Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Mirka 72
asanty
| 17. 11. 2009 20:39
Samozřejmě,že je to vaše věc,jakou formu zvolíte.A vžádném případě Vám nechci říkat jestli ten lék brát nebo ne.Já Vás jenom upozorňuji co se taky může stát.Dodnes mám v paměti zkolabování dcery mé přítelkyně a jak trvalo 5 minut než se jim ji podařilo oživit,naštěstí se ji to stalo v nemocnici / je zdravotní sestra/ ale stát se ji to někde kde by byla sama .......... .Její zkolabování bylo příčinou braní dlouhodobě léku na zhubnutí.Bohužel po tom zkolabování onemocněla Epilepsii.Možná,že řeknete,že ji zdědila po někom v rodině.Nezdědila,V té rodině je první.
Aschanty
asanty
Mirka72
| 17. 11. 2009 19:54
Milá asanty! Já myslím,že je jen naše věc jakou formou léčby obezitu odstranujeme. Mi jsme se tady svobodně rozhodli pro Meridii a vyhovuje nám to. Co člověk to názor a mi ti za něj děkujeme. Mirka
a dá se zhubnout i bez léků
asanty
| 17. 11. 2009 16:15
undefined

undefinedundefined

undefinedundefinedundefined

A dá se zhubnout i bez léků.

Hodně lidí k hubnutí používá jako pomůcku různé léky,které nejsou zrovna
levné.Jakmile ale lék vynecháte,dostanete se opět na svoji původní váhu a to už
nemluvím o vedlejších účincích léků.Můj přítel vyzkoušel jeden internetový kurz
/ je zadarmo včetně analýzy / a podařilo se mu zhubnou za 5 měsíců o 19 kg.ato bez jakýchkoliv léků.

Dcera od mé přítelkyně /25 let / brala podobný lék,v Červenci zkolabovala a
dostala epileptický záchvat.A od té doby je zní Epileptička.Říkám Vám to jenom
proto,abyste věděli co se také může stát.
A dá se zhubnout i bez prášků
asanty
| 17. 11. 2009 16:09
undefined

undefinedundefined

undefined

A dá se zhubnout i bez léků.

Hodně lidí k hubnutí používá jako pomůcku různé léky,které nejsou zrovna
levné.Jakmile ale lék vynecháte,dostanete se opět na svoji původní váhu a to už
nemluvím o vedlejších účincích léků.Můj přítel vyzkoušel jeden internetový kurz
/ je zadarmo včetně analýzy / a podařilo se mu zhubnou za 5 měsíců o 19 kg, ato bez léků.

Dcera od mé přítelkyně /25 let / brala podobný lék,v Červenci zkolabovala a
dostala epileptický záchvat.A od té doby je zní Epileptička.Říkám Vám to jenom
proto,abyste věděli co se také může stát.
ahoj všem
ajaja
| 17. 11. 2009 10:31
Zdravím Alexku a Jmelíčko a taky Koblihu ( té obvzláště děkuji za písmenka- pro mě moc důležité) a Taky Mirku a vlastně všechny. Všem začínajícím držím palečky a to moc. Já se pokusím zítra přepadnout endokrinologa, snad mě vezme, nesu mu nějaké papíry, tak ho poprosím. Už se nemůžu dočkat. Hned podám info .
Ještě dotaz děvčata, když se mi zadaří a budu mít meridii, můžu ji v období Vánoc a Silvestra vysadit na týden? Má to nějaký neblahý efekt? Máte někdo zkušenost? Ano hádáte správně, jde mi o to, že posedíme celá rodina a jelikož během roku není čas a ani moc chuti na nějaké vysedávání, tak bych si ráda dala pár . Jinak to není kvůli přejídání nebo sladkému, to nemusím ani tak. Myslíte, že to nestojí za to?

Díky Aja
Kobliha
Mirka72
| 16. 11. 2009 22:25
Ahojky Koblíku jsem dneska utahaná snad jen z toho, jak jsem dýchala těžký vzduch Tak papa Mirka a dobrou noc A mimo jiný dneska je úplněk a není vidět! Tak žádné lezení po střechách a vyvýšených místech. Tak papapa Mirka
Míra a všici ostatní
Kobliha
| 16. 11. 2009 22:20
Čas opět pokročil a mě padaj oči
tak se loučím a jdu se zamotat do peřin a nabírat sílu.
Navíc zítra jdu jak pakouš makat
Tak dobrou noc a hezké snění papa Kobliha
Alexka
Mirka72
| 16. 11. 2009 22:19
Ahojky! přestala jsem žrát a začala jsem jíst a to 5-6 krát denně,2 krát týdně aerobik, v létě když se necvičilo tak jsem jezdila na inlajnech, zvýšila jsem pitný režim na 3-4 litry denně. Žádný sladký a alkohol. Ze sladkého jen vysokoprocentní čokoládu a nebo tic tac na zahnání chutí na sladké.A totálně překopala jídelníček. Mirka
Alexa
Kobliha
| 16. 11. 2009 22:16
Jasně že jo tady se přijímá každej kdo chce odhodit pár kilo navíc
navíc podpora a názory jsou duležitý,ale i sranda
tak papa Koblík
Alexka
Jmelicko
| 16. 11. 2009 22:09
Ahoj jsem tady taky úplně nová,začala jsem dneska,tak držím palce,nám všem-Andrea
re Kobliha
Alexka
| 16. 11. 2009 22:05
moc dekuju :) samozrejme ze reporty budu davat :) pokud me prijemete mezi sebe
otazecka?
Alexka
| 16. 11. 2009 22:02
a muzu se zeptat jak moc jsi upravovala jidelnicek + pohybove aktivity> jinak gratuluju 21 kg je uzasny vysledek
Alexka
Kobliha
| 16. 11. 2009 22:00
Ahoj Alex
tak s chutí do toho a budu držet palce
jinak já už si ani po pravdě nepamatuju,jak mi to ubývalo na začátku,
ale myslí,že to bylo asi 6 kg za měsíc
přeji hodně štěstí a dej vědět
ahojky Kobliha
Alexka
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:58
-21 kilo od března ted nechroupu, ale jsem tu na diskuzy ráda jsou tu fajn holky.
Kobliha
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:56
Ahojky Koblíku! Dneska bylo fakt divný počasí! děti oknouraný,špatně se dýchalo asi se mrskaly tlaky.
meridia
Alexka
| 16. 11. 2009 21:55
Ahujte holky, tak jsem si dneska prinesla svuj prvni balicek meridie na 3 mesice.. Tak mi drzte palecky, zitra zacnu zobat... Napisete mi prosim celkove vase ubytky po treba mesici brani? jen tak orientacne.. nechce se mi totiz procitat celych temer 500 stranek diskuze.. tak se za to na me nezlobte :)
Dekuju Alexka
Kobliha
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:52
Čusánečky Koblíku! tak jak jsi dneska vyhopsanáJá jsem taky jela na hopsání a ono se nekonalo. Tak jsem koukala cestou na srny a modlila se aby nějaká nehupsla pod auto.
Mirka
Kobliha
| 16. 11. 2009 21:49
Ahóóój Míro
díky díky za pochvalu
svíčky zapaluju a zatím se ještě nic nestalo a to kolikrát dohořívaly úplně dole,ale je fakt,že je tak v půlce sfouknu,aby ten věnec byl relativně fešnej i na Silvestra
a co ty? jak se vede ?
Já byla cvičit a jsem celkem unavená Kobliha,ale celkově ten den dnes stál za prd...............asi divnej tlak,nebo co
tak zatím papa Koblajs
°°°°°°
Kobliha
| 16. 11. 2009 21:44
a byl to román .....................to jsem tedy neměla v úmyslu zabrat půl strany,tak příště budu stručnější
Kobliha
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:41
Ahojky Koblíku! Tak i já ti musím věnec pochválit je moc hezký a praktický,jen nevím jestli na něm ty svíčky taky zapaluješ? Myslím si, že kdyby si na něm zapoměla ty hořící svíčky, tak by bylo hóóóóřřřřřřííííí. a další rok by jsi musela dělat nový Mirka
ajaja
Kobliha
| 16. 11. 2009 21:41
Ahoj Ájo (snad to nebude román)
ještě k té ŠŽ
když mi ten veleslavný MUDr. tenkrát podával recept zdůraznil " a ne,že mi při příští kontrole řeknete,že po tom přibíráte ".................tak se taky stalo,za pár týdnů jsem měla 5 kg nahoře a tak jsem požádala o jiný lék,že to nechci a bohuže! Jiný mi prý dát nemůže a že se to srovná. Nesrovnalo se nic a když už jsem měla 10 kg nahoře,vyhledala jsem jinou lékařku,která po odběrech krve,sonu a vyšetření patiček mi oznámila,že jsem to brala zbytečně,jelikož mé onemocnění,není vážnější,ale spíše v počátečním fázi a tak nakonec stačil Jodid jako doplněk stravy.Při následujících kontrolách se můj stav zlepšoval,přestala jsem přibírat a nyní je to tak,že jím 2-3 krát týdně ryby a je to O.K. Měla jsem ŠŽ co roste dovnitř,takže se mi špatně zapíjely prášky.Dneska,ale už dobrý.Ten super doktor léčí jednu celebritu,ale nechci jmenovat,pouze si každý u ní mohl všimnout,jak jí za posledních pár let lezou ven oči,což je důsledek špatné léčby.Moje mamka k němu chodila také a nakonec musela na operaci.
Prostě,když je někdo nemocný se ŠŽ tak může přibírat,pokud to neléčí...............ale pokud se léčí a má správné léky tak by tahle věc měla být v pořádku.
Sakra to je článek..............
omlouvám se všem ostatním,
protože to sem nepatří,ale musela jsem ti to napsat
tak držím palečky,aby se ti situace s váhou zlepšila a určitě napiš jak jsi pochodila ohledně meridie a vůbec
pa pa Koblík spisovatel
Eviik
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:34
Ahojky Evíííků! To není zaklínadlo! to si musíš opatřit suroviny,trochu práce a dílo je hotovo pořád ještě platí : Bez práce nejsou koláče tak s chutí do toho a půl je hotovo papa Mirka
.....
Mirka72
| 16. 11. 2009 21:15
Ahojky holky !Tak to jsem si početlajeden den tu nejsem a nestíhám čístVčera jsem odpadla bolel mi žlučník nebo žaludek jedno z toho to bylo určitě.Jinak jsem včera, ještě než mi to zkolilo, pekla linecký a dneska jsem to promazala. Hnědý linecký nutelou a bílý linecký rybízovou marmoškou. Dneska jsem jela na cvíčo a ono nebyloa ani mi nikdo nedal vědět!! K obědu jsem měla dušenou zeleninu s tavenákem.Zítra budu mít fitnes směs tak už se těším Papa Mirka
kobliha
avonka
| 16. 11. 2009 20:47
ahoj koblíku moc děkuju ted sem se vrátila z aerobiku a doufám že to takhle půjde dál, za týden podám další hlášení tak zatim ahojky míša
pro Koblihu
ajaja
| 16. 11. 2009 19:42
Ahojky děkuji i Tobě za přivítání.
Tak ted jsi mě docela zaskočila, já Letrox beru právě již zmíněné 2 roky. 1 x denně 75. Dojížděla jsem do HK do nemocnice za endokrinologem , ale ted jsem konečně našla i V Praze. Ještě nevím jakej bude, byla jsem u něj jen jednou apůsobil mile a zkušeně, tak uvidíme jak dopadnu. Ale co se právě letroxu týká, tak mi bylo řečeno, že po něm se nepřibírá Zase je fakt, že každý jsme jiný a na každého to působí jinak... tak jsem sama čím dál víc zvědavá. Je fakt, že už jsem zkoušela všechno možný, kamarádka, která to všechno se mnou sdílela mi řekla, kdybych jedla, pila, cvičila tak jako Ty, tak je ze mně anorektička. ( Tím myslela vzhledově) Bohužel u mě se i několikaměsíční snažení nijak speciálně neprojevilo. A to je to, co už mě vážně nebaví Tak mám tady trošku novou naději a doufám, že to neskončí jen u naděje.
Díky i Tobě za písmenka

Určitě budu informovat.

Ještě mě tak trošku udivuje, kolik nemocných se ŠŽ tady mezi námi běhá
Aja
všem
Jmelicko
| 16. 11. 2009 18:39
Tak holky dneska byl den DDDDDDDDDDDDDDDDDDD, dnes jsem si vzala první meridii adocela to jde,vlastně se zatím nic neděje,ale holky ono bude.S jídlem to dneska bylo V 8.OO snídano oběd
11,00 svačina 13,00 oběd 16,00 svačina 18,00 večeře.Tak snad je to dobře,zítra jdu na oběd k budoucí tchýni,tak držte palce,předem děkuji
jo,holky už vybírám foták!!!!!!!!
Evíku,moc děkuji za přivítání,vzala jsi to z jedné vody načisto.Holky jste ÚŽASTNÝ
ajaja
Kobliha
| 16. 11. 2009 17:49
Ahojky Ajo
sice trochu opožděně,ale je dobře ,že jsi k nám zavítala.

Moc ti přeju,aby ti to dopadlo dobře až budeš žádat o meridii,nicméně ti chci říci,že já jsem se také léčila se štítkou a moje váha šla rapidně nahoru,když jsem chtěla změnit léky,neměla jsem šanci.Jen tak jsem zkusila jiného lékaře a tam mi bylo řečeno,že mojí nadváhu způsobují léky " Letrox" ,které jsem užívala a po kompletním vyšetření mi dali pouze "Jodit "jako doplněk stravy ............... není doktor jako doktor,ale samozřejmě tím nechci říci,že máš špatného lékaře
tak ti přeji hodně štěstí a dej vědět,jak jsi dopadla
papa Kobliha
avonka
Kobliha
| 16. 11. 2009 17:37
Ahojky Míšo
tak první gratulace od Koblíka
to je paráda a moc ti to přeju,když se budeš takhle snažit,tak se ti výsledky samy pohrnou
tak hezky pokračuj a zatím pa pa Koblík
pipi
Kobliha
| 16. 11. 2009 17:34
Ahojky pipi
třikrát potlesk za 30dkg...............taky jsem šťastná za každý deko,takže vím jaký je to úspěch
s tím dortem to máš tedy vychytaný ...........a je po problému co? ..............no vánoce prostě musíme přežít to je jasný a určitě si nezkazíme ty výsledky,ke kterým jsme se tak poctivě dostaly co???
tak zatím pa pa Koblík
Verča a Evík
Kobliha
| 16. 11. 2009 17:28
Ahoj holky
díky za pochvalu věnce,alespoň někdo se vyjádří.Doma si ani nevšimli,že jsem ho vytáhla,natož aby posoudili jeho nové provedení......no prostě chlapi
já mít doma holčičku,tak s ní pořád něco vytvářím a společně by jsme se pak z toho těšily,ovšem s mužskou převahou to jaksi nejde
....................jinak Evi , ten věnec je vytvořený z látky,která se nastříhala na čtverečky a tužkou se pak zapichuje do korpusu,zdobení už je pak na fantazii.Věnec mám už asi 3 roky,ale každý rok ho poupravím na jiné barvy a doplňky.

Za hodinku mažu na cvičení,tak se snad proberu,celý den jsem jak praštěná palicí
zatím pa pa a hubnutí zdar-nazdar Kobliha

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
23. 8. 2025 19:09
14926
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl