Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Meridia

Diskuze

Koblík
Mirka72
| 2. 11. 2009 12:25
Čusíky zmrzlíky! Tak tady je lezavo no fujtajb Tak k obědu to vyhrála zelenina s tavenákemRáno mi odvezli kamarádku do porodnice ,tak jsem tady jak na trní. Týden přenášela a tak jí to vyvolávají.Večír jdu aerobikovat ,tak už se těším tak zatím Pápá Mirka
Mirka
pipina
| 2. 11. 2009 10:42
Jo jo četla a jako poctivost jsem to nebrala, páč to bylo super čtení pro nakopnutí k hubnutí a pobavení.
Je fakt že jsem jí četla 4 dny po kouskách (jak čas dovolil) a hrozně jsem se těšila na další stránky
Jó tak to já ještě nevím co k obědu......ryby se zeleninkou tu můžeme všichni (já většinou bez přílohy). Měli jsme ji nedávno,tak to by mě tu asi hnali..... musím vymyslet něco jiného ......dobrého a dietního
Taky se měj krásně a papa Pipina
Koblík
pipina
| 2. 11. 2009 10:32
Ahojky Koblíku,
Taky bych ráda třeba víc než jsem si dala svazácký závazek
Mě by stačilo se houpnout pod tu 70tku..a nějakých 68 kilo by bylo super. Ale jde to jde to....klidně ať si pomalu,ale jistě
Mám ještě 5 válečků z toho měsíčního balení na zkoušku, ale pak si dojdu k doktorovi pro další. Sice si zase vyslechnu přednášku o zdravé výživě a pohybu,ale ta se dá kousnout
Taky se měj krásně a lehce o 18 kilo
Papa Pipiňák
Pipina
Mirka72
| 2. 11. 2009 10:27
Ahojky Pipiníno! Tak to jsi jedna z mála ,které jsi jí přečetli poctivě celou Tam se vlastně najdou na všechny otázky i odpovědi Já dneska k obědu pan***,nebo dušenou zeleninu s tavenákem. Zítra přijede Family autíko,tak musím z katalogu něco vybrat.Sezóna cuc na kládě v čokoládě zkončila,tak aspon nějakou tu zeleninku. Tak zatím papá a hezký den přeje Mirka
Míra
pipina
| 2. 11. 2009 09:52
Ahojky Míro,
souhlas s tím,že sranda muší bejt
Stres je pěknej sajrajt....zákeřnej je v tom,že si to kolikrát člověk ani neuvědomuje a pěkně v něm lítá Dlouhodobý je ten nejhorší.....a slyšela jsem už od spousty lidí, že má podíl na aktivování rakovinných buněk co máme všichni v sobě.
No já měla včera krapet nezodpovědný den.....líná a ještě v chutích.Ráno jsem na váhu ani nelezla.......pro jistotu,abych se nestresovala Ale co .....mám meridku a dneska jsem zase ta správná hubňule,takže jednou za čas člověk selhat může
Jo a já fakt četla celou diskuzi od začátku a ta tvoje příhoda s čápem a vypraným prádlem taky neměla chybu
Tak papa Pipina
....
Mirka72
| 2. 11. 2009 07:51
Ahojky tak po dnešním vážení mám stále 88kg Včera odpoledne jsme se zastavili u tchýně a to bylo : ochutnejte dělala jsem jabkovou buchtutak jsem snědla dva kousky,byla výborná,pak už jsem jen do večera pila čaj.Ted jsem si uvařila kopřivový čaj a jdu snídat.Celozrnou housku od pátku a cottage sýr . Jinak je tu frišno. Necelý 1 stupen a vítr fouká ze strništTak jdu něco dělat at mi to odsejpá Tak pápá Mirka
Koblík
Mirka72
| 1. 11. 2009 23:17
Čusánky Koblíku! Tak dobrou noc at tě nic nekouše celou noc . dobrou Mirka
Mirka
Kobliha
| 1. 11. 2009 23:04
Ahoj Mírčíku,
.....kdepak sama,jsem tu ,ale samozřejmě pozdě,takže se už chystám do pelechu,zítra zase na novo pracovní týden.............na příhodu s čápem si velmi dobře pamatuji a nemusím ani listovat zpátky " jednoduše tě ........ " dál nic psát nebudu,kdo chce ať si to najde viď ?..........tak dobrou klidnou noc ti přeju a hezké snění......papapapapapapa KOBLÍK
.....
Mirka72
| 1. 11. 2009 22:18
Jak tak koukám jsem tu dnes sama samička ještě doběhnu ke kotly a umejt,vyčůrat a spát tak papa Mirka
pipina
Mirka72
| 1. 11. 2009 21:55
Ahojky Pipiníno! Tak jsem si dala tu práci a našla story s čápem Je to strana 42. Tak pápá Mirka
veverka123
Mirka72
| 1. 11. 2009 14:47
Ahojky Veveruško! Tak to chválím ,že jsi takhle ovlivnila celou rodinu Můj mužskej krev dávat nemůže - má boreliózu,Já se snad na tu transfůzku taky dokopu. Děti jsou ještě malý,ale dětský doktor povídal,že potom by v dospělosti taky mohly dávat. Honza B+, Ája AB+, a nejmenší Míša 0+. Už ted odháním od baráku po nocích Drákulu nebo že bych mu otevřela okno u ložnice!!!??? tak pápá Mirka
pipina
Mirka72
| 1. 11. 2009 14:27
Ahojky Pipiníno! Tak to jsem ráda ,že jsi se zasmála Víš ono to k tomu hubnutí tak nějak patří. Človek pořád myslí co sněd a kolik toho vypil a stresuje se když váha ukáže jen třeba o +20 deka navíc. Ale sranda musí bejt Zkus si na diskuzy najít mojí příhodu s čápem To se holkám taky moc líbilo. Tak papa Mirka
Poslušně hlásím
Mirka72
| 1. 11. 2009 14:18
Ahojky děvčata! Tak jsem včera mluvila s kámoškou a ta mi zdělila,že moje zlatá doktorka předělává ordinaci a nejméně do konce ledna tam nebude.Vedle v ordinaci je sice místo ní jiný doktor ,ale tomu je tak mezi 99 - a smrtí. Má rád holky a ženy při těle a o předepsání Meridie nechce ani mluvit. Kamarádka už od něj loni dostala hodinové školení a tak radši přešla k mojí Dr. Já u něj jednou byla ,protože se mi zalilo oko krví a chtěla jsem papír na oční a on abych se slíkla do půl těla chápete to? Tak jsem si chtěla jít pro recept a ted to prostě nehrozí Tak uvidím co se dá dělat tak papa Mirka
Meridia
Mirka72
| 1. 11. 2009 14:00
Ahojky Arsin! Já bych měla zájem o Meridii zaplatím ti i poštovný a i něco navíc. tak se ozvy dohodneme se Papa Mirka72
arsin
Janii
| 1. 11. 2009 13:17
Dobrý den,

asi to chcete prodat celé najednou, ale kdybyste mi prodala tak 30ks té 10mg, budu ráda. Kdyžtak se mi prosím ozvěte na jana.zuzik@seznam.cz. Děkuji
meridka-prodám
arsin
| 1. 11. 2009 12:20
Ahoj holky,jsem zde po delší době.....
Bohužel jsem meridku musela vysadit-nesedla mi,v minulosti jsem měla deprese a teď se to opět rozjelo...A tak pěkně jsem byla nastartovaná...Nabízím proto meridku 10 mg-84 ks tablet expirace 02/2010 za pouhých 500 kč/původní cena 1030/a k tomu zdarma 14 tablet 15mg.....
kobliha
veverka123
| 31. 10. 2009 16:21
ahoj Koblížečku,já chodím dávat krev už minimálně dvacet let a postupně jsem ukecala všechny doma,takže chodí i můj přítel a dcera,jen mladej,kterej je zdravotník,nechodí,neboť je známo,že zdravotníci se bojí nejvíc.Já jsem s odběrem nikdy problém neměla,mám jen blbě vidět žíly,ale oni to na transfuzce umějí,tak se trefí napoprvé na rozdíl od sestřiček na středisku.Mýmu mužskýmu bývá občas blbě,ale chodí,no a Jitka dává občas i plazmu,když potřebují,má 0 RH negativní a ta je docela žádaná,neboť může dávat všem,co mají RH mínus,dávala i rovnou na operaci pro nějakou holčičku,když jí volali z transfuzky,že potřebují nutně krev. Venku je pěkná hnusota,takový pravý dušičkový počasí,byla jsem dopoledne na hřbitově,trochu to tam zkulturnit a už ven nevylezu.Můj mužskej taky odjel na hřbitov a chce se zastavit u mladých,jeho syn čekají mimčo na vánoce.Tak na tom Eliška/budou mít holku/ bude podobně jako ty.No ten můj má narozky25.12.,tak je taky trochu ochuzenej o dárky.
Půjdu su zacvičit a pak už budu asi jenom lenošit.Tak zatím papa.
pipina
veverka123
| 31. 10. 2009 16:04
ahoj Pipčo,Plzeň blahopřeje Písku ke shozeným kilíčkům.Já má dole devet a půl kila aberu poslední týden meridii.Ale chtěla bych pokračovat v jídelníčku i cvičení stejně,jako když jsem brala meridii.Už jsem si na to nějak zvykla a nemám s tím problémy.Pokud bych se vrátila ke stejnému stravovacímu systému jako dřív,asi bych znovu přibrala a to nechci.Dneska je takovej hnusnej dušičkovej den,tak si půjdu zaposilovat,abych moc nezlenošila,mám prodloužený víkend,byli js,e o svátku,tak pátek byl volný.Váleli jsme se v posteli do deseti.Tak tělo potřebuje nějaký aktivní pohyb.Jsem sama doma,přítel jel na hřbitov tátovi a dcera jela do Prahy do divadla.Tak zatím pa.
pipinča
Kobliha
| 31. 10. 2009 13:06
Ahojky pipi,
přesně,každý deko se počítá,já už vlastně poslední týdny hubla jenom po dekách,teď nevím jak to bude dál,protože jsem ve čtvrtek schroupla poslední váleček a myslím,že další už doktor nenapíše,ale jsem spokojená za to co je dole,chtěla jsem 10 a mám 18 kg ..................jinak ti blahopřeji a nejdůležitější je, že se cítíš dobře .........tak se měj zatím pěkně a papa Koblík
Míra
pipina
| 31. 10. 2009 10:29
Zdárek Mirdo,
ty teda máš zážitky z lesa Všichni ostatní se chodí do lesa provětrat a nadýchat čerstvého lesního vzduchu ty a jsi takový ekolog .......vyčistíš les a ještě pohnojíš ( ten hic od kořenů co doufáš,že ta borovice přežije mi vrazil slzy smíchu do očí )
Jen koukám,že to bylo od psyllia ?
Tak to já si nemůžu stěžovat...od Evíka jsem dostala super radu a na záchod chodím i 3x denně....a pokaždý je to dóóóbře odvedená práce Jen doufám,že mě to taky nepotká někde v lůně přírody
Tak zatím......a nezapomeň zkontrolovat tu borovici....možná na ní už rostou jablka
Ahóójky všem hubeňourům:-))
pipina
| 31. 10. 2009 10:14
Hojky ahojky
Už je tu zase ta pověstná slovní přestřelka mezi Mírou a Koblíkem.......takže jsem se hezky nařechtala
Tady to hupsá z postele do postele jako divý
Jinak jsem chtěla podat hlášení. Ve čtvrtek (vážící den) jsem na váhu skočit nestíhala, tak jsem to napravila dneska. Dole mám 3,5 kila přesně na deko každý deko se počítá
Už jsem před létem zhubla na 72 kilo a pak se zase vrátila na 75 (grilovačky, chlastačky, válení se) , takže je úspěch těch 71,5 kg
Ještě nejsem tam co jsem chtěla, ale už teď se cítím fajn
Páčko všem
pipina
Koblík
Mirka72
| 30. 10. 2009 21:57
Čusíky ! Neboj fusekličky už na mě čekají spolu s košilkou v koupelně a hned jak udělám očistu ,tak do toho vlezu a šup do postele a spátnebo že bych změnila program? papa a dobrou noc Mirka
Mirka
Kobliha
| 30. 10. 2009 21:53
Tak to je jasný a opatrně až budeš hupsat,aby nedošlo ke zranění,no a hlavně nezapomeň na ty ponožky,bez těch by to nebylo ono .............tak dobrou noc tobě i taťkovi..............papapapa Koblík
Koblík
Mirka72
| 30. 10. 2009 21:49
Čusánky! Tak se ted vrátil tatka s okrskové schůze SDH (Sbor dobrovolných hasičů - pro ostatní kteří nevědí co zkratka znamená) To si zase sborem zazpívali zalekni se ohníčku,máme dlouhou hadičku a jde zalehnout,protože ráno ještě jede do práce. Tak musím honem honem do koupelny a pak jdu hupsnout do postele ale do svý . Tak pápá Mirka
Mirka
Kobliha
| 30. 10. 2009 21:42
No to je síla,tady je to nějaký podezřelý 8.3. jsem udělala v 18-ti letech řidičák,tohle datum mi prostě zůstalo v hlavě .

Jinak mi řekni na co tenkrát ty rodiče mysleli ? , že jsme to takhle schytali
Koblík
Mirka72
| 30. 10. 2009 21:37
Čusíky Tak ty máš 26.prosince narozky?! Tak to je mazec to jsi ochuzená o dárečky co? To já taky vyfasovala pěkný datum 8.3. MDŽ tak jsem slavila z plna hrdla a to ještě když se slavívalo za dob minulýchkdyž jsem dělala v Jednotě. Fuj huba v alkoholu hanba vystřízlivět Mirka
Mirka
Kobliha
| 30. 10. 2009 21:37
To by si jistě nemyslel,ale čučel by jak puk ,jeho jmenovkyně s tlustejma ponožkama na nohách .............jo a až půjdeš k upírům,zeptej se Drákuly,kolik litrů berou,aby ti nevzali všechno
Linduška
Mirka72
| 30. 10. 2009 21:26
Ahojky i já tě obdivuji a Taky už se pár let odhodlávám,že dojdu na transfůzku k upírům aby mi udělali rozbor jestli můžu dát krev,ale ještě jsem nedošla. tak snad se v příštím roce dokopu a zkusím to. Tak pápá Mirka
Koblík
Mirka72
| 30. 10. 2009 21:22
Jen aby si nemyslel ,že jsem z nějaký pochybný eskortní služby Mirka
Liduška
Kobliha
| 30. 10. 2009 21:20
tak o to víc tě Liduško obdivuji,když ti musejí dělat zástěnu a evidentně s v tom nevyžíváš. To mě odběry vůbec neva a nemám nejmenší problém,ale bohužel,nejsem dobrý kus pro tyhle věci a mrzí mě to.........tak papa a dobrou noc Koblík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
10. 6. 2025 12:24
14483
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 6. 2025 17:57