Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

hlášení
ajaja
| 10. 12. 2009 16:28

Ahoj holky, tak je tu čtvrtek a s ním i vážení. Tak i přes mé obavy z mého "vlčího hladu" musím konstatovat, že po 3 týdnech mám rovných 5 kilo dole
Takže tento týden opět -1 kilčo.
Jsem vážně moc ráda, že to tak krásně jde
Tak všem hubnoucím přeji moc moc kilíček dolů.
pa pa Aja
kobliha
Mirka72
| 10. 12. 2009 14:13
Ahojky tak to je jízdní policie co?
Ajaja
Mirka72
| 10. 12. 2009 14:09
Ahojky Ajajo! Jo tak to mám taky a přesně týden před menzes a to bych snědla i volovi oko tak obcházím lednici a špajzku obloukem a pak to zmizí, jak mávnutí kouzelným proutkem proutkem .Jinak papa Mirka
veverka
Mirka72
| 9. 12. 2009 22:22
Ahojky Veveruško! Míša dneska bez teploty,ale v pondělí jsem už měla skoro nohu na plynu,že pojedu v noci na pohotovost. Teploměr ukázal 39.5 tak kapesníkový zábal na zápěstí a na kotníky a žínku a čelo ,čípek a Míšu na sobě a jen jsem doufala ,že to povolí.Ale dnes jsem volala dr. a povídal ,že tohle řikali všechny mamky.Dnes už tu lítala jak fretkajen má nezdravou barvu ale to se srovná. A Mikuláš ve školce byl skvělej.Pod maskou hic tekly mi čůrky potu.,ale i slzička ukápla. Jsou tam děti z dětského domova sourozenci Maruška a Honzík 4 a 5 let a to jsem měla co dělat ,aby se mi netřepal hlas.Ale dětem i rodičům se to líbilo. Tak když budou příští rok potřebovat,tak asi půjdu znovaTak papa Mirka
Mirčíkůůůůů
Kobliha
| 9. 12. 2009 22:20
Zdárečééék Míro,
já teď vůbec necvičím,protože absolutně nestíhám,asi je to tím předvánočním shonem
Ještě,že je Míše lépe,slyšela jsem to až sem jak padal šutráček ze srdíčka
také ráda dělám radost lidem okolo sebe,ovšem to je ti náhoda,dnes mi také jedna moje kámoška udělala radost a tak moc mě překvapila,že ještě teď čučím jak puk
jinak celkem ulítaný den,už aby bylo 24.12.
tak zatím papa Koblík
´Koblihóó
Mirka72
| 9. 12. 2009 22:09
Čusánky Koblíku! Tak jsem si naposled dneska zacvičila a příště až v lednuKoukali jsme ted na Dům snů a moc jsme jim to přáli Míša dneska bez teploty ,tak mi spadl šutráček ze srdce.Zase je ve svých kolejích,jen je nějak bez barvy ,taková bílozelená.To je po tech horečkách. Jinak docela dnes normální den.Udělala jsem radost jedné mojí veliké kámošce a jsem moc ráda ,že ji mám. Tak zatím pápá Mirka
Mirka
veverka123
| 9. 12. 2009 18:06
ahoj Miruš,bylas nádhernej Mikuláš,to se dětem určitě líbilo.Jak se vydařila besídka?No a co malá Míša,ještě má teplotym nebo si jí už vykurýrovala?Teď je blbý počasí a děti marodí hned.Tady včera celý den pršelo a dneska to nebylo o moc lepší.
Koupila jsem si nový ozdobičky na stromeček a udělám k tomu ještě jeden věneček ve stejných barvách.Stromeček dělám jen malej,co Jitka vyrostla,už to není tak aktuální.No a na vánoce se nám možná narodí ta Eliška od Vláďovo syna.Termín má Lenka 22.12. tak uvidíme.
Zatím ahojky.
pipina
veverka123
| 9. 12. 2009 17:58
ahoj Pipčo,já zase byla dneska ve městě,nostrašný,nevím,proč mtam lezu,když mi pak z toho bolí tak akorát hlava.Ale pořád nevím,co koupit pro toho našeho Vaška,už jsem se ptala jitky,ale nic kloudnýho z ní nevypadlo,ten můj mužskej říkal,že bychom mu mohli koupit nějakou aku vrtačku,což se mi nezdá mjako úplně blbej nápad,je to takovej kutil a má jen elektrickou.Jitce jsem ještě koupila kabelku,ale už s ní končím,má dárků dostatek,ale ono se pro ni nejlíp kupuje,je to holka a máme dost podobnej vkus,pro ty chlapy je to horší.Ještě jsem koupila nějaký ozdobičky,mám v plánu letos stromeček udělat v hnědostříbrné barvě.
Dneska jsme ještě ke všemu ráno zaspali,jsem z oho zblblá ještě teď.
Ty už máš upečeno,já,jak už jem psala,nepeču již několik let,moc mi to nebaví a zdá se mi to ztráta času,to si jdu raděj zacvičit.Cukrářka,co mi peče,peče dobře,tak ji nechám vydělat.Nekupuju toho moc,já to nejím,ten můj sice jo,ale je radši,když to není,protože se pak přežírá.Budu se snažit držet stravování i o vánocích,abych nepřibrala,kapra se salátem si dám,to jo,ale salát nedělám s majonézou,jen tak dvě lžíce přidám do jogurtu,jsme na něj už všichni zvyklí a chutná nám.
všechny hubnulky
Kobliha
| 8. 12. 2009 21:16
Čusánek holky,
nějak jsem se sem nemohla dostavit pro móře práce a lítám jak pako,protože je teď toho nějak více
jinak máme na diskuzi krásnéh Mikuláše co?
Míra opět nezklamala
Pipíku,neboj nezapoměla jsem na foto,v hlavičce to mám pořád a slib dodržím,tak se těš
no a všem šikulkám co krásně hubnou moc moc tleskám a přeji vám holky další úspěchy,je to paráda jak vám to jde a těším se z toho spolu s vámi
tak zatím papa a mějte se všechny báječně
veverka
pipina
| 8. 12. 2009 18:54
Ahojky veverko,
tak s těmi ratolestmi....mám dva tak trochu jedináčky. Dceři je 11 let....a už řešíme začínající pubertu a klučinovi je 1,5 roku a je to pěkný kvítko....jenže ňuňánek Je fajn,že ač jsou od sebe věkově daleko,tak se mají rádi...ikdyž jako každý sourozenci se sem tam hašteří Mateřská je takový stereotyp.....ještě,že mám spousty jiné práce u které si vyčistím hlavu. Statek máme obr....spousta lidí řekne,že by takový stavení nechtěli.....moc nekonečný práce Kluci zemědělčí,takže místo vepříka a sle***k tu stojí všelijaký stroje a traktory.....statek dostali v restituci a jinak pocházejí z města, tak nedřou do úmoru jak to bejvávalo na vesnicích....dobytek sice maj taky.....krapet víc ale všechno na pastvinách přes celý rok....
taky jsem se dneska chystala na nákup vánoč. dárků,ale vykašlala jsem se na to....lenora mě přepadla
Nebo možná nemoc se na mě dobývá....podezřele kýchám....tak doufám,že to rozchodím
Jdu si pro jistotu udělat čajdu .....
Tak zatím pa Pipina
aho
ajaja
| 8. 12. 2009 18:10
Ahoj Holky
Všem gratuluji k úspěšně odhozeným kilům a přeji další a další shozená kilča.
Mám jen dotázek. Poslední týden pozoruji, že mám v pravidelných intervalech doslova vlčí hlad. Vezmu si pak něco malého k jídlu a je klid. Je sice fakt, že mám dostat své dny. Máte některá zkušenost s tímhle? Je možný, že si jen tělo zvyká na pravidelný příjem?
Jinak na váhu jdu ve čtvrtek to budou 3 týdny. Tak dám hlášení.
Mějte se krásně a pa pa Aja
Ahojky
Mirka72
| 8. 12. 2009 12:42
Tak ještě ještě jedno foto
Hihi
Bamby
| 8. 12. 2009 10:21
no jo ty jsi prostě šikulka... my jdeme na to dnes.. jinak já to moc nejím a ani mi to nechybí.. ale k Vánocům to patří a taky kvůli malé jí to baví.. jinak díky..
Bamby
Mirka72
| 8. 12. 2009 10:11
A jinak gratuluji k odhozeným kilům Mirka
Bamby
Mirka72
| 8. 12. 2009 10:10
Ahojky Bamby! Tak to já mám už napečíno ted se budu věnovat úklidu a nemocné MíšeTak papa a hodně zdaru s pečením. Mirka
Paráda
Bamby
| 8. 12. 2009 09:59
dobré ránko Miru... jééé ty jsi byla krásný Mikulda... super fotečka
první platíčko
Bamby
| 8. 12. 2009 09:56
krásné dobré ránko všem holčiny... tákže po týdnu opět hlášení... včera jsem dopapala první platíčko meridky 15 a váha dnes ráno 65,9 kg... z původních 68,2kg.. to jest 2,3kg dole.. JUPÍ JOU parádička jsem spokojená nad míru...
Dnes jdeme péct s malou a sestřičkou cukrovíčko tak bude hezký den..
I Vy ho mějte parádní ..
páááááááááá
po dlouhé době...
ivculik
| 8. 12. 2009 01:02
Ahojky holčiny, tak jsem se konečně dostala ke psaní.. čas od času přiběhnu juknout na diskuzi, aby mi náhodou něco neuteklo...
Ale jinak zase běžím rychle péct... shánět dárky, uklízet apod.
Já nepeču tak brzy, jako Míra a spol... Většinou začínám začátkem prosince, a i tak mi to přijde brzy (kvůli trvanlivosti..). Bohužel toho peču kvantum, tak to jinak nejde...
Co se týče Meridie a váhy, tak se přiznám, že i na to - v tom shonu občas zapomenu.... Jeden den jsem Meridku brala až večer... prostě sklerotik... A váhu poctím návštěvou až tenhle pátek, tak se určo ozvu.... :) Zatím se mějte krásně. :) Iv.
jééé
Mirka72
| 7. 12. 2009 22:00
Tak jsem to odklepla dvakrát
pipina
Mirka72
| 7. 12. 2009 21:59
Ahojky Pipiníno!Jo je to tak jak řikášTAk doufám ,že už to bude zítra lepší.A nemáš za co děkovat ty jsi se nakonec rozhodla pro Meridii tak papa Mirka
pipina
Mirka72
| 7. 12. 2009 21:59
Ahojky Pipiníno!Jo je to tak jak řikášTAk doufám ,že už to bude zítra lepší.A nemáš za co děkovat ty jsi se nakonec rozhodla pro Meridii tak papa Mirka
Ahojky
Mirka72
| 7. 12. 2009 21:49
Tak jsem se vyfotila jako Mikuláš a zvětšenou posílám páááááá Mirka
ahojda
Bamby
| 7. 12. 2009 21:07
nooo okolí ohodnotilo změnu účesu KLADNĚ.. a to jednoznačně.. tákže jsem moc ráda...Taky mám nový nehtíky.. klasickou bílou francii s bílo růžovým malováníčkem . Jinak kilča nevím .. vážila jsem se ve čtvrtek a z původních 68,2kg jsem měla 66,6kg .. (po a to po 11 dnech s meridkou 15 teď přes víkend jsem se) tak jsem spokojená..
Vážit se budu zítra ránko tak ihned podám zprávu .. .
Ohledně práce jsem moc ráda, že ji opět mám ...já prostě potřebuju mezi lidi...práce mi chybí ... zase se cítím užitečná. .. hihi...
Na čertíkách jsem s Barunkou letos nebyly byla u tatínka na víkend.. ..1.1.2010 jí budou 4 roky.. je to pěknej ďáblík.. ale zároveň můj ... zatím pááá zítra...
avonka
veverka123
| 7. 12. 2009 20:25
ahoj Avonko,moc a moc ti grautuji,moc pěkný úspěchno a přeji ti,aby ti kila dál ubývala a dařilo se jako doposud.Určitě máš velkou radost,viď.
Co se týče vínka,určitě si skleničku můžeš dát.Já jsem si,když jsme někam šli dala dvojku červenýho a v pohodě.Tak papa
zmrzlá pipina
veverka123
| 7. 12. 2009 20:17
ahojky Pipčo,tak to nevím,čím to je,že ti ty prsty od nehtů tolik zebou.Musím se někéhoznámého zeptat,zda nemá stejné zkušenosti.Mně totiž ruce taky docela zebou,asi se mi blbě prokrvují,ale mám je věčně studený,ale od nehtů ne.Ty máš svoje nehty nebo nalepený umělý?
To,že mateřská dovolená nenní žádná dovolená,může asi potvrdit každá ženská.Kollik máš dětiček,dvě?Já sice moc dlouho na mateřský nebyla,Jitka mastila do školky,když jí byly dva roky a taky už je to trochu film pro pamětníky,byla jsem s ní sama,s bývalým manželem jsme se rozvedli,takže taky žádná sranda,moje máma mi moc nepomáhala,táta jo,ale umřel,když jí byly čtyři,tak jsem to musela zmáknout sama.
Musím říct,že seš dobrá,žes dokázala zhubnout za rok a půl 16 kilo.Tou nejlepší odměnouje asi ten skvělej pocit,že si člověk nepřipadá jako hroch a může si koupit normální velikost.Takže tleskám
Tak ty bydlíš na statku?To se fakt nenudíš.Máte velké hospodářství?Babi s dědou od Jitky přítele mají taky docela velký hospodářství,prasata,býka,kozy.Docela je obdivuju,protože už nejsou nejmladší.
Já dneska ani nejezdila na kole,byli jsme ve městě,potřebovala jsem koupit nový světlíčka na stromeček a Vláďa chtěl vrtačku,ale v ulicích Plzně děs a hrůza.Ještě,než se člověk přesune z jednoho konce města na druhej,ucpaný ulice,strašný.Tak jsme dorazili domů až kolem šestý,než jsem udělala jídlo a trochu se rozkoukala,je večer.
Tak zatím papa.
.....
pipina
| 7. 12. 2009 15:31
omlouvám se za zbytečné rozšíření stránek.....za to ale může ten křáp co před ním sedím
veverouš
pipina
| 7. 12. 2009 15:30
Ahojky veverko, ta ti nevím co to na těch nehtech mám,páč paní mi dělá stejný postup co tu popisuješ
Každopádně .....mám pořád studený ruce, takže to bude možná i tím......uvidíme jestli se krásy zbavím a nebo vydržím
Co se týče práce.....tak já jsem na MD.....a myslím,že mi dáte všechny za pravdu,že to opravdu není žádná dovolená jsou to hoňky a hubnu a to nestíhám cvičit....ono na statku je práce hafo....jen holt neposiluju asi ty správné partie.....novoroční předsevzetí bude s tím posilováním něco dělat
Zbývá mi posledních 5 bobulek a pak uvidíme.....vynechala jsem na zkoušku týden a nijak se nerozjedla a držela se pořád ve stejný lajně
Od porodu mám za 1,5 roku dole cca 16 kilo .....s těmi nejtěžšími posledními kilči mi hodně pomohla nejen Meridka,ale i holčiny tady na diskuzi ...takže paráda......fakt je bomba pocit,když u regálu s teplákama nepřebýrám a nehledám vel. ***L
Měj se krásně pa pa pipina
veverouš
pipina
| 7. 12. 2009 15:30
Ahojky veverko, ta ti nevím co to na těch nehtech mám,páč paní mi dělá stejný postup co tu popisuješ
Každopádně .....mám pořád studený ruce, takže to bude možná i tím......uvidíme jestli se krásy zbavím a nebo vydržím
Co se týče práce.....tak já jsem na MD.....a myslím,že mi dáte všechny za pravdu,že to opravdu není žádná dovolená jsou to hoňky a hubnu a to nestíhám cvičit....ono na statku je práce hafo....jen holt neposiluju asi ty správné partie.....novoroční předsevzetí bude s tím posilováním něco dělat
Zbývá mi posledních 5 bobulek a pak uvidíme.....vynechala jsem na zkoušku týden a nijak se nerozjedla a držela se pořád ve stejný lajně
Od porodu mám za 1,5 roku dole cca 16 kilo .....s těmi nejtěžšími posledními kilči mi hodně pomohla nejen Meridka,ale i holčiny tady na diskuzi ...takže paráda......fakt je bomba pocit,když u regálu s teplákama nepřebýrám a nehledám vel. ***L
Měj se krásně pa pa pipina
Mirouš
pipina
| 7. 12. 2009 15:15
Ahojky Miruš, taky to nemáš jednoduchý......máma by za ty děti blinkala radši sama viď.
U nás je to už v pohodě...dva dny horeček a malinko kakání a konec....jen je trochu ufňukaný.
Díky tomu fofru mám dalšího 0,5 kila dole.....zhubla jsem víc než jsem si vůbec plánovala.....takže s Meridkou mám dole 7,2 kg a pořád to jde pomalinku polehounku dolů......tímto ti chci dát dík,že jsi mě motivovala k tomu,abych do bobulek šla
Měj se krásně hubeňoure
papa pipina
mirka72
avonka
| 7. 12. 2009 13:32
ježiši tak to je perfektní děkuju
je

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07