Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Kobliha
Mirka72
| 5. 11. 2009 22:15
Ahojky Koblihounku! Nikdo neškrtl tak je to dobrý. Mám za sebou náročný den ,tak snad zítra Papapa Mirka
Mirka
Kobliha
| 5. 11. 2009 21:27
Ahoj Míro
vzhledem k tomu,že jsi tady ještě neukázala,tak doufám,že je tvá vesnice v pohodě a Temelín stojí
tak pa pa Koblík
Kde jste všichni ???
Kobliha
| 5. 11. 2009 21:25
Ahoj holky no kde jste se stratily ??
Já byla cvičit dnes na dvě hodiny a jsem tedy úplně vyřízená,ale musím se pochválit,protože konečně něco zase dělám naplno
...............no nikdo nikde,tak se jdu spláchnout a prásknu s sebou do postele
mějte se děvčátka hezky a papa Koblík
Tak už jsem začala
paina
| 5. 11. 2009 14:40
Ahoj holky po dlouhém váhání jsem dnes konečně loupla pvrní prášek No upřímně ráno jsem si přišla jak kdybych vypila kýbl kafe a ještě nějaký prášky na povzbuzení. No a začíná to upadat a spala jak bych jak miminko. No mám meridii 15 a budu jí brát ob den radši a uvidíme.Píšete kolik vážíte a kolik by jste chtěli vážit. Mě stačí jen trošku zamezit tu svojí žravou a malinko zhubnout, mám 64 kg a žravou mám od doby co nekouřim . V práci mi to kolegyně i přítel rozmlouvali abych s tim užíváním nezačala. Ale jsem palice dubová. Já se s těmito kg necítím. Tak zatim
lidushka
pipina
| 5. 11. 2009 14:05
Ahoj Lidushko
nevěš hlavu a vydrž....možná si tvoje tělo nejdřív musí zvyknout a pak začne odhazovat zásoby
Hlavně když tě lidi okolo nakopávají všimnutím, že jsi zhubla.......to potom zahřeje a motivuje
Tak mě napadá....nezkoušela ses před braním meridky změřit po obvodě?? Možná že kila nic, zato cm jedou směrem dolů na plnej výkon
Měj se krásně a papa Pipina
Veverka
pipina
| 5. 11. 2009 13:44
Ahojky Veverko,
garderóba by snad už vybraná byla.....teda jen v hlavě,tak snad až to hodím na sebe bude to vypadat jako ta představa
Sraz máme se střední po 5ti letech ( ne od školy to bych hodně ubírala ) od minulýho srazu a protože máme většinou taky účast skoro 100%, tak se moc těším na ty ksichtíkysnad se poznáme a popijeme...to je jasný.....já ovšem budu pěkně na bílém suchém......ani jednoho frťana.....to by mě po měsíci hubnutí nejspíš zabilo
No a dokonce se mi zadařilo, že máme letos i sraz se základkou...... radost dvojnásobná . Jsem mimo město kde jsem vyrůstala a chodila do školy, takže se s málokým vidím. Už na minulým srazu jsem dva lidi nepoznala .....no fakt
A tady v Písku je dneska krásně slunečno,ale ináč nic. Jo vlastně ......už tu všichni blbnou s vánocema a dárkama ...to zase bude blázinec
Tak se měj krásně a papa Pipina
Koblížek
pipina
| 5. 11. 2009 13:27
Ahojky koblížku,
sranda musí být a právě proto má tahle diskuze už tolik stránek .....tady se sranda dávkuje přesně v tom správným poměru k hubnutí
Teda ti povím ......to sluníčko je ale gauner co?! .....najde co bys nerada.....nejen podlahu,ale hlavně si u nás vychutnává neumytý okna..vánoční úlid to snad spraví
Jinak jsem ráda i za těch pár deka...na sraz jsem si už něco na sebe vybrala...něco málo dokoupila a když se budu cítit dobře (jako že celkem jo),tak si sraz užiju tak jako tak.....už se těším
Tak je měj krásně a papa Pipiňák
pipík
Kobliha
| 5. 11. 2009 12:39
Ahojky PIPÍKU
už si raději kontroluji co píšu,ale na druhou stranu jeden omyl a celkem bžunda ne? ........................tady je od rána krásně slunce svítí nad hlavou a dokonce až k nám do obýváku,takže je pěkně vidět oblemcaná podlaha,tudíš bych to asi měla vyřešit
tvých 30 dkg je až dost,protože když to převedu na ten šunkovek salám,tak by se nám možná zkazil,než by jsme ho zbaštili.............tákže ti chválím další úspěch a hezky pokračuj
hezký den a papa Koblík
Kobliha s Mirkou
pipina
| 5. 11. 2009 09:49
Tak zdar nazdar kočky,
včera jsem měla v plánu aspoň večír něco napsat, ale ten náš potěr mě k PC nepustil a vyžadoval pozornosti
Jaké ovšem bylo překvapení dneska ráno při čtení ??
Jsem nevěděla,že se dá s jménem pipina takhle všelijak experimentovat nařechtala jsem se dosyta
A to jsem ráno po týdnu vlezla na váhu a 30dkg dole ( to je jak tady v krámu, když ženský nakupujou na víkend.....30dkg šunkovýho salámu......a klidně ho nakrájejte )
Není to moc,ale jak už jsem říkala......každý deko se počítá. Myslím, že to byly ty nervíky co mě tenhle týden přepadly....ale už je to v cajku
Jo a dneska tu skoro od rána svíííítíííí svíííítíííí slunce nad hlavou.. nad hlavou.... takže super náladička
Tak papa pinča, pipča a to poslední psát nemůžu...aby mě tu nezrušili
Koblík
Mirka72
| 4. 11. 2009 22:18
Mi dva a čas...... tak dobrou noc Mirka
veverka
Mirka72
| 4. 11. 2009 22:14
Ahojky Veveruško!Tak já jezdím za cvičením 2 krát týdně na hodinu. 40 minut aerobic a 20 minut pilates - protahování. Jsou tam holky v mém věku ,ale i starší.Přes prázdniny, jak se necvičilo ,tak mi to dost chybělo ,tak jsem si to konpenzovala inlajnama.Přemýšlím ,že bych ještě ppo cvičení ve středu jela plavat. Uvidím Tady ted mlha a smog!! Ani se nedivím Naperou na noc kotle uhlím a pak to tady osmrádá celou noc. Soused co bydlí ob barák topí celoročně!!!a bacha to i když je 30 ve stínu. Fakt at se propadnu do západního Německa Tak papa Mirka
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 22:14
Hola hola postel volá .................. tak se pomálu loučím a půjdu chrupat.................jinak zase ve dvou co ?? jako obvykle ................ dobrou a hezký sny ti přeji pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa Koblík
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 22:07
Vínko bílé polosladké,ale i červené není špatné,ale to ovšem momentálně nemáme na skladě
Medovina???? .......... to jsem v životě nepila,tak to koštni a pošli popis : konzistence,přesná barva a na závěr chuť.
díky ...............zvědavej Koblík
Kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 22:03
Se sirkama se dávno nechodí ty už mají zapalovače!! Jen ten Temelím je tak nějak blízko No nevim nevim snad bude klidná noc a ráno je moudřejší večera Víš ,že nás tu bydlí lidí asi jako v 8 podlažním paneláku? To je co?
Rozžhavená Kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 21:58
A červené nebo bílé?polosladké nebo suché? Dneska mužskej přivezl od někat mandlovou medovinu,tak jsem mu jí ohřála a nevonělo to vůbec špatně i barva byla dobrá!!
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:54
já jdu na steptač zítra a možná bude i vé a basic a nevim co všechno,ale hlavně mám teď obavu o vaší vesnici .............no snad kluci s kšandou na křivo a sirkama v kapse už dávno spí a nehrozí tudíš,že bude pár nevinných spořádaných občanů bez střechy nad hlavou
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:48
jsem to ale kůň...................... asi jsem trochu rozžhavená z toho jak tady testuju nové skleničky na víno
takže Míro jsi fakt dobrá
Koblík
Mirka72
| 4. 11. 2009 21:45
1 2 3 4 steptáč 2 3 4 dneska se mi cvičilo!!! hezká sestava 14 ženskejch nás tam funělo v malý tělocvičně a vychlemtala jsem litr vody .Tričko zpocený a jen jsem se bála aby se neozvala detonace,páč jsem měla k obědu hrášek To přišlo až když jsem dojela domu a venku smrdí komíny tak se ty moje exhalace vmísily mezi ty ostatní. Jen aby někdo neškrt!!!!
kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 21:40
Já ti dám ŽÁR!! Tam je : ...svítí až háj se zelená,tomu zpívá les i louka ,tomu kdo jen správně kouká ,uvidí co krásy tahle země má UFF už jsem myslele že to nedam
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:38
ha ha ha.......... opravdu velmi vtipné,ale je fakt,že jsem se taky zhrozila v první chvíli
Kobliha
Mirka72
| 4. 11. 2009 21:31
Ahojky Koblíku!! Ještě že ti u pipči nevypadlo jiný písmeno ta by ti poděkovala Mirka
Verča
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:20
Ahojky Veru
no tak to nás těch Kozorohů bude tedy požehnaně.Píšeš o povaze Kozoroží a já vlastně o svém znamení toho moc nevím..........nervák tedy nejsem,alespoň si to myslím,jsem spíše ciťák a lítostivka až mě to někdy štve,no a Rak je moje mamka a to by sedělo.
Jinak dnes zase den vytíženej a bohužel jsem díky tomu šidila jídlo....................asi tak jenom třikrát jsem dala do pusy a to ještě jen tak něco za běhu na sezobnutí a o pití ani nemluvím,zítra to musím napravit............
tak zatím papa Koblík
Mirka
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:12
"Svítí,svítí slunce nad hlavou a žár".........a dál nevim
ahoj Míro,tak tady nakonec taky vylezl punťa,tak mě trochu přešly chmury z toho hnusu............zatím papa
Koblík
omluva pipíkovi
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:08
ne pinča,ale pipča...............jsem pako Koblihový
pinča
Kobliha
| 4. 11. 2009 21:07
Ahojky pipčíku
tak tady v Koblížkově odpoledne taky vylezl pumlíč,ale "MOZOL" je stokrát lepší ................a co relax ? nechal tě potěr srkat kafíčko ?...............já mám relax až teď,celý den honička,ale to je u mě normální..............tak papa Koblík
kobliha
veverka123
| 4. 11. 2009 20:35
ahoj Koblížku kozoroží,koukámže je tu samá kozorožka.Zdalipak taky svádíte svoje negativní vlastnosti na to,že za to nemůžete,že jste kozorozi?Ten můj vždycky,když je vzteklej,a to on umí,hlavně v práci,tak to svádí na to,že je kozoroh,že za to nemůže,taky je docela nervák a to prý je taky tím znamením.Tak se mu vždycky směju,neboť my raci(já i moje dcera)jsme docela vysmátý,taky asi to máme daný od přírody.No a teď ještě ta Vláďovo vnučka,co se narodí,bude taky kozorožka,nejspíš,pokud se nenarodí o pár dnů dřív.
Včera jsem se na počítač ani nedostala,tedy doma,v práci jsem siho užila dost,dělala jsem odpoledne faktury a domů jsem dorazila v osm.Já mám pocit,že máme v práci čím dál tím větší chaos,hlavně s tou stavbou v Praze,to je třikrát týdně někdo musí do Troje.A ještě k tomu všemu ta blbá zima a déšť.Představa,že to bude trvat pět měsíců,je děsná.To zase zapomenu jezdit na bruslích.Tak papa
pipina
veverka123
| 4. 11. 2009 20:22
ahoj Pipčo,tak už máš vybranou garderobu na školní sraz?To máte ze základky nebo ze střední?My měli v létě z průmky,super,dost dlouhom jsme se neviděli,ale bylo to super,tak jsme usoudili,že pro velký úspěch to příští rok zopakujem.Těším se už teď.Ze základky budeme mít asi příští rok,tam míváme srazy pravidelně a vídáme se docela často,nikdo nebydlí moc daleko,jen jeden kluk v Krkonoších.Zbytek je většinou Plzeň a okolí.Sraz většinou končí až v časných ranních hodinách.Z tý průmyslovky už jsme po celý republice a i v zahraničí.S oblečením jsem měla problémy i normálním,musela jsem koupit něco nového,protože je mi všechno velký.Ale to se nakupuje s radostí Občas mohu něco podědit i po dceři,její oblečení už taky mohu nosit.Naštěstí máme podobný styl,rády nosíme kalhoty a sportovní oblečení.Papa a napiš jak je v Písku,ale asi nic,co by nebylo v Plzni,viď,prší a prší!
Mirka
veverka123
| 4. 11. 2009 20:09
ahoj Mirčo,taky u nás chčije a chčije!Děs a hrůza,odpoledne to chvíli vypadalo,že dojdu domů bez zmoknutí,byli jsme ještě nakoupit,ale vylezli jsme u nás z vlaku a už zase lilo.Taky jsme koupili pro miminko takovou krásnou soupravičku,Vláďa bude mít na vánoce vnučku,takže nejspíš další kozoroh do rodiny.
Dneska trochu lenoším,jezdila jsem sice na kole,ale pak už jsem toho moc neudělala,udělala jsem si kafe a lenošila u krbu.Ráno jsem přišla do práce a tam zima jak na Sibiři,vypadlo topení,tak jsem nějak promrzla než se to ohřálo.Ale na tom kole jsem se dokonale zahřála,zvykla jsem si na to jezdění,že by mi snad i chybělo.Jak často chodíš poskakovat do tělocvičny?Já bych docela ráda alespoň jednou týdně zašla do bazénu zaplavat si,ale nějak to nestíhám a o víkendu se mi do Plzně nechce..Tak ahojky.
......
pipina
| 4. 11. 2009 18:10
Tak je večír a teď by se to sem mohlo slítnout jako vosy na med
U nás ráno taky hnus ....lilo a lilo, ale pak nějakým zázrakem vykoukl mozol.....no nádhera
Já měla dneska krapet lítačky,tak teď si pjdu udělat kafíčko a relaxovat.......teda pokud dětičky dovolí
ahoj všem
lidushka
| 4. 11. 2009 12:57
Tak u nás teda už od včera padá a vypadá to že jen tak nepřestane,po sluníčku ani vidu.Ještě k tomu fouká tak,že sem musela strčit kočár i se spícím synkem do verandy,jinak by mi uletěl
Co k hubnutí????Žádný se nekoná,nevim kde se stala chybyUž týden se to nepohlo ani o Ň.Ale i tak si lidi všímaj že sem zhubla,konečně mi je moje starý oblečení tak aspoň že tak.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
9. 6. 2025 09:30
14478
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Alka...
10. 6. 2025 07:37