Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

meridia
novacek
| 14. 5. 2009 14:28
Ahojte, jsem tady poprvé, takže nějak zatím nevím, jak to tady funguje, tak snad neudělám nějakou velkou hloupost a pošlu tento odkaz přesně tak kam patří, tedy do rubriky o hubnutí .... tak to zkouším...tak snad budete mít trochu trpělivosti.. jsem učenlivá.. no fakt!
meridia
giorie
| 14. 5. 2009 14:02
Ahoj holky, zkusila jsem meridii a musela jsem ji po třech dnech vysadit. Měla jsem hrozné stavy, střídala se zimnice s návaly horka, třepala jsem se, chvilka mi bylo na omdlení a špatně jsem spala. Okamžitě jsem si prodala a už bych nikdy nic podobného nechtěla. Ale hledala jsem další možnost , jak zhubnout a našla. Pomalu hubnu, netrpím hlady a cítm se moc dobře Ráda se podělím se svou zkušeností. Když to funguje na mně, tak může na každém...
Nebo zkuste jako já www.hubnete.cz/chance ..
Luccin
Sydonie
| 14. 5. 2009 13:06
Potvrzuji, mě už taky došla energie. A když jsem dnes cvičila, chytly mě navíc záda, takže nevim, nevim..
páček
AHOJKY
Luccin
| 14. 5. 2009 12:55
Ahojky Taky koukám, že dneska to tu vázne ...Ono taky při tomhle počasí....Já jsem taky nejaká bez energie, nejraději bych se zachumlala do peřin a spala, vypadá to, že právě tohle udělali všichni ostatní, že tu nikdo není
meridiový holčičky
Kobliha
| 14. 5. 2009 12:00
Ahojky děvčátka ,no kde se všechny touláte ,tady to od včerejška pěkně vázne.Mirka je omluvená,má neschopenku na virózu,ale co ostatní?? Přiznávám,že náladu moc nemám,dnes je u nás pěkně fuj fuj počasí ,tak si jí chci zvednout tady s vámi a koukám ,nikdo nikde .Dneska razím cvičit ,ale vůbec se mi nechce,chybí mi energie,asi je změna tlaku,nebo co.Tak se mějte krásně pá
Alfi
dzamelie
| 13. 5. 2009 13:57
Ahojky, já taky volala na merrylinku, byla tam ta ženská s hlasem chlapa a to samý - bílkoviny, bílkoviny. Ale říkala mi, že mrkev neni zrovna ideáln, že má vysokej GI tak nevim
Koblížek
Luccin
| 13. 5. 2009 13:11
No 9,5kg za dva měsíce je super, já doufám, že mi to taky jestě pujde dolů...Chtěla bych taky jestě tak min. 6 kg, no uvidime.Tak držím palečky a přeji hezký den
rajčátkový alfík
Kobliha
| 13. 5. 2009 12:02
Ahojky alfi ,nevadí,že to půjde pomaleji,ale půjde to!! Je dobré,že se meridie může brát déle,to mi tenkrát také řekli.No a rajčátka jsou mé nej nej ,baštím je denně a vůbec zeleninu máme pořád v lednici.Pak poslouchám stížnosti,že nakupuju potravu pro bíložravce a doma chybí.: tatranky,sušenky,čokolády a jiný hovadiny. Tak se drž ono se to pohne!!!! pa
Luccin
Kobliha
| 13. 5. 2009 11:44
No tak já mám dole 9,5 za dva měsíce ,ale ze začátku to šlo jak po másle,těď už je to takový pomalejší,ale nějak zvlášť si nestěžuju,když dám dolu ještě tak 5-6 kg,budu spokojená .No a cvičení je u mě dvakrát týdně aerobik,nebo míče a o víkendu brusle .Držím palečky ať se dál daří.Pa pa a hezký sluníčkový den
Janule1 a Koblížek
Luccin
| 13. 5. 2009 11:29
No, s tím sportem je to jak kdy...Ted občas vyrazím na kolo a taky spining, občas cvíčo doma, ale to jen tak na protažení Jinak občas nejakej pohyb s malym, brusle, kolo...ale to se moc nedá počátat...No u me je nejhorší, že nevydržím den se nevážit,takže každý den sleduju ty deka....je to vetšinou tak, že 2-3dny nic a pak skok...No min. týden to byl ale skok a 1kg nahoru,nastěstí se to pak ale spravilo...No a 8kg za přesně 6 týdnů... a jak jste na tom vy? Ja nejak ztrácím přehled,těch příspěvků je tu tolik, že bych se nedivila , kdybych to pomotala...
Luccin
Kobliha
| 13. 5. 2009 11:16
Ahojky ,no tak paráda ,to ti gratuliji a musím uznat,že mě třeba také ubyde kilčo za týden a třeba mám taky týden,že zmizí jen pár dkg a to fakt cvičím docela dost.Nevím čím to je? Jestli to jde do svalové hmoty a váha se pak nehýbe.A jak dlouho ti trvalo těch 8 kilčo?
česká žena koblihová
alfina
| 13. 5. 2009 10:02
Tak jsem dnes konečně dovolala na merrylinku.Byla tam příjemná holčina.V podstatě prý nic nedělám špatně,jen musím přidat víc bílkovin.Jinak mi potrvrdila,že opravdu u věkové kategorie přes 40 let to jde mnohem hůř a pomaleji.Rozhodně prý mám počít s tím,že bych ji měla brát alespoň 1 rok. Jinak díky za radu,ale já ovoce moc nejím,takže si večer raději oškrábu mrkev a nejvíc ujíždím na rajčatech.Sladké moc nemusím,ale občas kousek něčeho prý tak moc nevadí .Ale spíš v dopoledních hodinách.aby to tělo spálilo. Tak zatím ahoj
Luccin
Janule1
| 13. 5. 2009 09:44
ahojky,za jak dlouho jsi to zhubla? Všichni tady sportujete. Já mám tak málo času. ale taky bych s tím pohybem chtěla něco udělat.
Hlášení
Luccin
| 13. 5. 2009 07:16
Zdravím vás všechny Tak po dalším týdnu hlásím kilo dole,tak celkem 8kg Tenhle týden byl náročný, přidala jsem více sportu a váha místo aby šla dolů,tak mi vyskakovala nahoru o kilo....Nakonec se to ustálo a šlo jestě další kilečko dolů,ale už jsem nedoufala..Jinak Mirko, přeji brzké uzdravení,snad je to jen neco jednodenního..
Míra Alíkem
Kobliha
| 12. 5. 2009 22:27
Ahojky,tak to je hodně,hodně nepříjemné.Je to svinstvo!!! Snad to brzy přejde .Až ti bude lépe,tak se ozvi.Držím palečky,ať tě to moc netrápí.Pa pa
Alík obecný
Mirka72
| 12. 5. 2009 21:13
Ahojky omlouvám se dnes tu s Vámi nebudu.Zvracim jako Alík tak až budu v pohodě tak se ozvu. Papa Mirka
alfina
Kobliha
| 12. 5. 2009 16:29
No já mám také v genech,tu českou ženskost jak píšeš,nicméně toho míče se tak bát nemusíš,kdyby jsi viděla ženský co se mnou cvičí,změnila by jsi názor ,pokud na něm nebudeš vyloženě řádit jako život,tak je to v pohodě.A ty kilča se ještě pohnou,neboj .Na merilince mi třeba poradili: večer jen zeleninu a ve formě zeleninového salátu máš nárok i na druhou večeři,jíst klidně po 2 hodinách,ale pravidelně a třeba večer nejíst ovoce,když sníš jablko,je to jako kdyby jsi snědla 30dkg brambor.Tak snad ti to třeba trochu pomůže.Tak se drž .Pa pa
Čubík
Kobliha
| 12. 5. 2009 16:14
A ještě jednu jsem si nachystala . A to už je vše . Čuba pro čubinu
Čubíček
Kobliha
| 12. 5. 2009 16:07
Čaukýýý Čubííí ,no to máš pravdu s tím počáskem ,dnes mám víc energie než včera .Jo jo jo pořád se mučím na cvíču,ale já musím jinak by mi to hubnutí nešlo a byla bych pořád koblížek .Pokusím se ti poslat snímek naší čuby .Snad se mi to povede.Je to sice fena,ale jmenuje se Alík .Je to čistokrevnej podvraťák. Pa pa
Kobliha
alfina
| 12. 5. 2009 14:55
No jo jak jsou děti tak samozřejmě chtějí zvířátko,lae nejvíc starostí mají rodiče.Já na tom míči necvičím To se fakt bojím,že to nevydrží,ale jen se tak povaluju a když nic jinýho tak je to příjemný protažení. Jinak moje kila se rozhodla,že když se mnou žijí tolik let,tak mě teď přece neopustí.Drží se jako klíště.Začala jsem 3 platíčko a ubylo jen 1 kilíčko.Ale určitě bude něco na těch genech,protože v naší rodině byly všechny ženský typický český ženský.Mojí mámě děti říkaly babička kulička(aby si ty babičky rozlišily)No doufám,že její míry mít nebudu,ale člověk nikdy neví (měřila 158cm a jinak 140/140/140cm)AHOJ
Sydka
alfina
| 12. 5. 2009 14:35
Tak to tedy nevím ale určitě se dělaj i pro větší váhu.Ale musím říct,že já mám "jen 80kg" a stejně mu nedůvěřuju.Tak se púo něm jen tak válím.A taky je to dobrý když mě vezmou zádaTo si na ten balón lehnu na břicho a krásně mi tu páteř natáhne.Já měla 2 ochočený andulky a děstně rády se mnou pletly.Ale máš pravdu pes je pes.Nás opustil vloni po 13letech a ještě teď mi někdy chybí. AHOJ
O hubnutí a dietě
atlantanka
| 12. 5. 2009 14:26
Ahojky Jiřinko,
já ti poradím mou dietu, kterou mám odskoušenou na sobě a zhubla jsem 27kg za 4 měsíce, z 104 kg. Jedla jsem ráno mezi 8-9 hod sladké jenoém sladké to znamená koláče, koblihy, buchty, ale taky jen jeden né více. Potom až v deset kousek zeleniny většinou jsem jedla papriku je jí více a mě chutná. Mezi 12 - 13 hod oběd dej si klidně nášup, ale jenom maso a zeleninu nikdy přílohu.. V 15,00 hod si dej svačinku malou ovoce, ale zase jenom jeden kousek, nejlepší je 1/2 ananasu, jestli ti mohu doporučit dej si ho půl v polední svačince a půl v odpolední, uvidíš, že s anannasem je to rychlejší. A poslední jídlo si dej kolem páté. Opět něco lehčího, ale nikdy né pečivo!!!!!Protože vím z vlastní zkušenosti, že budeš mít večer chutě... zkus si až to na tebe příjde nakrájet si třeba mrkev na plátky, nebo sýr na kousky, nebo papriku na proužky a nakrej si toho aby to bylo hodně..Uspokojí to tvé chutě.Dobudoucna budeš mít chuť na sladké pro mě fungovalo , když jsem si dala jahody s mlíkem ... jahody jsem rozmačkala do mléka a byli výborné. Doporučuji ti taky nosit staré kůrky cchleba ty jsou jedinečné protože obsahují jinou formu cukru a stačí na zahnání chutí... Zajímalo by mě , kdyby si mi mohla napsat jak se ti daří, pokud se rozhodneš. Ale víš jak to je každé tělo jej jiné, ale držím palečky jde to...
O hubnutí a dietě
atlantanka
| 12. 5. 2009 14:26
Ahojky Jiřinko,
já ti poradím mou dietu, kterou mám odskoušenou na sobě a zhubla jsem 27kg za 4 měsíce, z 104 kg. Jedla jsem ráno mezi 8-9 hod sladké jenoém sladké to znamená koláče, koblihy, buchty, ale taky jen jeden né více. Potom až v deset kousek zeleniny většinou jsem jedla papriku je jí více a mě chutná. Mezi 12 - 13 hod oběd dej si klidně nášup, ale jenom maso a zeleninu nikdy přílohu.. V 15,00 hod si dej svačinku malou ovoce, ale zase jenom jeden kousek, nejlepší je 1/2 ananasu, jestli ti mohu doporučit dej si ho půl v polední svačince a půl v odpolední, uvidíš, že s anannasem je to rychlejší. A poslední jídlo si dej kolem páté. Opět něco lehčího, ale nikdy né pečivo!!!!!Protože vím z vlastní zkušenosti, že budeš mít večer chutě... zkus si až to na tebe příjde nakrájet si třeba mrkev na plátky, nebo sýr na kousky, nebo papriku na proužky a nakrej si toho aby to bylo hodně..Uspokojí to tvé chutě.Dobudoucna budeš mít chuť na sladké pro mě fungovalo , když jsem si dala jahody s mlíkem ... jahody jsem rozmačkala do mléka a byli výborné. Doporučuji ti taky nosit staré kůrky cchleba ty jsou jedinečné protože obsahují jinou formu cukru a stačí na zahnání chutí... Zajímalo by mě , kdyby si mi mohla napsat jak se ti daří, pokud se rozhodneš. Ale víš jak to je každé tělo jej jiné, ale držím palečky jde to...
geníčky
cubina
| 12. 5. 2009 13:55
Ahoják Mirkuníčku,geníčky geníčky jsou tam a zůstanou doufejme že?díky za podporu už jsem to psala holčinám i tobě je to snad lepší chce to čásek......ale teď mi kilíčka nějak brzdí možná to je i lepší! zatim papinky a ať tobě kilíčka nebrzdikujou
koblížáneček
cubina
| 12. 5. 2009 13:43
Čusík, jo jo jako sestra to je fakt,doufám,že ty geny na mě také čekají a nepřeskočí někam jinam a díky za podporu už to bude snad lepší snažim se o to a ještě,že je už lepší počásko,co ty sportuješ furt jojojojo?
Janicka 77
cubina
| 12. 5. 2009 13:40
ahojky díky díky doufám,že budu v padesáti taky tak vypadat ale geny jsou geny neminou mě snad nebo nevyskočej někam do pryčbudeme to pozorovat a uvidíme papinky od čubinky
alfík
Sydonie
| 12. 5. 2009 13:37
ještě to zkoušej já se dovolala hned napoprví...
koblíškovi
Sydonie
| 12. 5. 2009 13:33
ahojky, no né že bych se zase podceňovala, ale myslím, že by mě přítel asi zabil, kdyby mi koupil za 800,- mičudu a já ji při první příležitosti píchla
No, ale ty břišáky nejsou taky žádná věda! Naopak se ty cinkrlátka začátečníkům vůbec nedoporučujou, páč by furt zvonily.. to se doporučuje až teprve když už umíš rozhýbat jen určité části těla. např že kroužíš horní polovinou těla a ta spodní musí zůstat bez pohybu.. nejlepšejší je když si vezmeš jen nějaký tenký tepláky s volnou gumou v pase - úplně normál. A nemusíš se bát.. na poprví jsou tam vždycky všichni stejný dřeva.. jako já
alfinka
Kobliha
| 12. 5. 2009 13:30
Ahojky alfi ,tak to je asi všude stejné,když jsou děti co? U nás je pes,měli jsme morče,2 králiky a momentálně má kluk v akvárku tropického šneka,pro upřesnění:šnek je dost veliký a jeho ulita je velká jako menší jablko . A ty míče to máš pravdu,chodím na ně cvičit a je to tedy záhul !! No a jak pokračuješ v boji s kilíčky ? Zatím pa pa
merrylinka
alfina
| 12. 5. 2009 13:29
Taky nevím jak se vám povedlo dovolat na merrylinku.Už se o to snažím týden v různou denní i večerní dobu a neustále mi to hlásí,že linka je přetížená.Tak nevím evidentně mi nechtějí poradit,tak jsem odsouzena radit si sama.Ale to je určitě blbě.Všechny úžasně shazujete a já skoro nic.Vypadá to,že na mne to nějak nefunguje.Ale ještě to nevzdávám.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
8. 6. 2025 21:16
14473
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
8. 6. 2025 07:39