za 14 dní,je to pěkné.Ale jíst se musí i když zrovna hlad nemáš 5 až 6 krát denně.A přidat pohyb,já chodím 2 krát týdně na aerobic a kdybych nešla tak mi to bude chybět.A že to není zatím vidět? Neboj oni si všimnou a pak tě budou pořád okukovat a přemýšlet ,co se s Tebou děje. Tak držím palce Pa Mirka
Luccin
Janule1
| 15. 5. 2009 10:54
já si dávám víno bílý. a víc než dvě skleničky.mám kamarádku,která k nám chodí každý týden s flaškou. a jednou jsme byli pozvaný s manželem na alkohol. dejchánky. Tak to se nedá odmítnout. Podívej se na alkoholiky jak jsou hubený To je zajímavý,viď? Alkoholici jsou hubený a na dietu se to nedoporučuje. Tak tomu nerozumím. a když tady píšete o kafíčku,tak já si jedno půjdu udělat
novacek
Janule1
| 15. 5. 2009 10:51
panáka ne!!!!!!! když tak víno
...
Luccin
| 15. 5. 2009 10:47
Já jsem na Merrylinku volat zkoušela asi 3x a vždycky mi to řeklo , že mam čekat nebo jak, tak jsem to položila, na to jsem čas neměla...Jinak já jsem zvedavá,jak to tedka pujde s tou vahou dal....Beru to ted asi 6-7 týden,nevím přesně a dole mám 8-8,5kg tak doufám, že se to nezastaví,ale to snad ne. CO se týče kafe, já si myslím, že to práve moc dobrý není, ale je to jen muj názor, nevím...No a co holky alkohol? Já za tech 6 týdnu mela vždy tak maximálne 2 skleničky bílýho, protože mam strach, že si dám nejakýho panáka, nebo další vinko a už to bude kilo navíc....
Janule1
novacek
| 15. 5. 2009 10:37
..hele, mě až se objeví jako první číslo na váze 8, tak si snad dám i panáka.. po tolika letech...
Luccin
novacek
| 15. 5. 2009 10:35
.. no a já si naivně myslela, že to tak půjde skoro pořád, no nevadí.. snad to nějak zvládnu... Jo slabý kafčo?? Tak to by mě zabilo, potřebuji silnýho turka, jinak mám pocit, že se mi rozkočí hlava..Zkoušela jsi volat třeba na merrylinku?? Já jsem to chtěla udělat, ale normálně se toho bojím..
novacek
Janule1
| 15. 5. 2009 10:35
já ti radím pohyb ale sama se do toho taky nemůžu přinutit.Už jsem nabíjela desetkrát baterky do mp3. (bez hudby cvičit nemůžu). Ale s tou domácností,školou a brigádou to nějak nestíhá a jinak s tvojí prací to chápu. dělala jsem v supermatketu. Nějaká pravidelná strava šla stranou. Pak člověk jede domu hladový a snědl by celou lednici i s obale
Nováček
Luccin
| 15. 5. 2009 10:26
Uvidíš, že lidi si toho začnou vsimat až tak po mesíci, protože sice na váze to poznat je, ale řekla bych, že na těle až dele...Taky jsem zezačatku nemela skoro vubec chut k jidlu a ted je to jak kdy, ale myslim, že bys mela pravidelne jist, spiš tedy jen tak zobat Nevim jak to maj ostatní, ale ja se snazim dopol tak nejak zeleninu nebo ovoce, pak si delam slaby kafičko s mlikem, no pak obed,takovej menší - poloviční porci,ale nejím pečivo ani sladky, odpol. si dam třeba par platků sunky nebo syr a pak zas zeleninu a konec...Me se tedka hybe váha tak o 0,5-1,5kg tydne...takže jako ze začátku to určo není
Janule1
novacek
| 15. 5. 2009 10:22
nj, jak já říkám, teorii znám téměř u všeho jen s tou realizací to mnohdy sakra pokulhává.. tak doufám, že to bude časem trochu lepší a já sama se polepším... Teď když vím, že to nějakým způsobem jde, tak i ten přístup je jiný....Ale jak to tak bývá.. ráno brzy vstávat do práce, tam frmol, takže není čas moc na jídlo, ani pomyšlení a potom večer člověk přijde a s prominutím by "sežral" i z .. ucho.... Fakt jsem na sebe zvědavá..
novacek
Janule1
| 15. 5. 2009 10:18
no moje váha normální je 67kg.Ale zkoušela jsem přestat kouřit a nabrala jsem. V zimě to přikreješ ale co v létě. A začalo mi to i vadit kvůli manželovi. Tak jsem s tím začala něco dělat. Chtěla bych i cvičit. ale vzhledem k tomu,že mám před zkouškama,tak se kt omu nemůžu dokopat.nějak mi nezbývá čas. tak a teď k tobě. Když máš takovou původní váhu,tak sedm kilo nejde moc vidět. A měla by jsi jíst pravidelně šestkrát za den ale menší porce.Z jídelníčk odbourat tučné věci. Nejím ani uzeninu. Jím tmavé pečivo. Oběd si teda dávám normální ale dětskou porci. No vlastně mé desetileté dítě sní víc. a hodně zeleniny. A s tím pohybem by jsi taky měla něco udělat. aspoň trošičku
pro Luccin
novacek
| 15. 5. 2009 10:12
nj, ale ještě kdyby mi někdo řekl, jako jsi šikovná atd.., jde to vidět, tak ti povím, že by to bylo ještě lepší.. no bohužel se tomu tak neděje.. no tak snad to nějak zvládnu... Nj, ten začátek to bylo fakt super, ale teď jak vlezu na váhu, tak jsem z toho tak trochu nervozní, chápu, že to pořád takhle nebude, vždyť jsou předemnou ještě 2,5 měsíce.Dostala jsem totiž kúru na 3 měsíce -15mg (jsou prý ještě 10mg- ale nějak nevím ty rozdíly), prostě co mi dr. dala to mám... Dá se říci, že necvičím skoro vůbec, jen rychlejší chůze, když jsem venku se psem a když mi ujíždí třeba bus, jinak fakt nic.. to už nějak nestíhám .. Ty jo, já kdybych cvičila, tak se přestanu třepat až za dlouho dobu a ke všemu mě všecko bolí.. A co se týká jídelníčku, tak jím opravdu málo a to je asi chyba.. ale já nějak vůbec nemůžu, není ani chuť (což mě překvapilo) .....
Nováček
Luccin
| 15. 5. 2009 09:51
Ahoj, no 7kg za 14dní, to je paráda, blahopřeju,to je super start Je pravda, že pak to jde pomaleji,ale chce to vydrž....A cvičíš k tomu? Nebo co jidelniček?..Držím palečky
meridia
novacek
| 15. 5. 2009 09:38
Ahojky, no úplně se stydím to napsat, ale bohužel ta váha byla (snad už se nevrátí) 97kg na výšku 168cm, takže takový malý selátko je ze mě... Ikdyž v oblečení to tak hrozný není, ale jak se člověk vysleče, no co ti budu povídat.. Mám dost silná stehna a jak já říkám druhou "***" nad ní... Vždy jsem držela nějakou tu dietku, ale když jsem viděla, že to nějak nemá žádný verd, vždy se splasklo břicho a dál nic - no prostě jsem se na to vykašlala.. Teď jsem byla u doktorky na interně.. výsoký tlak, špatné jaterní testy atd. atd. a tak mi doporučila tyhle léky, tak jsem fakt zvědavá. Říkala, že je to zaručené hubnutí, no tak uvidíme... Pak jdu opět na kontrolu a pokud ani snížení váhy (aspoň trochu) nepomůžu, holt budu mít léky ... Jéééé, ale já mít to co máš ty, tak jsem v klidu.. no ale chápu, že pokud se v tom člověk necítí......
novaceka
Janule1
| 15. 5. 2009 09:28
ahoj,vítáme tě . To je hezký úbytek. Ze začátku to jde rychle a pak se to shazování spomaluje. Držela si k tomu nějakou dietu a cvičíš?A kolik je tvoje původní váha?Moje původní váha je 80 kg na výšku 171cm. A zatím jsem se nevážila. Ale měřím se a přes zadek mám asi o 6cm menší
meridia
novacek
| 15. 5. 2009 09:02
Ahojte holky, tak dneska po druhé zkouším připojení a zatím mi to jde, tak snad už se budu jen a jen zlepšovat... Tak jsem chtěla říci pár slov na úvod, že 14 dnů beru meridii a zatím nějakých +-7kg a tak nevím, zda je to málo nebo moc.. bohužel teď nějaký ten den stojím, tak asi dělám něco špatně, nebo možná dychtím potom rychleji a rychleji.. Nejhorší na tom všem je, že ještě skoro nikdo nepoznal, jen se mě jeden člověk ptal, zda držím nějakou dietu. Ale vlastně, čemu se divím, jak já říkám.. když někdo shodí z 50kg 7kg, tak to jde sakra poznat, ale když z moji váhy, tak bohužel to poznám jen já sama a to tím, že mi trochu nesedí kalhoty.. Ach jo, je to na dlouhou trať, ale co už, nooooo.. tak snad se mi podaří se s vámi nějak sblížit a společnýma radama si pomůžeme...
Syduš
Mirka72
| 14. 5. 2009 21:45
Ahojánky Sydi! Ta pořizovací cena míče není až tak jak jsi psala.Mě ho teda přinesl Jéžíšek ale povídal,že stál do čtyř stovek.Tak to není taková řacha.Ale je fakt,že já mám na něj místo v obýváku.Tak papa Sydi a Tvůj váhový úbytek je super.Tak jen tak dál. Páček ahojáček Mirka
Čubina
Mirka72
| 14. 5. 2009 21:33
Ahojky a která z těch krasavic na té fotografii jsi ty ???Ta nevěsta ,či co, je prdácká a ta druhá baba taky .Tak to je super,že jsi se aspon podívala do světa.To je dobře to chválím. Papapa Mirka
ochočenky
cubina
| 14. 5. 2009 21:09
Miru,ochočenejch tvorečků by bylo,ale jsou to chlapy takže...?raději zůstanu u toho nejvěrnějšího a to u toho čtyřnohého,bude to jistějšíjo a ten tvůj tlak byl fakt dost nízkej jéjéjé,ještě,že si člověk může dát toho panáka nebo kafčo.bude ale líp určitě určitě!pošlu opět nějakou foto ať máme naco čučákovat byla jsem před dvouma rokama na Kubě bomba papáček čubiňáček
Kobliha sportující
Mirka72
| 14. 5. 2009 21:06
Čusíčky Kobližánku!Tak se hlásím do služby Doufám,že Tě to cvičení moc nezmohlo. Jen tak pěkně spalovat tuky.At jsme čím dál pěknější a sousedky maj vztek. Dneska jsem byla ve školce, Alča měla besídku ke Dni matek,bylo to moc hezký i slzičku jsem uronila.Zítra mě čeká ještě jedna ve škole. Tak zatím pápá a čusínky busínky Mirka
Čubík
Mirka72
| 14. 5. 2009 20:49
Ahojky Čubíno! Jo pejsek je fakt kouzelný.Máš jen jeho a nebo vlastníš ještě jiného ochočeného tvorečka? Moře je nádherný .Já připojím taky fotečku mooooořřřřeeee.Tak pa a pamatuj,že s úřady je jen potíž.Tak papapa Mirka
jo počasí to je prevít !!
Mirka72
| 14. 5. 2009 20:41
Ahojánky všem!!!Dneska dopoledne mi klesnul tlak,jak už dlouho ne. Kamarádka mi naměřila 95 na 65 což i pro mě je pecka .Bylo to kolem 10, tak jestli to taky z některou z Vás tak zamávalo ,tak dejte vědít.Tak bylo rychlé kafe a bylo líp.Odpoledne volala,že leží s mokrým hadrem na hlavě a že jí to potrefilo taky.Tak pápá Mirka
moříčko
Janule1
| 14. 5. 2009 20:22
Jé moříčko. Hned bych se někam zdejchla. Tohle počasí mě zabíjí.
hurrrá Míra
cubina
| 14. 5. 2009 17:50
Ahojáček Mirkuňinko,konečně ti je líp! tady to vázne teda já taky nějak mě to počásko rozhazuje nahoru dolu to je fakt na nic!a nejsem sama koukám,že holčiny jsou taky mrtvolkypo víkendu se má oteplovat a bude líp tak i nám všem bude líp vitamínky vitamínky!jo a mám další kilo dole,teď jsem měla své dníkypřišla jsem si jak vzducholoď ale dnes jsem hupsla na váhu a čučim zase o jedno míň!musim si koupit nějaké pořádné kaťátka,který mi sednou,ale až se oteplí tohle mě neba!!!!posílám foto pro zahřátí zatim papapa Martik
foto pro koblíženka
cubina
| 14. 5. 2009 17:40
pošlu ještě něco prča musí být i kdyby na chleba nebylo to je miminko chlupatý že?
bomba čubinka
cubina
| 14. 5. 2009 17:35
jéééé ta je pěkná čubinka jménem Alík ty míchanice jsou nejlepší a nejchytřejší já jsem taky míchanice mám babičku Maďarkujsem vtipná co?včera jsem měla den na skočení pod tramvaj a bylo jedno jaké to bude číslo!? vyřizovala jsem si papíry na pracáku a ten bývalý zaměstnavatel mi v tom udělal takovej bordel,že jsem protelefonovala víc,než mi dajíno nic!dnes sice počásko nic moc po víkendu má být líp uvidíme uvidíme!snad nás nic vážnějšího než je virózíííííčka nezachvátípošlu ti ještě nějaké foto alespoň pro zasmání zatim papinky pozdravinky od nejlepší míchanice čubinky
Halooooooooo jsem tadyyyy!!!!!
Mirka72
| 14. 5. 2009 16:28
Ahojky já tu chvilku nejsem a tady diskuze zkomírá .Jinak všem děkuji za podporu.Už je mi ,fajn byla to dvoudenní viroza .Zase někdo nový k nám zavítal, tak je srdečně zdravím .Co se týče mrkve a její chroupání, je skvělá, ale dá rozum,že se jí nesmí sníst vagon .Tak zatím v rychlosti všechno,večír jsem juknu.Tak papapa už se mi po Vás stýskalo pilulkářky moje Papa Mirka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 8. 2025 19:43
14919
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18