Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

mnam
Kobliha
| 12. 2. 2010 20:40
to si děláš srandu ne?
hubnutí není jen o tom kolik si zhubla,nebo co jsi jedla, ale je to i o psichyce,
takže promiň zase ty, ale pokud ti to vadí, tak nevím proč sem chodíš, když chce někdo něco vědět, tak se zeptá a dostane odpověď.....................
my se tady podporujeme i v osobním životě, který s tím dost souvisí...............................
to je hruza
mnam
| 12. 2. 2010 20:33
ahoj holky... vím, že tu píšete, že se ruší meridie, ale debata co tu vedete krom toho, jde úplně jiným směrem. Čekala jsem že pokud sem dává někdo příspěvek tak hlavně o hubnutí ... takže než se dostanu k tomu co mě zajímá, musím si přečíst debatu, která sem zrovna nepatří... to můžete jít na chat.
Omlouvám se, ale ...
Ivculík se vrátil
Kobliha
| 12. 2. 2010 19:31
Ahoj Ivculko
tak sláva, že jsi zavítala a ta tvoje váha je teda super
a moc ti to chválím,
meridka je asi v čudu, ale ještě je snad naděje, jestli to prochází nějakým testem či co
mě váha taky lítá sem tam, ale celkem se to stále drží na svém bodě, tak je to dobrý
tak doufám, že přijdeš častěji a měj se zatím pěkně
pa pa Koblík
Ahoj Míro, koblížku a spol.
ivculik
| 12. 2. 2010 13:50
Už jsem tady pěkně dlouho nebyla....
Meridii jsem dobrala okolo vánoc a váha zůstala -19
Teď je to někdy i -18
Zašla jsem za Mudr. vyžebrat ještě balení Meridie, ale jak už jsem i tady četla stáhli jí z prodeje, kvůli přiblblý EU !!! Protože prý obsahuje chlorid a ten EU nepovoluje...
Hledala jsem na netu a povedlo se mi sehnat, ač dost draho... ještě balení. Jinak píšu taky proto, že se teď všude dost píše o subitraminu 20mg., což je silnější obdoba Meridie. U nás neprodávají, ale vozí to lidi od amíků, tak vyzkouším, jako řádný zkušební králík a budu Vás informovat.... Kdyby nám tu Meridii spálili.... :)
Papa Iv.
Mirka
Kobliha
| 11. 2. 2010 21:50
Ahoj Míro
teda ty máš ale přehled ani jsem si nevšimla jaká jsem pisatelka ,ovšem tebe jen tak nedoženu,ale mě to neva
..........včera v tom bazénu jsi musela pěkně řádit,když ti povolily plavky a taky jsi cákala vodu okolo sebe
a jestlipak jsi měla koupací čepici
tak jdu do peří,dnes toho bylo nějak víc
měj se hezky Plaváčku a dobrou noc
Koblík
Kobliha
Mirka72
| 11. 2. 2010 21:06
gratuluji k 1001 příspěvku Mirka
Kobliha
Mirka72
| 11. 2. 2010 20:58
Ahojky Koblíku! Nějak mi dochází baterky či co Ráno 8 cm nového sněhu,tak jsem myslela ,že mě klepne za čerstva Pepka Včera jsem byla plavčit a bylo to fajn zpestření.Na tryskách jsem si přemasírovala záda a když jsem bazén opuštěla, tak jsem zjistila ,že povolily gumičky okolo nohou tak mi normálně plavky plandaly Ještě ,že je mám vcelku, jinak bych je tam lovila po dně k obědu rajská .Tak papa Mirka
Ester
Kobliha
| 11. 2. 2010 19:58
Ahojky !
tak to je teda vrchol !!!
Na tohle jsem tedy doslova alergická, co to je za jednání, nejenom, že se muselo stát tohle, aby to někdo řešil, ale ještě takové jednání, teda do mě by vjel vztek a udělala jsi moc dobře, že jsi to pěkně rozmázla, jen ať si to užijou.
Vůbec se nedivím, že jsi byla rozklepaná, musel to být šok, ale jak už jsem psala, hlavně, že je malej v pořádku a štěstí, že se nezranil.
Koblík
kobliha
esterxx
| 11. 2. 2010 18:06
jo přesně tak to je a když jsem si tam šla stěžovat házela vinu na mě že já si ho mám hlídat, přitom díra byla zasněžená.malej byl zmrzlej a já vyklepaná .pak mi řekla kdyby chcípnul tak jí to nezajímá.proto jsem volala blesk a ještě jiné noviny, ted je to i v řešení v praze na vedení tesca jen at jí daj slepičce jedné
esterx
Kobliha
| 11. 2. 2010 13:16
Ahoj Ester
to jsem teda nachápala, jak je tohle možný ale hlavně, že se malýmu nic nestalo,
takže strom odstraněj a díru tam nechaj, tomu teda nerozumím
že se váha pohla ti přeji, ale raději za jiných okolností
tak pa pa Koblík
meridia POZOR
Jituli
| 11. 2. 2010 11:40
Ahoj všem. Dlouho jsem tu nebyla. Brala jsem Meridii něco málo přes měsíc, ale před týdnem jsem musela přestat, protože jsem se opravdu celou tu dobu pořádně nevyspala.
Nicméně jsem se dnes o kamarádky, která pracuje ve farmacii, že meridiu s konečnou platností stahují z trhu. Díky nějaké studii v EU bylo zjištěno, že obsahuje látky, které velmi vážně škodí lidskému organismu. Přesnější info zatím nemám.
Víte o to někdo něco?
Ahoj.....
natyna
| 11. 2. 2010 09:37
Ahoj holky,moc Vás všechny zdravím.Jdu se také pochlubit konečně mám dole 10 kilo!Jsem moc ráda.Jsem teď tak v polovině toho co chci ještě zhubnout.Tak jsem na oslavu snědla velkou čokoládovou mufinu a uvařila si kotel kafe.Mňam... Je mi dobře,ale ještě cítím,že to není ono.Holky kolik jste nejmíň za svůj život vážili?Myslím jako dospělí né jako mimina. Já tak před 10 lety 48 kilo.No a koukněte jak se za těch 10 let dá dopracovat téměř ke stovce.Fuj....
díky
esterxx
| 11. 2. 2010 09:23
ahoj, všem je pravda, že se to zase pohlo tak mám radost, ale možná je to z těch nervů koukněte na tento odkaz co se nám včera stalo
http://www.***/clanek/zpravy-krimi/131691/chlapec-3-spadl-do-diry-po-vanocnim-stromku.html
Veverča
Kobliha
| 10. 2. 2010 21:29
Ahoj Verčo
tak z těhle lidí je mi doslova na nic a není to blbec, ale hyena, z toho co jsi mi napsala mám jednoduchý úsudek, že se mu to vrátí, já totiž věřím na boží mlýny a opravdu fungujou..........
já mám také velkou podporu v manželovi, takže vím o čem píšeš a hlavně je to super, když jedeme na stejné vlně, on totiž sportuje také a nejvíc mě, ale dokáže naštvat, když nedá po sobě dolů sedlo na rotopedu a ještě ho utáhne, já to pak nemůžu povolit a chytám nerva, ale většinou v tom naštvání získám ohromnou sílu a povolím to sama
takže 8.3. (myslím bylo MDŽ), ti budou trhat zoubek, no budu na tebe myslet..............
ty časy s MDŽ si pamatuju, hlavně, když jsme povinně ve škole kreslili rudé karafiáty a na podnikové oslavy nuceně chodila moje mamka.................
tak papa a měj se pěkně
Koblík
kobliha
veverka123
| 10. 2. 2010 21:11
ahoj Koblížku,ta jarní kytička je hezká,jen nevím,zda se jara vůbec dočkámePřipadá mi,že ho asi zrušili.Samozdřejmě mi bylo jasný,že víš,kdy začíná jaro,jen mám strach,že ho posunou třeba až na červen.Šla bych skoro manifestovat před parlament za okamžité zrušení zimy,co ty na to?Zase sněží.Mám už z toho depky.K tomu stresu v práci to hnusno není nic moc.Zase jsem se dneska tak rozčílila,taky máš někdy pocit,že seš mezi blbcema a seš naprosto bezmocná s tím něco udělat.Máme tam jednoho Slováka,kterej si tam praská hodiny a teď spoléhá na to,že šéf má jiný starosti a klidně se tam fláká nebo jde domů.Tak jsem s ním na toto téma měla hovor a on mi ještě řekne,že vyvolávám konflikty,když chci po něm práci.Přijde mi jako vrchol hnusu,zneužívat situace,která tam je a kašlat na práci.To je takový na dlouhý povídání,hodně mi to naštvalo.
Jsem ráda,že ta váha je v pohodě,mám docela velkou oporu v příteli,který je rád,že vařím zdravá jídla a nevyžaduje nic jinýho a dost mi podporuje i ve cvičení,což je super.Hodně mi pomůže,abych si udělala čas na sebe.
A ještě informaci ke zlomenému kořenu u zubu,taky mi to zajímalo.Prý opakovaným zánětem se kořen naruší a pak kousáním postupně zlomí.Mám na něm korunku,takže ta ho drží,kdyby prý tam nebyla,tak by se ulomil zub.Tak jsem zase chytřejší.Na to trhání se ale moc netěším a zrovna na MDŽ,to byly časy,když jsme měly podnikový oslavy s hudbou.
Tak papa,snad se ráno prohrabu sněhem do práce.
esterxx
veverka123
| 10. 2. 2010 20:52
ahoj Esterko,já myslím,že 5kg za měsíc je super a to,že při menstruaci spíš přibereš je normální,jsou to někdy i 2kg,to asi máme všechny.Jen pokračuj dál a uvidíš,že pak zase bude vše v pohodě,i když kila možná půjdou pomaleji,než první měsíc.Já hubla tak 0,5-1kg týdně.Záleží na tom,jaká byla tvá počáteční váha,strava,pohyb atd.Tak držím palce a přeji mnoho dalších úspěchů.
:)
Kobliha
| 10. 2. 2010 12:51
už aby bylo jaro
mirka72
esterxx
| 10. 2. 2010 07:50
Tak to jste mi udělali holky radost, tak se budu snažit dál. Myslím, že těch 5kg za měsíc je super a třeba za další měsíc ještě nějaké to kilo sleze
esterxx
Mirka72
| 9. 2. 2010 20:41
Ahojky ! Máš naprostou pravdu vážit se nemá cenu. Já vždy tak o 1.5 - 2 kila nahoru. Protože tělo zadržuje vodu a cítím se oteklá a nafouklá jako vzducholoď tak papa Mirka
pipina
Kobliha
| 9. 2. 2010 18:42
Ahoj Pipííí
to to letí, ty už máš hory za sebou
já jsem taky dnes pěkně přepadlá a venku je to pořád zatažený, tak se není čemu divit
štěňátka určitě cvakni, rádi je uvidíme jak rostou
teď jsem četla na inťasu, že únor ještě budou doprovázet mrazy a v březnu má být 10 nad nulou, tak dobrý né?
měj se fajn, jdu si dát kafe asi 4 za dnešek-hrůza
tak papa Koblík
esterxx
Kobliha
| 9. 2. 2010 18:36
Ahoj Ester
můžu tě ujistit, že mě se to stalo a ne jenom jednou, takže buď v klidu, dokonce mi i váha vylezla o kilo nahoru
zase to, ale srovná, pokud se budeš i nadále držet s dobrým stravováním a pohybem
tak papa a měj se
Kobliha
koblížek
pipina
| 9. 2. 2010 16:53
Ahojky Koblíženko, nějakou dobu tu nejsem a nestačím se divit.....vrátila se ti tvoje stará dobrá podoba už tě zase na obrázku poznávám
Soused od nás vlkodava měl....takový telátko to tedy on je ....škoda že jsem ho zažila až jako dospělého....štěně si stejně velikostně neumím představit
Dneska jsem nějak přepadlá....srovnávám se asi po horách a taky nesvítil celý den punťa že by káfo pomohlo?....jdu to zkusit...
měj se krásně Pipina
nic a nic
esterxx
| 9. 2. 2010 15:23
Ahoj holky, mám takovou prosbu jak je to s vážením při menstruaci, někde jsem slyšela, že je zbytečné se vážit.?
Jinak jsem sehnala na recept na poslední chvíli ještě jedno balení takže mám ještě na další měsíc zobání, ale mrzí mě, že se mi váha ani nepohla chybí mi tři prášky dojíst a mám dole 5kg a celý týden se to ani nehlo. tak jen doufám, že to zase půjde- stalo se vám to?
veverka
pipina
| 9. 2. 2010 15:07
Ahojky Veverko, musím vyfotit štěňata znovu, páč jsme se vrátili po 3 dnech z hor a nestačím se divit....teď jsou teprve roztomilý. ....už na nás reagují a snaží se vylézt z pelíšku.....no ňuňánci
Prášky nám moc pomohly a je moc velká škoda,že o ně jsou ošizené jiné,které o ně stojí.....ale jak jsem se tu dočetla, tak by je mohli otestovat a zjistit že pomáhají a že několik nezodpovědných jedinců nemůže ovlivnit jejich další prodej....možná je to jen jednostranný názor...
Jinak hory byly super...ostatní co tam zůstávali mi psali,že je tam dneska pekelná zima, tak se notně zahřívají griotkou a čajdou.....tak nevím jestli mám litovat,že jsme museli jet dřív domů
Měj se krásně Pipina
inavar
Mirka72
| 9. 2. 2010 08:35
Ahojky Inavare! tak tě vítám tady na diskuzy Kamenovat tě nikdo nebudea jsem móóóóc ráda,že tě to neodradilo a přidala jsi se k námJinak 13 kg je super. Taky písni na kolika jsi třeba začínala,výšku,velikost nohy ježiši co to plácám tak papa Mirka
tož dobré
ikve
| 8. 2. 2010 21:20
jukněte na www.zkus.webnode.cz
kobliha
Vivien
| 8. 2. 2010 21:19
Děkuji koblížku za neukamenování

No beru meridii od 4.1.mě to ze začátku jde vždycky rychle,ale pak se mi váha zastaví a né a né s ní pohnoutjinak vařím jen v parním hrnci,jen tomu cvičení moc nedámmám doma orbitrek a zatím mi slouží jako věšák
Už jsem zkoušela brát všelijaké prášky,ale jen meridie mi tlumí ty moje hrozné chutě,tak budu doufat,že nám jí vrátí
Zatím papa,zase se na vás přijdu juknout
Verča
Kobliha
| 8. 2. 2010 20:53
Ahojky Verčo!!
teda ty zuby ti nezávidím a budu na tebe myslet,
je to hnus, ale udělat se to musí
o zlomeném kořenu jsem také nevěděla, zajímalo by mě jak se to stane
váha je super, jsi dobrá a to ti chválím moc
jaro sice vím, kdy začíná, byla to lehká ironie , jelikož mám pocit, že jsme se dostali do polárního pásma
předpovědi nic moc, mráz, sníh, mráz a zase sníh, takže vlastně nic nového..............
no tak to berme s nadhledem, jednou to přece musí skončit
papa a měj se pěkně
Koblík
ivanar
Kobliha
| 8. 2. 2010 20:24
Ahoj Ivanare
neboj, žádný kameny nebudou ba naopak
vždyť jsi nám svým sdělením dala vlastně naději, že by se nám meridka mohla vrátit
no a co se týče tvé váhy, jsi borec, teda 13 kilo pryč za 1,5 měsíce, to si zaslouží velký a pěknou
tak ti přeji další úspěchy a zase se ozvi
ahojky Kobliha
kobliha
veverka123
| 8. 2. 2010 20:07
ahoj Koblížku,než se člověk rozkouká,tak je pondělí a to jsem dneska byla ještě hned po ránu u zubařky.Prošlo to sice bez bolesti,ale příště už to bude horší,bude mi trhat 2 zuby nebo spíš jen tu část zubu,co zbude pod korunkami.Objevila na rentgenu,že mám u jednoho zlomený koře(netušila jsem,že to taky jde) a od toho jsem občas otekla,tak mi oba vytrhne a ukotví pak zuby na ten,co tam je vedle.To se teda těším.
Jinak,co se týče váhy,jsem pořád v pohodě v rozmezí 59-61,záleží zda jsem před nebo po menzes.Na vánoce jsem nic nepřibrala,tak jsem byla ráda.No meridie mi hodně pomohla,tak snad se zase vrátí na trh.Taky mi štve,že si tady z toho dělají dealeři hubnoucích preparátů bazar,ale snad je to přestane bavit.
Snažím se zase pravidelně cvičit,teď jsem to trošku flákala,jezdila jsem tak dvakrát týdně,ale ono to časově opravdu moc nešlo stihnout.
Jaro by myslím mělo začít 21.března,ale už skoro nevěřím,že nějaký bude,zrovna hlásí počasí a stále hnus a hnus!Střídavě mrazy a sněžení.Tak zatím papa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34