Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Meridia
DiskuzePřidat názor
kobliha
veverka123
| 1. 8. 2010 16:36
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Jak se máte, jak se vám daří, co kilečka? Ja se tady tak rok neukazala, mezitim přestali Meridii i prodávat,že? Nebo ji berete pořád?..
Miruš,tak po delší době zdravím z rozpáleného plzeňska.Ale u vás to nebude asi o nic lepší,viď.Měli jsme v sobotu tu svatbu,takže jsme se pěkně vypekli.Bylo to na zámku ve Lnářích,což je od nás skoro třičtvrtě hodiny autem.Chlapi odmítli saka,tak jedinej,kdo byl v saku,byl ženich.Ale svatba byla hezká,slušelo jim to.Jsem ráda,že už je to za námi,měla jsem dovolenou a byl to docela blázinec a to ještě dva dny u nás až do čtyř do odpoledne nešla elektřina.Pekli jsme jen koláčky,cukroví mi dělala kamarádka.
, asi tak za dvě hoďky odjíždíme do Chorvatska a už se nemůžu dočkat
a dovolená bude žůžo

a po porodu už jsem to neschodila (106-112) a tak jsem se v tom plácala 11 let.Loni jsem zkusila Meridku ta pomohla a oni jí a všechno co obsahovalo Sibutramin neřádi stahly v únoru z trhu. Ale snad po zkouškách jí zase uvedou na trh teda doufám.. Je fakt že i holky co mají problém se štítnou žlázou psaly ,že efekt veškerý žádný. Tak se opatruj
Já s váhou v podstatě zápasím celý život. Do přechodu jsem se držela tak, že říkali "Ta dlouhá, hubená". Po přechodu jsem měla veliké starosti s nemocí v rodině, přestala jsem také kouřit a nějaký čas jsem se vůbec nehlídala. Pak přišla štítná žláza a bylo to hotové! Když dám 3 kg dolů, tak to znamená skoro hladovět po 3 měsíce. Pak něco málo sním a šup-je to na mě zase!
jednou vedro, pak o 10 stupňů méně, no to je něco pro mě, takže mám kašel, rýmu a bolí mě v krku