Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

pipina
veverka123
| 3. 2. 2010 20:15
ahoj Pipčo,jak jižní Čechy,nezapadali jste?Tady dobrý a dokonce by mělo přijít oteplení říkali v radiu,tak uvidíme.
A co dělají štěňátka?Asi pěkně rostou,viď.usí být krásná,nezapomeň na ty fotky až nějaké budeš mít.
No jinak v práci honička,snažím se šéfovi pomáhat co to jde,jezdí každý den do nemocnice.Už alespoň může o tom mluvit,tak sme včera chvíli povídali,zdá se mi být už trochu lepší,ono to,že pracuje taky pomáhá,kdyby byl doma,tak by se trápil víc.On je moc skvělej člověk,takových už dneska moc není,zvlášť v podnikatelské sféře.
Tak zatím papa a heslo je:bez meridie nám to půjde taky.
kobliha
veverka123
| 3. 2. 2010 20:06
Koblížku,to je jasný,že se nedáme a budeme se tady scházet dál i bez meridie,vlasně ji teď chvíli neberem a docela nám to jde,ne?Oni třeba zas něco vymyslí.Nevíš,zda ji stáhli z trhu jen u nás nebo v celý EU?Já myslím,že tohle hlavně zavinili lidi,kteří ji užívali jinak než měli a nedodržovali to,co bylo dané.Navíc si myslím,že pokud byla předepsaná lékařem,tak by se nic stát nemělo,neboť každý by měl projít interním vyšetřením a být po celou dobu sledován.Ono na to taky spousta doktorů kašlalo,napsali recept a tím to skončilo.Kámošce ji doktor napsal na požádání kdykoliv a vůbec nechodila na kontroly.
No a co sněhová kalamita?Nás to tentokrát vynechalo,byla chumelenice chvilku dopoledne,ale to bylo spíš s deštěm a hned to tálo,ale jako jsem koukala na zprávy,někde to bylo krutý.Dělá u nás kluk ze Slovenska a ta jeho přítelkyně mu psala,že tam do rána napadlo půl metru,tak to je mazec.
monicca
veverka123
| 3. 2. 2010 19:56
ahoj Moni,tak už se cítíš trochu líp?Určitě holčičky potřebujou aminku,aby byla fit a v pohodě,tak se nějak dej dohromady a uvidíš,že se nějaká práce naskytne.Je to blbej pocit,já vím,ale ono se to brátí k dobrému a na tu rekvalifikaci se zeptej,ono jsou kurzy třeba i pro personalisty,asistentky atp,čím víc si toho člověk umí,tím snáze se práce najde,já původně vystudovala chemickou průmku,pak při práci pajdu,dělala jsem si rekvalifikaci na účetnictví a vše se mi už hodilo.Podle dětí soudě,že seš ještě docela mladá a to se učí ještě dobře a dnes je doba blbá na hledání zaměstnání,tak pokud bude možnost,vzdělávej se,ono se to pak vrátí.
holky :)
Kobliha
| 3. 2. 2010 11:00
Ahojky všem hubnulím
tak doufám,že se tady budeme nadále úspěšně scházet,
když nám vzali meridii
taky z toho nejsem teda nadšená,když se člověku ztratí ta naděje řešit nadváhu................no držme to pevně a to co se nám podařilo odhodit zase prostě nenabrat

venku průběžně sněží a je to celkem humus,tak už aby bylo jaro a ta nálada bude hnedle lepší
tak holčiny mějte se pěkně a všem přeji
hlavu vzhůru a pevnou vůli
pa pa Koblík
sibutramin
IrenaM
| 3. 2. 2010 08:07
prodám sibutramin, je šetrnjší než meridia či lindaxa, irenamatalova@centrum.cz
Jmelíčko
pipina
| 2. 2. 2010 16:43
Jsem tak vyvalená, že jsem Ti ani napoblahopřála k odhozeným kilečkům a hlavně složeným zkouškám jsi šikula
Měj se krásně oslavně Pipina
...
pipina
| 2. 2. 2010 16:42
Tak to je síla s tím koncem Meridie a všeho ostatního co nám tak super pomáhalo to je mazec Ale co my se jen tak nedáme a budeme hubnout dál i bez válečků, zato s velikánskou podporou na téhle diskuzi
:)
Mirka72
| 2. 2. 2010 15:38
Ahojky I já se ptala magistry v lékárně a ta mi potvrdila ,že Meridie už je stažená. Začala s tím firma Abbott . A pak mají následně se stahovat i další léky se Sibutraminem. Tak papa Mirka
..............
monicca
| 2. 2. 2010 13:28
jo a v lékárně jsem se ptala a prý budou stahovat z prodeje VŠECHNY přípravky, co obsahují SUBITRAMIN!!!!! Takže na trhu už fakt nezůstane jedna jedniná hubnoucí pilulka a bude se čekat, co kdo vymyslí
veverka
monicca
| 2. 2. 2010 13:19
Čauky veveruško. Tak jsem ty prášky opravdu vysadila. Kór když jsem se dočetla, že je stahují z prodeje kvůli častým kardiovaskulárním poruchám! Srdce mi občas bušilo takovou rychlostí,že jsem myslela,že vylítne z těla. Je jasné,že se k tomu přidaly i nervy a celkový stres. Spím 3 hod. denně,víc to nejde. A než zkolabovat,nebo dostat infarkt tak jsem raději zvolila tuhle cestu. Mám přeci jenom 2 děti ve věku 5 a 4 let a ty mě budou ještě hodně moc potřebovat!
Dneska jsem se byla přihlásit na pracák. Tam bylo ale lidí!!!!
A o tý rekvalifikaci rozhodně uvažuju, zkusím se hned na na ní přihlásit.
..ještě jednou moc díky
co?
avonka
| 2. 2. 2010 12:29
Ahoj ve spolek, nějakou dobu sem tu nebyla a tady se teda dějou věci, jak to že nám berou meridii. to není fér. a kor ted, jim jí asi 2,5 nebo 3 měsíce a mám dole 10kg, ale ted jako by přestávala učinkovat a vaha každou chvíli kolísá plus mínus kilo ale níž už to zatim nejde, tak asi budu muset víc zabrat abych shodila eště něco než mi dojde mám tam 2 platíčka. no co hold budu muset kdyžtak bojovat sama, tak zatim páčko a gratulace všem koukám jak pěkně hubnete

poklona
:-)
pajdasek
| 2. 2. 2010 12:10
ahojik všem,

tak doma docela pohoda jeste aby byla ta jistota ze uz to je fakt pryc. Manžel objednal holkam nove postele dodelava loznici. Pristi mesic dovezou novou sedacku. Se nestacim divit.

Dnes jsem načala 3 platíčko Meridie a mám celkem dole i teda předtím co jsem se snažila zhubnout bez ní 11kg
Vim, ze trochu zapracovaly i nerviky, ale už jsem na tom trochu lépe.
všem
Jmelicko
| 2. 2. 2010 04:44
Tak jsem zase vzhůru,celou noc jsem opět vzhůru,holky až přestanu brát meridii tak asi upadnu do týdenního spánku,strašně blbě spím,ale ráno vstanu což je šílené.
Jo a zácpa ta mě trápí celou dobu co jím meridii,ale prostě jsem si zvykla,neustále mám sucho v ústech,ale mám krásných 10 kg dole,po 11 týdnech,pocit je nádherný.
Tak zatím ahojky Andrea
Na fotce je můj tatík na chalupě u Panské skály na houpacím křesle a odpočívá,takhle můj tatík dostal letos zabalený fotoaparát k vánocům,každoročně mu vymýšlím nové dárkové balení a na příští rok už mám zase nový nápad,ted už jenom realizace. Ahojky
Mirka
Kobliha
| 1. 2. 2010 22:48
to si piš, že se nedáme a ještě všem ukážeme
no a už se mi klíží kobliží oči (to je,ale věta)
tak to jdu zalomit a chrnět
dobrou a klidnou noc............................papa Koblík
Kobliha
Mirka72
| 1. 2. 2010 22:39
Jasně mi se nedáme tak papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 1. 2. 2010 22:37
Ahojdánek Míro
tak na to už jsem taky myslela,že je ta odpískaná meridie je voda na mlejn všech těch hubnoucích poradců,
ale i přes to mě ta voda k nim nedonese!!!!
Navíc si myslím, že prostě bude zase něco jiného
tak zatím si popřejme vydržet a nepřibrat
papík Koblík
Kobliha
Mirka72
| 1. 2. 2010 22:28
Ahojdá Kobliho! Tak Meridii nám odpískali to jsem zvědavá, jakou alternativu budu hledatno co se dá dělat. Teď budou ty skeptičky co nám tu radili jak je Meridie škodlivá na koni! tuky jsou taky škodlivý a není nad opečenej buřt na ohýnku Tak papa Mirka
natyna
Kobliha
| 1. 2. 2010 21:57
Ahoj Naty
bohužel to pravda je, dnes jsem brouzdala po internetu a je to tak
uvidíme jestli se třeba nenajde něco jiného
Koblík
esterx
Kobliha
| 1. 2. 2010 21:54
Ahoj Ester
také nejsem teda nadšená z té informace
šíří se to rychlostí blesku a ty jsi to jen potrvrdila svým odborníkem
jen doufám, že úplně po pr... nemáme, že prostě bude zase něco jiného
jinak ti tleskám za tvůj úspěch a moc ti přeji, aby se ti podařilo odhodit ještě nějaké to kilčo
zatím pa pa a dej vědět
Koblík
Dííík
natyna
| 1. 2. 2010 21:52
Holky,já moc dík,to s tou meridií je fakt pravda?Že jí stáhnou?
natyna
Kobliha
| 1. 2. 2010 21:48
Ahoj Naty
tak od Koblíka velkou gratulaci za odhozená kila
a přítelovi též...............jste dobří a moc Vám fandím
přeji úspěšné pokračování a papa
Koblík
Veverča
Kobliha
| 1. 2. 2010 21:45
Ahojky Verčo
taky jsem dnes doma bejčila na rotopedu a na míči jsem posilovala břicho, zatím se ještě bojím jít na cvičení, ještě si nejsem jistá, že bych to zvládla a nechci hlavně rozpařená vylézt do té zimy
předpovědi počasí nejsou zrovna příjemné, takže nezbývá, než jen čekat až to přejde.....
tu k...... co tě dnes vytočila, vypust z hlavy, tyhle typy člověku nestojí za nějaké nervíky
jinak si musíme držet váhu samy, s meridií jsme asi zkončily
tak Verčo měj se pěkně a papa Koblík
kobliha
veverka123
| 1. 2. 2010 19:43
ahoj Koblížku,únor tady a asi to bude stejný jak ten leden,alespoň prognozy tomu nasvědčují.Budeme to muset nějak přežít,co se dá dělat.Pořádně sem si zajezdila dneska na kole,měla jsem nějakej blbej den,tak jsem potřebovala vybít negativní emoce,ale docela mi to pomohlo,jedna k.....mi v práci tak vytočila,je to hrozná baba.
Ani jsem ti nenapsala,jak žíly,byla jsem minulý týden na poslední kontrole a fakt super,všechny ty žilky jsou pryč,tak jsem ráda.
Zase foukal studenej vítr a má sněžit,známí mi volali,bydlí v Trutnově,že tam za víkend napadalo 70cm sněhu,to je děs a hrůza.
Tak ahojky,ještě to jdu pofackovat do kuchyně a dneska už nic nedělám.Zítra budu v práci do večera,tak to neudělám doma nic.
monicca
veverka123
| 1. 2. 2010 18:43
ahoj Moni,jak je?Já myslím,že bys ten sibutramin měla na chvilku vysadit,než si dáš nervy do pořádku,abys z toho neměla nějakej průšvih.Až se trochu hodíš do klidu,tak pokračuj.
Seš asi na pracáku,viď?Co se zeptat na nějaký rekvalifikační kurz,myslím třeba to účetnictví,že by sis udělala kompletní,abys mohla říct,že to umíš.Já si ho kdysi dělala,zaplatil mi to pracák,i když dneska už bych si to musela trochu oživit a hlavně jsou některé věci úplně jinak.Ale za pokus by to stálo,ne?Co máš za školu,obchodku?Ono s tou prací je to všude na pr....,jen nezoufej,určitě se něco naskytne,i když to možná nebude hned.Tak pa
meridie stažená z trhu
esterxx
| 1. 2. 2010 17:46
ahoj holky dnes jsem byla u své mudr kvůli zádům bolí...ale to neni to co jsem chtěla, oznámila mi , že minulý týden jí přišel dopis, že meridie a lindaxa atd se stahují z trhu, kvůli navíšení ifarktů atd takže máme po pr....
jinak mi zbývá ještě týden dobrat a mám dole 5kg tak snad ještě něco sleze, ted naháním meridii na poslední chvíli jestli jin někde nezbyla jinak nevím co budu jíst
meridie stažená z trhu
esterxx
| 1. 2. 2010 17:46
ahoj holky dnes jsem byla u své mudr kvůli zádům bolí...ale to neni to co jsem chtěla, oznámila mi , že minulý týden jí přišel dopis, že meridie a lindaxa atd se stahují z trhu, kvůli navíšení ifarktů atd takže máme po pr....
jinak mi zbývá ještě týden dobrat a mám dole 5kg tak snad ještě něco sleze, ted naháním meridii na poslední chvíli jestli jin někde nezbyla jinak nevím co budu jíst
Meridia
Sabisha
| 1. 2. 2010 17:30
Holky, super spalovač DREN!
Přivezla mi ho švagrová z USA a výsledky jsou vynikající zhubla jsem 20 kilo během tříměsíčního užívání! Je možné ho zakoupit i u nás akorát je dražší
http://www.fitclub.cz/…9/Dren-30cps.htm
Navíc když se přidá i pohyb funguje prostě fantazie
A nemám po něm ani chuť na sladké
zelenina
natyna
| 1. 2. 2010 10:50
Má 20 žáků,já vím,že to v pohodě zhubne.Dal si termín do Velikonoc.On ví,že kdyby prohrával,tak bych mu nedala najíst,aby to shodil .No budeme dlabat samý lečo,já už to vidím,brrrrrr a já ho tak strašně nesnáším.Jinak je vše v pohodě,je mi fajn,jen mám pořád strašný opary,není pomalu týden abych ho neměla a už mi to leze krkem.Nevím co s tím.Holky jak jste řešili zácpu?Nebo jste jí neměli?Projímadlo taky nechci pořád brát.Nebo si zase budu muset uvařit fazolovou polívku!!
natyna
Mirka72
| 1. 2. 2010 08:24
Ahojky natyno! Tak to Vám oboum móóóóóc gratuluji a . Kolik žáků má manžel? To bude zeleniny panečku Tak papa Mirka
Kila
natyna
| 1. 2. 2010 06:30
Ahoj holky,moc zdravím.Měsíc utekl jako voda a já mám za sebou měsíční chroupání.Mám dole 8 kilo a jsem šťastná!! Můj přítel 6 kilo.Jsem lepšííí Ba ne jsem moc ráda,že semnou drží basu.Taky to musí zhubnout!! Musel by svoje žáčky pozvat na pizzu!A to by nás zruinovalo.Tak papa.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461
..Magda
7. 6. 2025 16:34