Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Veverča
Kobliha
| 16. 12. 2009 18:58
Ahojky Verčo
tak hospůdka u Koblížka,no to je něco
dárky už na štěstí mám a chudák tvůj chlapák v obchodě
je to tam teď jako když se blíží konec světa
já budu dělat až do úterka a ve středu na štěstí už volno,jsem ráda,protože alespoň stihnu všechno připravit a uklidit,no a pak už se budu jenom válet a válet,ale doufám,že se nevyválím v Koblihu , chtěla bych si zachovat váhu,když už jsem se dostala tak daleko
budeme se muset tady vzájemně hlídat,abychom nebyly zase na začátku co?
tak zatím papa Koblík
Kobliha
veverka123
| 16. 12. 2009 17:51
ahoj Koblížku,taky vůbec nestíhám,už se těším,až bude alespoň pátek.To máme ještě z práce vánoční večírek a ani se mi tam moc nechce a o jsem docela společenskej tvor,ale už jsem nějaká udachmaná,tak tam asi zajdem jen tak na chvíli a pojedem v sedm domů.V sobotu jdu ještě ráno k holiči,trošku zkulturnit na vánoce.Ono s těmi mými vlasy se toho zas tak moc dělat nedá,tak alespoň trochu.
Jo,to ti musím napsat,objevila jsem v Plzni hospodu U Koblížka.Tak jsem si hned na tebe vzpomněla.
Můj mužskej mi dneska poslal domů dřív,že jde kupovat dárky,ještě se nevrátil,tak nevím,zda tak dlouze vybírá.No,uvidíme.
Už máš všechno nakoupeno?Já jo,mladýnu jsme ve středu byli koupit aku vrtačku a už jen kapry a v sobotu sjedeme do Rokycan pro cukroví.Ještě bych chtěla udělat nějakou dekoraci a jinak na to asi kašlu.Vlastně jmelí taky nemám.
Taky bych nerada přes vánoce něco přibrala,tak doufám,žeto přežijem bez kil navíc.Papa
Mirka
Kobliha
| 16. 12. 2009 13:00
Ahojky Míro
naopak podepsaný to mělo být
a škoda,že se to neznámkovalo,dostala by jsi tutově jedničku s hvězdičkou
moc hezký..............šikulka
tady poletuje snížek,ale jen malinko,
ovšem nabízí se,že bychom mohli mít bílé vánoce
to by bylo kráááásnééééé
tak zatím papa Koblík
čertík
Mirka72
| 15. 12. 2009 22:26
Taky jsem dělala čertíka do školky ještě že to nemuselo být podepsaný Mirka
Matesak
Mirka72
| 15. 12. 2009 22:21
Ahojky Mates! Já si myslím že skoro 3 kg za 14 dní je super výsledek a Ale je to dilema co 10 nebo 15 . Tak papa a rozhodnutí je jen na tobě. Mirka
Matesák
Kobliha
| 15. 12. 2009 19:58
Ahojky Mates
kilo za týden není špatný a takhle by to podle mě mělo fungovat.........pomalinku a postupně
tak ještě vydrž a dej tomu trochu času
hodně zdaru a zatím ahoj
Kobliha
hubnulíny
Kobliha
| 15. 12. 2009 19:54
Ahoj Míro,Veverčo,Evíku,Pipíku,Jmelíčo .........prostě všechny bojovnice
nějak nestíhám,ale je to asi tím předvánočním shonem
tak ani na váhu jsem si nevzpoměla,ikdyž asi něco možná bude dole,soudím podle gatí
dala jsem si vánoční závazek nepřibrat ani kilo (deko je v toleranci ),
no..... jsem na sebe zvědavá
tak se zatím mějte hezky a pa pa Koblík
veverka123
Mirka72
| 14. 12. 2009 21:54
Ahojky Veveruško!Tak ten před Vánoční blázinec zatím zvládámnapečeno je,ted uklízím barák a děti opět něco klátí. Míša na dnešek blindila ale teplotu neměla. ráno přišla Ája ,že jí bolí bříško a že má běhavku.Tak imodium a dietu,zítra do školky nepůjde a dál se uvidí Tak se ti to ted nějak štosuje.Tak nervy na pochodu a ani bych se nedivila, kdyby lezly i kila nahoru Tady dneska teploměr vylezl jen na -4 a tak bylo celý den. Věšela jsem cíchy a normálně mi to mrzlo pod rukama jo ale jinak to jde. Tak zatím papa mirka
Vánoce s meridii :-)
Amanka
| 14. 12. 2009 21:03
Ahoj holky,
tak už jsem také neodolala a po přečtění skoro všech příspěvků jsem se také rozhodla zaregistrovat a podělit se s vámi o mé zkušenosti a úspěchy s hubnutím.Velmi vám všem fandím,vím co to je,když člověk zápasí s přebytečnými kilíčkyať už kvůli sobě,partnerovi,zdraví a tak...Já jsem se rozhodla prvně vyzkoušet meridii.Obezitoložka mi jí předepsala i když se jí moc nechtělo,je zastáncem hubnutí bez léků.Nakonec mi předepsala 15 mg.začla jsem jí užívat v pátek přesněji před 4 dny.Hned po užití první teblety ráno jsem už během odpoledne začala pociťovat větší žízeň a hnedle tu první noc se mi i hůře spalo,tak nevím nečekala jsem,že tak rychle budou nastupovat tyto nepříjemnosti.Sucho v ústech přetrvává a spím opravdu mizerně už 4 noc.Dnes odpoledne jsem už byla vážně urvaná a unavená,tak doufám,že to brzy přejde!Jinak mohu napsat,že pocit hladu a chutí ustupuje,nemám vůbec pocit hladu a po troše jídla se cítím plná.Podle váhy mám dole asi 2 kila,což se mi zdá až nemožné!Doufám,že překonám blížící se svátky!Vím,že mi nepmohou jen tablety,že je to o vůli,hlavě a pohybu.Ale zatím se cítím docela slabá a cviční bych zatím asi nezvládla,docela se mi i motá hlava.Jak jsem psala,tak doufám,že se to brzy zlomí a meridka mě přestane zlobit Moje váha před první tabletkou byla 90,7 při výšce 173 cm.Jo ještě jsem chtěla říci,že před 3 roky jsme zhubla cca 25 kg bez pomocí jakéhokoliv léku,šlo to krásně s úpravou stravy, úplně samo,ale dostala jsem se zase zpátky rychle ke starým návykům a nějak mi nejde se vrátit zpět!Vyjedla jsem si zpátky asi 11 kg.což mě štve do teď!Přeji všem mnoho úspěchů...a krásný předvánoční čas!!!Ivana
matesák
veverka123
| 14. 12. 2009 19:20
ahoj Mates,kilo týdně je úplně optimální,pokud bys hubla víc,je větší pravděpodobnost jojo efektu a hubne ti svalová hmota a ne tuky,což je špatně.Každopádně pokračuj a ono až se dá kilo ke kilu,tak z toho budeš mít větší radost.Já hubla také po kilu a někdy i po půl kile a 10 kg,které jsem potřebovala shodit,jsou dole.Tak držím palce i tobě.Pa
Mirka
veverka123
| 14. 12. 2009 19:01
ahoj Miruš,tak jak zvládáš předvánoční blázinec?Já jsem nějak pořád v poklusu,máme ještě v práci docela napilno,do vánoc musíme předat ten Sekyrovo barák v Praze,tak jsme tam minulý týden byli třikrát,zítra se tam jede znovu,tak to je k tou všemu jako bonus.No a že je hnusná zima,o tom ani nemluvím.Jsou to na mě moc velký šoky.A to jsem si myslela,že ty macešky mi vydrží do vánoc,tak budu muset ještě udělat vánoční truhlíky.Já se tak těšim,že to v pátek v práci zapíchnu a půjdu až po novém roce.No a z toho všeho chaosu to trochu flákám i s pravidelností v jídle.Tak snad to nebude mít žádný následky.Co Míša,už je v pohodě?
10 nebo 15?
Matesak
| 14. 12. 2009 13:51
Ahoj holky, dnes je to týden co beru 10 a i když jsem jídelníček dost změnila a cvičím, tak zmizelo pouhé 1kg.
I když už týden před tím, jen díky změně jídelníčku šlo dolů
1,6kg.
Ale stejně mám dilema jestli nepoprosit doktorku raději o 15 meridii.
Jsem prostě zklamaná a nejsem si jistá jestli to funguje tak jak by mělo.
Meridie 10mg ke koupi
Iva79
| 14. 12. 2009 13:19
Ahoj,
ráda bych vám tady nabídla ke koupi Meridii 10mg. Z balení 98tbl.jsem snědla 4tbl. Měla jsem hrozný stavy po ní-pocení,točení hlavy,nespavost,vůbec jsem nemohla fungovat Pošlu na dobírku, cena 900,-Kč i s poštovným. Bohužel jen expirace je do února 2010,ale myslím, že by to nemělo vadit Popřípadě se ozvěte!
Jana
Weverísek
Mirka72
| 13. 12. 2009 21:32
Ahojky Weverísku! Já teda když mě něco bolelo tak jsem si brala německý brufen 400,nezatěžuje prý organizmus tolik jako ibalgin. Tak že ,když je nevemeš součastně, tak se nic neděje. Papa Mirka
ahojky
weverisek
| 13. 12. 2009 21:01
ahojky
Potřebovala bych poradit.Uživám meridii a v příbalovém letáku jsem se dočetla že by se neměla kombinovat s lékama proti bolesti.A já mám ted takový problém hnula jsem si se zádama.Pravděpodobně budu muset jít na opichy abych se mohla trochu hýbat.Do té doby bych si chtěla zkusit vzít nějaký prášek aby se mi trošku ulevilo.Ale vůbec netuším jaký.Nemáte někdo zkušenosti?děkuji za radu
vánoce vánoce......
pipina
| 13. 12. 2009 17:10
Ahojky všem hubňulím,
tak zase po nějakém tom čásku píšu
Víkend celkem náročný....s našima jsme byli na vídeňských vánočních trzích a rovnou i za ségrou.....a kromě rýmy mi to nic nepřidalo ( a to jsem tak moc věřila,že čuchnu k té pravé předvánoční náladičce) musím ale ty rakušáky pochválit za to jak maj propracovanou výzdobu a jejich punče taky nemaj chybu
Na váhu teď aspoň dva dny nevlezu.....ani radši nebudu popisovat co jsem všechno do pusy dala.....ještě že mám tak stažený žaludek a brzo se hlásil s přežráním
Tak se zatím mějte.....a ať nás ti ledový muži brzy opustí...klendra brutální
pa pa pipina
a ještě bych zapoměla.......všem veliký za odhozená kilečka.....
pisatelka
Kobliha
| 12. 12. 2009 12:21
Ahojky Míro,tak gratuluji
takové číslo
a dej bacha ať to s tou minerálkou nepřeženeš
zatím papa Koblík
1000
Mirka72
| 12. 12. 2009 10:52
Tak děvčata ač nevím jestli je to možné , ale píše mi to že toto je můj 1000 příspěvek ,tak si jdu načnout minerálku a jdu to oslavit prací Tak papa Mirka a meteorologická stanice ve výšce 681metrů nad mořem hlásí : 2 stupně nad nulou a hustě sněží
Bedriska
Mirka72
| 11. 12. 2009 22:42
Jéééééé Méda Béda je tu zdravím Uvidíš že se ti váha srovná chce to jen pevnou vůly a přidat ten pohyb TAk papa a hlavně přežít ve zdraví předvánocní shon Mirka
Bédík
Kobliha
| 11. 12. 2009 22:38
Ahojky Bédíku
1-2 kilča nevadí a je fakt,že ten pohyb je prostě důležitej
,tak neboj až se uklidní ten frmol a bude po vánocích,zase budeš ve starých kolejích a výsledky se dostaví,
pořád to stojí za pochvalu
já teď pohyb celkem flákám,protože nemám vůbec čas,takže jsme na tom vlastně podobně
tak se měj pěkně a jsem ráda,že jsi se ozvala
zatím papa Koblík
Koblí
Bedriska
| 11. 12. 2009 22:36
Koblíženko...
napiš Ježíchovi klidně o legíny, ale mám pocit,že tvůj jéža tě rád uvidí spíše bez legín....vždyť jsi teď jako laňka a to se musí prodat...nebo myslíš, že nee
Ahoj Holky
Bedriska
| 11. 12. 2009 22:32
Ahoj Koblíženko, Miruško a ostatní též...
Asi se divíte, kdo že píše...ale ano, jsem to já Béďa. Moooc zdravím v předvánoční adventní období...Koblí, je fajn,že tě mumraj nechal v celku, jo a Miruš, ten ďáblík ti moc sluší (ale ten kajícný výraz...)
ty už jsi měla toho děšení okolí dost, viď ?!...
Holky, moc gratuluju k vašemu vytrvání , já Meridku neberu už asi měsíc (mám nazpět 1 -2 kila)Ale upřimně, dal jsem se trochu do klidu a nějak zanedbávám pohyb, kluci byli nemocní oba zaráz...tak to bylo úžasné....Stále ale dost piju a stravu se snažím dodržovat 5x až 6x denně,tak doufám že ze mě nebude na zimu Méďa...mějte se krááásně Pa,pa Béďa
Mirka
Kobliha
| 11. 12. 2009 22:32
Ahojky Míro,
ježuchovi o gatě psát nemůžu,protože by mi jistě přinesl nějakou hrůzu,on totiž nemá ten nejlepší vkus
tak ještě vydržím,třeba mi po vánocích BOHUŽEL budou akorát
Kobliha
Mirka72
| 11. 12. 2009 22:29
AhojkyKoblíku! Tak to já jsem se ted nevážila skoro 14 dní a ted to stejně nemá cenu.Mám své dny a to mám tutově tak o 1.5 kila nahořeJá si koupila takový černý elastický kalhoty od Nguenů a ty jsou hrozně pohodlnýTak napiš Jéžíškovi,třeba ti nějaký přinese Mirka
Kobliha
Mirka72
| 11. 12. 2009 18:49
Ahojky Kobliho!Tak to máš štěstí,že tě neokousali Mirka
Mirka
Kobliha
| 11. 12. 2009 18:41
Ahojky Míro
dnes jsem vyrazila na nákupy,trochu dořešit dárečky,ale měla jsem pocit,že se blíží konec světa
davy lidí málem Koblížka ušlapali......uf ještě,že jsem to přežila
Jinak asi bude nějaký to kilčo dole ,protože mi začínají být volnější gatě,které jsem si nedávno koupila
tak zatím papa Koblík
B777
Mirka72
| 11. 12. 2009 18:33
Ahojky B777! jedině přes inzerci. A jinak doktor ti jí nechce napsat? Mirka
Meridia 10 nebo 15
Beruska777
| 11. 12. 2009 07:31
Zdravím holky,

chci se zeptat, zda by mi někdo poradil, jak se dostat k přípravku Meridia nebo Lindaxa bez předpisu lékaře???

Zatím díky moc za odpověď . B777
Ajaja
Mirka72
| 10. 12. 2009 19:07
Ahojky tak ještě jednou
Mirka
ajaja
| 10. 12. 2009 16:42
Ahojky Mirko
Tak já jsem to tak mívala vždycky, proto jsem říkala, že 2 kilča jsou u mě pohyblivý. Ale překvapilo mě to, že to působí i u těchto prášků... no hlavně , že fungují i tak
Kdyby se mi podařilo dosáhnout na 60 byla bych moc spokojená a vše co by bylo navíc by byla třešinka na dortu. Tak snad se mi zadaří ještě těch 7 kilo dát dolů
Jinak musím poznamenat, že nejvíce se mi líbila čertice s červenými vlasy
Pa pa Aja

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
8. 6. 2025 09:51
14465
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518