Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Meridia
Vivien
| 8. 2. 2010 19:43
Ahoj holky,doufám že mě tu neukamenujete,že jsem vám vtrhla do diskuze

Beru Meridii 10mg.skoro 1,5 měsíce a do dnešního dne mám dole 13kg.Hodně mě mrzelo,když jsem četla že Meridii stahují z prodeje,protože mám pocit,že toto je jediný výrobek který na mě funguje

Dnes mi to nedalo a zašla jsem ke své doktorce,jestli by mi ještě meridii napsala a hlavně jestli by mi jí ještě vydaly a řikala,že stáhly jak meridii tak lindaxu atd,atd.
Mám prý ještě počkat,že ted všechno testují a pak to snad vrátí do prodeje,kéž by

Tak ahojky
Kobliha
Mirka72
| 8. 2. 2010 16:47
Jó tak na hady? TAk to jóó tak papa a hezký zbytek dne Papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 8. 2. 2010 16:44
haló,haló,tady Kobliha obecná
šla jsem náhodou kolem,tak jsem hodila očko,
hlavně na ty hady
pá pá Koblík
Kobliha
Mirka72
| 8. 2. 2010 16:42
Jen doufám ,že mi nezruší registraci
Tak papa Mirka
Kobliha
Mirka72
| 8. 2. 2010 16:35
Jééééé ty jsi tady?
Mirka
Kobliha
| 8. 2. 2010 12:59
Ahoj Míro
to by mě nenapadlo,říct si o vyvenčení
zatím venčím naší čubu a beru to jedním vrzem,takže se vlastně venčím taky
tady padal ten "bordel" jenom chvíli dopoledne a teď tu krásně svítí pumlíč.............to je nádhera !!!!
Kobliha
Mirka72
| 8. 2. 2010 11:38
Ahojky Koblíku! Tak si měla paní, co venčila pejsky,říct,že taky potřebuješ občas vyvenčit třeba by tě taky vzala na vodítku na procházku . Jinak tady zase padá ten bílý bordel. Mě mrskne tak papa Mirka

P.S. a něco na zlepšení nálady papa
Amanka
Mirka72
| 8. 2. 2010 11:32
Ahojky Amanko! Výbuch jara nádherný ale tady u nás se kydá sníh a na jaro to nevypadá.Já jsem si udusila pan*** (né rukama ,ale na pánvičce) a se zeleninou a jdu na něj .Tak zatím papa Mirka
Amanka
Kobliha
| 7. 2. 2010 20:22
Ahoj Ivanko
tak i po té odmlce tě zdravím a koukám, že koukáš jako my
no uvidíme, snad se sem přestanou cpát ti co nás nezajímají a budeme tu dále jako ta parta co doposud

s tou váhou si nedělej hlavu, to se spraví, mě to kolikrát taky lítalo sem tam, ale pokud člověk ví co chce, tak to bude zase O.K.
jaro musí mít pořádnou škitavku, protože tady na něj myslíme každou chvíli , ale ta fotečka byla příjemná a super
tak ti přeji, aby se váha zase srovnala a dej vědět (po kratší odmlce )................
papa Koblík
Tak to se mi vůbec nelíbí!!!!
Amanka
| 7. 2. 2010 20:06
Milé děvčata,po delší odmlce vás všechny zdravím!Také se nestačím divit - co se to pomalu stává s naší fajn diskuzí!A také jsem v šoku z té meridie,vůbec jsem o jejím stažení neměla páru!To si zase něco někdo vymyslel!
A podle toho to také vypadá!Měli by brát v potaz kolika lidem pomohla apod.
Moc doufám,že podobné nabídky na různé produkty odsud časem vymizí a zase se tu bude moci dát volně dýchat!
P.S.já trošku zloím s jídlem,takže mi váha trochu stoupla,takže musím zase zabrat-léto se neúprosně blíží! Už,aby to,ale bylo,alespoň to jaro!!!Mějte se všechny moc krásně.pa Ivana(přikládám něco sluníčkového na zahřátí a příjemnou náladičku)
pipina
Kobliha
| 7. 2. 2010 19:59
Ahojky Pipííííí
ty vaše štěněcí miminka jsou nádherný a moc roztomilí, musela jsem tu fotku ukázat rodině, psi máme strašně rádi a tak jsme se tady rozplývali všichni
dnes jsme byli bruslit a jedna paní tam venčila 5 psů :
2 vlkodavy,1 jezevčík,1 knírač a štěně vlkodava, tak jsem se trochu vetřela ke smečce a malinko se se všema pozdravila, ale štěně vlkodava jsem nikdy neviděla a byl to teda moc pěknej mazílek, ovšem rodiče to jsou pěkný telátka, tak trochu obři ve světě psů
tak se opatrujte, všichni i štěňátka
a papa Koblík
veverča
Kobliha
| 7. 2. 2010 19:52
Ahojky Verčo,
teda netušila jsem, že manželka šéfa je na tom až tak špatně, když nemůže ani mluvit a o to hůř, když vlastně všechno vnímá. Ten život je někdy tak tvrdej, to je hrozný !!!
Co na to říct ??? Hlavně je dobrý, že jsi oporou šéfovi, určitě se mu trochu uleví, když ti může pár slov říct ze svých pocitů. Tak to holka držte pevně, ten čas to snad trochu zlepší
Zimy mám už plný zuby a to doslova, zase mi trochu pobolívá v kříži, tak jen doufám, že jsem někde neprostydla
asi se odstěhuju do teplých krajin , prý má zase mrznout a sněžit ............... kdy vlastně končí zima ?
tak se drž a dej vědět jak si vedeš s váhou, já jsem už na své váze, takže si momentálně držím 18 kg dole.....
papa Koblík
:-(
Kobliha
| 7. 2. 2010 19:42
No nezbývá mi, než souhlasit
poslední dobou jsem jen četla a kroutila hlavou nad tím, že tato diskuze je už úplně jinde
mrzí mě to! ale to je slabé slabé slovo............
.........
Mirka72
| 7. 2. 2010 16:44
Ahojky ! Jak tak koukám,tak tím ,že stahli Meridii se diskuze proměnila v trh s přípravky na hubnutí což mi moc mrzí. Tak snad se tu budeme scházet i nadále. Mirka
meridie
andelicek
| 7. 2. 2010 14:37
Ahoj, pokud se pokoušíte o dítě, v žádném případě meridii!!
brala jsem ji.Oblbne mozek, že není chuť k jídlu, ale tělo velmi strádá, po ukončení se váha vrátí.rozhodí úplně metabolismus, byly chvíle, kdy jsem se celá třepala, bušílo mi srdce!! Vůbec nedoporučuji! Jestli chceš zhubnout, a přitom i otěhotnět, poradím. hana.skacelikova@seznam.cz
nový ESHOP
young
| 7. 2. 2010 12:02
pipina
veverka123
| 6. 2. 2010 16:50
ahoj Pipčo,štěňátka jsou nádherný,holt má dalmatinka jiný vkus a líbí se ji labradoři,jsou to nádherný kuličky
Tak snad nám to hubnutí půjde i bez těch prášků,když se budeme vzájemně podporovat.Dneska psala mojí dceři na skype spolužačka,má půlroční holčičku a přibrala 30 kilo,tak taky shání něco na hubnutí,protože přestala kojit,ale doktorka jí poslala k dietoložce a právě říkala,že meridii stáhli z trhu,tak jsem zvědavá,co jí dietoložka doporučí.
Počasí prostě hnus,zase sníh a mrazy,jsem z toho celá otrávená a strašně moc bych už potřebovala jaro na dobití energie.
O šéfovi jsem psala Koblížce,tak si to přečteš,viď,abych se neopakovala.Je to blbý a smutný.
kobliha
veverka123
| 6. 2. 2010 16:41
ahoj Koblížku,ve čtvrtek vysvitlo taky sluníčko a to jsem zrovna strávila celý den v práci no a od pátku zase nic,vnoci zase padal sníh a od títra hlásí ještě mrazy,fuj!
No,co se týče šéfa,mám pocit,e´že se s celou situací srovnává a začal ji brát na vědomí.Asi ve středu jsme o tom mluvili,což je taky posun,protože před tím nebyl vůbec schopen o všem mluvit.Je to hodně blbý a hlavně ta naděje není v podstatě žádná,mícha je poškozená na tom nejhorším místě,takže nemůže vůbec nic ani mluvit,ale asi nejsmutnější je to,že mozek funguje,takže celou situaci vnímá.Říkal mi,že vůbec neví,co jí má vyprávět,když za ní přijde,protože vlastně neví,co na ni působí negativně a co pozitivjě,o čem přemýšlí.Kdyby byla v komatu,bylo by to asi jednodušší i pro ni.Jsem ráda,že šéf chodí do práce a musí se zaobírat pracovními záležitostmi,je totiž i spolumajitel firmy.Tak ho tam trošku opečovávám,povídáme spolu,občas,když peču,tak mu něco přinesu a tak to snad nějak společně všichni zvládnem.Byl tu teď Honza,mladší syn a včera zase přijel Petr,to je ten starší,tak není doma tak sám.
Dneska jsem zase nějaká otrávená,to počasí mi dost kazí náladu a nechce se mi nic moc dělat.Tak to vidím tak na gauč a televizi.To je nádhera.
veverka
monicca
| 5. 2. 2010 16:48
Čauky veverko, moc díky za podporu! Nemůžu říct, že je to lepší, pořád mi to v hlavě šrotuje a šrotuje proč? Na tu rekvalifikaci se určitě zeptám. No, zase se ozvu. Jakmile srovnám nervy tak se vracím na Sibutramin - doufám, že to bude brzy. Nicméně díky nervíkům má 4 kg dole - všechno špatný je aspoň pro něco dobrý,že?
Hubnutí a zhubnutí...
marky007
| 5. 2. 2010 15:53
Ahojda. Jsem tu nová, tak napíši něco o sobě. Mám roční dcerku a nahoře ještě cca 10 kg. Po porodu jsem ještě příbrala, no hrůza. Od začátku ledna se však snažím se svojí váhou něco dělat - chci se letos vdát a šaty č. 48 jsou opravdu horzné!!! Takže od začátku ledna 7 kg dole (ze začátku to šlo hodně rychle - teď už lezu po kilíčku za týden - někdy sotva) - ALE NESTĚŽUJU SI!!! Dala jsem na radu kamarádky a hubnu pod vedením poradenského centra přes internet - hrozně milí lidé, nemusím nikam dojíždět a hlavně - veliká podpora a chvála při každém kile dole - což moc pomáhá. Z 89 kg mám tedy 82 kg a do léta bych se chtěla dostat na 70 kg. Pokud budete mít zájem, jukněte na http://www.snama.cz/marketa/active a tam narazíte na super lidičky,
kteří se s vámi budou bavit přes icq nebo skype a poradí vám,
jak si upravit jídelníček.
Prášky na zablokování chutí a pocitu hladu
IrenaM
| 5. 2. 2010 13:19
Dobrý den, nabízím velmi silnou verzi tablet na hubnutí . Vyzkoušela jsem je na sobě a po všech marných pokusech je to konečně něco co naprosto zablokuje chuť k jídlu a spaluje tuky bez trápení se hladem.
Ráda se podělím o své zkušenosti , popřípadě poradím s vyváženým jídelníčkem či tělesnou aktivitou.
Kontaktujte mě pouze na email irenamatalova@centrum.cz
z meridie na Lindaxu
Renda79
| 5. 2. 2010 10:21
Ahoj holky, chci se zeptat jestli náhodou nevíte, jestli můžu přejít z meridie na Lindaxu hned, nebo musi být nějaká pauza. Beru Meridii měsíc a teď, když jsem byla v lékárně pro novou tak mi ji nedali, ale nabídli mi Lindaxu. Děkuji za odpověď
veverka
pipina
| 5. 2. 2010 10:10
Zapoměla jsem na fotku
Veverka
pipina
| 5. 2. 2010 10:09
Ahoj Veverko
tak jižní Čechy hlásí, že jsou na tom pořád stejně....možná malinko sněhu ubylo.....ono včerejší sluníčko se činilo a mě bylo prostě bájo.....super nálada, ikdyž jsem se celý den nezastavila Štěňátka jsme včera nafotili,tak přikládám fotku....jen aby ses nelekla....ta naše můra nechtěla žádného dalmatiního nápadníka, ale s černým labradorem se spustila hned po 5ti minutách......a výsledek vidíš sama
Jinak myslím,že jsi veliká opora šéfovi v práci a to je moc dobře.....mimochodem jsem slyšela,že Kladruby mají nějaký nový stroj určený pro lidi s poškozenou míchou.....mám kamaráda, co se vyboural na motorce a skončil na vozíku, tak na takový informace slyším....jen zatím nevím nic bližšího....
Měj se krásně a drž se
Pipina
Jak začít hubnout?
anonym
| 4. 2. 2010 22:32
Chcete změnit postavu a nevíte jak začít? Nechte si udělat analýzu stavby těla. Více na: analyzazdarma@seznam.cz
meridia
konvalinka1
| 4. 2. 2010 19:50
Tak Vás všechny zdravím, zrovna včera jsem snědla první tabletku Meridie, které už jsem měla 14 dní doma. Po přečtení nežádoucích účinků mě jímala docela hrůza, tak mi trvalo delší dobu, než jsem si to v hlavě přerovnala, a zjistila, že to risknu a uvidím. Pak jsem narazila na tuhle diskuzi a když jsem doběhla na konec, tak jsem zjistila, že se Meridie stahuje z trhu. No mě snad klepne. Na to jaké jsem měla obavy, nemám vůbec žádné negativní účinky,a jsem nadšená z toho , že nemám potřebu, do sebe pořád něco rvát. Ne že bych měla problémy dodržet nějakých 5000kj, ale problém byl, že jsem pořád cítila hlad a neustále myslela na to kdy už budu moci zase zobat něco k snědku.Mám sníženou funkci štítné žlázy a i přes velkou snahu zhubout se mi nedařilo. A to docela dost cvičím, omezuji se a přibírám, tak mi doktorka nabídla meridii. Měřím 156cm a vážím 71.5kg. Když jsem začala prášky brát, tak jsem byla odhodlaná s její pomocí zhubnout 10 kg a držím se, nemlsám dodržuji 5 denních jídel, i když hlad moc nemám a cvičím každý den. Jen s tím rozdílem, že to jsem dělala i předtím také a nic. A teď mi vážení přátelé řekněte co já budu dělat, až to měsíční balení doberu. Je ten zákaz všude, nebo to mám zítra u doktorky zkusit a nechat si je ještě zkusit napsat .
pajdasek
Marbulka
| 4. 2. 2010 12:04
krásné nehtíky
taky bych potřebovala
teď jsem dlouho nepsala, stíhala jsem jen občas dočíst a už si nepamatju na co vše jsem chtěla reagovat
Jinak ohledně hubnutí....dobrala jsem měsíční dávku sibutraminu (koupený přes net) a za měsíc 4,3kg dole . Teď to budu zkoušet bez pomoci prášků a uvidím. myslím že když si zachovám stravování jak jsem si teď navykla tak to půjde.

Všem držím palečky do hubnutí jak s prášky tak i bez nich
:-)
pajdasek
| 4. 2. 2010 10:22
Ahojik tak jsem si včera udělala radost a šla na nehtíky. Přikládám foto.

Jinak me dost mrzi ze sebrali leky achjo

Ale snad to hubnutí půjde i bez nich
ivka
ikve
| 3. 2. 2010 20:41
ahoji, jukněte na : www.zkus.webnode.cz
Veverča
Kobliha
| 3. 2. 2010 20:33
Ahojky Verčo
tak mi nezbývá, než s tebou souhlasit, že meridie nás opustila kvůli pár jedincům co asi moc nemysleli, když ji brali....................o tom stažení toho moc nevím, jestli všude, nebo jen u nás, v každém případě máme zatím šlus a děj se vůle boží, jak se teď udržíme.........
sníh je u nás v pohodě a dokonce tady vylezl punťa a bylo to móc pěkný
a co šéf a hlavně manželka, jak to oba zvládají?
doufám, že se v rámci možností drží
tak děj vědět a papa Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
♥Jarka*Alice♥
7. 6. 2025 17:08
14461